Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskiereczka Nadziei

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz.VIII-DZIDZIUSIOWA...

Polecane posty

Enigmuś - czytam czytam i aż się przeraziłam, ale cieszę się że z małą wszystko w porządku, wracaj jak najszybciej do zdrowia Kochana i dbaj o siebie i małą, ściskam Was mocno ❤️

Hejka 🌼 własnie wrociłam z randki ;) udała sie - nawet kontrola policji jej nie zepsuła :P :classic_cool: Estelko 👄 dziekuje i oczywsicie zyczę tego samego jak najszybciej :D Gosiaczek trzymaj sie :D i czekamy na dobre wiesci 👄 Enigma kuruj sie kuruj 🌼 zdrowka zyczę :classic_cool: Padam ze zmeczenia i z przejedzenia :P jutro cosik napisze tzn dzisiaj jeszcze zajrzę mam nadzieje ze Was znajdę :) 👄 😴

HA HA HA A psik jak przeczytałam Twojego posta to pierwsze co mi przyszło do głowy że policja Was dorwała jak baraszkujecie w samochodzie po tym filmie :D :D :D Śpij dobrze :)

jesli chodzi o moje stanowisko w sprawie topiku to mi \"ganz egal\"-mozna skasowac. Ja nie przykladam uwagi czy bede pisac na tym, czy na tej czy kolejnej czesci, byle by w doborowym towarzystwie moich kolezanek. To tak dla formalnosci. Gosiaczek-moze juz jestes 1w1. I mam nadzieje ze naturals bez ciach-ciach.

Witaski! Ale naskrobałyście !! Poleciałam po postach pobieżnie, bo w tym tygodniu w pracy młyn że hej! No ale chociaż czas leci ... enigma - ty szalona kobieto! NIkt nie jest w stanie za tobą nadgonić ... jak widać za wyjątkiem jakiegoś paskudztwa. Leż i sie wykuruj, co by córeńka miała matkę w pełni sił, a nie rozchychraną :p I gratuluje sesji!!! No powinszować \"łepetynki\" :) Ana - jak milo się czyta, że szefowa cieszy się z ciąży pracownika. Jakby wiecej takich jak Ty było, to świat byłby prostszy :) sabra - ty to jak kobieta - cyborg :) nie do zdarcia jak widać :) gosiaczek - słusznie, ze cię kładzie ... po terminie mimo wszystko lepiej monitorowac maluszka. Myslę, ze za długo nie polezysz ... i oby cię samo wzieło i zeby samo pięknie się potoczyło, bez ciach, ciach ... a jesli trzeba bedzie, to pomysl o tym z pozytywnej strony - bezpieczniej dla maluszka i dla ciebie ! Estelka, Emila, Foli, Andzia (odezwij się!), no i wszystkie kobietki 🌻 W wiadomym temacie - dziwię się postawie autorki tej części, ze zgłosiła topik do kasacji. Najpierw wprowadza zamęt, zamieszanie, mało tego pod pomarańczowymi nickami obraża forumowiczki, a teraz akcja \"kasowanie\". I nawet nie potrafi się pokazać jako ona i powiedzieć głupiego \"przepraszam\", bo to nalezy się wielu z dziewczyn tu piszących, zwłaszcza tym, które związane są z tematyką in vitro. Jak mozna w ten sposób się zachowywać? Nie rozumiem i chyba nawet nie bede próbowała. Jeżeli Emika, czy Estelka założą nową część, to oczywiście pójdę za wszystkimi.

