Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama... ehh...

narzeczony/zdrana- co z pierścionkiem?!

Polecane posty

Gość rogówka
hehe albo faktycznie, jak uda ci się go sprzedać za dobra kasę (a nie jestem wcale tego taka pewna, w końcu jak sie sprzedaje, to chyba jako złom) - wyślij mu kopię paragonu i napisz "skarbie wreszcie ten pierscionek na coś sie przydał" a potem koniec kontaktu

Gość jakjest...
u Ciebie autorko?

Gość upupupup

Gość całe życie
co z tego kolesia za ścierwojeb

Gość sama... ehh..
witam wszystkich... moj juz... EX... (tak, juz potrafie go tak nazwac...) oddzywa sie codziennie, co dzien dostaje od niego kwaity z pieknymi wierszami, a ja codziennie je odsyłam... nikt i nic nie potrafi mnie przekonac do niego... :(:(:( slub... odowlany... rodzice dzwonili o odwoływaji sale.. orkiestre... :(:(:( dobrze ze goscie weselni nie byli jeszcze zaproszeni... :( jest przy mnie rodzina... wszytkie rzeczy sa juz w domu... czuje sie okropnie... jutro wyjazd... wylatuje z samego rana... od rodzicow dostalm śliczny strój kapielowy... powiedzieli, ze to najlepsze co mogalm zrobic... niestety musze sie z nimi zgodzic... zmienilam nr. tel. ma go tylko kilka osób... ON probuje sie caly czas dow, co u mnie... podobno czeka codzinnie pod praca... ja mam wolne wiec nie wiem... tesknie za nim... ale nie moge zapomiec Tego widoku... jak on ja... ;( ;( ;( wiem ze ciagle go kocham... ale to uczucie zamienia sie... w obojetność wobec jego osoby... byli u mnie jego rodzice... prosili, zebym wszystko przymysla, ze mielismy takie plany... ze nie warto tego przekrasiac przez Glupite X... pow, ze nie mamy o czym rozmiwac... ze on to planowal a ja nie chce zeby mnie to spotykalo reglularnie... a bronil go facet*(jego tata) ktory sam mial 2 sprawy rozwodowe, bo żona przylapala go na zdradzie... za kazdym rzem sie godzili... ja tak nie potrafie... nie umiem... :(:(:(

trzymaj sie, bedzie dobrze, zobaczysz i na pewno dobrze sie bedziesz bawila😘🌻

autorko robisz bardzo dobrze :) jeszcze ten jego ojciec - masakra :O chyba nie chcesz mieć tak jak jego matka - wybaczyła pierwszą zdradę, wybaczyła drugą, ciekawe o ilu nie wiedziała :/ bardzo dobrze że nie będziesz już miała z nimi do czynienia :) i fajnie że rodzice cie wspierają :) te kupno kostiumu to już wogóle co mogli zrobić najlepszego :D tak poza tym to życzę cudownego wyjazdu BEZ WSPOMNIEŃ!! ważne abyś przeżyła wspaniałe chwile, które będziesz wspominać od teraz - bez niego. kochana, wszystkiego co najlepsze i odzywaj się koniecznie jak ci leci. duuużo słonka przywieź ze sobą z powrotem :):):) buziaki 👄

Gość sama... ehh..
dziekuje wszystkim za dobre słowo... :):):) naprawde... nie macie pojecia jak mi pomgliscie... dziekuje... :) ...wczoraj zrobilam sobie ognisko... i razem z przyjaciolka spalilam wspolne zdjecia, cd, a jego rzeczy spakowalam do pudelka brat dzis rano oddal mu, nie chcial zabrac, pow ze to nie potzrebne bo on wierzy, ze jeszcze bedziemy razem... na co moj brat pow mi ,ze spojzal na niego z litoscia, potem chcial mu wtluc... a na koncu wysmial go podsumowywujac calosc zadzraenia: zapominj, ona nie jest juz Twoja... " potowrzyl mi slowo w wslowo... a on poodbno ... rozpalakal sie... wtedy on zaczal sie smiac mowiac... sory stary, gdzby prosba X juz dawno sksladali by Cie na intensywnej... wiec nie dla mnie ten teatrzyk'... on pow, ze nie udaje, ze mnie kocha... on ze nie bedzie tego sluchac bo to najwieksze glupoty trzasnal drzwanimi i wyszedl... powtorzyl mi to... mam nadzieje,ze bede sie dobrze bawic... i bez WSPOMIEN jak wspomialam 'Dziubas'... przywioze duuuzo sloneczka... postaram sie... :)

Gość jakjest...
Bardzo sie ciesze ze lepiej u Ciebie, ze wspieraja Cie Rodzice i Brat:-). Dobrze zrobilas!!! Baw sie dobrze i wypoczywaj na wyjezdzie!!! ❤️ 🌼

Baw się dobrze:) Jestem pełna podziwu dla Twojej siły... Super brat i rodzina.. masz od nich wspaniałe wsparcie. Baw się dobrze, odpocznij... Carpe Diem!:) Pozdrawiam serdecznie:D

Gość mąż mamuśki swoich dziatek
tak wspaniała i twarda kobieta jak Ty autorko, zasługuje na prawdziwego oddanego mężczyznę. Powiedz bratu, że jest jednym z tych facetów, którzy mają wielką klasę. Zresztą TY wykazałaś się klasą godną królowej. Obyś miała w życiu WSZYSTKO CZEGO ZAPRAGNIESZ! Rodzinę masz tak wspaniałą, że można brać z niej przykład tworząc własną. Pozdrawiam

Gość meg..............
autorko ja rowniez jestem pod warzeniem Twojej osoby!! Zycze ci wszystkiego dobrego. Ja mysle,ze moze tak mialo byc, on nie byl Ciebie wart. Na pewno jeszcze znajdziesz swoje szczescie 🌼

Gość notaaaaaak
a co z pierscionkiem? sprzedalas i przepuscilas na przyjemnosci? ja bym tak zrobila :-P

Gość notaaaaaak
a NIE doczytalam ze sprzedalas :-) super, baw sie dobrze :-)

Gość Tak trzymaj kochana
i powodzenia!!!! baw sie dobrze a o tym gnoju zapomnij, niech puka dziwki a ty zasługujesz na prawdziwego oddanego i uczciwego faceta, pamietaj JAK RAZ ZDRADZI ZROBI TO PONOWNIE ZDRADY SIE NIE WYBACZA będziesz jeszcze z cudwonym mezczyzną trzymam kciuki powodzenia!!!!!!

Gość sama... ehh...
wiecie co ludzie... na was naprawde mozna liczyc... dziekuje... tak przeczytalam sobie ta str i wasze odp... naprwde... dziekuje...

Gość Tak trzymaj kochana
Baw sie dobrze na wypadzie:D I mykaj sie spakowac byś nie zapomniała niczego - szczególnie okularów przeciwsłonecznych i olejku do opalania;)

Gość jedż dziewczyno i baw sie
to najlepsze co teraz mozesz zrobić !!!!Masz jeszcze to szczescie ,ze masz rodzine i dokąd wrócić ... ja miałam podobną sytuacje ...ale sie nie ugięłam ,puściłam dziada kantem -bo nie pozwole sobie na takie wyskoki ! Mój obecny mąż długo musiał mnie do siebie przekonywac bo 5 lat -ale miałam uraz do facetów wogóle :O ...teraz od 8 lat stanowimy świetną rodzine i to raczej mąż sie boi czy nie skoczę gdzieś w bok -choć przysiegam ,ze nie dałam mu żadnych ku temu powodów!!!!🖐️ ja z perspektywy czasu jestem szczesliwą kobietą i wiem ,że opatrznosć nad takimi jak my czuwa i da nam poznać wcześniej z kim mamy do czynienia!

Gość sama... ehh...
hej:) jestem na tych calych moich wczasach:) zabralam z soba laptopa... zaraz biegne na plaże... miejsce jest maaalownicze... poprsotu pieknie... Boze jak ja sie ciesze ze moge tu byc... dzis sa walentynki... dzis razem z Nim mielismy zarezerwowony hotel w górach... :(:(:( wiem mialo byc bez wspomien... cale szczecie tutaj nikt nie przywiazuje uwagi do tego swieta... dzownilm do domu... On dalej walczy i przysyla kwiaty... dzownil tez do mojego domu, zapytac czy nic mi nie jest, bo moj tel nie odpowiada... a kwiaty za pokwitownaie podpisuje mama... pow mu, ze mnie nie ma... pytal gdzie jestem w takim razie, ze on sie o mnie martwi.. pow, ze skoro nie martwił sie wczesniej to teraz wcale nie powinno go to obchodzic! i ze mam sie bardzo dobrze!... nie wiem czy dobrze pow, no ale juz po fakcie... oczywscie nie dawal za wygrana i pytal dalej... ale rodzice nic nie pow... dzis zr wielki krok... ide do fryzjera! ... tutaj na miejscu... jest polska fryzjera w hotelu, mam zamiar cos zmienic... mam dlugie wlosy moze zr cos na co On mi nigdy nie pozwolil?! ... moooocno je ściniuje i wzuce jakis cemny kolorek?! ... w koncu juz nikt ani nic mnie nie trzyma...

jestem pod wrażeniem Twojej klasy i Twojej siły. Ten dupek nawet chyba nie zdaje sobie sprawy jak cudowną i WIELKĄ kobietę stracił. Nigdy na taką nie zasłuży. Podziwiam Ciebie, Twoją rodzinę i Waszą SIŁĘ. Jesteś po prostu niesamowita!!! 🌻 Obyś trafiła na idealnego mężczyznę, który na rękach będzie Cię nosił przez całe Twoje życie.

Gość Powodzenia kochana
opalaj się, zaszalej z włosami, zrób kolorek, dbaj o siebie- mam nadzieje ze nie dasz sie namówic na to by wrócił do ciebie jak wrócisz do domu.....:O mam nadzieje ze ty nie z tych.... zawsze jak bedziesz miała wątpliwosci ze chcesz go z powrotem to przypomnij sobie jak ciebie zranił i oszukał.. wybaczając mu dasz przyzwoleenie by zrobił to znowu bo on pomysli ze skoro juz mu wybaczyłas to znowu wybaczysz... nie wiąż sie z takim człowiekiem, nie warto, szkoda zycia. on bedzie biegał za tobą, zebrał, płakał... znam ten typ. Nie daj sie, nie słuchaj go, nie pozwól zblizyc sie do ciebie - tak naprawde nie wiesz czy to co widziałas jak pukał ta panienę czy wczesniej tego nie robił - ale nie odkryłas tego. nie wiesz czy wiele razy ciebie nie zdradził. dobrze sie stało. Pozdrawiam serdecznie:D

Gigantyczne, fantastyczne brawa dla autorki topicu!! Jesteś wspaniała dziewczyną, na pewno sobie poradzisz i będziesz bardzo bardzo szczęśliwa u boku jakiegoś cudownego faceta który na Ciebie będzie zasługiwał! Jestem pod takim wrazeniem twojego postępowania, ze nie masz pojecia - niewiele dziewczyn na Twoim miejscu zachowałoby się tak dojrzale, z klasą i szacunkiem dla siebie! GRATULACJE!!

super, gratuluję tak trzymaj, jestes madrą kobietką trzymam mocno kciuki i baw sie dobrze:* nie rozpamiętuj, nie daj się złapać na słodkie słówka i kwiaty a twoja mama powiedziała mu bardzo dobrze :)

Gość świetną masz rodzineże tak
cie wspiera ...ja nie miałam takiej szansy i z takim dupkiem musiałam sie widziec każdego dnia -pracowalismy blisko siebie :O a o wyjeżdzie mogłam tylko pomarzyć ... Wyjazd to najlepsza rzecz jaką mogłaś zrobić ...GRATULUJE !!!!!!!! POSTĄPIŁAS JAK DZIEWCZYNA Z KLASĄ !!!!trzymaj sie i nie daj sie !

witam autorko :) jak po wizycie u fryzjera? króciutkie masz włoski? ;) jak wogóle słoneczko, plaża? bardzo już opalona jesteś? zazdroszczę ci - u nas śnieg i ponura pogoda, a tam cieplutko, morze, gorący piasek... echhh fajnie ci :) super twoja mama mu odpowiedziała :) cieszę się że na rodzinkę możesz liczyć :) jak będziesz to pisz szybciutko o tych swoich wakacjach :) pozdrawiam serdecznie 🖐️

Gość miss munchkin
Jestes niesamowicie silna kobieta. Pomysl z wycieczka - bardzo dobry - troche oddechu od codziennego zycia, starego zwiazku. Poza tym na zlamane serca nalepsze sa wycieczki, zmiana otoczenia! Super! Zakonczenie zwiazku w taki sposob nie jest latwe. Jeszcze wiele smutnych dni przed Toba, ale dasz rade. Wokol siebie masz rodzine, ktorzy Ci pomoga i na pewno beda wspierac. Skoncentruj sie na sobie. Bardzo dobrze- zmien fryzure, zrob to co od dawna odkladalas na kiedy indziej. Jakie sa Twoje marzenia? Co chcesz osiagnac? Zaplanuj sobie nadchodzace miesiace: na przyklad w marcu kurs tanca, w kwietniu nauka jezyka. Zrob cos dla siebie! Poza tym odswiez znajomosci ze starymi znajomymi. Umow sie na kawe i piwo w miescie z ludzmi, z ktorymi nie mialas czasu sie spotkac przez ostatnie miesiace. Zobaczysz, po miesiacu bedzie latwiej, po dwoch jeszcze bardziej, po trzech zaczniesz usmiechac sie na codzien. :) A co do eksa... nie warto! Skoro zdradzal CIe przed slubem to robilby to i po slubie. Cale szczescie, ze czlowiek moze kochac wiele razy. :) Na razie daj sobie spokoj z facetami :) hi hi hi I cos na pocieszenie: Pussycat Dolls "I don't need a man" Mnie bardzo pomoglo wyjsc z dolka. Mozesz znalezc na www.teledyski.interia.pl :) Pozdrawiam