Gość gość Napisano Lipiec 22, 2018 Mi koleżanka poleciła żebym wypróbował BOZITE bo kupowałam te zwykle z marketu i widzę poprawę . Kotka ma lśniąca sierść i już nie nie tyje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werrrka88 Napisano Lipiec 27, 2018 Taka prawda, te karmy marketowe nie maja tyle dobrych właściwości co jednak Bozita która stawia na jakość produktów i dobór składników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karoola99 Napisano Sierpień 9, 2018 Co tu w ogóle porównywać. Bozita to jakość sama w sobie, dobry skład, pełnowartościowa, bogata w składniki odżywcze, bez dodatków pasz itp. W markecie nie ma co kupowac jedzenia dla zwierzaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2018 A gdzie można kupić karmę bozita ? U mnie w zoologicznym jej nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2018 Ja kupuje z reguły bozite w sosie łososiowym o moj kotelek się nią zajada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 A co myślicie o boziecie ? Zastanawiam się nad jej zakupem bo ma dobry skład z tego co czytałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suzanke344444 Napisano Wrzesień 5, 2018 Dobre karmy dla kotów to na pewno: Royal Canin Miamor Animonda Fitmin Puriti Sanabella Purina Proplan Purina chow Cat Happy Cat Może mniejsze opakowania karm wydają się trochę drogie, ale jeśli będziecie kupowały w sklepach zoologicznych w większych opakowaniach to nie będzie dramatu. Zerknijcie sobie tutaj: https://flogard.pl/koty/karma-dla-kotow.html W sklepie maja dobre ceny na karmy dla kotów. Odradzam kupowanie karm szumnie reklamowanych w markecie. Skład tych karm jest bardzo średni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2018 Najlepsza mokra i sucha karma z bozity. Czasami jeszcze podaję surowe podroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Orion75 Napisano Wrzesień 14, 2018 suzanke344444 podała najgorsze karmy jakie są na rynku. Nie kupujcie ich!!! Najlepsze dla naszych pupili są karmy bezzbożowe, a to co podane wyżej to taki fastfood, okropieństwo. Orijen, Power of Nature i wiele innych wcale nie droższych od tego chłamu które podała suzanke :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2018 Gość 13:02 Masz racje,te karmy podane wyżej to najgorsze z możliwych i przereklamowany royal canin w którym jest samo zboże,jak najbardziej Orijen,Acana i jest wiele innych dobrych jakościowo np.Purizon ma dobry skład i cena tez ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Ja tez kupuje bozite i uważam ze to najleszpa karma premium dla kotów z jaka się spotkałam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Sama właśnie zastanawiam sie jaka karma dla kota jest najlepsza https://www.krakvet.pl/karmy-i-akcesoria-dla-kotow-karma-dla-kota-c-26.html . Może podpowiecie mi, którą z tego sklepu powinnam wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAnusiak88 Napisano Listopad 5, 2018 Postaw na karmy Bozity, są tam do kupienia, zobacz sobie skład i porównaj z innymi "znanymi" karmami. Wybór jest oczywisty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2018 każdy kot lubi co innego, i dla kazdego najlepsza bedzie inna. my podajemy bozite. zauwazylam duze zmiany w wygladzie jej siersci po tej karmie zrobila sie taka mila w doytku i lsniaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2018 bozita to szwedzki whiskas, ma 4 % odpadów mięsnych. To syf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2018 U nas to tylko bozita ! Świetny składa i dobra cena . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JustynneczkaWwa Napisano Listopad 18, 2018 Gdzie można kupic te karmy Bozity i którą wybrać tak na pierwszy raz? Co polecasz dla kota ok 5 miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2018 Nigdzie. Za cenę tego syf dostaniesz dużo lepsza jakościowa karme innych firm! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkanana Napisano Listopad 23, 2018 Chyba człowieku nie wiesz o czym piszesz. Karmy Bozity maja jeden z lepszych składów, to jednak szwedzka jakość, bez domieszek, sztucznych składników itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolkake Napisano Listopad 24, 2018 Dla nas również najlepszą karmą okazała się Bozita. W końcu kociak nie ma żadnych problemów z brzuszkiem i wypróżnianiem, nie znajduję żadnych niespodzianek w domu. Jednak jakość jest na naprawdę super poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 u mnie sprawdzila sie bozita. polecila mi kolezanka. ulubionym smakiem mojego kota jest karma z lososiem. watro kupic i przetestwac bo karma jest bez gmo i bezzozowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolllkake Napisano Listopad 27, 2018 Mnie głównie przekonał skład tych karm, po takich przebojach jak mieliśmy z kociakiem i jego problemami trawiennymi ja teraz stawiam tylko na sprawdzone karmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2018 A gdzie kupijecie bozite dla swoich kotków ? Chciałam wyparować ale nie wiem gdzie najleszpe są ceny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 Ja kupije na krakvet.pl albo na allezoo :) tam bozita jest z reguły w najlepszych cenach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Grudzień 9, 2018 Z tego co się orientuje a jestem młoda kocia mama należy kupować karmę o dobrym składzie , bez konserwantow i spulchniaczy , które maja dużo witamin w sobie należy poczytać etykiety. Ja swoją karmę niż mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość włwaściciel Napisano Grudzień 13, 2018 Mój jadł whiskas i kitekat , Winston przez 14 lat. Do tego różne przekąseczki, testował surowe mięso, które kupowałam na obiady. Do końca miał świetne wyniki krwi, sprawne nerki i wątrobę. Weterynarza odwiedzał tylko w ramach kontroli, tak do końca zadziwiał weterynarzy swymi wynikami. nigdy nie wydziwiałam z jedzeniem. Trafił do mnie, gdy miał 4 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Grudzień 17, 2018 Ani ta ani ta karma nie jest dobra . Trzeba patrzeć na skąd żeby nie byłoby koserwantow i spulchniaczy . My akurat mamy bozite i jest ok . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczko Napisano Grudzień 28, 2018 dla nas najlepsza karma jest bozita. juz od dawna podaje ja swoim kotom i jestem z niej zadowolna. koty sa zdrowe, dobrze sie rozwijaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z.J.C. Napisano Grudzień 28, 2018 Nie zesrajcie się z tą Bozitą, czyżby komuś płaciła za nachalną reklamę?;) Oba moje koty miały po niej wymioty, skład też pozostawia wiele do życzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka Napisano Styczeń 2, 2019 Dnia 9.12.2018 o 19:01, Gość Ola napisał: Polecam bardziej bozite niż te z rossmanna . Bozita ma świetny skład i jest zrobiona z bardzo dobrych produktów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach