Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

Jestem. Misio to się na nowo we mnie zakochał, co u niego się przekłada MIĘDZY INNYMI na… sex :P Wczoraj prawie cały dzień spędziliśmy u mojej rodzinki. Zaczęło się od tego, że jak zobaczyłam Misia i w co się ubrał na dość ważną w sumie wizytę pt. \"będziemy mieć dzidziusia\" to zarządziłam zakupy. Kupiliśmy super koszulę w reservdzie i Misiek wyglądał jak malowanie. Swoją droga powiedzcie - czy Wy też musicie pilnować swoich facetów z ubieraniem? Moj potrafi założyć kurtkę, której rękawy są upaprane w smarze - i się zdziwić, jak mu zwrócę uwagę. On takich rzeczy nie zauważa, i mówi, że to jest poza jego percepcją........ Ale do rzeczy. U Mamy najpierw zupka, potem drugie, a po drugim poszliśmy do przedpokoju i wyjęliśmy torebkę. Ja to się tak denerwowałam, że sama się zdziwiłam... daliśmy mojej Mamie i powiedzieliśmy, że to jeszcze nie jest pewne na 100%, ale za 8 miesięcy będzie mogła zrobić z tego użytek i włożyć tu zdjęcie swojego wnuka albo wnusi. W torebce była ramka na zdjęcie, tak dziecinna, z napisem baby :D Mama to oddech aż straciła. Była w szoku. Spytała nas, dlaczego nie poczekaliśmy do ślubu itd. Dopiero po jakiejś godzinie doszła do siebie i zaczęła się cieszyć. A na to Babcia do Mamy: \"przecież i tak dzieciątko się urodzi PO ŚLUBIE, to co się denerwujesz :P i bardzo dobrze zrobili, tak to by sprawdzali, czy mogą czy nie mogą, a tak to od razu wiadomo, że mogą!\" hi hi - moja babcia kochana ❤️ spędziliśmy u nich w sumie z 6 godzin... a wieczorem miałam zawroty głowy - szok! w sklepie się musiałam półek sklepowych łapać, żeby kozła nie fiknąć!!! też macie zawroty???? a wieczorem przed snem jeść mi się zachciało.... kanapki z szynką i CHRZANEM i JABŁKA. Miałam nie jeść na noc i pilnować wagi.... ale się nie dało ;P na twarzy mi pryszczyki powychodziły i inne uczulenia - powiem Wam, że niezbyt ciekawie wyglądam.... na pewno nie jak na synka :P i jeszcze z newsów, to się wczoraj i dzisiaj kochaliśmy!!!! Trochę się bałam, ale na szczęście póki co tfu tfu nic się złego w związku z tym nie dzieje :) no i raz łapię doła, a raz mam stany wręcz euforyczne… BYSIA – zostawiasz nas na tyle czasu ?? :( MARYAM – u mnie na obiad kapuśniak. Nawet nie wiem, czy będę czekać do obiadu :)

u mnie dzisiaj polski obiad- tak niedzielnie... została zupa szczawiowa z wczoraj, ale Bysia napisała, że podrażnia pęcherz moczowy, więc już sama nie wiem... chociaż wczoraj zjadłam i nic mi nie jest ;) a na drugie nie mam jeszcze pojęcia- pewnie też jakieś kotleciki z ziemniakami i sałatka PO POLSKU :D

Tulcia! ALe wrażenia!!!! Najpierw cudowne chwile z Misiem, potem szok mamy i super tekst babci..... hehehehheheheh fajową masz babcię!! :D:D:D My jeszcze naszym rodzicom nie powiedzieliśmy- w nast. tygodniu. A co do kochania- ja się boję, chociaż mój mężuś już chodzi nabuzowany i tylko patrzy jak mnie złapać ;););). ALe ja mam jakieś dziwne opory...

TULCIA jestes kochana! :) Ja swojego tez musze ubierać ,choc ostatnio zmienil styl który ja akceptuje i w miare dobrze sie ubiera :p(ale zawsze trzymam ręke na pulsie). MAYRAM jeszcze nie doszedł e-mail :(

A co ja mam powiedziec MAM ZAKAZ od lekarza, ale we wtorek moze zmieni zdanie?!

DEE DEE - ja też miałam opory!!!!!!!!!!!!! Przez pierwsze minuty to się wcale nie mogłam wyluzować, tylko myslałam, czy wlaśnie nie uszkadzamy naszego dziecka! Więc powiedziałam to Miśkowi, chwilkę pogadalismy i jakos poszlo! U mnie jest tak, że mam teraz głębsze orgazmy!!! jupi! wszystko jest ukrwione i że tak powiem łatwiej idzie ;) no i myślę, że jak mamie jest dobrze, to i dzidzi jest dobrze :D myślę, że pierwszy raz powinien być spokojny i bardziej delikatny, i jak nie będziesz miała plamień, to można kontynuować :P

JLO - a dlaczego masz zakaz???????????????????????? ja w sumie nie wiem, czy mam czy nie mam, bo jeszcze lakarza nie zaliczyłam.... ale moja przyjaciółka nam poradziła, żebyśmy nie szli przed 7 tygodniem, bo nic na usg nie będzie widać, więc generalnie strata pieniędzy i trzeba będzie iść jeszcze raz.... hmmm... no to poczekamy. W środę znowu zrobię teścik - żeby już ta druga kreska była wyraźna........

Zgadza sie twoja przyjaciólka ma racje! Ja poszłam za wczesnie i 4tydz i musiałam przyjść ponownie za 2 tygodnie.Tylko ze u mnie ten 2 dniowy okres mnie wybil ze sladu jak i lekarza! Mam zakaz bo w 3tygodniuraz plamiłam po stosunku(bylo tego z10 kropel ale bylo)Doktor powiedział zeby sie powstrzymac na jakis czas -mysle ze we wtorek nam pozwoli ale i tak bedzie dziwnie po takiej przerwie no i obawy o ponowne plamienie.

a! zapomniałam Wam napisać! jaki numer wczoraj był :D Mama (jeszcze w tym szoku, ale już powoli dochodzi do siebie...) pyta mnie: córciu, czy Ty czujesz, że jesteś w ciąży? jakie masz objawy? Ja byłam taka lekko zbita z tropu i tak myślę, myślę, i mówię; no.... czasami boli mnie brzuch, trochę piersi.... i cisza, bo się zawiesiłam kompletnie :P na to Mama: aha... i to wszystko? bo wiesz, czasami boli brzuch, jak się nie jest w ciąży... Wtedy Misiek mnie uratował, mówiąc: kochanie, no testy ciążowe dwa zrobiłaś, tak? i Ci wyszły pozytywne? no i wtedy już zatrybiłam :P i powiedziałam: Aaaaaa, no tak, faktycznie. ubaw po pachy miałam sama ze sobą! :D

Ale mnie już ssie mały głod, ide coś zjeść!

Nie!!!Juz i tak na nim prawie miesiac ciagne :) Zjem obiad :p

Dostałam E-mail- Maryam numer przekaze dziewczynom

TULA dawaj swoje gg na email-CZEKAMmmmmmmmm!!!

Wszytsko przeczytałam wracam jutro koło 12 wiec numery wyślijcie mi na moją skrzynke ja zaraz do Tuli wyśle a Tula wyśle wam dalej. Trzymajcie się cieplutko i uwaźajcie na siebie. Ja ide we wtorek do lekarza i to będzie już prawie 5 tydzień wiec spokojnie już ciąża bedzie widoczna na usg dopochwowym a na pewno wyczuwalna w badaniu wziernikowym. :-) ❤️👄❤️

Bysia -szrokiej drogi i uwazaj na siebie!!!Juz tesknimy papapapa.....

witajcie Dziefcyny ;-D przepraszam, ża 3 dniową nieobecność i już się tłumaczę ;-D W Walentynki nie miałam czasu bo Miśkiem zajęta byłam ;-) w piątek miałam urodzinki...więc impreza i rodzina na głofiie;-) a wczoraj i dzisiaj byłam na uczelni w Częstochowie ;-) zakończyłam sesję, została mi tylko obrona w sobotę i finito ;-) no i oczywiście musiałam się teraz Was naczytać i naczytać ;-) milutko, że się o mnie martwiłyście ;-) Gratulację i mocne uściski dla kolejnej fasolinki DeeDee22 :-) no i dla wszystkich też;-)

🌻IVOON wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzin a przedewszystkim upragnionej dzidzi w tym roku!🌻

aha..........zapomniałam, że muszę nowe dane do tabelki wprowadzić:-D co prawda dotyczące tylko wieku, ale od czego można zacząć hihihihihi :-D STARANKI NICK............LATKA...............MIASTO.............. .....IL CYKLI BYSIA.............30..................WAW............... ...............3 IVOON............32..................KATOWICE........... ............2 TULA..............32..................WAW............... ...............2 KALI84............24..................GORZOW............ .............1 KATHREEN28......31.................WROCLAW.............. .........6 DESPERATE........22.................Q8.................. ..............1 ZAPAMIETASZ.....27..................ŚLĄSKIE............. ............3 FASOLINKI NICK......... LATKA.........MIASTO........IL CYKLI......TERMIN PORODU ULA122........28............DOLNOSLASK......1........... ......08.09 EMSY...........27...........WIELKOPL..........2......... ........07.09 AGA.............24...........GDANSK.............3....... ..........24.09 JLO74..........30...........PODLASIE...........2........ .........22.09 DEEDEE22........26..................RZYM................ .......październik

JLo dziękuję bardzo :-) mam nadzieję, że szybciutko dostanę taki prezencik ;-) lecę się powolutku pięknić, bo idziemy do znajonych ;-)

czesc dziewczyny- bylam u lekarza, ale nie ma jeszcze moich wynikow badan- wrrrr zalatwiac tu cokolwiek graniczy z z cudem! dostalam narazie takie tabletki rozkurczowe- zobaczymy! po swietach(bo za tydzien sa swieta narodowe) moj ze mna idzie do takiej kobitki, ktora zajmuje sie leczeniem ziolami- taka \"szamanka\" za przeproszeniem! ale duzo osob do niej chodzi i ona jakos przez masaze i ziola potrafi \"zapylic\"! pomogla kilku kobitkom z rodziny mojego meza! za 4dni dostane @- jakos w tym miesiacu wogole nie mam objawow! ani mnie piersi nie bola anii brzuch! ale pewnie jak sie zacznie to bede sie zwijac z bolu! zawsze jak tak nie mam objawow to potem bardziej boli!

JLo, a gdzie kropeczki na dzien dobry? :) Odmeldowuję się - zaczynam nowy dzień jako niepotwierdzona 2w1 :D wczoraj się martwiłam, że cycuszki mnie przestały boleć, to dzisiaj mam :P dotknąć ich nie można :) miłego dnia dziewczynki! :* BYSIA, daj znać, jak powrócisz z wyprawy mazyrskiej ❤️