Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

Gość za to w twoją dziurę
nie jeden się spuszczał

Gość ja 25
GracjaSpacja ...:D

Gość najbardziej mnie rozbraja fakt
Jesli kłamią to tylko po to by chronic Was przed waszą własna durnotą. Nigdy nie kłamałam i przynajmniej miałam szczęscie trafiac na normalnych partnerów bez kompleksów.

Gość dodam że nie chciałbym
aby inny facet nawet ginekolog oglądał albo wkładał palce do cipki mojej dziewczyny przede mną

Gość idz odrób lekcje

Lepiej, zeby zmarla z powodu raka/krwotkou/innej przypadlosci, niz zeby meska duma ucierpiala. Brawo, gratuluje logicznego myslenia i wysokiego poziomu troski o druga osobe.

Gość ja 25
niechodzi mi o kompleksy powiedz ja np niemiałem nikogo i spotykam dziewczynę co miała 3 facetów co ona mi może zaoferowac nic jedynie swoje doświadczenie a co do kłamania to kobiety kłamią ze strachu bo boją się odrzucenia

Gość czego ty się boisz

ja 25, w zyciu nie ma idealnej symetrii, ani idealnej sprawiedliwosci. Jezeli nie odpowiada ci dziewczyna \"z doswiadczeniem\", nikt nie zmusi cie do spotykania sie z nia. Zauwaz jednak, ze zwiazki to nie tylko seks. Co z tego, ze znajdziesz dziewice, jesli nie bedziecie mogli sie ze soba dogadac?

Gość ja 25
dlatego nigdy się nie ożenię z pierwszą dziewczyną nieważne jaka by była ja chcę aby było sprawiedliwie

Gość ja 25
i dlaczego wy macie miec zawsze łatwiej

Gość a nieco z innej beczki
ok niech bedzie dziewica ale juz nie oralna ani analna - bo takie czasy ze najczesciej takie "dziewice" chodza po tym swiecie.... to co liczy sie jako dziewica czy nie, blonke ma ale.... no uzywala sobie :D ?

Gość to co opisujesz
Podejrzewam, że każda dziewczyna jak pozna jego poglądy to bedzie uciekac w siną dal....z taką filozofią życiową masz szansę na bycie kawalerwem w wieku 36 lat, mieszkającym z Mamusią powodzenia na Twojej życiowej drodze

Tylko raczej nie szukaj starej krowy w swoim wieku bo nigdy nie znajdziesz.Wśród 18 i 19 spokojnie znajdziesz.

Nikt nie ma latwiej ani trudniej, do partnerstwa, malzenstwa trzeba dojrzec, inaczej mozna mowic o zabawie dzieciakow w piaskownicy, ktore biora swoje wiaderko i ida do domu kiedy im sie cos nie spodoba.

Szmaty często twierdzą że jak dziewica to sex analny uprawiały:D a nie znam takiej co zaczynałaby od anala po latach ciężko im to przychodzi:D

Chlopak25 - ja przepraszam, ale co dojrzaly facet ma robic z nastolatka? Cale zycie chcesz chodzic na dyskoteki i pomagac kolejnym partnerkom odrabiac fizyke?

serio.... no to poczytaj co tu nastolatki opowiadaja czasem na firum... szczena Ci opadnie :P I wypraszam sobie nazywanie mnie szmata, mam 1 partnera i miejmy nadzieje bedzie tylko ten jeden do konca

Tak czytam te męskie wypociny i po lekturze nasuwa mi się jedno stwierdzenie: facetom, którym tak bardzo zależy na dziewicach brak pewności siebie! Żaden nie chce być porównywany do innych, każdy chce być pierwszy tylko po to, by dziewczyna nie powiedziała, że z poprzednim było lepiej! I wszystko na ten temat. Panowie, powiem krótko: żenada! Wszyscy, którzy tu piszecie macie mniej niż 30 lat i żadnych (lub niewiele) doświadczeń. Ciekawe, że dojrzali mężczyźni nie wypowiadają się w tym topiku....Chyba coś w tym jest :O

Czego nam wmawiasz takie bzdury nikt o tym nie pisał Mądrości dla idotek czytających kolorowe babskie pisemka

a ja chce dostac odpowiedz na moje pytanie!

Gość do autorki topiku.............
Jezeli jeszcze tu jestes - spojrz co reprezentuja takie typy pytajace sie o dziewictwo i sama zadecyduj czy w ogole jest sens sie zadawac z czyms takim....