Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vigo1

onanizm

Polecane posty

Gość bo to jest zbok
on sie prawdopodobnie wcale nie chce wyleczyc bo mu dobrze tak jak jest, jak mu zabiorą jego przypadlosc to z kobietą nie bedzie juz mial takiej przyjemnosci i takich wytrysków

Gość ipimkaa
mam mieszane odczucia,kurde każdy ocenia według siebie więc sama nie wiem.a może serio sie im dobrze gada i tyle.A przeciez nie wiemy czy on nie jest uczciwy czy jest a wśród nas pelno zboków i się z takimi możemy zadawać nawet nie wiedząc o tym :O

Gość sanderkaa
Ase33>>>>>>>>niestety podejżewam ze vigo klamie z tym lekarzem a wiesz dlaczego???zauważyłam na erotycznym pewien wpis:możesz przeczytać>>>chodzi o topik pt.wasze przygody ze zbokolami.Poszukaj wpisu z datą 10.02.2008 godz 8.12 nick polo:on dosłownie opisuje tak samo jak vigo....o plaży o kabinach video.10.02 to była niedziela gdy to pisał a przedtem tobie tu na topiku napisał że w poniedziałek idzie do lekarza....masakra jak on cie kłamie!!!!

Cześć Vigo. Nie wiem od czego zacząć....po pierwsze mam nadzieję że wczorajszy wieczór Ci się udał i upłynął przyjemnie. Te wszystkie wpisy....jeśli nawet ktoś miałby rację to może chyba pisać o tym bardziej kulturalnie. Moją uwagę zwrócił wpis sanderki.....nie wiem co powiedzieć...Vigo jeżeli to prawda to...ja już nie wiem czy Ty kłamiesz czy mowisz prawdę. Jutro mnie nie będzie bo o 7 wychodzę a wieczorem będziemy mieli małe święto :) Vigo tak sobie myślę...obracasz się wśród wielu znajomych i może następny ktoś nie jest Ci potrzebny? Mam nadzieję że tym razem Twój chrześniak przyleciał? Pozdrawiam Cię serdecznie,pomimo tego,że sama nioe wiem co o tym wszystkim myśleć...Miłego święta zakochanych :) Trzymaj się Vigo,ja chyba będę rano w piątek.

Gość bo to jest zbok
no sami popatrzcie Cześć Jamniczka , ja jestem ekshibicjonistą i obnażam się przed dziewczynami w wieku 17 - 20 lat czyli te naj , ale dlatego naj że z regóły reagują normalnie , a parę razy zdarzyło się że im to nie przeszkadzało , na plaży latem ale było to we wczesnych godz rannych , jeszcze było pust przyszły dwie dziewczyny , rozebrały się i opalały się w strojach , podszedłem i zapytałem czy nie będzie im przeszkadzało jak będę się onanizował obok nich , jedna z nich powiedziała że tak blisko to nie ale zebym stanął tak z pięć metów od nich to moę się onanizować a one sobie popatrzą , mało tego bardzo podobał im się wytrysk , innym razem dziewczyna około 17 lat biegała po plaży , jesień ona w czarnym obcisłym dresie , czarne włosy spięte , nikogo innego na plaży bo jest to w miejscu gdzie własciwie plaża się kończy , zatrzymuje się chwila przerwy i zaczyna ćwiczyć podchodze i pytam czy nie będzie jej przeszkadzało jak bym się koło niej onanizował , powiedziała że nie więc ona ćwiczyła a ja na nią się patrzyłem i waliłem konia prrzy niej , gdy się spuściłem podziękowałem jej i poszedłem , inna sytuacja , w parku dziewczyna 16 lat , siedzi na ławce w godzinach lekcyjnych przechodzę koło niej żeby zorientować się czy w pobliżu niema nikogo , a ona pyta mnie czy mam mógłbym ją poczęstować papierosem , więc w związku z tym że nie palę , mówie do niej że niestety nie pale ale moge jej dać parę złotych , zapytała za co , powiedziałem jej że nie ma się czego bać , że nawet jej nie dotkne , że musiała by tylko popatrzeć jak walę sobie konia , zgodziła się za 20 zł , więc zaczełem się onanizować przy niej i olbrzymi wytrysk , dałem jej kase i się rozeszliśmy, miałem jeszcze kilka takich podobnych sytuacji , ale nie mówie że wszystkie dziewczyny tak reagują , ale generalnie niema się czego bać dziewczyny , wystarczy troszkę popatrzeć . Chodzę do sex shopu bo są tam kabiny video , wypożycza się film i w zamykanej kabinie siedzi się na krześle i ogłąda film a dziewczyny ze sklepu wiedzą że faceci walą w środku konia , pozdrawiam wszystkie dziewczyny

Gość sanderkaa
jeszcze coś znalazłam:ase spójrz na to!Na erotycznym topik pt czy lubicie się onanizować data 07.02.2008 vigo rozmawia z kimś o nicku maluta i na końcu prosi żeby się odezwała....ona pisze że jest z Wrocławia i pewnie tam tez by chętnie pojechał. on wtedy już z tobą ase pisał :O więc sama widzisz że o leczeniu nie ma tu mowy on kłamie udając że jest miły...

Gość bo to jest zbok
nie musialam znac jego inncyh wypowiedzi zeby wiedziec ze cos z nim jest nie tak

Gość i po co tyle krzyku
ale może na serio chce się zacząć leczyć bo już mu z tym źle?

Gość bo to jest zbok
moze i chce sie leczyc chociaz ja w to nei wierze bo pisal ze sie silnei podnieca, i nie chcialby tego oddac

Gość i po co tyle krzyku
może ase tak na niego wpłynela,nieraz tak się zdarza kurde trzeba wierzyć w ludzi

Gość bo to jest zbok
vigo1 mogę się przyłączyć do ciebie bo chętnie bym sobie zwalił konia , tak mi stoi vigo1 nienasycona les a czy próbowałaś już masturbować się wtym samym czasie kiedy chłopak robiłsobie dobrze ręką ?

Gość bo to jest zbok
vigo1 Maluta dzięki za wyrozumiałość , wczoraj popołudniu byłem w parku ale nic nie trafiłem musiałem zwyczajnie sobie ulżyć , a do kolegi wcześniej zapewniam cię że można trafić takie dziewczyny nie dawno dziewczyna sama siedziała na ławce w parku zapytałem ją czy nie będzie jej przeszkadzało jak będę się koło niej onanizował powiedziała że nie więc zaczołem ztyłu za nią walić konia po chwili zapytałem czy mógłbym stanąć z przodu zgodziła się ale tak ze trzy metry żebynie zablisko i zrobiłem sobie dobrze , powiem ci że dosyć dobrze reagują dziewczyny w wieku 16-19 lat a jak czytasz to sam widzisz że maluta jest chętnana taki seansik Maluta pozdrawiam i napisz coś jeszcze vigo1 Maluta ja uwielbiam walić sobie konia przy dziewczynach , tak jestem ekshibicjonistą ale konia walę najczęściej w parku powiem ci tylko że jest to park w trójmieście bo niedaleto jest ogólniak i dziewczyny przychodzą na wolnych lekcjach a dlamnie jest wtedy okazja żeby się porządnie spuścić najlepiej jak któraś widzi , w parku jestem prawie co dzień , po za tym w tym parku jak widzę samą dziewczynę to podchodzę i pytam czy nie będzie jej przeszkadzało jak koło niej bym się onanizował powiem ci że średnio raz na dwa może trzy tygodnie któraś się zgadza wtedy jest dopiero jazda

Vigo.......są w Tobie dwie osobowości? Kłamiesz? Jak jest naprawdę...nadal Cie nie oceniam,ale...z tym lekarzem to kłamstwo,prawda?.. Trzymaj się Vigo,pa.

Gość isandra66
vigo>>>>>>trzeba być idiotą!!!!!Być może straciłeś przyjaźn kogoś kto chyba nawet cie polubił...:O ale takim to chyba na przyjaźni nie zależy bo nawet nie wiedzą co to jest.

Cześć Ase . Wreszcie jesteś , jak już Tobie pisałem nie będę Tobie pisał że jestem taki czy inny , bo to niema sensu , naraziłem Ciebie na szykany , i za wszystkich Ciebie przepraszam , jest mi za nich po prostu wstyd , nie będę się tłumaczył za jakieś podszywki (pomarańczki ) na innych topikach , forach , blogach ponieważ nie mam takiej potrzeby , tylko naprawdę nie wiem dlaczego Ciebie tutaj obrażają . Pisałem dzisiaj już że temat mojego problemu - koniec raz na zawsze .Widzisz Sama jeżeli czytałaś uważnie , że poprostu nie ma możliwości wytłumaczenia się bo i tak nikt nie uwierzy . Mimo wszystko dziękuję Tobie bardzo serdecznie i bardzo mocno za tą \"rozmowę \" ponieważ smiem twierdzić że itak dzięki Tobie , Twoich słowach wyjdę na prostą , przecież gdybym chciał , gdyby chodziło mi o doznania erotyczne mógłbym konwersować z kimś z forum erotycznego , ale w sumie to jest nie istotne . powiem Tobie tak fajnie , że się odezwałaś co prawda myślałem że spojrzysz na to z róznych stron , ale cóż ja mimo wszystko wierzę że mi się uda . Pewnie będę dalej pisał na tym forum ,chociażby po to aby udowodnić innym że można , że trzeba bardzo chcieć i przy jakimś bodżcu można się starać wyjść na prostą . widzisz sama że już co niektórzy widzą tutaj jakiś romans , czy nie wiem już co , przecież to jest jakaś paranoja , nawet nie było propozycji spotkania , randki romansu bo co nie którzy aż tak daleko sie zapędzili . tak wiec nie mogę pojac dlaczego jestem wyzywany , poniewierany i krytykowany . przecież to jest zupełnie niezobowiązująca gadka . Z drugiej strony gdybym zaczął całą tą rozmowę zupełnie inaczej to czy to coś by zmieniło , nie , ponieważ mam problem i muszę go zwalczyć , i zrobię to . Cóż Ase odebrałem Chrześniaka z lotniska , jestem bardzo szcżęsliwy ( pewnie ktoś napisze - zwykły pedofil ) ale ja jestem bardzo szczęsliwy że wreszcie go mam , chłopiec wyrósł ale itak jest wspaniały . Ase piszesz że masz świeto , życzę Tobie wszystkigo naj , naj , spełnienia marzeń , miłego wieczoru , dużo dużo uśmiechu i powodzenia . Ja będę natym topiku , ale naprawdę nie będę się tłumaczył za podszywki , juto a właściwie już dzisiaj idę na 10 , potem zobaczymy , napewno będę pisał , ale jeszcze raz zaznaczam temat mojego problemu - koniec . Mozmy sobie popisać na różne tematy , ale ja poprostu nie chcę żeby Ciebie ktokolwiek obrażał . Jezeli uznasz że nie ma sensu dłużej tego ciągnąć to ok , natomiast jeżeli uznasz że chcesz odpisać to poprostu napisz , jeszcze raz pozdrawiam , wszystkiego co najlepsze , samych miłych chwil w życiu , trzymaj się mocno , pa,pa . Ja już wiem ,że życie trzeba mocno chwytać za rogi i przeć do przodu , pa pa .

