Gosiiia 0 Napisano Listopad 26, 2007 Nie wiecie moze czy mozna ja dostac w mixie w wersji pink???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kredtka Napisano Listopad 26, 2007 Jutro ide kupić telefon na kartę, jako że Simplus ma promocję dla nowych uzytkowników (60 zl ekstra - przez 6 miesięcy do doładowania za min 30 zł - 10 zl ekstra), to spytam i wieczorem napiszę, jesli chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiiia 0 Napisano Listopad 26, 2007 Oki to zapytaj jak mozesz :) bede wdzieczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiiia 0 Napisano Listopad 27, 2007 no i jak tam ?? z tym telefonem pytałas moze ?? jest rozowy?? a Ty jaki telefon sobie kupilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Listopad 27, 2007 Ja pytałam. Różowych nie ma. Są tylko czarne i srebrne. Niestety.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiiia 0 Napisano Listopad 27, 2007 oki dziekuje Ci bardzo ze pamietałas :* ale i tak nei biore tego telefonu, za to biore sonyEricsona w200i :) :) jest o wiele lepszy i ile pamieci :) dziekuje jeszcze raz:) a tak w ogoel jaki Ty sobie telefon zakupiłas ? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość araszka111 Napisano Listopad 28, 2007 telefon, jak telefon. Ważne, żeby dzwonił i można było pogadać. Najlepiej za darmochę. Tak jak w Simplusie można teraz dzwonić do jednej wybranej osoby za darmo. Można też oczywiście za darmo esemesować :). To Tygrysy lubią najbardziej. A, i jeszcze można 60 dyszek wyciągnąć na rozmowy przy doładowaniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiiia 0 Napisano Listopad 29, 2007 własnei sobie wykupilam ta taryfe co mozna smsowac z jedna osoba i rozmawiac za free :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach