Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

fajniutka ta mazdunia i cena też fajniutka ,mój M się kocha w mazdach ,kiedyś mieliśmy mazdunie ale tą 323 nie do zdarcia była :) ale ja jako początkujący kierowca wtedy byłam to licho mi się jeździło ,bo tak sztywno było ,a teraz żałujemy że ją sprzedaliśmy . Kasia słonko te instrukcje to wsio wszystko po angielsku :o jeśli to cię urządza to mogę ci przesłać na pocztę ,albo jak się pokumałaś na chomiku to możesz ściągnąć . Ej no przecie Jolka za tłumacza może robić ,prześlemy jej i ci będzie tłumaczyć ,oferowała pomoc no nie :p

Hej😘 Autko sliczne, i wygodna zapewne! A przetłumaczyc moge, tylko nie wiem gdzie Kasia by zajechała na tym moim tłumaczeniu hi hi A patrzyłas na allegro??? Dzień Matki tu jest wczesniej, tak poprostu obchodzą i już.

siemaaaaaaaaaa laski, ale mnie dzis wymeczyl murzynek ;) na aerobiku znaczy hehehe Kaska fajna furaaaaaaaa , ja tez sluze pomoca w tlumaczeniu ,ja tez speak English ;) jakby co pogoda fajna sie zrobila,chyba juz mi z 1kg zlecial bo talie widze hehehe a zaraz wam opowiem koszmara z ulicy wiazow,jaki moj R przezyl,dajta tylko sie wyprysznicowac ;)

moj R wczoraj i dzis na szkoleniu w Eidhoven,dzis wyjechal rano ,jechali razem w trojke bo 2 kumpli z pracy,ja dzieciaka do szkoly i tez do pracy, po 8 dzwoni ,a jak dzwoni sam tzn ze cos sie stalo, a jakkkkkkkkkkk kurwa samochod sie wzial i zj..................;;;al poszlo turbo,wiec na szkolenie nie dojada,a stali na autostradzie przed Antwerpia,czekali na kolejnego kumpla coby ich sciagnal do pracy na lince, ok 11 dostaje smsa " zadzwon koniecznie jak mozesz" ja od razu w panice ,co sie stalo,sluchajcie. 250m od nich,3 gosci w kominiarkach zajechali droge konwojowi diamentow, gosciu wyskoczyl przed maske z kalachem i serie walnal w szybe,niektore pociski trafily w samochody chyba 2 obok,kierowca konwoju zachowal zimna krew zawrocil samochod i dyla pod prad w przeciwnym kierunku,tamci sie zmyli raz dwa, R i kumple zatrzymani przez policje ,w charakterze swiadkow,zeznania itp, drogowka,kryminalni,helikoptery pasy autostrady zatrzymane,moj R zapamietal tablice rejestracyjne - ale wiadomo pewnie kradzione, cale szczescie ,bo kij z tym autem naprawi sie,ale dobrze ze zaden z nich nie oberwal bo zwykly wyjazd na szkolenie mogl zakonczyc sie tragicznie.................; R mowi ze nawet sobie nie wyobrazam co sie dzialo

Ja cię !!! w-11 normalnie ,ale R miał przygodę , nie chciała bym jego przeżyć mieć ,ty tam go utulaj dziś, bo toć to szok co chłop przeżył !!!!! jutro mojemu M opowiem . Dobranoc 👄 spokojnej nocy !!

Siemacie dziewuszki:-D Przysiadłam wczoraj i znalazłam na allegro po polskiemu instrukcję:-D.....się oczytam jak mi przyjdzie ile wlezie:-Pbom zielona cosik z tym autem:-O Jazda też jakaś taka nie za fest.....wielkie to takie szerokie,szybkie...za szybkie chyba :-P,stresa mam że się nie zmieszczę na drodze wiejskiej z innym samochodem,z garażu ledwo wyjeżdżam ....ale może dojdę do wprawy???? Asia ja pierdzielę normalnie horror!!!!!!!!!! Jak scenariusz filmu jakiego gangsterskiego!!!! Co robicie babeczki?Ja pierogi obiecałam moim dzieciom i musze lepić teraz:-OMoże która by pomogła hyyyyyyyyyy?

Hej Asica, akcja niesamowita, aż wierzyć się nie chce! Kasia, poczytasz, poćwiczysz i na kawkę do mnie zajedziesz jeszcze... A z pierogami chetnie pomogę, ale w jedzeniu raczej...hi hi

🖐️ Kasia dojdziesz do wprawy nie bój żaby ,jesteś początkującym kierowcą ,teraz ci się tak wydaję że nie zmieścisz sie na drodze :D itp. mi też tak się wydawało, zjeżdżałam prawie do rowu jak z tirem się mijałam :D opanujesz autko dojdziesz do wprawy i będzie git !!!!! A ja na obiad robię ziemniaki smażone i maślanka do tego ,mój młody tak uwielbia :) Piździawa taka u mnie dziś że mało łba nie urwie .A M wczoraj gadał że u nich tak ciepło że się w ogródku na trawce już opalają :) Po niedzieli M idzie zapisać młodego do szkoły ,ciekawe co tam z tego wyjdzie ,już pomału zaczyna działać ,nawet dzwonił do tej facetki co mam pracować u nich ,wiecie przypomnieć się , mówiła że nie nic sie nie zmieniło praca dla mnie jest ,tylko mam przyjeżdżać ,pytała się jak tam idzie mi nauka języka ,mówił M że dobrze a huja prawda :o kiepsko mi idzie ,jak na razie same podstawy ,niech mi lepiej szuka gdzieś u Polek sprzątania bo za huja pana się nie dogadam ,albo tam gdzie nie będzie tych babów w domu .

Justa, dasz rade!!! Podstaw się naucz, takich zeby cos tam duknąc, przedstawić sie, przewitac no i może takich słów co ci się w tej pracy moga przydać, zebys zrozumiała co tam masz zrobić konkretnie!!! Nie łam sie , dasz radę! Ja daje to i Ty, chociaz ten język tam trudniejszy pewnie... A kiedy wyruszacie???

Dobra baby ,chodźta na pierogi :-D Ulepione ugotowane,kuźwa 200 sztuk mi pykło jak nic:-P jedne ruskie drugie z kapustą jak kto woli;)....ale ni ma nic za darmo....kawe mi stawiać i to już bo u mnie pogoda taka śpiąca że lece na pysk normalnie Justa dziecko kochane co by się tylko stało tak jak gadasz z tą jazdą moją bo cosik czarno to widzę:-O....no i takie durne pytanie.....a ile to ja jeszcze będę taka ciemna masa na tej drodze hyyyyyyyyy??????:-D Jola wpadne na kawe na 100%,myślałam że przed świętami pojadę ale nie mam z kim dzieci zostawić:-(Dopiero na wakacje ,nauki mniej,obowiązków,to jakoś się wyrwę na chwilę:-D mam nadzieję kurde :-P Reszta bab co nic nie pisze???????? Strajk jaki czy co????? Idzie do mnie pierwsza wiosenna burza....czuję to w kościach :-D

🖐️ Kasia z mojej strony rada to dużooooo jeździj !!!!!! a moment się wprawisz , nawet jak masz kawałek do sklepu czy gdzie tam to jedz autkiem , Mój M od początku rzucał mnie na głęboką wodę , i za to mu teraz dziękuję , musiałam jeździć po niego to 200km to 100km itd. w nocy ,w dzień , w dużych nie znanych mi miastach . Bałam się z początku zanim wsiadłam do auta i ruszyłam ,miałam czarne scenariusze jak sobie poradzę nie znając drogi , zaciskałam zęby i jechałam bo musiałam . I nie stresuj się za kierownicą ,bo stres i nerwy są złym doradcą . Jolcia mi trudniej bo ja nie mam styczności z tym językiem na co dzień ,ja się nauczyłam dużo słów związanych z domem ,przywitać się umiem i takie tam ,tylko ja się boję tego że ja będę wiedziała jak to powiedzieć ale że ich nie zrozumiem jak będą do mnie gadać całymi zdaniami . A jeśli chodzi o wyjazd to ma być to koniec maja , jak wszystko pójdzie zgodnie z planem ,choć często te nasze plany idą w łeb . Pogoda ładna słoneczko mam ale wieje, a wczoraj w nocy tak wiało że nie spałam tylko słuchałam ,a dziś nietomna jestem ,jeszcze gardełko mnie pobolewa .

Hej Trzymam kciuki za Was babeczki!!! Za język i za naukę jazdy też! U nas ciepełko, wiosna pełna parą, słońce swieci... A ja za sprzątanie świąteczne muszę sie brać, bo za kilka dni teście zjeżdżają!

Hej doopy :-D U mnie leje wieje i ogólnie to straszne zimno:-O,nawet deszcz ze sniegiem zapowiadają:-O Jolcia zazdroszczę pogody....słonko 20 st....marzenie :-D Justyna ale to tak sama mam jeździć???????????Oszalałaś ty czy jak????????Tyś odważna babica to co innego a ja.......cienka doopa i tyle:-P Normalnie spać się żywcem chce,w piecu trza palić ....już wolę te nieszczęsne okna myć i miec pogodę niż taką porażkę za oknem Wiecie co roboty szukam...wynalazłam takie cuś.... Poszukujemy ambitnej, energicznej kobiety w wieku 27-55l, do prowadzenia naszego sklepu w Krośnie. Współpraca na zasadach ajencji. Wymagana własna działalność gospodarcza lub chęć jej założenia, zatrudnienie pracowników, pełna dyspozycyjność. Doświadczenie w pracy w handlu będzie dodatkowym atutem. Oferujemy: atrakcyjne warunki finansowe; szkolenia w siedziby firmy; dobre warunki pracy w lokalu z pełnym wyposażeniem; nieodpłatne dostawy towaru; telefon firmowy; liczne działania promocyjne sklepu; co wy to myślicie? Poczytałam o tej ajencji ale jakoś nie przegryzłam jeszcze:-OZadzwonie umówie się może akurat;) Buziolki i słonka Wam życzę:-D

Witam wiosennie, ciepło i słonecznie!🖐️ U nas ferie juz rozpoczęte! teraz prawie 3 tyg wolnego, trzeba dzieciakom jakoś czas zorganizowac...dobrze że teściowie przyjezdzaja to bedą bawić ! hi hi Kasia, oferta ciekawa, mozna sprawdzić!

🖐️ Grypka mnie rozłożyła .Fajna pogoda dziś ,ptaszki mi ćwierkają :) Kasia no sama masz jeździć !!!!!! I co dzwoniłaś tam w sprawie tej pracy ? a ta praca to ciekawie to wygląda z ogłoszenia ,ale sprawdź tą agencje 10 razy zanim postanowisz coś ( jestem przewrażliwiona ) Jolcia szykuj się tam do przyjęcia teściów ,dużo wolnego mają te twoje dzieciaczki ,u nas dopiero od 21go mają wolne . Asior się za fitnesowała czy co ;) A reszta jak długo ma zamiar milczeć :o

hej dziewczyny wielkie buziaki i pozdrawiam tak zajrzałam bo byłam ciekawa co u Was słychać no i wiadomo cały czas obserwowałam poczynania Czarnejcholery z prawo jazdy gratulacje kobieto ,zdolna z Ciebie bestia jeszcze raz buziaki :) 👄 fajnie że jesteście :)

Hej babeczki Co tam jak tam ? U mnie tak w nocy lało że mózg staje:-O,teraz słoneczko świeci,wczoraj te okna pomyłam nieszczęsne,porobiłam mogę czekać na mężusia mego:-P Justa pogięło cię chyba:-D jak kuźwa wszędzie sama??????Zgupłaś ty czy jak :-P...a tak poważnie to jeżdżę próbuję ale jakieś lęki mam...w brata aucie jak ryba w wodzie się czuję ...małe,sprytne,wszędzie wjedzie...a toooooooo kalabryna jakaś,ale kuźwa dam radę bo mnie stary zamorduje jak inaczej będzie.Bo nie wiem czy wy wiecie,ale ja to auto normalnie sama wybrałam....trochę marudzenia było na początku ale czymże jest siła perswazji :-D :-D :-D Jolcia pochwal się tu cos tam dla teściowej przygotowała :-P hyyyyy??? Aśka przestań truptać na tych fitnesach i pisz co słychać szybko;) Rowerka toś miała wejście :-P,co tam u ciebie kobietko? Reszta jakaś milcząca się zrobiła ostatnimi czasy-----ale czego???????? Kawa na stole jakby kto chciał to zapraszam--bez cistek bo idzie wiosna trza brzuchy wystawiać płaskie:-P

Aaaa skleroza ze mnie:-O Dzwoniłam o te robotę ,ale to tak....pan mi robi WIELKĄ łaskę bo daje sklep z towarem....a reszta to moja broszka.....nie wiem czy to jakis sens jest w tym. Przeciez ja musze mu i sobie wszystko opłacić ,utarg dla niego a ja dostaję gołą pensję 1000 zł na początek....jakaś pomyłka chyba,bo jak ja se juz założe firmę to i lokal znajdę i na jedno mi wychodzi ---tak mi sie wydaje.A przynajmniej szukam lokalu gdzie mi pasuje z czynszem jaki mi pasuje,towar zamawiam jaki mi pasuje i pense mam wtedy albo zero albo ile mi tam wyjdzie---tylko tu ryzyko widzę..... Pogubiłam sie i sama juz nie wiem:-O Co myślicie?

Kasia moim zdaniem daj sobie spokój z tym (oczywiście to tylko moje zdanie nie bierz je pod uwagę ) , to ty masz wsio załatwiać ,wszystko robić a on tylko utarg będzie se brał ? dobrze zrozumiałam ? Nie wiem mówią kto nie ryzykuje ten nie ma , przemyśl to dobrze robaczku ;)

czesc,no fitnesuje sie a jak ;),moja tez na wolnym od poniedzialku maja 2 tyg ferii ;az do 25 kwietnia wlacznie,ten tydzien tatus siedzi w chacie a pozniej ja ,tylko do konca tyg dotrwac ;) Kaska ty olej ta robote,toz to czysty wyzysk, jesli z tego twego zarobku tzn 1000zl masz oplacic sobie ubezp i podatek,toc to czysty wyzysk,bedziesz zapierd..............;ala az pot po dupie bedzie splywal od swiatku do piatku za marne 1000zl a oni zysk beda sobie brac, w razie niepowodzenia to beda miec pretensje do ciebie ze cos nie idzie, wez daj sobie spokoj, lepiej juz zalozyc ta dzialanosc i samej dla siebie pracowac a nie dla innych mataczy, takie moje zdanie ;) pogoda dzis do bani,pewnie jolka mi tu napedzila deszczu Justa ty tym jezykiem sie tak nie stresuj,jakby co masz rece ;) zamiast jezora uzyjesz ;) milego dnia

Kawuni z chęcią się napije ;) Wczoraj za szybko się pochwaliłam pogodą :p zjebała się już Amie łeb tak boli i nochal że szok ,nic innego jak zatoki ,biorę ibuprom zatoki mam Nadzieję ze pomoże . Jolcia zastrajkowała czy już ma teściów hyyy Wy pewnie już się szykujecie na przyjazd tygrysów co ;)

Witam Panie 🖐️ U mnie tesciowie juz są, to i bardzo zajrzeć nie ma kiedy na topik, bo ciagle gdzies się łazi. Teraz wysłałam ich z dzieciakami do parku, to kawke pije na spokojnie i zajrzałam do WAS!!! Pisac dziewczynki, ja tu będę zaglądac i czytac w miarę możliwości. Justa i Kasica, macie tu porządku pilnować !!!!

Hej:) Dziś wraca mój mąż po prawie 4 miesiącach. iestety tylko na 9 dni:( Ale dobre i to:) Pozdrawiam wszystkie kobietki:)

Po tygrysa dzisiaj jadę:-O.... a tymczasem słonko mi w ślepia świeci .....na kawę zapraszam doopy:-P Wiecie co głos straciłam ,normalnie od poniedziałku pieję jak kura a gardło mnie tak boli że głowa mała.Wirus jaki czy co???

🖐️ hoho tygryski się już zjeżdżają :D a mój nie przyjedzie na święta ,dopiero w maju ,ale nie ubolewam :p Kasia czegoś taką minę zrobiła że dziś jedziesz po tygrysa :o nie cieszysz się czy jaki czort, a może że autkiem sama po niego jedziesz co :D gardełko boli robaczka :o pewnie chce do drugiego gardełka :p POGODA CUDNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!