czesć kobietki:) Ja się nie odzywam bo właściwie nie mam co pisać, śledzę na bieżąco i czekam na nową część bo na tej jakoś nie ochoty pisać. ja nie dostałam maila że to Iskierka jest pomarańczą ale po cichu czułam że to ona, dlatego bardzo się zdziwiłam że założyła nowy wątek, jestem całkowicie za tym żeby któraś staraczka założyła nowy. Nie dziwię się Iskierce że chce wykasować tą część, w końcu tutaj wyszły jej matactwa i każdy może sobie przeczytać jaką jest zołzą. Wstyd ją zżera...i dobrze bo jest się czego wstydzić. Pozdrawiam wszystkie panie a za Gosiaczka trzymam kciukasy, mam nadzieję ze juz dziś się rozdwoi:) enigmuś a ty kochana kuruj się chorubsko a kysz.... aha zapomniałam powiedzieć że Nadia zaczyna się puszczać i próbuje sama stać, może za niedługo ruszy do przodu;) ❤️❤️❤️ dla wszystkich.

Andzia :) No to już niedługo:) MOja Ola od soboty chodzi sama bez pomocy i z dnia na dzień coraz lepiej, mało tego tak jak wczesniej robila 3-4 kroczki sama i siadała (i tgeo nie uznawałam za \"chodzenie\" jeszcze), tak teraz po prostu idzie do wybranego celu. Kroków nie liczę :) zasuwa aż miło patrzeć:) A w temacie "zamieszania" - no cóż, rzeczywiście jest czego się wstydzić, zwłaszcza, ze pkazała nam siebie wysyłając zdjecia. Tylko nie rozumiem co mialo to wszystko na celu, bo ani przez chwilkę nie odczulam, by któraś czagoś jej zazdrościła. Wrecz przeciwnie, raczej w wiekszosci byly to mile slowa kierowane pod jej adresem ... a ona tak ... no nieładnie nieładnie :-o I naprawdę wnioskuję Emika, Estelka, Ana - no niechże któraś założy tę nową część. Ja już zakładałam - tę na której mi sie udało zaciązyć :) wiec ja tylko ponaglam nasze staraczki:)

Zabajona suuuuuper ze Olenka już chodzi, gratulacje❤️ Moze jakieś fotki?? sabra twoich bliźniaków też jeszcze nie widziałam :( o Nadii-Foli w okularkach już nie wspomne;) enigmaa z brzuszkiem też mile widziana.... ❤️

Hejka :) Hihi Sabruś - rozbroił mnie Twój wpisek , masz rację przez kafe udusić nie można. :) No i tak jestem pod wrażeniem, że Iskiereczka nie poczekała dłużej aż sie zadomowimy na topicu, tylko już przy 10 str poprosiła o usunięcie. :P Mnie to tam szczerze mówiąc wali, kto jest założycielem, ja tak jak Sabra lubię sie cofnąc i poczytać a po drugie też nie zawsze mam czas czytać na bieżąco. Już przy zakłądaniu tych topiców jeden został usunięty zanim przeczytałam co na nim było. :( Ale decyzja należy do Was dziewczyny , ja tu jestem niestety zbyt rzadkim gościem by podejmować decyzję. CO do choróbska grypa żołądkowa odchodzi chyba w zapomnienie , ale martwi mnie Sandra , nie chce nic jesć, jest słabiutka i nie wiem czy cos nie siedzi w gardełku. Bede szukała dziś prywatnego pediatry w Gdyni , bo nie chce Ją ciągać przez całe trójmiasto jak ona taka słabiutka. Granini , jeśli nasz podczytujesz to może Ty kogoś znasz? A co do randki. Ja po pracy jechałam do szefa tej drugiej przychodni, tam też kończyliśmy oferty, mąz też miał zajęcia tak wiec dopiero spotkaliśmy się o 19.30 poszlismy do knajpki , zjaedliśmy obiad i już było cholernie późno i obydwoje zeszliśmy sie rozjechali do swoich rodziców. Dziewczyny ja już mam dośc takiego życia! Wiecznie w biegu , na nic czasu ja już nie wyrabiam! Gosiaczku - trzymam mocno za Ciebie kciukasy. Całkiem możliwe, że już tulisz syneczka. :) Enigmuś kuruj się Kocahniutka. Trzymam kciuki byś szybko wyzdrowiała. Hihi Apsik - mi to dokładnie to samo przyszło do głowy co Sysi.:D Czyzbyście zostali przyłapani na gorącym uczynku? ;) No opowiadaj Kochana , opowiadaj. Tak wogóle to witaj w naszym gronie. :) Miło się Ciebie czyta. :) Judtko BĘDZIE DOBRZE, BĘDZIE DOBRZE, BĘDZIE DOBRZE :):):) Modesso - pozdrowienia dla Ciebie i dzięki za spytanie się o nasze zdanie. :) 🌻 Zabajonku, Andziu - gratuluję kroczków. :) Andziu - zdjęcia od Sabry mogę Ci podesłać , a myślę, że zdjęc Nadii sie doczekamy jak się Foli troszkę obrobi. :) Fol - puk puk. :) Buziaczki dla Wszystkich. :)

