Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Ja nawięcej czsu spędziłam w Odense :) cudowne miasto. Ludziska też tak jakoś inaczej nastawieni :) mili, towarzyscy... Nie mówię, że nie spotka się tam jakiś wyjątków bo to jak wszędzie, ale nie ma co ukrywać, że panuje tam inna mentalność :) a te widoki achhhhhhhhhh :)

Jaśmineczka - w częstochowie:) gł.instrument gitara klasyczna tak jak ty:):):) poza tym fortepian ale juz nic nie umiem............. od 4 lat nie grałam :P Na gitarce owszem brzdękam:) Kot mój również, tyle ze na elektrycznej:) Ogólnie mamy 3gitary w domu na chodzie i 1 z rozebranym pudłem rezonansowym :P Ale powiem Ci że strasznie zaniedbaliśmy się ostatnio. Jakoś impulsu brak:)

Ostatnio marze sobie o wyjeździe na alaske. Ogladałam film przyrodniczy i sie w niej zakochałam na odległość :P A z wycieczkowych miejsc to moglabym pozwiedzac Kraj Kwitnącej Wiśni:) Piękna kultura.

uhuhuhu dziewczynki :D udało się i już część zadań z tej strasznej logiki mam na swoim oncie :D:D:D:D: dzięki pomocy kafeteriusza-logika :D hurraaaaa :D

no to super:) moze wyskrobiesz troche wiecej czasu dla siebie:) Ja robie manicure:) Nudzi mi się niemiłosiernie :P

hej dziewczyny:)🌼 a ja od rana na zakupach... na szczęście cel osiągnięty:D - kurtka zimowa juppi:) ale nogi za to bolą mnie koszmarnie, zwłaszcza, że mam problem z kolanem i nie chodzę normalnie... Rozmawiałyście o dzieciakach:) Ja mam bratanka 8-miesięcznego:) słodki:) sama chyba już nie chcę mieć dzieci, choć kiedyś bardzo chciałam... U mnie w Łodzi zrobiło się jakoś brzydko, pada trochę, a ostatnie 3 dni były takie fajniutkie, słoneczko i w ogóle:)

Mysza czemu nie chcesz bejbika? Ja o nim marze cały czas :) no z tym ze wolałabym go miec dopiero za jakis czas:)

czesc laski!!! :) tak jak obiecalam, jest niedziela i otóz to zjawiam sie ja :D ale męczacy weekend mialam, ale na szczescie juz zbliza sie ku koncowi :P

Ja tez sie ciesze ze sie konczy:) Wogóle chciałabym sie przeniesc w czasie o 2 tyg do przodu i wylegiwac sie na kanapie w wlasnym mieszkanku. Ze sie szybko i mocno przywiazuje do ludzi, wiedzialam od zawsze, ale ze lokum to szczerze sie nie spodziewalam. Zawsze lubialam zmiany w pomieszczeniach. Swira dostaje jak raz na jakis czas nie zrobie przemeblowania:)

Cześć dziołchy :D Co slychac? Ja odpoczywam teraz,jutro ciezki dzien dla mnie,kolokwia itp... Kociekotka - co za przypadek hehehe,obie skonczylysmy gitare :D szkoda,ze zostawilas nasz instrument,nie szkoda ci tylu lat?

kurcze, cos mi sie net ciagle wiesza :o i kafeteria tez nawala, strony mi sie strasznie wolno otwieraja :o wrrrr

kurcze, cos mi sie net ciagle wiesza :o i kafeteria tez nawala, strony mi sie strasznie wolno otwieraja :o wrrrr

Cześć :) ja też sie cieszę że weekend już się kończy:) moja niunia dała midziś niezły wycisk:) wprost rozpierała ją energia....ale podobno takie rzeczy dziedziczy się też po chrzestnych hihihih;d

Zapracowana - to prawda duuuzo cech dziedziczy sie po chrzestnych hehehehe ;) moj chrzesniak to chodzaca meska kopia mnie :D

Jaśmineczka szkoda mi i to bardzo. Jak miałam te \"naście\" lat wpadłam w złe towarzystwo i zaniedbałam wszystko. Szkołe muzyczna, zwykła..... Załuje masakrycznie. Na tą chwilę, moja wiedza o muzyce jest prawie na wymarciu. Utwory które umiałam perfekcyjnie, na egzaminach, teraz nie wiem jak zagrac:( Zapomniałam. Wyobrażasz sobie? Ost. próbuje opanowywać je na nowo, ale zajmuje to dużo czasu, bo technika wyleciala mi z glowy a nie ma nikogo kto mi powie złap tak i tak to wtedy bedziesz mogła to i to. Gram na gitarze od 12 lat, a moje umiejetnosci sa takie jak po 7 latach no moze 8 nauki. Koszmar. Gdybym mogła cofnąć czas zmieniłabym wszystko co dzialo sie w moim prywatnym zyciu na przelomie gimnazjum i poczatku liceum ;/

Kociekotka - szkoda mi ciebie. WIem,bo sama gram na gitarze od 14 lat i nie wyobrazam sobie nie cwiczyc przez wiecej niz tydzien,technike mozna nadrobic zawsze,tylko ciezko bo dluzszym czasie niecwiczenia. Ale graj i nie poddawaj sie,zobacz jak swiat maly,nie wiedzialam,ze moge tu spotkac kogos zwiazanego z muzyka a tymbardziej gitara :) a co robisz teraz jezeli moge wiedziec?

W tej chwili mieszkam w UK z narzeczonym. Nie pracuje zarobkowo. Jestem wolontariuszką w muzeum(pracuje w sklepiku w muzeum). Szkole angielski. Pozatym brzdękam na tej gitarze i próbuje chociaż nie zapomnieć tego co jeszcze umiem. Ale to gitara. Natomiast wiedze z przedmiotow typu audycje, kszt.sluchu i caaaaaaaala reszta... :o

nie znam się zbytnio na takiej praktycznej stronie muzyki :D ale eeeee tam napewno kształcenie słuchu itp. jest bardzo ważne ale nie najważniejsze. Nawet dogłębna wiedza z różnych dziedzin nie zastąpi chęci i radości płynącej z grania :)

heh no masz racje zapracowana:) ale ja boleje nad tym ze kiedys umialam duzo a teraz bardzo malo. to nie jest tak jak z jazda na rowerze, ze nauczysz sie raz i przez cale zycie bedziesz umiec... niestety;/

kociekotko nie chcę dziecka, bo nie będę mogła mieć Go z kimś z kim bym chciała. kurcze no czemu Wy się tak cieszycie z końca weekendu? Ja dziś cały czas myślałam, że jest sobota:o nie wiem czemu, ale byłam pewna tego w 100%, a tu już jutro poniedziałek i zajęcia... Nie chce mi się;) a co do gitarki to ja niestety grac nie umiem, ale chciałabym:) Mam kolegów grających naprawdę dobrze i uwielbiam sluchać jak grają:) ślicznie:)

ja czekam do poniedziałku szczerze mówiąc z dość może i głupiego powodu ale jednak...... w sobotę sobie uświadomiłam, że jeszcze nie dostałam potqwierdzenia z partneskiej firmy odnośnie zamówienia... i od tego czasu nie daje mi to spokoju...... jak tam się przesunęły terminy to ja sie poszlichtam :(

kociekotka,nie poddawaj sie,poczytaj troche ksiazek o muzyce,moze masz jakies podreczniki do ksztalcenia sluchu,spiewaj sobie melodyjki,przypomnij budowe akordow,interwaly D7i inne... jak bedziesz miala jakies pytania to chetnie sluze pomoca :) w koncu studiuje w Akademii Muzycznej :)

Jaśmineczka dzieki za propozycje:) A tak wogóle to jakie masz plany po ukonczeniu akademi? zamierzasz uczyc? :)

zapracowana - papa dobrej nocki po ukonczeniu akademii... coz bede grala na pewno,chce koncertowac,od trzech lat gram koncerty w nadmorskich miejscowosciach w duecie z ukochanym tez gitarzystą,uczyc to juz ucze prywatnie... zobaczymy jak potocza sie losy,moze uda mi sie wyjechac na troche do wymarzonych Włoch...