Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceett

CZemu przystojni porzadni faceci maja problem ze znalezieniem dziewczyny?

Polecane posty

Ara costam - masz racje :) teraz idz dalej podrywaj sobie tutaj facetow bo slyszalem ze ostatnio mowilas ze masz kupe wielbicieli :) bo rzeczywiscie twoje komentarze wnosza bardzo wiele sensu do tej dyskusji. E.

moj facet- na razie niczym, bo nie stac nas na auto:P zreszta, tak sobie wmawiaj, mnie to rybka:P widze tylko porownanie jak moi koledzy z wydzialu reaguja na kobiety (tak tak kobiety- nie laski :P) a jak na laski z wydzialow gdzie jest ich 95% :P albo te odwazne, rozwydrzone, tipsiary w tlenionych wlosach :D

Gość to ja Cię poderwe Jarosławie
;)

ech, nie dodalam ze moj wydzial to taki gdzie kobiet jest moze z 1%:P

DearthE--rozumiem ze uzycie przez Ciebie Aracośtam--mialo umniejszyc moja osobe.ok poza tym nie musze podrywać akurat tutaj facetów poprostu to lubię i to robie i tyle a Twoje wypowiedzi poprostu mnie smiesza bo ja określenie blachara postrzegam nieco inaczej niż Ty

Ja na nie reaguje bardzo dobrze bo sa na tyle odwazne ze chca sie podobac facetom i wiedza co maja zrobic , zeby ich poznac i zauroczyc... I przedewszystkim maja w dupie zazdrosne panienki takie jak ty ;) E.

no a jesli dla kogos posiadanie auta to szczyt mozliwosci... no coz...

Gość karizma
A dlatego ze laski wola tepaków, gogudiów,cweaniaków,i bogatych facetów a tych najbardziej wartosciowych nikt nie chce. Stad tez tyle rozwodów.

darthE Ty chyba nie wiesz kim jest blachara a inne panny tez sa odwazne i wygadane i blacharami byc nie musza

no rozsmieszyle smnie:P bo na brak powodzenia nie narzekam... w szcegolnosci fajnych, przystojnych i inteligentych facetow... no ale przeciez skoro nie mam tlenionych wlosow, tylko swoje naturalne, nie mam tipsow, nie chodze w szpileczkach i bialych ciuszkach to nie jestem atrakcyjna... na szczescie nie mam do czynienia z pustymi ludzmi:P

Gość to juz wiemy do kogo
on uderza i dlaczego tyle rucha :D:D:D

Gość ....ja też tak mam...
ooo widzę dyskusja rozgorzała na dobre;) do DarthE-real wiesz chyba zmienię filozofię życiową... w końcu jestem jeszcze młody i mogę spróbować życia z innej strony... do tej pory byłem "spokojny" ale chyba pora zmienić filozofię życiową;)

To wy moje drogie wymysleliscie to okreslenie , na spolke z facetami ktorzy koncza plebejskie studia nie stac ich na auta i sobie wmawiaja ze laski ladne na to leca i nazywaja je blacharami... Owszem nie wiem kto to jest blachara bo nie posiadam slow obrazajacych kobiety w swoim slowniku , takich jak blachara, latwa dupa , tania szmata , puszczalska itp itd to poprostu wasze glupie zazdrosne wymysly ;] E.

zazdrosne. wymysły, głupie raczej Twoje wypowiedzi zakrawają na zarozumialstwo i mam wrażenie, że jestes bucem ktory leci na ladna buzie a wartość innych ludzi mierzy tylko i wyłącznie jakościa posiadanego / badz nie posiadanego samochodu

Gość to juz wiemy do kogo
" sa gowno warte ,zakompleksione i nikt ich w normalnym zyciu nie probuje uwodzic - zganij qwa dlaczego. " faktycznie jestes pełen szacunku do kobiet :o

Poza tym moj drogi Panie DearthE nasze postrzeganie tzw. blachar wynika z tego co jest widoczne "na ulicy"

A) Owszem Tych brzydkich kobiet nie szanuje i nawet z nimi nie rozmawiam - to prawda. B) Owszem jestem bardzo zarozumialy i arogancki tez prawda. C) Owszem tez nie obracam sie w towarzystwie ludzi biednych , chodzacych do klubow inaczej niz w dobrej marynarce lub koszuli np. Piere C. trzeba w koncu w zyciu dobierac towarzystwo do siebie. D) Doskonala dedukcja moje panie :) E.

Gość plebejskie studia
to wszystkie te na które on się nie dostał:D to teraz będzie je wyśmiewał :D

Gość plebejskie studia
czyli w skrócie: szanujesz wszystkie kobiety pod warunkiem że ubierają sie jak kurwy i dają ci dupy :) trzeba tak było od razu napisać a nie męczyć ludzi przez dwie strony :o

No rzeczywiscie, bo studiuje Medycyne :) Czyli studiuje na tych na ktore najlatwiej sie dostac i sa najbardziej plebejskie hehe:) byl topic w ktorym juz podzielilem studia na elitarne i gowniane , chyba "panstwowe czy prywatne" znajdzcie sobie bo nie bede sie powtarzal. E.

no tak tego mozna bylo sie spodziewac--medycyna z tego co wiem tam same takie bubki sa ;) a gdzie jesli mozna spytac? UJ czy we Wroclawiu??

Gość karizma
Cóz.... Teraz szpanowanie autem ,kasą czy komórka, to głupota. Zreszta ma to juz prawie każdy wiec na żadnej lasce takie posiadanie nie powinno robic zadnego wrażenia. Teraz bardziej poszukiwane sa takie cechy jak : wierność, wyrozumiałośc i szacunek. Tego szukajcie laski.

Gość plebejskie studia
na medycynę akurat łatwo sie dostać -wystarczy mieć mamusię/tatusia/ciocie na odpowiednim stanowisku :o

a co to medycyna jest hm? jakis wyznacznik? bo wedlug mnie np moj kierunek (automatyka i robotyka) jest bardziej elitarny :P