Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

No tak wiem...nie odmawia się...:) No jest to baaaaaardzo miły obowiązek... Ja mam dwóch takich Chrześniaków..chłopca i dziewczynkę, ale gdyby mnie jeszcze ktos poprosił to bym sie zgodziła...bo to miłe wyróznienie jest. Co prawda to nie jest bez znaczenia dla kieszeni :):):)

Wyjeżdżam na kilka dni. Pozdrawiam!

Ja sie zgodziłam od razu! Nie wierzę w żadne przesądy, nie mogłam odmówić, bo praktycznie całą ciążę przeżywałam razem z nią. A synuś jest taki słodki... A co inne dziewczynki o tym myślą?? Pisać pisać, nie ociągać się ;)

Emsy-->> trzymaj się kobietko! Myśl pozytywnie i odpocznij po tym wszystkim. Jak wrócisz wypoczęta to od razu inaczej spojrzysz na świat! Miłej podróży! Buziaczki

Emsy tak odpocznij kochana i myśl pozytywnie...wszytsko przed tobą 🌼 DeeDee ja tez bym sie zgodziła i dobrze zrobilaś ❤️...ja mam jedną chrześnicę :D miumiu To ty ogromne ilości pochłaniasz tych lekarstw, nie świecisz jeszcze w nocy ? :p 👄

Wiecie zjadłam kanapkę z pasztetem i tak srednio sie czuje chyba sie nie przyjmie kanapeczka :-(

Bysia, ja na śniadanie zjadłam karczochy marynowane, a teraz zagryzam czekoladą :D:D:D jakoś trawię... ;) tfu tfu oby nie zapeszyć

DeeDee o rany ale mieszasz :D to ja już bym dalej niż bym widziała ;-) Kochana a w którym jestes teraz tygodniu i na kiedy bediesz mieć termin :-)

Bysia-->> według internetowych kalkulatorów jestem w 5 tyg i 2 dn i termin mi wypada na 21.10. :D Po wizycie u lekarza powiem więcej. Na razie trzymam się tego. Typowych objawów (czyt. : mdłości i wymioty) nie mam, ale tak też się podobno zdarza.. oby tak dalej. :D:D:D Bysia, a Ty kiedy rodzisz? Który to tydzień?

DeeDee ja w ciązy ani jednego razu nie wymiotowałam...wiec jesli chodzi o błogosławiony stan na zadne objawy chyba nie ma reguły.... :)

U mnie też wg kalkulatorów inter. to jakiś 4 tydzień i termi jakoś na ostatni tydzień października :-) Mi w sumie powoli zaczynają dochodić różne dolegliwości ale nic co by mi nie dawało normalnie funkcjownować i mam nadzieje e tak zostanie....:-) Tulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miumiumiu-->> oby i u mnie tak było ;)))) właśnie, gdzie są pozostałe babeczki?

Deedee - chrzestna mozesz byc ,tylo nie trzymaj dziecka na chrzcie. Moja tesciowa tez byla w ciazy i ja kolezanka poprosila zeby zostala matka chrzestna. Nie wiem czy to zabobon bo to ksiadz jej zabronil to dziecko trzymac na rekach. Musiala trzymac inna kolezanka. Wrocilam z rowerku! Nos mi nie zmarzl :-) Przez wieksza czesc roku siedze w Anglii, na samym dole i tutaj zimy praktycznie nie ma,wiec moge sobie jezdzic na rowerze przez caly rok :-)

Zapamiętasz....:):) fajnie masz... Ja tam jestem ciepłolubna i jak to mówi jedna moja koleżaneczka...zimno mnie boli :) ja tez tak mam... wolę jak jest za ciepło niż ma być za zimno. A na mojej wioseczce dzisiaj dmucha strasznie...

🌻 Witam ponownie!🌻 Ja nie widze przeciwskazan abys byla chrzestna. Bysia ja na pasztet to patrzec nia moge tak jak na inne rodzaje miesa czy wedlin-moga nie istniec!Jedynie schabowy mi przechodzi przez gardlo ;) Dzis mam ochote na kasze manna z sokiem malinowym :)

Jestem na chwilkę - witajcie w klubie mdłości i wymiotów :P matko, nie wiedziałam, co to znaczy - nawet na myśl o herbacie mnie mdli!!! wracam do mojego legowiska - tylko sen mi pomaga

no najedzona- na maxa- wrocilam od tesciow- mniam, mniam jaki dobry obiadek :) burza piaskowa jest czasami! I caly piach z saudi na nas sypie :) ale cale szczescie nie za czesto! dziewczyny, ale cieplusio! bye bye zima :) jak tylko wyjdzie sloneczko pojde sie poopalac :) emsy 🤗 taki wyjazd dobrze ci zrobi! odpocznij!

TULKA to dopiero poczatki patrz jak karuzela sie rozkreci to jest jazda :p EMSY-odpoczywaj i myśl pozytywnie 🌻

DESPERATE! a ja Ci powiem idź do lekarza, a póki co - płacz sobie! :) ja też płakałam, wypłakałam się, głowa mnie rozbolała, przywitałam się z wielkim uchem - i teraz czuję się dobrze! Czego i Tobie życzę! 🌻 popłacz sobie, ale nie za długo - dzidziuń się będzie lepiej rozwijał, jak mamusia będzie jak najczęściej uśmiechnięta! ;) my jutro powiemy naszym rodzicom, tylko im. Wiem, że to wcześnie i tak dalej, ale moja stała dewiza brzmi \"co ma być, to będzie\" - chcę, żeby nasi rodzice mogli z nami przeżywać te początki!!! JLO - szefowo - filmik odlot ;) niezły fristajl ;)

TULKA-podoba mi sie Twoja dewiza jestem z Ciebia dumna!!!

DZIĘKUJĘ SZEFOWO :D :D :D aaaa właśnie - czekamy na hasło! może być w poniedziałek na nowy tydzień! ;) taką mam jazdę na sushi, że szok.... nie wiem, czy się nie złamię... :P

Tulka Tobie jeszcze na oczy nie padło? HAsło będzie jak szefowa oddech załapie i wyjdzie na prosto. Teraz jest weekend więc wolne :) Nawet myślenie ma wolne :D

Tula nie chcę Cię straszyś, ale sushi w ciąży nie wskazane. Ze względu na surowe mięso. Zwłaszcza najgorsze dla organizmu to sushi z tuńczyka. :/

Czy mi na oczy nie padło...??? Hm.... ale co? że z tym suhi? :)

dzieki dziewczyny! co ja bym bez was zrobila ;) jutro niech mnie moj podrzuci do lekarza! jak zawsze dzieje sie cos u mnie jak jest weekend- ale to juz normalka ;)