Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciii...

Czy są tu jacyś tancerze,tancerki?Profesjonaliści,pasjonaci?

Polecane posty

czesc.bylam zawodowa tancerka go go przez 10 lat.teraz juz nie tancze bo moj facet by mnie zabil ale kocham taniec i gdy tylko mam okazje to tancze,oczywiscie juz nie go go.taniec to moja pasja.pozdrawiam wszystkie tancerki.

Ok :) go go to striptiz tak? :) No w sumie ja tam w striptizie nic złego nie widzę...to po prostu seksowny taniec tak jak np. taniec brzucha... to że się tańczy w bieliźnie ...na plaży też widzimy prawie nagie ciała ...modelki pokazują się nie raz praktycznie nago bo są też ubrania przezroczyste ...ja w tym nic złego ani uwłaczającego nie widzę :)

aktorki tez nie raz pokazują się nago w scenach erotycznych...wkurza mnie jak słyszę że striptizerka to ***** -dowolny wulgaryzm- bo moim zdaniem to po prostu praca jak każda inna...nie podoba mi się prostytucja ale striptiz to nic złego.

u mnie to nie tak do konca.skonczylam szkole baletowa,potem kursy tanca nowoczesnego.zostalam tancerka go go przypadkiem.nigdy nie rozebralam sie do konca,to raczej faceci sie rozbierali.dla mnie taniec to cos pieknego,nie wazne czy tanczylam w pieknych strojach,w dzinsach czy w sexownej bieliznie.to taniec sie liczyl,wszystko do okola bylo nie wazne.

widzisz...ja to rozumiem :) dziwi mnie że mężczyźni nie rozumieją ...to po prostu sztuka ...kocham taniec :)

nie wyobrażam sobie życia bez tańca...jakbym nie mogła tańczyć to bym się chyba zabiła...bo w tej chwili to jedyna czynność która sprawia mi przyjemność...taniec daje mi taką radość że to nie do opisania :)Ale wy to akurat powinnyście wiedzieć :D

Lady moja droga :) tańczyć taniec brzucha można w każdym wieku :) i mając 10 lat i mając 30 lat i mając 50 lat-jeśli tylko zdrowie i kondycja na to pozwala- :) no wiesz ja jestem tancerką i dla mnie to nie jest w ogóle trudne ale ja to ja a ty to ty każdy jest inny i każdy uczy się w trochę innym tępię :) zapisz się gdzieś e swoim mieście pościągaj jakieś filmiki instruktażowe i nawet jeśli nie potrafisz machać biodrami na boki to z czasem pewnie się nauczysz :) ja akurat mam taniec w genach bo moja matka też tańczyła :)

ja uważam że taniec jest dla mnie przynajmniej złotym środkiem na zachowanie kondycji :) nie cierpię bolesnego wysiłku fizycznego takiego jak jakieś brzuszki nie brzuszki a taniec po prostu sprawia mi radość poprawia humor pozwala się odstresować wyładować i przenosi mnie w jakiś inny świat ...tańczę przed lustrami i istnieje dla mnie tylko ruch i muzyka.

Powiem Wam cos ale sie nie smiejcie ;) i powiedzcie czy to realne,obecie mam 15 lat i zapisalam sie na kurs tanca brzucha,czy w przyszlosci bede mogla zostac instruktorka??Jezeli tak to co trzeba zrobic by zostac,ajkies sa szkoly czy cuś ??? ;)

Ciii... powiedz mi od ilu lat tanczysz i czy chodzisz na jakies zajecia?Ja mam 22 lata, nigdy nie chodzilam na zadne zajecia taneczne a uwielbiam tanczyc. Chcialabym sprobowacv ale szczerze mowiac to troche sie wtydze...

mój ulubiony tancerz zaczął się uczyć tańca jak miał 17 lat ...teraz ma 30 lat i jest jednym z najlepszych tancerzy popping breakdance na świecie :)

wiesz ...ja tego tak nie przeliczam...tańczę całe życie praktycznie większość stylów które tańczę teraz tańczyłam już jako 10 latka ...tańczę całe życie ale konkretnie uczę się tańca od jakiś 3-4 lat :) tańczę popping,locking,krumping,new style, house,dancehall,stripperdance, c walk,gliding,waving,electro boogie,animation, i jeszcze wiele wiele innych :)

a daj spokój :) jeśli masz ochotę to idź...nikt nie będzie cię traktował gorzej...wielu tancerzy zaczynało od zera i wiedzą że nie wszystko się od razu udaje :) ja szybko łapię i bardzo szybko się uczę ale jednak czasem zdarzało się coś czego nie byłam wstanie zrobić od razu i musiałam to parę razy powtórzyć przećwiczyć i dopiero mi wychodziło.

Gość Ciii tancerka lesbijka
i rozumu używa, ideał ? :D bawisz mnie. Co jeszcze potrafisz? szydełkować, haftować i profesjonalnie wyszywać?

break jest akurat trudny...:( trzeba być rozciągniętym i mieć bardzo silne ręce...może na początek rób codziennie 100 męskich pompek -nawet nie od razu ale przez cały dzień np.,pierwszego dnia zrób 10 męskich pompek drugiego po 15 - i codziennie się rozciągaj.

Nieee :) Nie umiem szyć nie umiem gotować i nienawidzę sprzątać :) ale umiem rysować komiksy :D i ładnie śpiewam podobno :) hehe :D

po prostu musisz podjąć decyzje czy jesteś zdolna do dużego wysiłku fizycznego ...czy wolisz coś trochę spokojniejszego...wiesz ja nie robię żadnych ćwiczeń ale ja nie potrzebowałam takich ćwiczeń bo tego typu ruchy przychodzą mi tak jakoś naturalnie ...ściągnij bellydance ...masz jakiś program do ściągania ? najlepiej ares na nim jest dużo belly dance :)

Poprostu mam wpisac belly dance ??? ;) Ja jestem sklonna do duzego wysilku i musze sie czyms zajasc bo oszaleje,kiedys byly konie a teraz chce taniec :)

no zależy jaki program ...:) ja mam aresa i najpierw tam trzeba kliknąć że to ma być film i wpisuje belly dance i ściągam :)