Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexyBabySoon

Dobra! Koniec żartów! Odchudzam się! 15 kg do czerwca! START!

Polecane posty

Green91 pamietaj zeby jeździć na rowerku z jak najmniejszym obciążeniem i rozciągać mięśnie po treningu. Inaczej rozbudujesz mięsnie i uda nie będą smukłe, nawet jak schudniesz.

Ferdydurka, o tym rozciąganiu mięśni nie wiedziałam, dzięki za radę, na pewno się przyda (:

czesc dziewczyny ojojoj wczoraj poszalałam na imprezie i chyba sie czyms zatrułam wiec moja dzisiejsza dieta to NIC, jedynie herbata i jakies specyfiki z apteki...Mam tylko nadzieje ze to nie grypa żołądkowa bo NIC bede musiala jesc ze 3 dni :( Dopiero teraz wstałam do pozycji siedzącej i nie biegne do łazienki... buziaki

czesc Kochane. wracam do was po 2-3 dniach słabości.. pewnie wrócilo troche kg wiec zlikwidowalam stopke.. zwaze sie za tydzien.. przyjmiecie mnie spowrotem?

Gość ola4555
Radzę jeść często ale malutko, no i oczywiście dużo ćwiczeń i mobilizacji:) gdzieś czytałam że organizm przyzwyczaja się do zmian jakie w nim zaszły po 6miesiącach więc unikaj efektu jojo;] TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI I POWODZENIA!;>>>;**

Czesc, Wczoraj bylam na imprezce i oczywiscie byl alkohol, ale wydaje mi sie ze wszystko wytańczyłam. Jutro rano się ważę i bedzię wiadomo jak te moje weekendowe grzeszki odbiją się na wadze. W tym tygodniu planuje wypad na siłownię. Narazie mocno trzymam się A6W, ale kto to robił to wie jak ciężko dociągnąć do końca. Pozdrawiam wszytkie zawzięte koleżanki. Trzymajamy się razem, a odniesiemy sukces:)

czesc dziewczynki tez wczoraj poimprezowalam :) z alkoholem ale duzo tanczylam wiec na pewno nie jest tak zle biorac pod uwage jeszcze to ze dzis zdecydowanie mniej jem :) jutro sprawdzimy bo jutro mam dzien wazenia - ale jestem ciekawa czy cos spadło Pszczolka82-----> widzisz juz efekty A6W ja dzis mam dopiero 5 dzien ale mam nadzieje ze uda mi sie wytrwac do konca - trzymam za nas kciuki

dziś sobie troche poszalałam z jedzeniem: 2 frankfurterki, 1 wasa, 1 wafel ryzowy z szynką, ryż brązowy z chińską mieszanką warzywną, kapusta kiszona, mandarynka, jogurt naturalny. ale też troche spaliłam: 2 godziny na ściance wspinaczkowej, hula hop i ćwiczenia rozciągające.

Ferdydurke napisz mi jak ty planujesz swoje treningi na hula hop jak czesto cwiczysz i ile poswiecasz na to czasu , planuje sobie kupic słyszalam ze swietnie wpływa na talie i na gibkosc ja dzis oczywiscie szostka wykonana i dieta trzymana ciekawa jestem czy bede po tygodniu efekty - jutro dzien wazenia troche sie boje bo wcale lzejsza sie nie czuje

Kręce hula-hopem codziennie po około 15-20 minut. Oczywiście w dwie strony. A po kręceniu rozciągam mięśnie. Robie np. skłony w bok. Super wyszczupla talie i zmniejsza boczki!

WITAJCIE !!!!! Z góry chciałam Was przeprosić za to że tak długo się nie odzywałam.. ale nie miałam czasu :) Cały dzień w pracy w sobote (nic nie jadłam prawie) a potem jeszcze imprezka która skończyła się kłutnią jubilatki z jej chłopakiem :( Niefajnie.. Gdy wróciłam z imprezy to do rana z moim chłopakiem no wiecie :D Także nie dość że nic nie jadłam cały dzień to jeszcze tyle \"aktywności\" :D Brzuch mi zleciał.. widzę delikatne wysmuklenie nóg. Waga zleciała na bank. DZIŚ bedę sie ważyć na wadze w pracy bo tak dokładna jest to Wam napiszę jakie postępy. Dzis na śniadanko zjem talerzyk zupy ogórkowej niezabielanej i jogurt z bananem i zarodkami pszennymi. Kolacje zjem w pracy bo do domu wrócę bardzo późno :( Buziaczki dla Was 👄

Ferdydurke dzieki za informacje kupie sobie tez hula hop i bede kręcic

melduje ze jestem, nie odpadłam :) miałam weekendowe zatrucie, dzis jeszcze czulam wiec nie jadłam dużo, ale sob i niedziele to sucha buła i czarna herbata bleee Wazyłam się, waga stoi!! Jak to cholera mozliwe? :(

yryska ----------- W górnej części brzuch wyraź spadł, ale to zapewne dlatego że tłuszcz gromadzi się na dole i niestety tam go trudno zgubić, jednak mięśnie są już bardzo mocne. Jeśli jednak uda mi się odchudzić to mięśnie powinny być ładnie zarysowane. Jeden mój znajomy to w 20 dniu A6W przestraszył się że mu się dołki na brzuchu porobiły na bokach:) A to nie było nic innego jak widoczny efekt \"szóstki\".

no ja dzis szósty dzien szóstki :) dam rade do konca dam dam dam !!! dzis tez byłdzien wazenia spadł mi tylko kilogram wiec nawet nie bede tego odnotowywac zobaczymy jak to bedzie w nastepny poniedzialek ;) chyba musze po prostu troche bardziej rygorystycznie podejsc do diety byłam dzis tez na fitnessie i cała godzine ćwiczyłam w bluzie :) słyszałam ze tak wiecej sie spala - pociłam sie jak cholera ale czego to sie nie robi zeby byc piekna :) pozdrawiam was dziewczynki odezwe sie jutro

yryska proszę zanotować spadek kilograma! :) Kilogram to już jeden krok bliżej do celu. Małymi sukcesami też trzeba się chwalić! A ja wczoraj zjadłam troche za dużo na imprezie z okazji Dnia Babci i teraz czuję się jak balon i jest mi źle. Psychicznie i fizycznie.

Witam Dziewczyny. Yryska Ferdydurka dobrze Ci radzi.. trzeba notoważ każdy kilogram bo to moblizuje!!! U mnie waga spadła o jakis kilogram ale po ubraniach czuje różnicę. Wiecie co.. chciałabym schudnać bez cwiczeń ale wiem że potem moja skóra byłaby w stanie opłakanym :/ A tego nie chcę..

No! :classic_cool: Ja dziś zjadłam: dwa jajka, jabłko, activie z otrębami i brokuły z kefirem. Zaraz idę poćwiczyć. Ostro poćwiczyć! ;)

Ferdydurke ale mi narobiłas ochoty na brokuły :) a moze znacie jakies fajne przepisy na dietetyczne sałatki , ja np bardzo lubie z brokułami tj: brokuły , marchewka , groszek zielony w jogurcie naturalnym

no ja dziś przegiełam.. przez chwile straciłam w ogóle ochote na dalsze zmagania z kilogramami.. dlaczego tak mi ciężko schudnać ?? chyba się wybiorę do psychiatry.. gratuluję Ci Ferdydurke zapału.. 🌼

SexyBaby--> ja jeszcze nie straciłam motywacji ale ubywa mi NIC, od soboty mialam tzw trzydniówkkę, zyłam o suchej bułce a waga stoi jak stała. Ferdydurke, ja tez gratuluje:) Moze ja tez bede mogła sie kiedys pochalic choc 1 kg.. noooo na plusie to mogłabym pewnie sie chwalic szybko :) ale na odwrót...?, eh........

Salana --> wiesz najgorsze jest to ze ludzie są różni.. niektórzy chudną już po jkednym dniu a inni muszą czekać miesiąc na efekty choćby jednego kilograma.. okropne ale prawdziwe.. Może dziś uda się mniej zjeść..

Szczerze, to sama sobie gratuluję wytrwałości. Zaczynałam juz milion razy i zawsze po tygodniu rzucałam dietę w kąt, a teraz jakoś zaskoczyło i juz! Dlatego dziewczyny nie poddawac się. Schudniecie na pewno! Piszcie tutaj, na forum co jecie przez cały dzien i co ćwiczycie. Ale WSZYSTKO, nawet tą jedną mandarynkę zjedzoną gdzieś w biegu. To bardzo motywuje. Czasem mam ochote na jednego, małego orzeszka, ale daje sobie spokój bo nie chce sie potem z niego spowiadać na forum :P Trzymajcie się dietetycznie! 🌼

O prosze witaj ponownie sexy... Hehe Cześć wszystkim kobitkom które planują się skutecznie odchudzić :-)

Ktoś kiedyś powiedział że milczenie oznacza zgodę :-) hehe Tak więc kobietki dziś zjadłam około 1170 kcl. O 19 ide na areobik a w między czasie rowerek :-)