Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

Gość ale idiotki
chwala sie bogactwem , wyksztalceniem .. ktora lepsza... az jad sie saczy z kompa.........

Gość trochę źle się czuję
pieeekna, mnie gucio obchodzi ile masz pieniędzy i kto ma więcej, piszę, że mam dużo, własna firma mi do tego nie jest potrzebna, żyje bez zadłużeń, bo na wszystko mnie stać, ale w związku z tym? mam szacunek do drugiego człowieka, do jego pracy (nie ważne jaka ona jest i ile się zarabia).

Gość 123lalka123
Przeczytałam wszystkie strony topiku i normalnie brak mi słów na twoja głupote Rosalinda. Nie myślałam, że tacy ludzie jeszcze istnieją. Pomyśl trochę kobieto zanim coś napiszesz, chyba że to dla ciebie za trudne. Nie każdy kto pracuje za marne grosze to leń i nieudacznik. W większości są to ludzie wykształceni i pracowici. Ale co ty możesz o tym wiedziec. Piszesz, że ludzie którym nie pasuje pensja powinni założyc własną działalnosc. Myślisz, że każdy może prowadzic swój biznes? Gdyby większosc ludzi miała swoje firmy kto by w nich pracował? Obrażasz sprzątaczki, które myją okna za 699 zł. CZY TY JESTES NORMALNA?????????? Gdyby nie te sprzataczki to ty królowo sama musiałabys zejsc ze swojego tronu i umyc okna. Jest wiele zawodow gdzie ludzie mało zarabiaja, ale sa one tak samo potrzebne i wartościowe. Wysmiewanie sie z ludzi, którzy mało zarabiają, albo którzy nie maja swoich firm to według mnie szczyt chamstwa i bezczelności. PS. Sama nie wiesz co jutro może ciebie spotkac.

Gość na forum to kazdy moze sobie
napisac : mam firme, kupuje buty za 800....i tym podobne pierdoly.

A czy ja napisalam ze chce powiedziec ile mam kasy?Napisalam to do Was-ze teraz moze czas na licytacje-tak wnioskuje z Waszych wpisow. Poraz kolejny zaznaczasz ze masz duzo kasy , zyjesz bez zadluzen i cie stac na wszystko........Nie przypmina Ci to czegos?;)

Gość ciekawe bardzo
Nie zwalam niczego na złe czasy i dotąd myślałam, że nic mnie nie jest w stanie już bardziej zszokować, dopóki nie natknęłam się na ......ciebie! Wrócę do meritum - nazwanie kogoś, kto ciężko pracował na swoje wykształcenie, angażował się, niejednokrotnie wyrzekał przyjemności, poświęcał czas i pieniądze, po to by teraz pracować "u kowala" za marne pieniadze, leniem, nieudacznikiem, ciamjadą życiową jest mało, ze nietaktem....to chamstwo w najczystszej formie! I ty własnie taka jesteś - wulgarna, nieuprzejma, poniżająca...pamiętaj tylko, że życie bywa przewrotne. To własnie o to mi chodzi od początku, o twój stosunek do mniej zamożnych ludzi. Teraz już rozumiesz? I wybacz, ale osoba wykształcona zrozumiałaby już dawno, nie musiałabym tak dosadnie tłumaczyć jak tobie. Sama widzisz, że nie wszystko można mieć za pieniądze.

Rosalinda, chwalenie? staram Cię uświadomić, że pieniądze to nie wszystko, ale widzę, że przyćmiły Ci one wszystko, więc żyj sobie w tym błogostanie i nie zapomnij wygrawerować złotymi literami na pomniku "snob" :)

Czepiliscie sie tych butow.....Ale to prawda na forum kazdy moze pisac sobie co chce i co by CHCIAL.;)

piekna, przypomina.....że jestem człowiekiem :)

ciekawe bardzo - a nie przyszło ci do głowy, że gdyby ci ludzie po studiach byli naprawde dobrzy w swoim zawodzie nie pracowali by u kowala ? Widzisz, nie każdy może dużo zarabiać na stanowisku. Trzeba się z tym pogodzić albo coś zmienić a nie płakać.

Gość rosalinda ty snobko
daj juz spokoj . bedziesz udowadniac wszystkim swoje racje. zyj sobie jak chcesz i nie obrazaj ludzi. Zycze CI szczerze zebys kiedys zaznala glodu, zebys na chleb nie miala...

