Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość ZGNERA
gIupich nie sieją - IZABELLAK5 je rodzi :-D między jedną a drugą tabIetką Iidy :-P

hej dwa błekity dzięki jestem równierz z tobą zawsze pytaj oco chcesz przyjde ci z pomocą pozdrawiam i musze zniknąć do synka na pare godz pa potem tu zajrze do tej wrednej z.........czy jeszcze tu jest !pa pa

ale dlaczego czepiacie sie zgnery????? przeciez ona ma racje! to co autorka topiku wypisuje to...brak slow, toc ta kobieta zachowuje sie jakby miala nierowno pod sufitem. ze tez tacy ludzie moga pociagnac za soba ludzi...

hej:classic_cool: dwa błękity dzięki za pozdo.ja ciebie mocno ściskam 🌼 pa pa 😍 tu jakaś alona zawitała to pewnie rodzina zgredy!:D 🖐️ alona

ale ja czuje sie bardzo dobrze...wszystko u mnie ok naprawde, z glowa tez ok, jestem wyspana bo mam dzis wolne( nie, nie jestem bezrobotna- przepadl mi wylkad) i zadowolona bo ide na koncert charytatywny( zapraszam- wjazd slodycze- im wiecej tym lepiej, dla dzieci z placowek opiekunczo wychowawczych na gwiazdke) na ktorym gra moj ukochany od 4 lat mezczyzna, wczoraj dostalam 5 z kola z metodologii badan, nie mam powodow do narzekan :) a co do diet- nie potrzebuje... patrze na to po prostu obiektywnie, prawda w oczy kole

Gość CIEBIE TU NIEBYŁO
ALONA ty chyba na oczy nieprzejrzałaś albo czytać nieumiesz zobacz jak ona czepia się izabellik5 poczytaj od początku na topikach o zgredzie to ci mina sblednie!!! a ja już się lepiej niewtrącam bo niema sensu WIELKA UWAGA TYLKO DO IZABELLIK5 ------NIEODPISUJ IM NA NIC BO DAJESZ SIĘ ZPROWOKOWAĆ TEJ I........POZDRAWIAM CIĘ

moze nie przeczytalam wszystkich postow zgnery, ale zgadzam sie z nia w podstawowej kwestii- branie takich srodkow to skrajny brak odpowiedzialnosci!!!!!!!!!!!! poza tym jaka by nie byla zgnera to hasla izy mnie po prostu rozwalaja, rece opadaja... wy naprawde czytalyscie co ona wypisuje??????

iza mialas isc do dziecka tak? dzieki, koncert bedzie na pewno fajny

alona dobrze mnie śledzisz dzięki za troske ale byłam byłam już u synka właśnie usnął i smacznie śpi :D PS.możesz mi powiedzieć o jakie chasła ci chodzi?

przeczytaj swoje posty- moze sie zorientujesz...wypowiedzi na poziomie niezrownowazonej nastolatki, po prostu glupoty, naprawde nie chce tego cytowac, po co robic ci dodatkowy obciach? poza tym bardzo duzo tego

Gość a ja powiem takkk
ze faktycznie izabelka pisze troche jakby wykształcenie miała dośc niskie. ale zgreda (pisze specjalnie zgreda nie zgnera) bardzo przesadza. przy takich tabsach też trzeba jednak mieć tą silną wolę. pozatym wcale nie karmiła przy braniu i nie skonczyła karmic aby brac a do zgredy to kompletnie nie dociera. tez z nia cos nie tak. podejrzewam, ze to gruba, brzydka baba (a do tego jeszcze z charakteru cos nie za bardzo), ktorej nawet zaden facet nie chce.

więc tak ja już milcze bo i tak mi brak słów prosze tylko o wypowiedzi na temat :D Z GÓRY DZIEKUJE :DPOZDRAWIAM WSZYSTKICH 🌼

hej . ja schudlam 10 kg . powiem ze poszlo nienajgorzej . duzo cwiczylam przede wszystkim. ale chce zrzucic jeszcze okolo 5-7 kg i nie moge :( spada mi 1 kg moze 2 i pozniej wraca mimo ze staram sie przestrzegac zasad. chcialabym to zrzucic od 1. 0 1 poniewaz teraz przez caly grudzien mam za duzo imprez rodzinny i mimo tego ze potrafie sie powstrzymac od jedzenia ( bo nie lubie jesc za bardzo ) to czasem nie wypada bo sa to rozne oficjalne imrezy... powiedzcie mi - wiem ze ostatni kg sa najgorsze do zrzucenia. waga sie po prostu zatrzymala :( a ja bardzo chce jeszcze zrzucic jakies 5 kg

to wytlumaczcie mi jedno- po co sie truc (dodatkowym argumentem jest male dziecko ktore potrzebuje zdrowej, madrej, odpowiedzialnej matki) jak mozna schudnac NORMALNIE, wiele osob jest tego przykladem...przypuszczam, ze te tabletki sa dosc drogie- za te pieniadze mozna isc do dietetyka ktory zaproponuje diete nie wyniszczajaca tak organizmu...po co sie truc???

