Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

backspace82

ngLka dr.nauk .med. ginekolog.

Polecane posty

Z resztą zwróć uwagę, że obwód pod biustem - 75 - sam już o tym mówi.. gdyby się bliżej przyjrzeć :-) No chyba, że miałabym 130 cm :)))

he he no własnie podrywaja nam ngLka ;p , co do imia to Alex narazie, innego nie spotkałam, to motto masz dobre nie ważne co byle by dużo ha ha ha ale padłam smiechiem az mój pies sie usmiał, ja własnie zastanawiam sie co by tu zjęsc , ale wszystko juz zjadłam do jutra musze przetrwać:) no chyba że ktoś mnie zaprosi dziś do siebie ;p

ngLka a jaką masz wagę i wzros - farta pojmuje się różnorako, jak pisałam - wolałabym 75 C a niemożność przebiegnięcia do tramwaju, na przykład, to chyba nie bardzo fart :-)

Ale weź pod uwagę, że waga 66 przy wzroście 164 mieści się w górnej granicy normy BMI - czyli nie można powiedzieć, że teściowa jest otyła :-)Otyła byłaby mając 85 kilo przy takim wzroście. Brzuch może mieć ogromny po ciąży - jak moja mamcia. Nogi jak patyczki a brzuch i biust sporawy.

Chociaż chuderlakiem też nie jest - ale gdyby schudła 10 kilo to jej biust wcale wiele by nie zmalał, na pewno wartość biustu "H" nie zejdzie na biust "C" po zrzuceniu tych 10 kilo.. a ew na FF najbardziej...

Wiesz o zależy ile miała lat na tych zdjęciach. Ja do 22-go roku życia miałam miseczkę C. Potem piersi zaczęły rosnąć jak wściekłe i dalej rosną.Tak samo miała moja matka. Piersi rosły jej do około 30tki.U niektórych też ciąża wiele zmienia - te, co miały wielki biust nagle mają mały a te co miały mniejszy - nagle mają kilka numerów większe i nie chcą się zmniejszyć..

ważne że ngLka wiąże cycuchy na pieluchy :D :D hahahah to sie uśmiałam :D backspace --- oć do mnie ... zaraz wyszperam coś w lodówce :P

Ja na szczęście jeszcze nie muszę ale obawiam się, że to tylko kwestia miesięcy :)

backspace --- kochana podaj mi jesli to nie scisle tajne Twoje imię oraz date ostatniej @, lub date poczęcia Alexa -jesli to jest mozliwe do ustalenia oczywiscie :D

Ja zniknęłam wypróbować gwiazdkowy prezent - sokowirówkę. 6 jabłek poszło na szklankę soku :D Pycha :D

Gość lek med
ngLka! serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! :-*

A wiec dotarłam z powrotem na swój czasopochłaniacz , wykupiłam pół Mc Donalda , e ale tylko takie zachcianki a nie zjadłam nawet tortilli. dwie kreseczki..............tak jak gdzieś już tam pisałam @ prawdziwy ostatni we wrześniu, zapłodnienie w listopadzie między 22 a 10 grudnia, bo od września do listopada był brak sexu he he i brak okresu:) za to stresu po dziurki w nosie. , na następnej wizycie u ginekologa dowiem się o termin porodu syneczka:) a Ty kreseczko ile masz latek??? :p fajnie macie sokowirówki , ja nie mam takiej kochanej teściówki ,ale chyba sobie sama kupie za dobre zachowanie ;)

Skoro narobilas mi smaka to teraz musisz sie podzielic hamburgerem :P hmmm chcialam Ci wyliczyc termin porodu i zrobic taki załącznik jak u mnie z dzidzią :) ale skoro nie znasz dokladnej daty to raczej sie nie da :( ja mam lat 24 :)

ok hamburgera mogę oddać bo bułki są z wczoraj :p (żarcik), kochana jesteś no właśnie w moim przypadku on liczył nie od okresu tylko wiek płodu jakoś tak, nie znam się na tym . Ja nigdy nie miałam regularnych @, od czasu jak odstawiłam tabletki anty, wiec u mnie owulacja raz była raz nie, zresztą mój gin mi mówił że tak łatwo nie zajdę :( , zmieniłam gina, szereg badań, progesteron, ciąża:))) ale co kiedy i jak to nie wiem ???nie spodziewałam się tego zupełnie , a bijące serduszko na monitorze , myślałam że śnie.....bo wpadłam do niego na wizytę żeby mi uregulował @ lub sprawdził co jest, no i było:) ja mam 25 lat, a to Twoje pierwsze dziecko?

pierwsze... :D troszke boje sie tego co mnie czeka .. ale zniosę wszystko byleby tylko dzidzi byla zdrowa :) a ktory tydzien Ci wyliczyl? i na kiedy termin porodu ? i w ktorym tygodniu mialas usg? 100 pytan do ... :P

lek med - śliczne dzięki :-)Od godziny walczę z silnymi nudnościami - byle nie zwrócić. Masakra, Kryzys...

Nie mogę patrzeć ani MYŚLEĆ o gotowanym i smażonym mięsie, cebuli, pasztecie. Sama myśl wywołuje u mnie ślinotok... wrr :(

więc rozrabiałam miedzy 22 listopada do 10 grudnia he he nie zła jestem co? :) u gina byłam 9 grudnia to jęszczę nic nie było wiadomo, potem poszłam 28 i już było widać, więc nie wiem w którym tygodniu naj szybcziej widzi usg :) to zaczał wyliczać i wyliczył 5 tydzień , a następna wizyta już za niedługo to dowiem się datę porodu.

ngLka mnie bierze na haftowanko gdy czuje zapach papierosow :D a co najgorsze ze sama popalam :( Zaczerpnij w oknie swiezego powietrza ... mi to zawsze pomaga :) a pasztety i inne żarła won :)

ngLka dasz rade:) ja chciała bym trochy po wymiotować ale nawet nie wiem jak to się robi, chociaż pamiętam jak byłam dzieckiem to babcia mi kazała włożyć 2 paluchy głęboko:) najlepszę jest to że my jesteśmy gotowi wszystko zrobić dla bobaska:)

Powietrze nie pomaga. Próbowałam. Chyba muszę przetrwać.Ja nie jem tego od czego mi niedobrze. Ale jak ię nasunie na myśl to uooo matko.

backspace -- ja nie chce sie tak spieszyc na usg bo chcialabym zobaczyc juz zarodek, a najlepiej serduszko. Bylabym spokojniejsza wiedzac ze wszystko jest w porzadku. , Czuje sie swietnie wiec postaram sie wstrzymac jak najdluzej :) a conajmniej do 7 tyg, chociaz pewnie jeszcze serduszka widac nie bedzie.

ja tez lubiłam sobie zawszę wieczorkiem millerka wypić, normalnie codziennie, a teraz absolutnie nie mam ochoty, jaki ten organizm jest cwany sam wie co chce :) najbardziej to mleko mi teraz wchodzi, smietany, i ziemniaki , ale dziwne , w sumie tania będę w utrzymaniu ;p