Gość ciekawe bardzo
"...gdyby ci ludzie po studiach byli naprawde dobrzy w swoim zawodzie nie pracowali by u kowala..." jasne , idąc tokiem twojego rozumowania powiem tak - zapewne zabrakło im SPRYTU! Pogrążasz się Rosalinda...:(

Kurcze jak mozna komus zyczyc glodu , choroby-OPAMIETAJCIE SIE!Jkaim trzeba byc czlowiekiem aby komus czegos takiego zyczyc?Ja najgorszemu wrogowi nie zyczyla bym glodu w ogole niczego!!!Zenada naprawde....udajcie takich madrych i obeznanych a sloma z butow wychodzi na pierwszym zakrecie...

Rosalindo-nie uwazam tez abys byla takim bezwzglednym czlowiekiem na jakiego sie kreujesz.

ciekawe bardzo - sprytu czy znajomości może brakować biznesmanom. Ktoś kto chce pracować w swoim zawodzie za dobrą kase powinien być po prostu dobry w tym co robi.

Gość lwlwlwwllw
takie gadki to sadza puste lachony ja kiedys mialam dobra prace ale maz wpadl w dlugi mial firme i mielismy problemy mimo mojej pracy nigdy nic nie wiadomo

Gość cos madrego napisala
----ciekawe bardzo - a nie przyszło ci do głowy, że gdyby ci ludzie po studiach byli naprawde dobrzy w swoim zawodzie nie pracowali by u kowala ? Widzisz, nie każdy może dużo zarabiać na stanowisku. Trzeba się z tym pogodzić albo coś zmienić a nie płakać. wnioskuje z tego ze uwazasz ze lepsza ciezka praca u kowala za duza kase niz w swoim zawodzie za mniejsze pieniadze ----no coz

Kurcze wyslalao mi;) Ludzie sa rozni-niektorzy z Was to chyba bardzo nieszczesliwi ludzie-nie sadze tylko podejrzewam.Jak mozna tak nienawidzic drugiego czlowieka ktorego tak naprawde sie nie zna-tylko czyta sie to co napisze na forum.Az mdli mnie na sama mysl ze przychodzi mi zyc w takim swiecie...:(

"wnioskuje z tego ze uwazasz ze lepsza ciezka praca u kowala za duza kase niz w swoim zawodzie za mniejsze pieniadze ----no coz " Nie wiem. Nie ja tam tyram. Zapewne faceci mają kobiety, dzieci i potrzebują kasy a nie pracy za biurkiem za grosze.

piekna, ja w człowieczeństwo niektórych tutaj wątpię dlatego tak to podkreślam. a moje zarobki i stan podkreślam dla udowodnienia, że Rosalinda gówno prawdę pisze, osiągnęłam to bez zakładania własnej firmy :-o i najlepsze, że jestem niewolnikiem.

pieknaaa, czy Ty w ogóle wczytujesz się w wypowiedzi Rosalindy? bo mam wrażenie, że popierasz ją od tak dla zasady.

Gość wiesz Rosalindo
Nie wydaje mi sie zebys byla tak wyksztalcona jak to napisalas. Poprostu latwo cie zdemaskowac.Chcesz,to przytocze pare twoich wypowiedzi.

prowokacja :)

trochę źle się czuję - no sorry, ale ty musisz być lekko upośledzona bo nic nie kumasz.. albo przekręcasz moje wypowiedzi tak jak ci wygodnie. Gdzie ja pisałam, że każdy pracownik to niewolnik ? Ja pisałam, że nie ma już niewolnictwa i każdy człowiek wybiera sam co będzie robił.

Oczywiscie ze sie wczytuje.I czy ja napisalam ze ja popieram?Staram sie zrozumiec to co pisze i postawic sie na jej miejscu-bo jak juz wczesniej pisalam nie wierze ze jest tak bezwzgledna , bezduszka na jaka moim zdaniem sie robi na tym forum. Popieram kogos dla zasady?Nie...nigdy tego nie robilam i nie zrobie.Mnie sie rowniez oberwalo bo napisalam ze raz w zyciu kupilam sobie buty za 800zl...kupilam to kupilam...wielka rzecz a buty nie warte swojej ceny -to tak na marginesie;) Dla zasady to niektorzy krytykuja na tym forum bo tak robi wiekszasc:)

Jesteś tak pusta, że zainteresowała Cię tylko część z całości mojej wypowiedzi? :) sednem miał być fakt, że gówno a nie prawde piszesz, zarabiam bez zakładania firmy, bez kombinowania i bez rajcowania się snobizmem :) a niewolnictwo było tylko wstawką, jednak zrozumiały jest Twój prymitywny tok myślenia, pieniądze masz tylko w głowie, więc gdzie się podział rozum?