CheriLady 0 Napisano Grudzień 8, 2007 wytrwała podziwiam cie hehe :) mi na sam widok i zapach tej zupy niedobrze sie robi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 8, 2007 teraz to juz bym tez chyba tej zupy nie zjadła:D Ale musze sie podjac jakiejs nowe diety..Bo narazie sie tylko ograniczam.. macie pomysły ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 8, 2007 ja nie wiem na mnie te diety nie działaja... i zrobie tak jak pisałam na poprzedniej stronie :) wtedy skutkowało... mi nie zalezy zeby w ciagu 2 tyg schudnąć 20 kg ;p ja chce dobrze na wakacjach wyglądac:P a do wakacji mam pół roku :D to tak 3-4 kg/miesiąc mi wystarczy :) więc musze się wziąć w garść :D dam rade :D i tym razem mi sie uda :D a facet padnie na mój widok :D kurde jakie to motywacyjne hehehe :) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 9, 2007 20 kg w dwa tyg ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 wytrwała to był tylko przykład :P ja sie bede cieszyc z 10 kg :P to moje minimum a tak normalnie to tak do 65 dojśc bym chciała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 mała zmiana stopki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 widze że nikogo tu nie ma :( no trudno odezwe sie jakos ok 20 :) mam nadzieje że któras będzie :P buziaki laski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 9, 2007 Ja jestem na chwile :D Tez do 65 daze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 9, 2007 witajcie ja tez jestem:) wytrzymam ale niewiem ile bylam juz na tej diecie wytrzymalam 3 dni....zobaczymy ile teraz dam rade :) wiecie co kupialam sobie srodek wspomagajacy odchudzenie tak o ale to takie placebo pewnie bardziej:P nazywa sie applefit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 fitank_a tez myslałam nad tym aplefitem ale naczytałam sie że od tego typu tabletek herbatek i wszystkich innych środków wspomagajacych odchudzanie to metabolizm nieźle siada... a to najgorsze co może byc... bo obojetnie czy zjesz 1000 kcal czy 500 kcal to i tak nie schudniesz... a nawet przyty c można więc sie wstrzymałam z kupnetego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 9, 2007 haloo dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 9, 2007 no zobacze:) ogolnie zrobilam pstanowienie kupuje sobie wage elekroniczna jak dostane wypłate z pracy w tym tyg(skonczylam juz stanie jako hostessa:P 2 tyg tylko mialam ta prace) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 sie zdołowałam... dzisiaj tak sobie pomyslałam że sie zważe i wymiary swoje sprawdze... boszzzzz jak dół... no wiec moje wymiary to : *talia - równiutko 100 cm......... ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ *udo - 63 cm.......... ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ *łydka - 40 cm....... ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ MAM NADZIEJE ZE ZAWAŁU NIE DOSTAŁYŚCIE... ;/ mierzyłam tam gdzie jest najszerzej.... ja pierdole... załamałam sie... tak jak spojrze w lustro to wyglądam w miare normalnie bo jestem wysoka... ale co z tego... nóg tez nie mam grubych... ale liczny mówią same za siebie... :( w talii jak strace chociaz 15 cm to bede z siebie dumna... a jak sie bedzie dało to jeszcze więcej... w udzie chce dojśc do 55-56 cm... a w łydce to tak do 37 cm... biore sie porządnie za siebie... nie od poniedziałku... OD TERAZ!! zaczełam dzisiaj a6w... czytałam na jakims forum na kafe że jedna laska straciła w talii 8 cm a jeszcze nie skończyła cyklu tych cwiczen.. wiec jest jakas nadzieja dla mnie... do tego skakanka i hula hop i może mi sie uda... a i jeszcze będe sie folia owijac... nie zaszkodzi a może pomóc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 dziewczyny tak w ogóle to przypominam ze jutro wazenie... NICK.............WZROST.......24.XI.......28.XI.......1. X II.........5.XII ________________________________________________________ firank_a..........167............81,5........79,4....... .....-.................. CheriLady........180............82,5........82,1........ 81 ,2........81,6. Wytrwała........168.............76,0........75,5........ ...-.................. Bub-ek............168....21.XI..78,0........75,5........ ...-.................. ________________________________________________________ NICK..............10.XII.......15.XII......20.XII....... 25.XII.......30.XII ________________________________________________________ firank_a................................................ ........................... CheriLady............................................... ......................... Wytrwała................................................ ........................ Bub-ek.................................................. .......................... ________________________________________________________ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 coś tak patrze ze ostatnio to tylko ja sie waże... ;/ :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 9, 2007 nie kochana ja tez sie wazylam 5 grudnia po tobie jak dobrze poszukasz zobaczysz moja tabelke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 9, 2007 ja mam w talii 94 biodra 109 udo 63 lydka 44 ty chyba zmierzylas sie w biodrach nie w talii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 9, 2007 chyba jestem tu sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 9, 2007 firank_a no tak mierzyłąm sie w biodrach... ale czemu napisałam ze talia...? no nie wazne ale wiadomo o co chodzi :P a co do tabelki to wybaczcie :P przeoczyłam ja :P NICK.............WZROST.......24.XI.......28.XI.......1. X II.........5.XII ________________________________________________________ __ firank_a..........167............81,5........79,4....... ... .............80,8.... CheriLady........180............82,5........82,1........ 