Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kareczka

MAJ 2008- kontynuacja

Polecane posty

hejka a ja melduje powrod do świata żywych no pól żywych:P:P:P:P:P przez wekend umieralam 40 st gorączki i gardelko ala (jak to Karola mówi) tzn angina, dzisiaj juz przynajmniej bez temp bo po antybiotyku:) ale moze cosik schudne bo jesc nie moge:P:P:P:P:P no i teraz widze4 jak tu na tesciową mozna liczyc, tzn nie jest żle ale mi tyle razy wyrzucala ze jej dziecka nie chce zostawiac itp ze ja po swojemu robie i co dzisiaj od rana zjadlo sniadanie i zupke i uspila go bez deserku czy drugiuego dania, no super:O nawet mleka nie dala:O Zurkowa mieszkanko super:) teraz widzę jakie masz zamilowanie do brązu i do.roslinek jednego gatunku:P:P:P:P:P:D:D jak mam byc szczera to tylko wykladzina w sypialni mi kolorystycznie nie pasowala no chyba ze takiego koloru bede zaslony:)

aa i napisz w jakiej teraz dzielnicy mieszkasz??? no i mialam nbapisac że juz niedlugo bedzieswz przeklinac taka lawę ze szkla:P:P:P:P:P:P:P:P:P

wykładzina jest trochę jaśniejsza na żywo:) nie będzie zasłon wcale bo wg mnie nie pasują do tej firany - mam rolety lubię kwiaty ale tylko zielone:)

JA na moment - Żurcia, to łóżeczko to takie solidne faktycznie? Wytrzyma szaleństwa hiperaktywnego stwora? Właśnie planuję coś takiego kupić Nat. Kawał roboty macie za sobą :) Fajnie :)

wg mnie wytrzymałe to łóżko - ja nim też siadam ja tam zadowolona jestem tyle ze z wysyłką ono nas kosztowało 530 a nie 300 jak na aukcji a dlatego ze mam szufladę, kolor taki jasny i materac lepszy

no to ja sie pochwale że mam bardzo podobne łóżeczko, tez z szuflada i razem z materacem (nie zamawiałam solidnego bo wiem że zdąży przesikać ze 100 razy) i dwoma prześcieradłami i zapłaciłam 100 zł mniej:)

Justa OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba jestem pierwsza:):) To bedzie kolejna podwójna mamuska:)

A u mnie mama wróciła i od razu lepiej. Juz nie wszystko na mojej głowie:p Zurkowa mieszkanko bardzo ładne:)

Żurkowa super mieszkanko tylko pozazdroscici. Juusta ohoho no to bedziesz kolejna ciezaroweczka na topiku, a myslalam ze u nas to bedzie bo gusce koniec porodow ale wysyp trwa hihi- gratulacje

Justa kochana GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro piszesz o 2 kreskach to mniemam 4-6 tydz:) no to superowo:) no i jak Czarna będziesz miała dwójkę z maja:):) no lub w podobnym okresie czasu:)

Witajcie u nas coraz lepiej z przedszkolem jest płaczliwe rozstanie ale na chwilę ogólnie dziś do mnie przybiegł taki szczęśliwy i pobudzony, sąsiadka mówiła że już fajnie się powoli przyzwyczaja mój synuś, no jutro planuje go zostawić na drzemke pierwszy raz bo tak to chodzi od 8,00 do 12.00 no chyba że jeszcze jutro do 12stej a w środe na pierwszą drzemkę, Jak na razie jestem dumna, bo koleżanka sprzedała syna pierwszy dzień za zabawkę, mały zostawał na 5 godz i teraz płacze za nią niesamowicie, nawet w ciagu dnia marudzi, dopiero zaczał obiad po tygodniu jeść U mnie praca, dom, spacery, no i udało mi się M wkręcić na dodatkową fuchę na jakiś czas, więc prawie się nie widujemy bo on z pracy do pracy,

Juusta - gratulacje Ja nianie kupowałam w Lidlu, cena ok 100 zł i parametry super, ale używamy jej sporadycznie przy imprezach czy wyjazdach. I fajnie, że poruszyłyście temat chust, bo się właśnie zastanawiam, tylko nie chce takiej wiązanej, a nosidło mam jedno w domu firmy Graco (dostaliśmy) i ani razu nie było użyte bo jakieś takie małe i niewygodne mi się wydawało i też po wypakowaniu dziecka ciężko do niego z powrotem zapakować (robiliśmy próby w domu i ja i M). Fajnie wygląda ta: http://allegro.pl/item1170437778_chusta_bez_wiazania_innowacyjne_nosidelka_len.html tylko czy się sprawdzi dla małego dziecka a Szymon już pewnie do niej za duży.

Czarna----> tak mi się wydawało, ze Twoja mama niedawno wyjechała, ale skoro się cieszysz, że już wróciła to super:D, Dziewczyny dzięki:) Stelka---> no z moich wyliczeń wynika, że 7 tydz. się zaczął, ale to wszystko jeszcze nie potwierdzone przez lekarza, bo byłam w piątek, ale jeszcze nic nie było widać (i test też nie wykazywał nic), a teraz jestem na następny piątek umówiona, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:) Żurkowa---> no przyjemne mieszkanko:D, my Oli też musimy w końcu pokoik urządzić, kupić łóżko, nowe mebelki, bo na razie w łóżeczku śpi, a pokoik to taka prowizorka, z meblami tymi, które były jak kupiliśmy dom, na ścianach namalowałam postaci z Kubusia Puchatka tak tymczasowo:P

Stelka---> masz racje - szklany stolik niestety jest uciążliwy, mieliśmy w starym mieszkaniu to porażka, teraz stoi na tarasie, Żurkowa---> fajna wykładzina w sypialni, gdzie kupiłaś?

ja chce mieć ławo stół ale na razie musi być ława to jest stara ona ma z 6 lat, miała inny kolor pomarańczowy ale ja okleiłam okleiną, zresztą nasze łóżko w sypialni też teraz muszę fugi w łazience odnowić - dziś wieczorem mam nadzieje

no Żurcia to przynajmniej Justa pochwaliła, jak ja skrytykowałam wykładzinę:P:P:P:P:P:P:P ja tam sie nie znam na dobieraniu kolorów do siebie:P:P dlatego jak urządzałam pokoik dla dzieci prosiłam ja o rady:):):):) gusika fajny wynalazek:):) widzisz ja kupiłam chustę dla Tomka zanim sie jeszcze urodził i co?? ani razu jej nie użyłam bo nie było potrzeby:P:P:P:P ale kupiła tania wiec mało stracilam:P:P:P a jednak warto mieć jak by co:) całe szczęście Tomek nie wymagał noszenia itp Justa no to jak bedziesz po wizycie u lekarza to pisz KONIECZNIE:):) a swoją drogą ja z tomkiem byłąm na początku 7 tyg czy pod kniec 6 i było juz serduszko widać, ale to pewnie zależy od jakości sprzetu.../

Stelka---> no ja właśnie byłam pod koniec 6 tyg. , lekarz powiedział, że coś tam widać, ale o końca nie wiadomo co...

Stelka i momentu zajścia w ciążę :) Moja koleżanka zaciązyła gdzieś na 1-2 dni przed planowanym terminem miesiączki i miała strasznego stresa, bo chocć B-HCG rosło ładnie do 8-9 tyg nie było widać pracy serduszka :P Ale jak sie pojawiło to urodził sie w końcu 4,8kg synuś :) :) :) śmiała sie tylko że gdyby brać pod uwagę date ostatniej miesiączki to u niej ciążą trwała 46tyg, bo miała 36-38 dniowe cykle :P :P :P :P :P JUUSTA!!! GRATULUJE!!!! Niech Bąbelek zdrowo rośnie :) Żurkowa- fajne mieszkanko :) Ja chyba odłoże troche remont, bo myślę, że psiak mi pewnie zdemoluje chatę i tak :) Najwyżej tylko chłopaków pokój zrobię, bo mam bramkę zrobioną do ich pokoju :) Klaudia, te nosidełka są niezdrowe dla dzieci, bo wiszą na kroku :( Ta chsta bez wiązania wygląda lepiej tylko ciekawa jestem jak się ją zakłada.. Czy to jest uszyte na wzór japońskich nosideł krzyżowych??? Cynka miała kontakt z dziewczyną co śliczne Mei-Tai szyła za 150pln bodajże... Ja swoją szyłam sama :P Oczywiście jeszcze nie jest skończona :) bo mał być naszyty smok lub jaszczurka, ale nie było kiedy... myslę, że może coś haftem krzyżykowym wyszyję jesienią :P Moja koleżanka wróciła z USA z mężem który jest Wietnamczykiem i rozkręciła firmę TULI- śliczne nosidła ergo I Mei-Tai tylko drogie http://www.babytuli.pl/ Pozazdrościć sesji zdjęciowej Ulce- poza firmą to pamiątka na całe życie- ma śliczne dzieci i fajnego męża... jak dobrze pójdzie to może za jakiś czas ściągnę kilka Mei-tai z azji :P i nosidel Ergo na próbę, ale trwają negocjacje z producentem :P Dobra kończę i szykujemy się na basen