Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciii...

Czy są tu jacyś tancerze,tancerki?Profesjonaliści,pasjonaci?

Polecane posty

"Dowidzenia" :O Kochana widzisz ... sama teraz wpadłaś w swoje sidła :P nie potrafisz nawet podać nazwy szkoly, nazwiska trenera, chociażby zmyślić coś .... ja akurat dowartościowania nie potrzebuje, smieszy mnie jedynie to ze takie osoby jak ty ponizają i upokarzają siebie :)

wlasnie bardziej pochwalic sie juz chyba nie możesz ... żałosna jesteś kobietka tylko tyle Ci powiem

nie będę się chwalić -w ogóle tego nie robie bo to że wymieniłam style które tańczę nie jest żadnym chwaleniem-...jeśli jest wam lepiej to możecie uznać że jestem dupa nie tancerka :D ależ prosze bardzo jeśłi tylko poczujecie się lepiej.bo najwidoczniej potrzebujecie :)

jak mamy się zagryźć skoro tworzymy wspólny front:P? to skoro nie mozesz napisac jak wygladaja Twoje osiagniecia to napisz jak wygladaja chociaż te przydziały tytułów. Stopnie/ klasy taneczne ? :P

TT :) to moja grupa :) więcej nie powiem bo wtedy pozbawiłabym się resztek anonimowości :)

No teraz to dałaś ciała na całej linii!!!! Klasyka to podstawa każdego tańca i każdy tancerz podczas zajęć ją ćwiczy. KAżDY!!! Dziewczyno, to jest podstawa podstaw! POzycje rąk, nóg, postawa... Żenada!

na moje oko za dużo się naoglądałaś Diany Staniszewskiej z You can dance:P

:) Cinek nie uczył się nawet podstaw klasyki :D Nie każdy tancerz się tego uczy :) ja nie potrzebowała się tego uczyć więc się nie uczyłam :) Oficjalny the end tego topiku ogłaszam teraz.

nie potrzebowałas się tego uczyć :P to od czego zaczynałaś? od razu robiłaś niestworzone figury? a jak wyglądały twoje zajecia belly dance? pytam tak z ciekawości

no ale skoro tego sie nie uczylaś to czewgo sie uczyłas w JAKIEJŚ SZKOLE przez JAKIEGOŚ NAUCZYCIELA? zostaw topik , tak dzielnie go wcześniej "up-up owałaś" :P

Jasne. Jeżeli jako tancerz nie masz pojęcia, czym jest klasyka...:O Nie znam instruktora, który nie wprowadza elementów klasyki na swoich zajęciach. Także... masz bujną wyobraźnię dziecko!

Gość Ciii przestań już pieprzyć
no więc właśnie, chyba miałyśmy rację co do jej "umiejętności" ;)

Gość groszek z puszki
trochę tolerancji dla homoseksualistów :D 🖐️

:)Dajcie już spokój :)Nie mam ochoty się wykłócać cokolwiek nie napiszę i tak nie będzie wam pasowało i się czepiać będziecie a ja nie mam ochoty marnować czasu na takie bzdury :) Jeśli wymieniłabym wam ogólnie moje osiągnięcia to by wam nie wystarczało a szczegółowo nie będę wymieniać tego wszystkiego bo jeśli to sprawdzicie to nici po mojej anonimowości na której jednak mi zależy :)

nie rozumiem tego, nie mogę pojąc jak ludzie moga wypisywac o sobie takie bzdury ... :P a jeżeli Cii naprawde jest taką wspaniałą tancerką podała by przecież grupę taneczna i klasę czy coś tam (nie znam sie na tancach sportowych). nawet jeżeli jest "tancerką" uczącą sie z plyt to nic strasznego, trzeba bylo jedynie napisać ze uczy sie w ten sposob a nie udawać gwiazdę Broadway'u :P

Gość groszek z puszki
Ciii.. jest istotą tak trywialną, że aż żal serce ściska jak czytam jej kolejne (wyniosłe i pełne powagi) wypowiedzi na tym bezdusznym forume.

pisałam Ci już wcześniej --> jeżeli obydwie tańczymy belly dance to może my sie podzielić doświadczeniami itp, podobnie jest z tancem ... przecież mozemy napisac sobie gdzie sie uczyłysmy itp ... nie widze w tym nic dziwnego

Gość groszek z puszki
zaraz się okaże, że Cii.. to sam Piróg, oboje warci pochwały i ukłonów :)

Delicious, zarknij na temat. mamy doczynienia z PROFESJONALISTKĄ! :D Jakich płyt. Ona na płytach najwyraźniej występuje . Znaczy.. dostała propozycje nagrać płytę z tańcem dla Shape'a i Tiny no ale nie będzie sie poniżać... :P

Delicious :) Mów sobie co chcesz...do niczego więcej mnie nie sprowokujecie :) Wierz sobie że zmyślam wierz sobie że nie umiem tańczyć wierz sobie że jesteś ode mnie lepsza w tańcu brzucha i w czym tam jeszcze chcesz :)

Gość groszek z puszki
spokojnie, wierzymy Tobie, mistrzu :)

wcale nie mówię że jestem od Ciebie lepsza. chce tylko wymienic sie doświadczeniami. A skąd jesteś? Bo w maju będzie prawdopodobnie w moim mieście turniej belly dance ... może Twoja grupa tez będzie brała udział? Cii co innego sie chwalić a co innego mowic o swoich osiągnięciach :)

Gość w51 bezlog
U nas są tańce Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców, którzy umieją i chcą napisać więcej niż trzy zdania na naszym forum : www.swiatowid.fora.pl Zapisz ... w ulubionych :P Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)

idealnie tu pasuje takie zdanie " Znamm kung fu, dżu dzitsu, karate , kiokushinkę.. i inne fajne słowa " :P

Gość Ciii przestań już pieprzyć
"wierz sobie że jesteś ode mnie lepsza w tańcu brzucha"