Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

Gość Miss i Mister
Co? Z zegarkim w ręku chcesz to robic?

Gość w ogole bekaale ktos
wez ty sie oddaj na leczenie ty ze zwisajacym brzuchem!

Miss i Mister, miałem.. ale trudno analyzowac czy to kwestia seksu.. samego seksu.. Może być moment, magia chwila, abstynencja przed, humor, otoczenia.. tyle tych zmieniki na około..

Gość Miss i Mister
Jako kobieta odpowiem. Stosunek ma trwac tak długo az ty zaczniesz wznosic sie do sufitu, czyli zależy również od ciebie

Tak troche załosne że nie słuchasz rad faceta 42 lat i twisz w swoje głupocie..

Gość troche zalosne ze
50 letni facet ze zwisajacym brzuchem i flakowata skora daje rady bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sprosny staruch wnuki bawic

Gość Miss i Mister
Interesuje mnie tylko seks. Z kimś mozna miec nieziemski seks, z innym nie, czy nie tak?

Kaithyleen , ma trwać tyle ile doprowadzi WAS do satysfakcji. Może być bardzo krótko i intensywnie.. i bardzo długo i bez ruchu.. to kwestia nastroju, podasowania, chęci..

Gość troche zalosne ze
50 letni facet ze zwisajacym brzuchem i flakowata skora daje rady bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sprosny staruch wnuki bawic

Miss i Mister, tak, tak samo można być nieżiemsko poniecone przed jaką osob aa z nic nie czuć do drugiej. Ale czy to kwestia ciało czy psychyka?

No tak,ale czasem mysle,ze moglo byc dłuzej,ale partenr juz nie wytrzymyuje, a mi brakuje tych ułamków sekund :(

Własnie to kwestia dopasowania.. aby nie pozostało ten niedosyt. Ty tez możesz dozować jego podniecenie.. tamując swoje okryki, szetami, oznaki.. pchać Jego nizej, aby Robił przerwą całują c Cię, zastygnąć na chwilę bez ruchu aby uspokajac jego nastrój.. To gra w dwoje, pamiętaj..

Gość Miss i Mister
Stąd moje pytania. Czy jeżeli straciło się najlepszą kochankę jaką kiedykolwiek się miało i nigdy póżniej z nikim nie było tak wspaniale, a teraz jest okazja, żeby wszystko odbudowac od nowa to co wtedy?

Zależnie od dnia, nastrój, poziom podniecenie.. Lubię tych gdzie pipka widze.. to mnie rajcuje.

Miss $ Mister, jeśli masz możliwośc i chęci.. co stoj na przeskodzie? Chodzi o Twoje szcześcia.. ciało, porządaniu. Why not?

Gość Miss i Mister
Każdy ma inne ulubione pozycje. Zapytaj swojego faceta co on lubi, bo może zupełnie coś innego niż reno1965

ja wiem jakie lubi moj partner :) ale pytałem ogolem jak Panowie??? jakie gusta dominuja ot tak z ciekawosci:)

Gość Miss i Mister
Pytam się ciebie jak faceta, czy twoja duma będzie urażona już zawsze czy byłbys w stanie wybaczyc zdradę i porzucenie ?

Człowiek z wiekiem mądzeje.. byłbym stanie wybaczyć, boli ale wybaczyłbym. Gdyby wiedziałbym ze ten skok na bok nie ma głębsze znaczenia.

Gość Miss i Mister
dzięks

Miss... ja jako kobieta, mysle,ze chyba nie moglabym zdrady wybaczyc...choc zalezy co rozumiemy pod tym pojeciem? RENO?Ty pytales mnie jaka pozycje??? ja na jezdzca :) klasyczna tez milutka, powiem szczerze,ze chyba nie ma takiej ktorej bym nie lubiala :)

RENO?skad bierzesz wiedze na temat tych taktyk, metod seksulanych??? no bo skad sie musiales dowiedziec :)

Doświadczenia, chęć poznawanie, Tantra. W Europie seks był dłuuuugo tabu.. w China, Japonia, India, Afryka droga do Bogów.. Mamy duzo zaległości w tym.. To tak jak medytacja który my odrzucamy.. Chi, t a energią która żaden lekarz nie jest stanie mierzyć, a mimo tego jest w Nas.