Zgadzam sie z Wami.:) Ana, Estelko, Emiczko do boju. :) Zakładać proszę nową cześć i mam taką propozycję, po założeniu nowej częsci proponuję skopiować ostatnie 2 strony by "spóźnialscy" mogli doczytać co sie działo ostatnio. :)

Andziu pochwaliłam się , ale nie mam zdjęc od Sabry w pracy. :( Mam je w domu. Jak nikt Ci nie prześle to postaram sie je jutro Tobie wysłać. Maluszki są śliczne :)

Ja tylko wpadłam się przywitać :) bo spadam dzisiaj siostrzeńca pilnować :) Całusy i mam nadzieję że jak wrócę to zajrzę do nowej części :) A jak już wiadomo Iskierka się nie pokazuje bo nie ma za grosz godności a słowa przepraszam się z jej strony nie doczekamy bo do nikt jej tego widocznie nie nauczył no i może nie ma czym się już pochwalić :D a zawsze takie newsy nam tu sprzedawała :D :D :D

Witam, witam - powalentynkowo! moja propozycja z topikiem. Nie kasujmy tego, niech sobie będzie, ale załóżmy nowy, bo ten rzeczywiście , delikatnie mówiąc, niefajnie się zaczął. Ja nie założę nowego, a to dla tego, że po pierwsze mam na razie przerwe w staraniach, a poza tym już kiedyś zakładałam jedną część. A wogóle to jakoś byłoby dziwnie i mi i pewnie Wam, żebym to ja zakładała kolejną część topiku. Emika też już zakłądała jedną część. Ale może chcę jeszcze jedną? :-) bardzo proszę :-) :-) :-) ale może jednak Ana się pokusi, albo Golka - ona zaczynaja jakby nowy etap w swoim życiu, a nowy etap, to nowa nadzieja, a przeciez ona jest nam tak bardzo potrzebna :-) buziaczki

Witajcie :):):):) Nadwiślanka moje wścipskie sąsiadki też by tak gadały gdybym w wózka miała małego murzynka, tamatów by miałay na pare lat :):):):):) Gosiaczku, niecierpliwie czekamy na Ciebie i maleństwo - bezproblemowego porodu :):):):) Enigma lecz się kobietko, mam nadzieje że szybciutko się wykurujesz i Marysi nic się nie stanie - zdrówka Wam życzę :):):):):) Sysiu:) sama jestem kobietą i nie wyobrażam sobie że miałabym źle potraktować pracownice w ciąży, pozatym trafiam na dobrych pracowników więc jak mogłabym być dla nich zła :):):):):) widze że Tomuś CIę przetrzymał na maksa, kurcze jak Wy wytrzymujecie do tak późna ja padam z nóg najdalej o 22.00:):):):):) A_psik no to mieliście przygodę z mężem :):):):) Sabruś ja też poprosze o zdjątka Twoich bliźniaczków yeż ich jeszcze nie widziała :(:):):):):) Zabajonku, gratuluje odważnej córy :):):):) ależ Olcia musi słodko wyglądać zasuwając przed siebie:):):) co do mojej pracownicy ciężarnej to tak jak napisałam Sysi:):):) Hej Andzia:):):) Aśku :):):) to dobrze że choróbsko już troche odpuściło Waszej rodzince:) współczuje takie tempa jakie masz, sama wiem jakie to jest niezdrowe dla organizmu no i związku, takze życzę CIę zebyś mogła zwolnić i korzystać z uroków ciepełka rodzinnego :):):):):) apropo zdjąte Twoją Sandrunie to chyba widziałam ostatnio tuż po porodzie kochanie :):):):)więc jak możesz to podeślij mi jakieś fotki odnośnie zakładania nowej części to mnie jest wszystko jedno gdzie będe pisać :):):):) a co do zakładania jej przezemnie to ja już zakładałam kiedyć jakąś część więc może niech założy ktoś kto jeszcze tego nie robił :):):):) co myslicie?

Aśku widzisz jaki debilek ze mnie :):):):):):)już patrze :):):):):)

Asiu w tym czerwonym polarku czy swetereku wygląda przeuroczo :):):):):) jest taka słodka, a w tej białej sukienusi to jakaś specjalna okazja ?:):):):):) śliczna z niej dziewczynka mam nadzieje że i ja się doczekam takiej perełeczki albo małego urwiska :):):):):)

Sabra bardzo dziękuję za fotki:) śliczne bobaski i takie podobne do siebie:) Cieszę się że już u nich wszystko dobrze❤️ Wiesz moja Nadia też dzisiaj ze mną spała, obudziła się o 2 i chciała się tulić, nie dała się z powrotem przenieść do łóżeczka i tak spałyśmy sobie przytulone do 8:30 ❤️❤️❤️

Sabra śliczne masz te skarbunie :):):):) kurcze zazdroszczę Ci ich, są śliczne :):):):):) i mamusia też ładna babeczka :):):):)

Cześć dziewczynki! Co do nowej części jestem za!!! Jak otwieram kafe i nasz topik - i jak widze osobę która go załozyła to sie wszystkiego odechciewa... Na przeprosiny nie liczcie. Do tego trzeba mieć trochę godności!!! A Iskierce jej brakuje! Ona jest zakompleksiona i jej dwie szare komórki nie mogą sie za bardzo przemęczać. Piszę zisiaj do was tak ogólnie bo jestem chora i siedzę w domku. Moje walentynki skończyły sie bardzo szybko. O 22 już lezłam zdechła w łóżku. Wypiłam 1 piwo i tak mnie potwornie zaczęła głować boleć, do tego nudności i zawroty głowy, że niesety musieliśmy sie szybciej zwinąc do domku :( a miałąm w planach impreze do rana. Mam nadzieję że Gosiaczek już urodziła :) A co do założycielki nowego topiku to tez stawiam na Golkę. Nowy rok zaczęła wspaniałymi nowinami i wszystkie nas napełniła nadzieją. Nadzieją na lepsze. I myślę że to właśnie ona powinna zlożyć nowy topik :) Golka co ty na to???? Buziaki dla wszystkich kochanych kobitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pauluś to się kuruj :):):):):):)widze że jakaś epidemia na naszym topiku wystąpiła - zdrówka Ci życze :):):):):) myśle, że Golka to swietny pomysł na założycielke kolejnej części :):):):)co Ty Goluś na to ?

Hejka i ja tez jestem :D Sysiu 🌼 oj nieładnie nieładnie tak sobie wyobrażać nie wiadomo co :D:D:D ale z baraszkowania w samochodzie to ja juz dawno wyrosłam :P:P:P choc przyznam ze były by jaja, nawet bysmy mandat dostali pewnie :P Asia (moja imienniczko 🌼) jak ja czasem gadam bez sensu i pisze głupotki :P i nie ma co opowiadac chyba ze film :classic_cool: :P:P:P Zmykam posprzatac troszke i pouczyc sie bo jeszcze troche egzamow przede mną ;) A tak w ogole to jak czytam to co piszecie o I to az mi sie nóż w kieszeni otwiera 😠 jak mozna byc tak podłym ???? To ze jej sie udało zajsc naturalnie to nie znaczy ze ma monopol na obrażanie innych kobiet, zeby jej sie tylko karta zycia kiedys nie odwróciła :o brrrr nie lubie takich osóbek ktore drwia z czyjejś niemocy :( to przykre :( Oki uciekam buziolki dla Was ❤️

No i jestem :) Dzisiaj dzieciaki dały mi do wiwatu ale Tomcio już śpi więc i ja może dzisiaj wyjątkowo się szybciej położę ale watpię bo się tak jakoś dziwnie przestawiłam i w nocy siedzę do 1-2 czasem nawet 3 a jak położę się szybciej to i tak nie usnę. AnA - jakoś to tak dziwnie, zawsze kochałam długo spać i nadal to kocham ale jak wie się że mały już nie śpi to siłą rzeczy się wstaje i działa, a wieczorami to mój czas wolny, czas by posiedzieć przed kompem, coś tam porobić itp. zauważyłam że im mniej snu tym człowiek lepiej funkcjonuje ale też jest tak, że jak Tomek śpi w dzień to śpię razem z nim :) Asiulek - jak odebrałam pocztę to myślałam że się zleje :D hahahhaha co za palanty chodzą po tym świecie to masakra hahahhaha nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji jak ktoś taki staje w drzwiach :D :D :D to miałyście ubaw dopiero :D :D :D takiego to od razu w kaftan i do psychiatryka :D :D :D A chciałam Ci pogratulować Kochana tego wyczekanego MAMA a tak się martwiłaś :) Zabajonek - świetnie że Olcia już ładnie chodzi, pewnie dumna jesteś z niej co?? Porób jakieś foteczki i poślij do nas to pooglądamy :) Paula - kuruj się Kochana i mam nadzieję że na Patryka to choróbsko nie przejdzie tfu tfu wypluć to ❤️ Sabruś - no to dzieciaczki się postarały o romantyczny wieczór dla rodziców :P a skoro foteczki mają 2/3 tyg to też poproszę :) sisikwiatuszek@interia.pl Apsik - to był żarcik, mam nadzieję że Cię nie uraziłam :) a co do autorki topiku to szkoda gadać - pustak i tyle :D No i się nie doczekałam nowej części, kobitki to nie chodzi kto zakładał a kto nie tylko chodzi o to by kto kolwiek ją założył bo drażni mnie ta śmieszna iskierka.

Sysiu Kochana ❤️ no jasne ze mnie nie uraziłas , niby czemu :P:P:P to był pomysłowy żarcik :D A mnie dopadły jakies mdłosci i biegunka :( juz raz przechodzilam grype jelitową dokladnie jakies 3 tyg temu i znowu sie cosik przypałętało :( ehh chyba ze to od wczorajszego przejedzenia :D w kazdym razie idę po kropelki i lulu bo mężus juz woła :D Dobranoc kobitki ❤️ 😴 🖐️

hej, Dziewczynki jak chcecie to ja założę kolejna część. Tylko jesli, ktoraś ma cos przeciwko to piszcie. Nie chcę, żebyście myślały że to jakaś niefartowna część, bo założyła ją dziewczyna, która straciła swoje maleństwa....piszcie i się nie krępujcie - wszystko zrozumiem :-)

Estelko, wg mnie pomysł jest super:) ja tylko na chwilę, ostatnio dręczą mnie bole głowy znowu, tylko wczoraj, w walentynki mi odpuściło i mieliśmy z mężem super popołudnie:):):):) a, i zapomniałam się pochwalić, że skończyłam studia podyplomowe i tak jakoś mam teraz dużo czasu:D odezwę się wkrótce udanego weekendu wszystkim!!! 🌻🌻🌻

cześć :) i uciekam na razie do poniedziałku :D :D :D