Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzonycenzura

Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2

Polecane posty

Gość haneczka rumcajsowa
O zesz ty!!!!!....................

Gość haneczka rumcajsowa

Gość haneczka rumcajsowa

Gość haneczka rumcajsowa

Gość haneczka rumcajsowa

Gość haneczka rumcajsowa

Gość haneczka rumcajsowa

Gość haneczka rumcajsowa

Air.... No to w koncu mialas okazje sobie pospiewac! Jestes PRZEKOCHANA! Nocoż moja krajanka!!!!! jestem -> a na co czekasz powiedz.....

Hejka!! Zosia, ewa witajcie :-) Jak to milo Was ujrzec w tych czelusciach... i pomiedzy kotami luzkowymi... hihihi :-D buziaki !! 😘 😘 😘 scheisse, upss..!! :-O ......... jak ja sie lubie calowac!! ;-)

O witaj Hanuś...nie widzialam Twojego posta...dobrze ze zapalilas....:) Tak zapytam...sorry nie mialam czsu...w weekend napisze....;) Ewo... nie widzialam tez Twojego wpisu, Masz racje. Ja tez lubię czarna, beeerdzo rzadko piję...i to wlasnie ze wzgledow zdrowotnych...gdybys miala ochotę na opucjowa figowa...mow naprawde sie nie krępuj wyśle Ci! ❤️ Darkus....dostalas przesyłke?

Gość ciekawski
jestem ---kim jestes i na kogo czekasz?

czesc Wam:) Gio ja wysylalam zdjecia mojego nowego psa nie dostalas? Zosia jeszcze nie doszla,czasami dluga ida:) Akara super troche sie napracowalas z tymi adresami ale teraz mozesz wydawac na kosmetyki:)Yeeeeeeeeee Haneczka:) tygrysek:) Air:) I buziaki dla wszystkich ktorych nie wymienilam:) nie nadazam sprzatac po moich psach strasznie brudza,szcegolnie teraz gdy snieg topnieje,chcialam sie wybrac z nimi na spacer ale sie troche boje ze sie wyrwia( duke wazy prawie tyle co ja hihihi)

🖐️ Nie bylo mnie chwilke a wy tyle stron tutaj natrzaskaliscie Jutro znowu caly dzien mnie nie bedzie, wiec juz widze, ze bede miala lektury a lektury!!! Buziaki dla wszystkich 👄

Darkuś..Kochanie...to Ty z nimi nie wychodzisz? Jak to? :)...No wiesz...wyrwą Ci się niewątpliwie?

Po wyrwą mial byc wykrzykinik! O witaj Margotka...wlasnie...nie bylo Cię....ale nie boj nic...ja tez wlasnie nadrabiam.....;)

Zosiu 👄 ja mam wrazenie, ze zupelnie juz wypadlam z obiegu :o ale bede nadrabiac :D Dark Elf, to szykuj sie na odwiedziny moje i Akary ;):D

Zosia wyjde z nimi wyjde tylko dzisiaj farbuje wlosy:)ciekawe jak mi wyjda:0 boze teraz czytam drugi raz to co napisalam o tych psach i rzeczywiscie zabrzmialo zabawnie hihihihi Margot:)

Haneczka, masz racje. Sama przyjemnosc, jak ladnie poprosze to pewnie dostane szybcien niz bym go pogonila ;-P . Zosiu kochana, bardzo Ci dziekuje za dobre serduszko 🌻. Swieta tuz, tuz i oczywiscie jade do mamy na ta okazje, to sobie kupie. Jak pomysle, ze koszt przesylki bylby wielokrotnie wiekszy niz sama herbata to nie mialoby to sensu. Zreszta Ty teraz jestes bardzo zajeta, a jak tata wyjdzie ze szpitala bedziesz jeszcze bardziej wiec lepiej bedzie jak razem wypijecie ta herbatka. Nie bedziesz przeciez czasu marnowac :-). Duzo zdrowia dla niego i calej Twojej rodziny Dobranoc kochane Diably! Kolorowych snow.

Czesc wszystkim ...ja tak samo jak Margot musze nadrabiac zaleglosci w czytaniu ..jestem spozniona co najmniej tydzien z diabelkowem jutro znow mnie nie bedzie mam bardzo wazna wizyte no i kiedy ja mam nadrobic zaleglosci??😭😭

Juz ja widze co sie bedzie dzialo jak sie w koncu spotkamy na jakims weekendowym spedzie ;-). Obiecuje, ze wezme swoj kuferek pelen skarbow i wszystkie chetne Diablice pomaluje :-). Dark, nie wydam tego na kosmetyki tylko na dentyste, bu :(. Spieprzyli mi, mowiac dosadnie i brzydko, zab w Polsce, naprawa wyniesie okolo 400 euro 😭. W pt mam wizyte \'rozpoznawcza\' a w srode leczenie. AIR, obiecuje, ze jak bede wysylac nowe zdjecia to Cie nie pomine :), ale na to musisz poczekac ze 2 tygodnie. Hihihi, chcialabym Cie uslyszec jak spiewalas te Orly i Sokoly, ale numer! :D Tygrys, tej laby to ja przez ostatnie poltora roku mialam az za duzo ;-), ale i tak mam zamiar wykorzystac te 3 tygodnie na leniuchowanie ;-) (no i moze do Polski pojade, jeszcze nie wiem). Zosia, pozdrow tate :-). ewa, Gio, vat, zaraz wysylam zdjecia. Kto tam marudzil na zielona herbate? Ja inna rzadko pijam, zielona jest najlepsza :-). Teraz rozpijam zielona o smaku pomaranczowo-mietowym - pycha :-). Czranej nie lubie, fuj. Kawy nie pijam (to juz sobie wyjasnilismy), wiec z cieplych napojow zostaje mi zielona herbata i kakao :-) (cieplego mleka nie trawie). haneczka, no tak to jest - haneczki nie ma Diablice harcuja ;-). Ja chce serniczek, ja chce! (nie jest to moje ulubione ciasto - w ogole nie jestem wielkim ciastojadem - ale Twoim nie wzgardze :-) ). Margot, gdzie bedziesz gdy Cie nie bedzie pod lozkiem? :-) KAYA, my Cie przepytywac nie bedziemy, nie dostaniesz jedynki jesli nie nadrobisz zaleglosci ;-). znudzony 🖐️ w ogole wszyscy: 🌻 :-) Widzial ktos moze Kundla?

Akara wiem o czym mowisz mnie tez spieprzyli zeby w Polsce,ciagle tutaj chodze do dentysty biedny Kirk niedlugo uczynie go bankrutem :)

Akara, jutro od 6-tej do 20-tej bede w Aix-en-Provence na zajeciach... taki mam \"fajny\" plan w tym semestrze :( A jesli chodzi o Kundla? To ma sie dobrze... :) Widzialam ja na Pajacyklandii a potem slyszalam w sluchawce! :) I wiesz nawet wspominalysmy o makijazu i o Tobie i to w samych superlatywach! :)

a jakie sobie wloski Elfik robisz? Akara dzieki w imieniu taty....👄

Ha Margot! To juz wiem czemu mnie uszy piekly! :D Ladnie to tak gadac za plecami ;-).

Zosiu -> Wszystkiego Naj dla Taty ❤️ :) ❤️ Margot -> Mam juz kiecke, hihi i nie musialalam nic obcinac ;) Buziaki! :)

Gość SWIATLO
grzecznie prosze ;-)

Gość grrrrrrr
bo sie zrobie mniej grzeczna

Gość albo
calkiem niegrzeczna