Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinneczek

Czy w faceci też nosicie bielizne damską

Polecane posty

OMG :D:D meżczyźni są zwykle trochę więksi przynajmiej on jest:D:D na szczęście!!:P

Gość Zbigniew O_
Ja tez nosze damskie rajstopy Adrian, nieraz Gatta 20 do 40 DEN , pod spodnie. Choc to chyba nie jest bielizna, zreszta sporo facetow nosi tez grubsze rajstopy w zime

Gość Zbigniew O_
Nie ma sie z czego smiac, rajstopy damskie sa bardzo wygodne i przyjemne w noszeniu. Nigdy bym nie zalozyl damskich majtek - sa za male, cisna klejnoty i t.d.

dawaj glosno... tutaj i tak juz nic sie nie ukryje! maalutka : yy ja okropny, no nie:) niewiedzialem ze chlopaki w lajkrze bardziej kreca niz taki przystojniaczek jak ja, coz jutro sam sobie kupie i bedzie wszystkim lyso:) do tego umieszcze zdjecia na bajer.pl i bede w TOP30

bujdeczko mów, glośno krzycz, sama jestem ciekawa ;):P Mr T nikt nie kręci bardziej niż TY ;P

no tak ale wszystko wiadomo! wolisz facetow metroseksualnych. a ja w swojej kolekcji nei mam ani stanika ani stringow czy przegralem zycie? :) coz ja tylko moge sie poszczycic 22 centymetrowym penisem, ale wiem ze to nic ;):)

Gość moze i ma
ja to nosze siostry stringi i zaczołem sobie je kupytac na allegro.pl

no ale chyba jak bierzesz to nie pierzesz i odkladajac tez mam nadzieje ze nie, bo wyczuje nowizne i co wtedy? nei pomoze nawet plyn do plokania... osadzi ciebie wiec nos i odkladaj pozdrawiam

Gość no no no tak
tak robie codzienie czyszcze dupe bo wibrator sobie wkładam

Gość Tłuscioch
Nosze body siostry a ze jestem gruby ladnie mi sie cycki ukladaja i mam fajny dekoldzik no i oczywiscie stringi i.staniki

Gość gość
Ja nosze damski fartuch stylonowy i stanik.Bardzo mnie to podnieca bo to jest moj fetysz.

Gość gość
Mega niemęskie :D