Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuuduuu

Sex po 50 tce TAK czy NIE ?

Polecane posty

Gość wuuduuu

Jak wyżej, tylko krótko i bez zwierzeń, najlepiej ludzi po 50 oczywiście;)

Gość serdela
jak najbardzij tak

Gość serdela
tak tak tak

Gość wuuduuu
A taka różnicą 30 ona 50 on ??

Gość wuuduuu
A facet może po 50 tce czy to grozi już zawałem powaznie się pytam

Gość wuuduuu
źle jednak sformułowałam pytanie.... Do kiedy facet może się kochać z kobietą tzn kiedy przychodzi kryzys seksualny

to zależy od jego zdowia jego ciśnienia krwi,zawartosci cholesterolu,arteriosklerozy (jaki stan jest jego naczyn krwionośnych)....i potrzeb seksualnych.Napewno lubi dłkuższą grę wstępna ,potrafi doprowadzac kobiete do orgazmu jest w tym cierpliwy i bardziej go to jara

Gość wuuduuu
aha czyli przy dobrym stanie zdrowia, sporcie, odpowiednim odżywianiu, i sporych potrzebach seksualnych to dociągnie do ?????

Gość wuuduuu
wiadomo kobiety miedzy 55 a 65 rokiem życia przechodzą menopauze i powoli ich bzykanie kończy się czy nie może sie mylę ??

Gość wuuduuu
niechce żeby to zabrzmiało egoistycznie ale potrzeby 30 latki są dosyć spore i taki związek nie jest przypadkiem .........ryzykowny

jeżeli ma duże potrzeby seksualne to bedzie aktywny przez dlugie lata .Pmiętaj o tym że może w twoim wypadku byc fascynacja młodym ciałem i po kilku tygodniach zacznie mu opadać ochota ,ale właciwie co tracisz byle żebyś była zadowolona a seksu

Gość wuuduuu
Ale ja chcę sobie życie ułożyć z partnerem który będzie mnie zaspokajał przez najbliższe powiedzmy 20 lat :) a nie jeden numerek na boku.

u kobiet manopauza powoduje gwałowny spadek hormonów u facetow andropauza (męskie klimakteruim) i związany z tym spadek poziomów hormonow jest duuuużoooo słabszy, dlatego facet zachowuje dłużej potrzeby seksualne.U ciebie 30 lat to statystycznie poczatek zwiększania się potrzeb seksualnych, ale jeżeli facet jest inteligentny i zdaje sobie z tego sprawe to nie ma problemu bo i tak bedziesz go prowokowac to będzie zafasynowany w zaspakajaniu ciebie.

no tak ale pamietaj że możesz wchodzić w klimakterum juz w wieku 45 lat i spadna twoje potrzeby a jak bedzie facet rowieśnik to nie wytrzyma z toba i poszuka młodszej.Ile mialas lat kiedy dostałaś pierwszą miesiączkę?

Gość wuuduuu
11 czy 12 a to tez jest brane pod uwagę ?? W życiu nie zastanawiałam się na tym i nie sadziłam że kiedyś będę ale pojawił się on i mam tyle pytań

Gość jak takie pisanie
miesiąaczka ma coś do rzeczy w kwestii klimakterium??? jesli tak to dobrze bo ja bardzo późno :-D

Gość jak takie pisanie
ja ponad 14 jupiii :-D

Gość wuuduuu
Mam już dziecko i chcę związać się z kimś na stałe. Zastanawiam się, jakoś strasznie ostrożnie podchodzę do związków. Wolę wiedzieć więcej, niż mniej.

Gość wuuduuu
a te 20 lat między nami jakoś wzbudza we mnie wewnętrzny niepokój .... co do swoich przyszłych orgazmów. :)

Gość jak takie pisanie
no, też bym sie niepokoiła, ja byłam z 11 lat starszym i średnio to wyglądało, chciał żeby uważać, bo zaraz skończy za wcześnie i takie tam

Gość wuuduuu
fajnie pewnie by było przez rok dwa pięć dziesięć ale musiał bym zrezygnować pewnie z wielu spraw, po co żeby go później zdradzać, żeby nie mięć dzieci już więcej, muszę się przespać z tym dokładnie to co mi napisałeś facet przemyśleć

statystycznie im szybciej wystąpił okres tym szybciej bedzie klmakterium. 20 lat rożnicy to rzeczywiście jest dużo ,i to może nie tylko związane z twoim orazgmam bo można sobie pomagac gadzetami razem z mężem ale jak mi mowiły kobiety w podobnych związkach ciało starego stanie się nieestetczne erotycznie i to może cie odpychać Co prawda rozmawiałem z dziewczyna 20 lat o on miał 45 lat i mi się żaliła że go odpycha jego zapach starczy i wyglad ciała.Jak jest u ciebie z tym?

Gość jak takie pisanie
a on chciałby miec dzieci? watpie, w tym wieku chce się już coraz mniej, glówne rozrywki to telewizor i fotel, wiem co mówię :-O

Gość jak takie pisanie
starczy zapach w wieku 45 lat? matko, to chyba jakiś zaniedbany strasznie gość :-O

Gość wuuduuu
zostawcie jakieś info przemyślenie ...... mam nadzieje że jutro się obudzę :) bo na pewno tu zajrzę

Gość wuuduuu
właśnie jest ok cały czas niezła kondycja lepsza od mojej aż mi głupio czasami :) i nie chyba że puści bąka ale mi też się zdąża więc mu wybaczam. Fajny jest, lubię go , misio od serca

Gość jak takie pisanie
zdarzają wam się bąki przy sobie? ja bym chyba nie przetrawiła :-D

zapominj o dzieciach z nim bo naprawde tylko unieszczesliwisz je Przecież to dziecko nie będzie miało ojaca a dziadka i wszystkie przyjemnosci odbierane od dziadka a nie dyscypline i wychowanie od ojca.