Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa0

Nastoletnie Matki ! Co Wy Na To ?!

Polecane posty

Gość jeszcze nastolatka
Dziewczyny spokojnie;/ 🌼

Gość jeszcze nastolatka
fisiowna spokojnie! Jestes starsza więc powinnaś juz zamknąc tą kłótnie 🌼

Gość Onaaaaaa0
Bo czasem czuje takie kłucie w brzuchu... Jak przed okresem ... Aa co do testu... To czytałam że 7 dni przed miesiączką...a miesiączkę mam nieregularną więc ... ;/ ... Według ostatniej te 7 dni przed wypada w Sylwka !

Gość jeszcze nastolatka
Onaaa to wykonaj test w sylwestra...tylko rano:*

Gość jeszcze nastolatka
fisiowna dobrze,ja dalej nie chce wnikać.Tylko po prostu mysle ze mozna ta całą sytuacje załagodzić:)

hehehe wiesz co madchen twoja kultura osiagnela poziom ujemny...no ale coz jak napisalam idiotke widzisz w lustrze codziennie

Pistacja->A Ty uważasz,że matka nie ma prawa wyjść na imprezę?Ja często zostawiam dziecko babci a uważam się za bardzo dobrą mamę(z resztą nie tylko ja:))Oczywiście, że posiadanie dziacka to odpowiedzialność, ale nie uwiązanie:O Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, a wyobrażacie sobie szczęśliwą mamę siedząca 24h na dobę przy dziecku? Też jestem dość młoda(parę lat więcej niż 16) Studiuję, treniuję fitness, wspinam się, jeżdże konno...A moje dzieck na pewno nie jest z tego powodu nieszczęśliwe:)

moje zdanie jest takie: teraz 15-16 latki z calą pewnością nie są dojzałe... dajzała to była moja koleżanka, która w wieku 16 lat mając chłopaka wiedziała że jest za młoda na seks;) wiedziała że jej związek może nie przetrfać bo kazdym pójdzie w swoją strone... znała swoją wartość i wiedziała że seks to nie głupia zabawka ale ukoronowanie, swojej miłości...

panuje takie przekonanie ze jak mloda mama zostawia dziecko babci to mozna ja ukamieniowac:o a jak 25latka zostawia to nic sie nie dzieje..

jakbyś przeczytała troszkę więcej niż 1 post to byś wiedziała że bardzo często zajmuję się siostrzeńcem..co oznacza że zostaję z nim sama a siostra ze szwagrem wychodzą..tyle tylko że w ciągu jednego wieczoru jest 5 telefonów, czy mały zjadł kaszkę, czy umyliśmy ząbki, jaką kupkę zrobił, czy już śpi i czy zasnął sam czy musiałam kombinować.. problem w tym że nawet wychodząc gdzieś myślami są przy dziecku

Nie wiem o co ta cała kłótnia...Przecież babcie uwielbiają zajmować się wnukami:)

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
Swiadoma 16 letnia matka :D:D:D:D:D Która ma z czego utrzymać dziecko, bo ma WŁASNĄ KSIĄZECZKĘ OD RODZICÓW. Buahahahahahahahahahahahahahahahahah. No leże ze śmiechu. :D:D:D:D:D Buahahahahahahhaha Mamusia w szkole, tatuś dziecka w pracy, dziecko u dziadków, wszystko tak jak powinno być :D:D:D:D:D:D AHAHAHAHAHHAHAHAHA :D:D:D Zabiłyście mnie tymi tekstami :D:D:D:D Bieeeeeeedne dzieckoooo :D:D Mam wrazenie autorko że chcesz poprostu sprawic prezent w postaci dziecka swoimi rodzicom :D Bo to oni bedą je utrzymywać, wychowywać, karmić itd :D:D:D Ale czy oni tego chcą? :D:D AHAHAHAHAHAHAH :D:D Mój ulubiony topic na kafeterii. P.S. Fajna madchen jak zwykle błyskotliwa :D:D:D:D:D:D:D

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
i jeszcze tekst ze od pieniedzy wazniejsza jest milosc. To nakarm dziecko miłoscią. Ale fakt - ty sie o to nie musisz martwic, masz swoją ksiazeczke od rodzicow :D:D

Gość do buahahahahahahahahahahahaha
rodzice dadza lepszy przyklad jak pomoga w takiej sytuacji a nie jak zaprowadza na aborcje!!

Gość Onaaaaaa0
Moim zdaniem masz coś nie poklei... Tak bardzo Cie to bawi ?! Jakoś malało kto sie z tego śmieje...

Gość Onaaaaaa0
To miłe zabawy życzę :)

mnie tez śmieszy cały ten topik, szczególnie te elementy w ktorym to "dojzałe" osoby wyzywają się:P

Gość Onaaaaaa0
fajna madchen niech się śmieją... ;D Poczekam sobie aż ktoś coś mądrego napisze .... Albo coś co naprawdę będzie można nazwać śmiesznym...

Wpadka...Ale jaka udana:) Mam prawie 22 lata a moje dziecko 10 miesięcy. Szokująco młoda to ja nie jestem:P

OnaaaaO Przyznam szczerze, że nie chce mi się całości postów czytać:P A Ty jesteś w ciąży?

fajna ty sama obrazałaś sie i kłociłaś:P no ale cóż krótka pamieć to bardzo popularna ceche:P życze wszystkim miłego dnia:)

Gość Onaaaaaa0
Ja... Właściwie to nie wiem, staramy się dopiero od tygodnia... Mam nadzieję że dzidzi z Tego będzie ;) ... W Sylwestra robię test to moze już coś będę wiedziała...