CheriLady 0 Napisano Grudzień 13, 2007 dobra ide ja poćwiczyc... tylko odwale porcje ćwiczen a6w i będe za jakieś 30 min :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 13, 2007 kurcze mam taki glupi okres w zyciu ze nic mi sie nie chce ze szok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ja ide uczyc sie ....wroce pewnie jeszcze niedlugo tak o 21 ale jesli nie to powodzenia jutro w glodowce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 13, 2007 ok ja już po ćwiczonkach :P 5 dzień zaliczony :P jeszcze tylko 37 :P coraz lepiej mi idzie :D i coraz lepiej sie czuje po skończeniu cwiczen :) ok skoro nikogo nie ma to ja też ide :P do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 to co dzis start z głodówka:D ogolnie to dzien dobry:) bede na forum kolo15 pewnie po szkole ide na silownie na troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
___Vivienne___ 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Cześć Wszystkim, sorry ze nie pisałam ale miałam kompa zesputego i dopiero teraz mogę cos naskrobać do Was. Z tego co pamietam to miałysmy sie w piątki ważyc, czy coś znów pokreciłam?????jeśli tak to mnie poprawcie i napiszcie kiedy się wazymy :) Ja mma za sobą tylko kilogram bo nie przykładałam się za bardzo ostatnio do dietki ale od dzis biore sie ostro za siebie:) Zjadłąm juz 2 mandarynki i jabłko, a na obiad ahchce rybke smażoną , i duzo warzyw:) Miłego Dzionka:) firank_a.....18............167................82,5...... ...........?.................65 Vivienne.....23............170.................88....... ............1..................60 ed85..........22............165.................71,5.... ............4,5................57 justim5.........20............169.................95.... ............10................65 CeriLady.....17............180................82.5...... ............1..................66 mikołajka ....28...........170.................80..................... ?..................65 bub-ek.......23.............168................78....... ..............4................60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 wszytko dobrze pamietasz wazenie jest w pt ale tylko ja i cherilady wazymy sie w niedziele pewnie po zakonczeniu mam nadzieje 3-dniowej glodowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
___Vivienne___ 0 Napisano Grudzień 14, 2007 powodzenia na głodówce, też o tym myślałam ale narazie nie wiem czy wytrzymam, mozejak juz troszke schudne :) Pozdrowionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 kurcze dziewczyny za 50dni mam studniowke:) a tyle pracy przedemna jeszcze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 cześc dziewczyny! firank_a jak tam głodówka? u mnie... totalna klapa... wiedziałam że tak będzie... ehhh wiecie co... zaczynam wszystko od początku... jutro kupie sobie błonnik w tabletkach ( jak nie zapomne) i bede ostro ograniczac żarcie... a6w dalej bede kontynuować do tego musze naciągnąć starych na rower stacjonarny i codzinnie minimum 500 kcal spalac... kurde musi mi sie udac bo sie załamie... w sumie to juz powoli sie załamuje... :| a własnie wazyłam sie dziaiaj nic mi nie ubyło ani nic nie przybyło... wiec tabelki nie zmieniam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 ja sie trzymam jak narazie:) oszukuje zalądek woda i herbata czerwona:) boze dziewczyny ja jestem taka gruba:/ a tuz tuz studniowka chce wyjatkowo tego dnia wygladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kg 0 Napisano Grudzień 14, 2007 ja też mam studniówkę w styczniu i chcę wyglądać extra na maxa!!:) więc postaram się 2 dni bez jedzonka a od poniedziałku bede jadła 4-5 małych posiłków:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a ile chcesz schudnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 co tu tak pusto??? heeellllooooo!!!!! jest tu ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Znowu nie pisałam długo..ale nie miałam dostepu do neta :) Juz sie poprawiam :) Tez miałam zrobic dzisiaj głodówke ale nie wyszlo....tzn do południa tylko udało sie :D Jutro napewno mi sie uda :P Musze zaczac znowu ostro cwiczyc bo ost nie miałam czasu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 kurde nic mi sie niechce... musze jeszcze odwalic a6w... a normalnie taki len ze mnie... wiecie co mnie motywuje... piosenke dody - diamond bitch osobiście nie lubie jej piosenek ale ta jest naprawde motywująca... u mnie przy niej włacza sie dziwne myslenie... ze dla faceta nie bede tylko słodka dziewczynka... ale i ostrym kociakiem :D no wiecie o co chodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 cherilady wyslij mi na poczte ta piosenke martam_89@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 ok zaraz wysle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 firank_a coś mi nie ładowała sie piosenka na poczte... wejdź na ta strone wpisz w wyszukiwarce diamond bitch i sobie sciągniesz http://mp3.teledyski.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 jak u ciebie dzionek? ja glodowke przerywam ale nie do konca jutro na sniadanie: marchewke obiad grejfrut kolacja 2 mandarynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 yhy u mnie sie głodówka skończyła o godz 12... firank_a co ty na diete south beach? nie jest ciezka a nieźle sie kilogramy gubi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 mysle ze najlepsza dieta jest patrzec na kalorie i nie jest kalorycznych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a ja spróbuje tej SB to bedzie moje drugie podejście do niej :p wczesniej w ok 10 dni schudłam prawie 5 kg ;p a chodziłam najedzona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a co dokladnie tam sie je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 14, 2007 macie jakies romantyczne pisoenki na wieczor z ukochanym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 14, 2007 CheriLady co to za dieta ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 faza 1 - trwa 2 tyg jedzenie dozwolone: *drób bez skóry *wszystkie ryby i owoce morza *wieprzowina (tylko chuda) *sery (bez tłuszczu lub z obnizona jego zawartościa) *orzechy *jaja *warzywa (brokuły, kapusta, kalafior, ogórek, sałata, paptyka, pomidor) faza 2 - trwa tyle ile chcesz najlepiej do uzyskania wymarzonej wagi jaedzenie dozwolone: *wszystko to co w fazie 1 *owoce:jabłka, melony, wiśnie, grejpfruty, winogrona, kiwi, pomarańcze, brzoskwinie, gruszki, sliwki, truskawki *jogurty odtłuszczone lub o obnizonej zawartości tłuszczu *chleb razwy *płatki owsiane (ale nie błyskawiczne) *ryż niełyskany jak na moje oko to ciezko wcale nie bedzie :) więc ja zaczynam od jutra :) + moje a6w i tak mysle że do końca stycznia 10 kg napewno zleci :) a no i jeszcze dołacze błonnik w tabletkach i herbate Slim Program :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a wąłsnie zapomniałam dodać że pic mozna niegazowana wode, niesłodzona herbate i kawe tylko z kawą radze nie przesadzac :P a herbata to jaka sobie chcemy ja preferuje owocowe :D bo i bez cukru sa słodkie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a i jeszcze je sie 2 przekąski i 3 dania główne :) i najlepiej jest jeśc co 3 godz :) no i nie przesadzac z wielkoscia posiłków... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 14, 2007 no niezłe :D Moze od pon zastosuje :D Jutro głodówka mam nadzieje ze sie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach