Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabellla

Poznałam fajnego chłopaka, tyle że on jest z warszawki

Polecane posty

I własnie - ja tu mieszkam, ale na Stadionie 10 lecia nie byłem chyba od 15 lat.... A co do tego, że nikt nas nie lubi - to normalne, bo zawiśćto Polska cecha narodowa

Gość Amikk
Tak, pod tym względem się różnimy. My oszczędzamy i rozsądnie wydajemy zarobione przez siebie pieniądze, szanując trud, jaki wkładamy w ich uzyskanie. WY - mistrzowie bicia gówna na pianę, w dużej mierze kradnąc pieniądze innym, malwersując jak i gdzie się tylko da, oszukując na kazdym kroku, udajaecie jaśnie wielmożną szlachtę zaściankową z gestem ... Ale słoma was zdradza ...

Albo po płyty CD przyjechał - przeciez ci spoza Warszawy to uczciwi ludzie :P:P

"My oszczędzamy i rozsądnie wydajemy zarobione przez siebie pieniądze, szanując trud" Dziecinko - pieniądze ma sie nie z ich oszczędzania tylko z ich zarabiania... liczy sie cash flow... chomikowanie kasy do niczego nie prowadzi...

Gość Też Wrocek
Darmozjady z prowincji? To właśnie oni was, patałachów warszawskich, utrzymują. Dziwne? A jednak. Półtora miliona nygusów utzrymuje 36 mln normalnych Polaków, hehehe Dobre. Gdyby nie straty, które powstają przez wasze złodziejstwo i marnotrawstwo publicznych pieniędzy, Polska może wyglądałaby inaczej. 220 największych przedsiębiorstw ...Buahahaha Tak, to daje jakieś 220 x 100 = 22.000 dyrektorów, preziów i innych buców w centrali. A prawdziwy produkt narodowy powstaje w zakładach poza Warszawą. Ale jesteście za głupi, żeby to dostrzec ...

większość tych zadzierających nosa warsiawiaków to egzemplarze, które w stolicy mieszkają od niedawna... no ale przyszpanować muszą... nos wyżej głowy nosząc.... sama byłam świadkiem rozmowy - powrót z Maroka - autokar wiezie nas na lotnisko - za pilotką siedzi se małżeństwo - ona wygląda jak dzidzia piernik - blond loczki a do tego czarne brwi jak u Breżniewa (nie obrażając tego wodza ZSRR) - ubrana jak 12-o latka, a widać, ze do 40 dobiega (o ile już jej nie przekroczyła) - spódniczka mini z falbanką, topik na makaronowych ramiączkach (oczywiscie masywne ramiączka stanika wystają), pantofelki zakupione w Marrakeszu na nogach - takie bajera z cekinami - czyli błysk taki, ze aż oczy bolą.... z rozmowy wynika, ze on wielki biznesmen prowadzący własną firmę - liczącą sie na rynku i w ogóle co to nie on... gadka szmatka - widać, ze na siłę chcą od pilotki namiary wziąć, dziewczyna grzeczna więc uległa w koncu i grzecznie zapytała skąd oni są no i tu myślałam że padnę - odpowiedzieli razem on - z Warszawy ona - Piaseczno... on ją wzrokiem spiorunował... ona zaczęła się plątać w zeznaniach wielkie mi państwo - co se ego musi podbudować podpierając się tym, ze są z Warszawy....

"Tak, to daje jakieś 220 x 100 = 22.000 dyrektorów, preziów i innych buców w centrali." buehehehe - to są prywatne firmy.... Komuna sie skonczyła :D:D Nikt nie przejada Waszych pieniedzy - one są z zysków firm :D

rzucało się w oczy niestety - platynowa blondynka.... a brwi krzaczaste i czarne jak smoła (chyba jeszcze henną doprawione) wybacz - ale tego się nie zapomina

rosalindo paczeko,coz ty tu jeszcze robisz na kafe,najlepsze miejsca na stadionie wlasnie ci podpierdalaja!

Gość Lockheed z Gdańska
Warszawiak to z reguły tani pajac obnoszący się blichtrem na krechę ...

a ja mam takie pytanie - czy ktoś z tu obecnych wogóle jakiegos rodowitego warszawiaka? podkreślam - rodowitego - nie przyjezdnego

Gość Lockheed z Gdańska
Rodowity warszawiak. Pojęcia, które same się wykluczają. To jak Trabant Limuzyna. Bauhahahaha

Gość Billy Not The Kid
Rozalinda z pipidówka ... 23 rodowitych warszawiaków i 1,5 mln przyjezdnych Bauahehahaha

Gość Ciocia Anastazja
Rozalinda z pokoleń wraszawianka ... pewnie babcia u jaśnie pani w czworakach gacie prała. Bo resztę inteligencji wymorowali przyjaciele z Zachodu i ze Wschodu ...

Ciocia Anastazja - żałosna dziewczynko nie wyrabiaj już swoim koleżkom opinii. Każdy wie jaki wieśniak jest zawistny. Wystarczy.

chodzi mi o to że nie znając warszawiaków oceniacie ich. to się nazywa stereotyp - typowe zachowanie co najmniej mało inteligentnych ludzi. nie wiem wogóle skąd się wziął taki głupi stereotyp i czemu wogóle dotyczy akurat warszawy. gdyby stolica była w krakowie gdańsku czy łodzi też byście tak się czepiali ich mieszkańców? z tego co wiem we wszystkich większych miastach polski jest taki sam poziom dobrobytu co oznacza że wszędzie jest tyle samo nadętych osób. i osobiście jakoś nigdy w swoim życiu nie słyszałam żeby ktoś się chwalił tym że jest z warszawy

nie są ustawieni.... ja mieszkam w Piasecznie (emigracja z Warszawy :P - tu są moje korzenie - rodzice, znajomi, praca) i miałam okazję się na to państwo ę, ą, ależ napatoczyć... przypadkiem zupełnie przez znajomych znajomych.... ;) co do stadionu - jakoś mi tam nie po drodze... nie byłam nigdy.... z rozrzewnieniem natomiast czasy gdy z babcią na bazar różyckiego jeździłyśmy całe wieki temu wspominam - zupełnie inny świat :D ten zaśpiew specyficzny pań zachwalających flaki czy też pyyyyyzy gorące normalnie jakbym ni z tego ni z owego zostala przeniesiona do świata nakreślonego piórem Stefana 'Wiecha" Wiecheckiego :)

a ja korzenie mokotowsko-ursynowskie :) babcia przed powstaniem mieszkała na Miłobędzkiej....

A ja nie jestem macho... Kiedy mowi sie o kimś "macho" zawsze ma sie na mysli jakiegoś tandeciarza pozera w 12 letnim BMW e36, który wyrywa 18 letnie lachonyna teksty "chono tu malenka, będziesz grzeczna to wymienimy oddechy" :P

macho w 18-letniej beemwicy? chyba 10 lat temu....