anka-julia witaj jesteś w takim samym przypadku jak ja ja też mam wage taką samą od paru dni i nic w dół jakieś tam malutkie gramy ale tak naprawde to nic i też stoje w miejscu POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI NAPEWNO CI SIĘ UDA!! :D :D :D

oooooo widze, ze jestes iza, moze ty odpowiesz na moje pytanie.

najlepiej tak zeby mnie zatkalo...obiecuje, ze jak podasz jeden argument nie do zbicia to znikam z topiku

co jest??? nagle jak pojawila sie alona wszyscy obroncy izy poznikali??? czekam na odpowiedz

Izabella jest matką i dobrze ,że jeszcze ma czas , siłe i co najważniejsze silną wole żeby dbać o swoją figurę. Każde dziecko woli mieć zadowoloną z siebie mame niż sfrustrowaną cierpiętnice.

IZABELAK5- ale ja juz nie daje z tym rady :D od 3 mcy stoi w miejscu;/ wiem ze koncowka jest najgorsza do zrzucenia ale moze ktpos ma jakis zloty srodek ... wrrrrr zaczynam tracic motywacje :D

dwa blekity----ale mozna dbac o swoja figure nie siejac zniszczenia we wlasnym organizmie!!!!!!!!! jasne ,ze dziecko woli zadowolona mame ale wieksza satysfakcje iza mialaby jesli schudlaby tyle bez zadnego swinstwa... poza tym zadowolona matke dziecko dopiero bedzie mialo...zwijajaca sie z bolu zoladka....na wlasne zyczenie... Co do ortografii... lepiej niech nie pomaga dziecku w przyszlosci w lekcjach z polskiego bo biedne dziecko jeszcze bedzie powtarzalo klase ;)

Gość ZGNERA
dwa bIękity Każde dziecko woli mieć zadowoloną z siebie mame niż sfrustrowaną cierpiętnice. no do kIadnie!! a ty chyba nie wiesz jak sfrustrowany może być czIowiek po Iidzie, nerwowy, agresywny itp aIe ja nie o tym - myIisz się, do mnie dociera to co iza pisze, ja jej nie zarzucaIam nic tyIko zapytaIam, stwierdziIam że pewnie tak byIo, aIe skoro odpisaIa, że nie to już się nie upieram aIe chyba to do Ciebie nie trafia, bo ja się caIy czas czepiam o coś innego chodzi mi o to że w zrzucaniu kg poszIa na skroty i ok, każdy ma wIasny wybor aIe uważam, że w takim wypadku nie powinna na topikach podawać sie za wzor siInej woIi i "motywować" dziewczyn a już na pewno nie zachęcać ich do naśIadowania schudnąć przez Iidę to powod do zadowoIenia aIe nie do dumy autorko w Twoim przypadku "rozmnażanie się" na pomarańczowo nie wchodzi w grę - robisz tak dużo tak charakterystycznych bIędow że trudno Cię nie zdemaskować - pwiedz swojej aIter ego "CIEBIE TU NIEBYŁO " że nie z czasownikami piszemy oddzieInie :-) wiesz chyba, co to czasownik??? :-P

Gość ZGNERA
a ja powiem takkk podejrzewam, ze to gruba, brzydka baba (a do tego jeszcze z charakteru cos nie za bardzo), ktorej nawet zaden facet nie chce. fantazja Cię zawiodIa - jestem szczupIa, Iadna i Iata za mną wieIu facetow, aIe to akurat nie jest dIa mnie priorytetem życiowym i szczytem marzeń heheh - żaIosne oceniać siebie na p odstawie iIości facetow zwracających na Ciebie uwagę, trzeba być na prawdę pustym i nisko się cenić z charakterem też ok - nie jestem tyIko sztucznie skromna i sztucznie miIa, pisze to co myśIę, a nie to co ktoś chce usIyszeć a ktoś stwierdziI, że to ja szukam tu akceptacji :-P

Zgnera, nikt Ci nie dał prawa do osądzania osoby której nie znasz i na oczy nie widziałas. owszem napisała to co napisała, ale Twoje wypowiedzi tez pozostawiaja wiele do życzenia..... zbyt wiele w nich jadu, oszczerstw i najzwyczajniej w swiecie braku szacunku do człowieka. bogiem jeszcze nie jestes, a moze jestes? ..... a zachowujesz sie jakbys wszytkie rozumy pozjadała. Poza tym nie wiesz co to tolerancja. Widac -kazdemu musisz dogryżć by wyjść na swoje. Moze niska samoocena u Ciebie i potrzebujesz akceptacji i poklasku... w towarzystwie? poza tym moje znajome i tak Ci mocno wysmiewaja na innych topikach wiećcweż sie czlowieku zastanów nad sobą. Nie bede sie wdawac w polemike z Tobą, ale powiem tylko jedno szkoda i żal mi Ciebie.