Gość bo to jest zbok
wiec twierdzisz ze przytoczone z innego topiku (erotycznego) popisy pod nickiem vigo nie są twojej roboty? dziwne ten sam nick i te same historie

Napewno bedę dzisiaj od rana , będę wpiatek od rana . Ase pozdrawiam mocno , i wszystkich którzy we mnie wierza i tych którzy we mnie nie wierzą , mimo wszystko , mimo wyzwisk , będę pisał o postępach , i wiem że mi sie uda , chociaż wielu z Was jest przeciwko mnie i we mnie nie wieży " ten sie smieje kto się smieje ostatni " pozdrawiam wszystkich pa pa , dużo dużo uśmiechu na twarzy pa pa .

Naprawdę już bez komentarza , poprostu nie interesują mnie takie wpisy ja swoje już powiedziałem . Kto chce niech wieży , kto chce niech nie wiezy . pozdrowienia dla wszystkich zainteresowanych pa.

Gość bo to jest zbok
czemu sie nie przyznasz ze to ty pisales? wyrzuc z siebie to wszystko to element leczenia, jak zobacze ze robisz cos w kierunku leczenia to zmienie zdanie o tobie ale na razie widze ze codziennei latasz do parku do 16 letnich dzieci

Isandra wiesz dla mnie przyjażń ma wyjątkowe znaczenie , i napewno nigdy nie pozwolił bym z powodu kłamstwa stracić przyjaciela . Naprawdę "przyjażń " nie ma czegoś bardziej wartościowego , pozdrawiam , cześc .

Gość bo to jest zbok
nie no co za chamskie kłamstwo :O koles z tych opowiesci pisal ze odwiedza parki trojmiejskie a ty napisales ze jestes z Gdanska fuuuu :O:O

Nie mogę sie przyznać do czegoś czego nie zrobiłem , przecież stawiasz mnie w sytuacji że jezeli sie przyznam do czegoś czego nie napisałem osobiście to wtedy będzie ok , natomiast w kazdym innym przypadku ,jeżeli będę zaprzeczał to będę tym najgorszym ? Wybacz ale tak nie można

Wiesz , porównaj daty godz może wtedy wyciagniesz wnioski , co prawda pisze w ciemno bo sam tego jeszcze nie zrobiłem , ponieważ to nie ma sensu .

Gość bo to jest zbok
czlowieku tam facet pisze ze z gdanska, sa te same sceny o ktorych ty pisales (plaza , sex shop) i ma ten sam nick kogo chcesz nabrac? nie dosc ze skrzywiony seksualnie to jeszcze patologiczny kłamca uwazam ze leczenie u ciebie nie ma sensu, wypierasz z siebie proste fakty, juz sobie wyobrazam twoją terapię jak bedziesz kłamal jak najety :O

a gdybym napisał ze ja jestem z Warszawy , czy to coś zmienia ? Wtedy uwierzysz ?

Ok to ja pisałem .............i pewnie według Ciebie teraz jestem wporządku tak ?

Gość bo to jest zbok
przestan klamac juz sie pogrązyłes, nie ma mowy o tylu zbiegach okolicznosci, nie wierze w ani jedno slowo jakie piszesz

To dlaczego chciałas (chciałeś ) zebym się przyznał ? napisałem wedle oczekiwań - co jeszcze ?

Gość bo to jest zbok
to po co klamiesz? wystawiasz swiadectwo o sobie jako o klamcy kto ci teraz uwierzy w to co piszesz? mogles zalozyc temat przedstawic swoj problem a ty nie dosc ze wypytujesz jak wyglada dziewczyna, to jeszcze klamiesz i po co

Jeszcze raz proponuję , może porównaj daty wpisów godz , ja naprawdę nie porównywałem tego , nawet nie czytałem tego bo mnie to poprostu nie interesuje i będziemy tak pisać bez końca bo ja będę obstawał przy swoim , nie przyznam sie do czegoś czego nie napisałem .