Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 23

Szczupłe dziewczyny!!!Ćwiczymy,ruszamy się

Polecane posty

czytałam coś o tamilee. ona jest dr fitnessu chyba (doktorat w tym am czy jakoś tak:P ) poza tym mi się lepiej ćwiczy jak ktoś mówi, czas jest kontrolowany itd - uwielbiam te ćwiczenia :D chociaż na początku dają w kość to je uwielbiam ;) a o tym właśnie kończeniu a6w to chyba jakieś ułamki procenta osób to zaczynających potem dochodzą do tego końca.. heh :)

:D ona jest w ogóle WOW ;) strasznie mi się podobają takie okrąglutkie pośladki jak ona ma (no może nie aż tak rozbudowane, ale takie okrągłe) - ja mam taki "dołeczek" po bokach. wczoraj na sfd wyczytałam, ze to za duży mięsień najwięszy pośladka w stosunku do tych dwóch mniejszych - więc od dziś zmasowany trening na te własnie mięśnie (średni i mały - one pracują najwięcej wtedy, gdy przeciwna noga jest oderwana od podłogi - stabilizują miednicę) :D

bardzo dziekuje za odpowiedz:) kiedys mi sie cos obilo z ta tamila ale z tego co wiem to dosc trudne cwiczenia na moj niewytrenowany brzuch,ale moze za drugim podejsciem sie uda.

Gość pupa do wymiany
oooo wreszcie znalazlam temat dla mnie :) Czytałam sobie troszkę i w sumie znalazłam kilka podpowiedzi, ale i tak powiem o co mi chodzi :) Więc ja też jestem szczupła i kiedy mówię że chcę ćwiczyć to każdy na mnie z buzią :( Ogólnie rzecz biorąc mam 176cm wzrostu i tylko 56kg wagi :( nie wiem czy to właściwe proporcji, w każdym razie chciałabym przytyć, a jednocześnie nabrać masy i wymodelować sylwetkę. Chodzi mi o brzuch, bo pomimo tego iż jestem szczupła, mam niewyraźnie zaznaczoną talię.... chciałabym większe wcięcie :) myslałam o hula hop :) Mam tam troszkę zbdnego tłuszczyku. Myślałam też o ćwiczeniach na brzuch,żeby go ładnie uformować. Następnie pupa i uda... kiedyś jeździłam konno i na rowerze. Co prawda rower niewiele mi dawał (jeździłam codziennie po około 10 km) tylko miałam po nim ładne łydki i wcale nie były wypukłe, tylko zgrabne smukłe i twardziutkie :) Niestety tyłeczek ani od rowerka ani od jazdy konnej mi się nie poprawił :( Przestałam jeździć i ogólnie straciłam kondycję :/ NIe wiem od czego mam zacząć i jak się za to zabrać. Może macie jakieś pomysły ?? Chętnie posłucham bardziej doświadczonych :)

czesc dziewczyny :) dlugo juz nie pisalam, oczywiscie przestalalam cwiczyc, pocwiczylam pare reazy a pozniej juz nie mialam na to sily, bo w ciagu tygodnia jestem ak zajeta, ze nie w glowie mi cwiczenia, chcoiaz jak czuje bol plecow i ogolnie czuje, ze sie \"zastalalam\" to wtedy cwicze ale nie jest to regularne. od jutra postanowilam isc na tance, znalalmtakie fajne warsztaty.mam nadzieje, ze nie speniam, bo wejde tam sama, nikogo nie znajac i troche sie boje:D i jak nie pojde jutro, to udowodnie sobie jaka ze mnie panikara:D w niedziee tez mam zamiar zaczac chodzic na baseny, co niedziela, basen. tez sie dygam tam isc, bo nigdy na nim nie bylam inie wiem czy bede wiedziala jak sie po nim poruszac:D zaczal mi sie te w-f, wiec jak spelnie kazdy zw swoich lanow, to ruchu bede miala sporo:) pupa do wymiany--> fanie, ze jestes:)tez mam cele pupa, i boczki, bo mam duze, mimo, ze jstem szczupla:D lubisz plywac?wydaje mi sie, ze plywanie jest dobrym sposobem na wymmodeloanie sylwetki, ujedrnienie itp. ale to juz kto co lubi.

Gość pupa do wymiany
:) Staromłoda :) Nie umiem pływać :P w zasadzie połowicznie, bo na plecach popłyne ale brzuszek mnie na dół ciągnie :P Ja od poniedziałku ruszam z kółkiem :P A dziś mnie bolą boczki, bo wczoraj trawsko grabiłam i chyba się sama przegrabiłam ;) Wracam także do rowerku... tylko koło naprawię:) Trzymam za Ciebie kciuki... sama chciałam iść na tańce ale jakoś czasu mi zbrakło i troszkę funduszy :P dasz rade hehehe Pozdrawiam w pogodną niedzielę :)

Samanta, ja też mam po bokach pośladków takie \"braki\", wygląda to jak dziura:-D Co gorsza, widac to też jak założę dżinsy.... Ale przynajmniej to oznacza, że coś ćwiczymy, no nie? Zauważyłam, że faceci też takie coś mają:-P

Laura - mój facet nie ma :P (ogólnie ma pupę jak Tamilee - od biegania za piłką pewnie ;) ) ale mi się te dołeczki nie podobają i spróbuje zawalczyć z nimi ;) Staromłoda - napisz czy na te tańce się wybrałaś :P i co to za tańce w ogóle? :) Pupa do wymiany - uroczy nick :D ja próbowałam przybrać masy dzięki ćwiczeniom - na razie mam 2 kg na plus (chyba jeszcze idzie w górę..:D ) pozdrawiam :) ze szkoły niestety 😭

dziewczyny a mozecie mi podac mil jakas stronke gdzie jest tamila dobrze opisana?Z gory dziekuje

nie znam str o Tamille, mam tylko filmy z jej ćwiczeniami i ćwiczę :) SPACER - może cindy crawford? to nie taki \"aerobik\" klasyczny, ale ćwiczenia na całe ciało (nawet mocne na brzuch), angażujące sporo mięśni - część shape your body albo nowe wyzwanie, ta 3 część nowy wymiar jest b. łatwa. albo ćwiczenia jabe fondy - to trochę takie ćwiczenia jak rozgrzewki tamilee - samego skakania intensywnego nie ma, a też są dość wymagające.. no i może callanetics - ja to ćwiczyłam kiedyś, ale jest dość nudne, wiec zrezygnowałam. świetnie rozciąga - trzeba przyznać, i zmusza do pracy dużo mięśni, szczególnie tych, które zazwyczaj nie ppacują - na \"boczki\" itp na pewno jest super - cieżkie ćwiczenia na nogi i plecy - dzięki czemu boczki się spalają ;) jak mi się coś przypomni jeszcze, to dopiszę :)

Gość pupa do wymiany
:) S_A_M_A_N_T_A ale jakie to ćwiczenia są?? bo ja komplit zilona :(

cindy to takie ćwiczenia na całe ciało- nogi/pośladki, brzuch/plecy, ręce/barki - z ciężarkami (ile dasz radę - takie hantelki) - nie wiem czy są gdzieś w necie, mi było ciężko znaleźć. a jane fonda to też na całe ciało, ale więcej się rusza - cindy powiedzmy więcej cwiczeń robi w miejscu (ale mocniej za to) a tu się więcej porusza, ale też ćwiczy

mierzyłam się dziś - od grudnia nie urosłam w wymiarach - tylko w talii spadł jeden cm. a 2-2,5 kg na plusie od tego czsu :D

czesc dziewczyny tak, wybralalam sie na te ance, ale nie dotarlalam na nie, bo nie moglam znalezc wejscia, zakrecony ten budyenk, pytlalam sie gdzie jest wejscie, powiedziano mi poszlam tam a drwi zmakniete i nie wiedzialam jak tam sie mam dostac..ale nic, juz sobie znalam przewodnika i z atydzien mnie doprowadzi :) w niedziele planuje basen \\O/, tylko, ze bylam na nim tylko raz wzyciu, bede musiala chyba zabrac kolezance ze soba, bo nie wiem czy bede wiedziala jak tam sie poruszac, bo nic kompletnie nie pamietam, gdzie co i jak. ogolnie nie cwicze, obzeram sie i siedze w domu..:):O

aaa, i jets to taniec nowoczesny :) ale raz w tygodniu to niewiele, ale zawsze to jednak cos, lepsze to niz siedzenie:)

hej dziewczyny,pytanie,w jaki sposob moge dotrzec do tych cwiczen tamille? Szukalam na ebay na allegro i nic,bylabym wdzieczna za odp dzieki

Staromłoda - to falstart zaliczyłaś jednym słowem :P dobre chęci przejdą na następny tydzień na pewno :) Salchicha (mam nadzieję że nie przekręciłam nicka, jesli tak, to przeprzaszm:) ) - są te nagrania na DVD w sklepach typu saturn, empik - widziałam w tych właśnie - po 15zł za płytę (osobno są zestawy - pośladki, brzuch, ręce, nogi, ciało), ale od czego jest internet ;) w programie Ares też są :)

Samanto dziekuje ci:) zamowilam sobie od razu dwie inne na ramiona i ogolne:) wezme sie za siebie. Wczoraj doszedl moj stepper:) Jakos od nowego roku sie zmobilizowalam

Samanto, chyba te ćwiczenia na posladki z Tamilee nie będą dla mnie dobrym rozwiązaniem, ponieważ mam z natury masywne uda i teraz jeszcze te przyrastające mięśnie pogłębiają ten stan. U mnie z przyrostem mięśni problemów nie ma:) Ja potrzebuję ćwiczeń na wysmuklenie, ale nie wiem co wybrać?? Pilates za nudny...No nie wiem. Mogłabyś mi cos doradzić?

Salchicha - :) SPACER - pomyślałabym o callaneticsie, ale on też trochę rozbuduje mieśnie - ale też rozciągnie bardzo. własnie musisz rozciągaaaaać uda - jak najwięcej, długo, głeboko, pożądnie. zawsze można potem mieśnie \"spalić\" - przykładowo na rowerku jadąc szybko na małym obiciążeniu (tłuszcz też się spala) - ale co za sens budować mieśnie aby spalić.. myslę, że u Ciebie jeszcze za wcześnie aby powiedzieć, że rozbudowują mi się mięśnie - na początku zawsze jest duży boom, a potem już słabsze są efekty - może na razie się nie poddawaj, tylko dołacz porządne rozciąganie. jeśli jednak uważasz, że lepiej poprzestać na tym, co jest i nie ryzykować ud jak u kolarza, to moze basen - też mieśnie się rozbudowują, ale nie trzeba jakoś silnie nad rozbudową pracować, a ciało się wysmukla świetnie - widze po koleżankach :) pomyśl jednak o tym callaneticsie :) jest, nudny, żmudny, ale wysmukla i uelastycznia jak mało które cwiczenia \"domowe\" ;)

Gość black peter 88
Hej! Ja nadal ćwiczę body attack. Chciałem ćwiczyć mięśnie brzucha z Tamilee, ale one są jakieś trudne. Dziewczyny chyba mają jakieś predyspozycje do takich ćwiczeń.!

na początku są trudne, ale po kilku razach już idzie :) wątpię aby było coś w tym, ze dziewczyny mają lepsze predyspozycje, ja często ćwiczę z chłopakiem i fakt, mi lepiej te ćwiczenia podchodzą i wychodzą, ale może to wynika z silniejszej motywacji ;) ćwiczysz kilka body attacków czy jakiś konkretny, ulubiony? :)

Gość black peter 88
Ostatnio ćwiczę nr 53. Daje niezłego czadu i czuje się, że się ćwiczyło! Ponadto pod koniec są ćwiczenia na brzuch.

Gość black peter 88
Zapomniałem zapytać, który body attack Ty preferujesz? A co do chłopaka: kto kogo namówił do ćwiczeń?

łee akurat 53 nie mam 😭 ;) ja ćwiczę powiedzmy dwa, trzy tyg jeden zestaw (ostatnio 54) i zmieniam, nudzi mi się już ten sam układ i ta sama muzyka ;) (w 54 jest super ćwiczenie, chyba 4 albo 5 - \"brasil\" - nigdy jeszcze 5 minut nie wyciskało ze mnie tyle energii ;) :P )