81 ,2.........81,6. Wytrwała........168.............76,0........75,5........ ..................... Bub-ek............168....21.XI..78,0........75,5........ ...-...........74,0. ________________________________________________________ __ ...................10.XII.......15.XII.....20.XII.......25.XII.........30.X II _________________________________________________________ firank_a................................................ ........................... CheriLady............................................... ......................... Wytrwała................................................ ........................ Bub-ek.................................................. .......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość można się przyłączyć do wasss Napisano Grudzień 10, 2007 jaką diete zaproponujecie ,ile kcal i co jesc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 dziewczyny zapomnialam kupic kapusty rano i dopiero teraz zupe gotuje wiec dieta od jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 co tu taka cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 ogolnie dziewczyny na sylwestra nie ide....moj facet mieszka po wrocławiem i tam sie pociag wykoleil itd dl by tlumaczyc niemam jak dojechac na autobus do domu w nowy rok bo musze wracac bo do 4stycznia wystawianie ocen...no i lipa:( nie ide zlsc juz mi przeszla...ale na siebie nie:( kupilam dzis wage elektroiczna i poplakalam sie jak weszlam na wage:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 widze ze tylko ja siedze wieczorami na forum....dziewczyny zwalilam sprawe przynaje sie bez bicia...jak widzicie zmienilam stopke. powiedcie ze zalozycielka topicku a ma najwieksze zalamania moze i tak:( ale probuje dalej walczyc....mam nadzieje ze wyjdzie to...OSTATNIE podejcie robie....mialam ostatnio jak wiecie załamanie bo z facetem problemy itd i mam skutek wiem ze to zadne usprawiedlienie ale moja dzisiejsza waga to 82,5kg;( robie blad ze sie katuje a potem gora jedzenia i mam szybki wzrost wagi:( mam za swoje teraz....robie sobie acjonalne diete teraz powoli a skutecznie trudno bede wazyla X na studniowce chodz jest 2 lutego ...i nie bede chuda na 38rozmiwar ale za to slub moj bedzie za 3 lata gdzies(tak rokuje) bedzie w rozmiarze 36:) takze waże nie moje bedzie co tydz teraz a nie co pare dni;/ wogole mam zamiar duzo zmian zrobic na poczatek odstawie slodycze. silownia. i regularnie bede pic herbate czerwona....okropnie sie dzis czuje mam taki dzien reflekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 10, 2007 firank_a nie przejmuj się :* ja tez tak miałam... i podjełam decyzje... moja dieta nie bedzie taka że odrazu odstawiam wszysko co \"złe\"... ale powoli np przez ten tydzien nie jem samych słodyczy... potem do tych słosyczy w nastepnym tyg dołaczam chleb makaron ryz ziemniaki i w ten sposób powoli... az do uzyskania wagi i figury o jakiej zawsze marzyłam... i tak w ogóle wczesniej p[isałam juz o tym (chyba) ze biore sie za A6W bo przeczuytałam że jedna laska jeszcze przed skończeniem całego cyklu ćwiczen (6 tyg) straciła w pasie 8 cm! normalnie dla mnie szok! a zebym tyle straciła to jest cały rozmiar (albo i więcej) w spodniach :D wczoraj zaczełam i dzisiaj mam troszke zakwasy czyli te ćwiczenia nie sa byle jakie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 10, 2007 a i jeszcze jedno... co do tabelki to proponuje robic ja od początku np taka: NICK 10.12 16.12 23.12 30.12 6.01 ________________________________________________________ firnak_a CheriLady 81.5 Wytrwała Bub-ek i sie wszystkie będziemy ważyć co tydzien... lepszy efekt :) firank_a mam propozycje... moze wstaw ta tabelke do siebie w stopke albo ja wstawie żeby nam sie nie gubiła na stronach bo potem szukac sie nie chce hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 jestem bezsilna na tle swoich problemów:( nawet teraz klotnia u mnie w domu...ja mam dosc takiego zycia:awantury ojciec pijany itd. chce juz zyc wlasnym zyciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 10, 2007 upsss tabelka nie wyszła... no to jeszcze raz :p NICK...........10.12.......16.12.......23.12.......30.12.......6.01... ---------------------------------------------------------------------------------- firnak_a........................................................................ CheriLady .....81,5........................................................... Wytrwała....................................................................... Bub-ek........................................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 to wstaw do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 10, 2007 NICK...........10.12.......16.12.......23.12.......30.12 .......6.01... -------------------------------------------------------- -------------------------- firnak_a.......82,5.................................. ........................ CheriLady .....81,5................................................... ........ Wytrwała................................................ ....................... Bub-ek.................................................. ......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach