Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Mialam dosc meczacy dzien wczoraj. Po północy wrocilam. Naprawde wykancza takie jezdzenie po znajomych......... Dziś chyba w domku zostane. Posiedze z mama...no do kosciolka sie przejde. :) Jestem zla bo telewizora nie mam i mi wszytkie filmy kolo nosa przelatuja;/

Nic ciekawego nie ma w TV, więc nie przelatują, chyba że jesteś wierną fanką Na Wspólnej i Tańca z Gwiazdami ;) 🖐️

Czasem to lepiej bez tego telewizora :) ja mam dość mało czasu aby przed nim posiedzieć, ale jak sobie juz zaplanuję jakiś fajny film to hmmmm hihi okazuję się totalną klapą :P ja dzisiaj zostaję w domku i mam ardzo fajnego gościa hihi popołudnie spędzę z moją małą chrześnicą. :):)

🖐️ ja wczoraj siedziałam pół dnia z malusią siostrzenicą ma 1,5 roczku i jest kochana ❤️

Hej 🖐️ Tak mowicie ze nic nie ma bo macie telewizje non stop pod nosem:) Ja od pol roku nie ogladalam i jestem juz baaaardzo spragniona:) Wczoraj byłam u przyjaciólki, ma 4,5miesieczna coreczke - rece mi padaja od noszenia jej:)

Dziewczynki mam pytanie jest któraś z Was mocna z logiki.....??? stanęłam na niektórych zadaniach i nie w ząb dalej ruszyć :(

no własnie ja też pierwszą część jakoś przeszłam a teraz.......... yyyy ale juz niedługo kolokwium mam nadzieje że jakoś zaliczę logike i KONIEC z katowaniem się tymi bzdetami :P

wybierając studia unikałam wszelakich logik, statystyk i matematyk, bo nie znoszę :)

hihi najzabawniejsze jest to, że ja zarzekałam się na wszystko, że nie pójdę tam gdzie jest cokolwiek związane z matma.... a jednak los chciał inaczej, z drugiej strony to tylko w tym semestrze i finish :P

ja tez humanistka :) Sama chcialabym miec 2 dzieci:) Co do studiowania to chcialabym na psychologie isc. Ale narazie siedze w anglii:)

Bardzo duzo osob wyjezdza bez studiow zaraz po szkole zagranice. Niby sie mowi ze teraz polacy wielce wracaja ale w rzeczywistosci to gowno prawda. Z mojej klasy w liceum polowa wybyla z ojczyzny.

Marzy mi się Paryż, tam mam 2 kuzynki i chrzestną, więc jak tylko uzyskam tytuł magistra, postaram się wyjechać :)

Czesc kobitki! :):) Jak mija Wam niedzielny poranek? Pogoda do kitu nie nawidze jesieni!!! :( Moglby juz spasc snieg. Kociekotka- skonczylas szkole muzyczna? to wspaniale a w jakim miescie i na jakim instrumencie? Ja na gitarze klasycznej,co tez studiuje :)

u mnie jest trochę śniegu...... :( ale na szczęście pewnie juz iedługo bo jest dodatnia temp. i zaraz go nie będzie :D

Wytrawna- to podziwiam,bo ja w taka pogode najchetniej nie wychodzilabym z domu,siedziala w ciepelku pila herbatke i czytala dobra ksiazke,nie mam ochoty na cwiczenie na instrumencie nawet.... snieg bardzo lubie,ale kocham lato ,goraco,sloneczko,plaze...

ja zawsze jak mam wybór w wakacje to wybieram miejsca górzyste i najlepiej jakby był śnieg, w tym roku byłam tylko w miejscu pośrednim bo Chorwacja, ja ogólnie dziwna jestem ;)

Chorwacja? Zazdroszczę!!! Oj jak zazdroszczę :) Ogladalam zdjecia mojego kolegi ,ktory tez byl w Chorwacji na zaglach.... przepiekne widoki,cudowne! Skaliste gory ,woda,slonce... cudowne

mi się marzy na stałe wyjechać do Danii : sporo czasu tam spędziłam i wiem, że tam chcę mieszkać :)