Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vigo1

onanizm

Polecane posty

DES.....To,że napisałam :ok,nie będziemy do tamtych wpisów wracać to świadczy o mjej naiwności?Czy moją naiwnością jest też że rozmawiam na tym forum?....Ale byc może masz rację....może za bardzo wierzę ludziom?....I jeszcze jedno...nie zależy mi na żadnej "popularności"jak to nazwałeś.

Słuchajcie poprostu nie będę komentował , tłumaczył się , napisałem wyzej że wiedziałem że będą wpisy tego typu . Co do tabletek - wybacz że nie zaspokoję Twojej ciekawości teraz , jestem w pracy , biorę dwa razy dziennie , 6 rano , 18 po połodniu i nie jest to apa który się zażywa stale , więc jeżeli Tobie napiszę w poniedziałek to czy zmienisz Swoje zdanie ? otóż powiem Ci że nie zmienisz bo powiesz że gdzieś się dowiedziałem , ale pomyśl od chwili Twojego pierwszego zapytania dawno mogłem sprawdzić choćby w necie , wię wiesz co ? jednak nie napiszę Tobie wcale bo to itak niczego nie zmieni . Ase sorki że dopiero teraz do Ciebie w sumie na takie nie będę odpisywał , bo wychodzi z tego mętlik . Ase jak minął dzień , umnie już pokontroli a ząb dalej boli

Des co ty chcesz od Ase , zbesztaj mnie .

Bez dentysty się nie obejdzie;) u mnie całkiem przyjemnie upływa czas tylko,że niestety jutro do pracy. Coraz bardziej nieprzyjemnie mi się na tym topiku pisze...

Ty kochaniutki, potrzebujesz tych tabletek i jakiejść terapii u psychiatry nie mam zamiaru ciebie besztać bo jesteś tylko ofiarą, zupełnie jak pies który nie może się powstrzymać przed obwąchiwaniem suczych pipek.

Z topikiem masz racje , ale z dentystą ....... będę walczył do końca mam ze starych zasobów pyralgin ale w płynie a ten ma kopa , ale czekam do końca , u mnie znowu kawka , a o mały włos byśmy dzis nie pogadali , przes godz nie miałem neostrady , ale jest juz ok . współczuje Tobie jeżeli chodzi o sobote , a w niedziele też ?

W niedziele na szczęście nie pracuję:) Vigo....Ty się boisz dentysty?;) Des----jesteś wulgarny i tyle:O

Ase ty chyba tego po prostu chcesz? Czyżbyś była desperatką? Chcesz zobaczyć jak to robi, w twojej obecności? Jeśli tak to życzę przyjemnego widoku i miłego dnia. :classic_cool:🖐️

Porównanie go do psa było rzeczywiście nie na miejscu, bo one są usprawiedliwione, są tylko bydlątkami. Przepraszam. :classic_cool:

des----MYLISZ SIĘ I TO BARDZO!Wcale nie interesuję się patrzeniem na takie coś.ROZMAWIAM TYLKO.I nie jestem desperatką,uwierz.Dzięki,że się o mnie tak martwisz,ale mógłbys być bardziej kulturalny w słownictwie.

Więc wystarczy być kulturalnym miłym człowiekiem i biegać po parku z fiutkiem na wierzchu, żeby zdobyć twoje zaufanie. Ok. Nie mam więcej pytań. :classic_cool:

Ja w szkole jeszcze podstawowej potrafiłem uciec z zamkniętego gabinetu . I tak mi zostało także przy mnie Koperfield , nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko , ale chodzi mi o tego magika

nie dokończyłem , wkażdym razie on przy mnie to pryszcz prawda ?

przecież miało ciebie nie być czyżby jakaś zazdrość ? a sposób wyrażania się świadczy o osobistej kulturze

Bieganie z fiutkiem na wierzchu po parku również. :classic_cool:

DES......powiem Ci tak:oczywiście,że nie o to chodzi.Zrozum tylko,że to rozmowa i mam jednak nadzieje że nie wszyscy kłamią....DES-----czy ja się z Vigo w tej chwili umawiam na jakiś "seans"?Wiem o czym myślisz i masz rację,bo dla normalnego faceta takie zachowania są....no wiesz....ale powtarzam,Vigo nie jest jakś wulgarny w swoich wypowiedziach(inaczej bym nie rozmawiała) więc dlaczego nie mogę z nim pisać?Dlatego,że ma taką przypadłość?

Vigo......DES w tym momencie przegiął:O nie przejmuj się. Nie chcę Cie straszyć ale i tak w końcu wylądujesz u dentysty ;)Wiem co mówię :)

Dlatego że to matacz. I zależy mu na tobie. Co daje dziwne połączenie. A ty wydajesz się być zaślepiona swoją chęcią czynienia dobra i opieki. Chcesz go wyleczyć z tej przypadłości? Nic mu nie pomożesz, bo on nadal praktykował będzie tą swoją małą grę, prawdziwy magik z niego, a ty jak zaczarowana. :classic_cool:

Co ne vigo? Magik z ciebie? Nie? Pokażesz jej swoją czarodziejską różdżkę? :classic_cool:

DES.....co Ty za bzdury piszesz:zależy mu na mnie?My się przecież nie znamy!Wiesz,ja nie mogę mu pomóc i doskonale o tym wiem...nie jestem seksuologiem.Powiedz mi tylko jedno:czy moja rozmowa(tylko rozmowa)z Vigo to coś złego???????

Ase jeszcze jedno jak z czasem w niedziele np 8 , sorki w niedzielę o 8 rano normalni ludzie śpią . Ale daj znać , rozumiem że jutro od 10 do 12 nie możliwe

Nie Vigo...ja jutro wychodzę z domu ok.8 w niedzielę...przepraszam Cię bardzo ale to jedyny dzień w którym mogę się wyspać:(...może w późniejszych godzinach będę bo jeszcze musze podjechać do rodzinki.

Co do dentysty to chyba jednak tak się skończy , powiedz oglądałaś może serial " Nawróceni " ?

Gość nie kumam bazyy
vigo>>>>>>ktoś wcześniej cie zapytal o to czemu zależy ci na ase?Wolisz chyba laski z erotycznego no nie?Ona raczej jest innego pokroju.Możesz mi odpowiedziec bo nie kumam?

No właśnie spanie , ja zawsze powtarzam jak ktoś długo śpi że to szkoda czasu . żartowałem , ale tak na wszelki wypadek to w tygodniu , w sumie obojetne przeciez w kazdej chwili możemy wpisac i sobie odpisać . A jak po walentynkach ?

w tym filmie była taka scena jak głowny bohater ( taki bandyta) też bolał go ząb , usiadł na fotel a dentysta zapewniał że nie będzie bolało , no i zabolało a dentysta tak wyłapał że padł na podłogę , sory że to iopisałem ale to wyglądało tak śmiesznie