Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciii...

Czy są tu jacyś tancerze,tancerki?Profesjonaliści,pasjonaci?

Polecane posty

jaki tekst :) ten że taniec leczy moją depresje i gdyby nie taniec prawdopodobnie wąchałabym już kwiatki od spodu :)

Ten, w którym caly czas podkreślasz style które tanczysz i ten w którym zaznaczasz ze taniec to cale twoje zycie ... :O Zastanawia mnie tylko jedno ... jak bez cwiczeń opanowałaś pionowe ruchy klatki piersiowej i koła ... bo shimmy to zaden problem, o to nawet nie pytam

A jak niby ? normalnie :) po prostu to robię :) pisałam ci ...jak byłam dzieciakiem to powtarzałam to co widziałam w teledyskach itd. i po prostu to robiłam...nie wiem nie uczyłam się jakoś tak to po prostu robię :)

Nie wiem może jak byłam tym dzieciakiem i tak powtarzałam to się jakoś nauczyłam ale tego nie pamiętam :) umiem to odkąd pamiętam :) może matula mnie nauczyła :) bo pamiętam że moja matula mnie czegoś tam kiedyś uczyła bo ona też tańczyła tańce towarzyskie i trochę hip hopu.

I tu Cie mam :O do robienia pionowych kółek klatka piersiową potrzeba specjalnych ćwiczeń ... więc kochana nie pogrążaj się dalej. bo nikt nie umie tego bez cwiczeń, przykro mi. powtarzanie z teledysków na nic się nie zda :P

mylisz się ...:) i wylazło szydło z worka :) wiedziałam że długo nie pociągniesz pisząc kulturalnie :) Gówno prawda ...wiele ludzi to umie a to że ty musisz ćwiczyć godzinami na jakiś pseudo profesjonalnych zajęciach to twój problem nie mój.

Kochana nikt nie ma miękkiego mostka bez cwiczeń, poprostu nikt ... :) Powiedz mi kto tak umie ... ale tak naprawdę profesjonalnie ;) Ja cwiczyć nie muszę, bo już umiem tą figurę. Teraz będe uczyła innych tańczyć belly dance, ale taki profesjonalny, rodem z Bollywood, a nie wyuczony w domu przy teledyskach z Shakirą :P

Alfa i omega :D Myślisz że żeby wypchnąć klatkę piersiową do góry i ją opuścić po kole a potem po kole podnieść trzeba ćwiczyć ? :D No to ja najwidoczniej nie musiałam :) tak jak wiele innych ludzi którzy po prostu to potrafi bo panuje nad mięśniami :)

No najwidoczniej ty nie znasz nikogo kto tak potrafi bez ćwiczeń :)

nie, to ty się mylisz, takie "ćwiczenie " jak opisujesz owszem jest proste, tutak masz rację, ale mi nie o takie coś chodzi :P zresztą .... sama napisalas ze uczylas sie z filmików, to dla mnie podstawa aby zakończyć tą rozmowę, wielka tancerko belly dance ;) zapraszam na nieoficjalny turniej w maju :P

Buhahaha :D się profesjonalistka znaalzła :D któa musi się uczyć podnoszenia i opuszczania klatki piersiowej :D phahaha ...nie no moja droga tancerką to ty nigdy nie będziesz :D co najwyżej rzemieślniczką:D

Przyjedź do szczecina to nauczę cię najpierw tańczyć żebyś się kochana nie ośmieszyła na tym nieoficjalnym turnieju :)

Cii, ty też nie będziesz. I z tego powodu żal ci zwieracz ściska. Deli ma pojęcie o tym co mówi, w przeciwieństwie do ciebie siusiaro.

No zosia :) ja potrafię wszystko a ty nic :D to może się zamkniesz w końcu :D

Phahaha :D Deli ma niewielkie pojęcie o tym co mówi :) Skoro mówi że "wszyscy" muszą robić jakieś głupie ćwiczenia :) no to ja najwidoczniej jestem wyjątkiem od reguły :)

Phahaha :D Deli ma niewielkie pojęcie o tym co mówi :) Skoro mówi że "wszyscy" muszą robić jakieś głupie ćwiczenia :) no to ja najwidoczniej jestem wyjątkiem od reguły :)

Ciii --> teraz to się skompromitowałas :D:D:D:D:D:D być może zorganizuję turniej w Szczecinie, bo uważam ze modę na belly dance należy szerzyć ;) narazie jest zbyt mało trenerów w Polsce aby organizować turnieje na szeroką skalę, no i nie ma narazie sponsorów. Ale jak przyjadę do Szczecina to chętnie obejrzę twoje odznaczenia w belly dance, ja także pokaże Ci puchar w zeszłorocznego turnieju :P bollywoodzka tancerko ...

Potrafisz tylko gadać :D Ale nie martw się, się dowiem kim ty jesteś. Świat taneczny wbrew pozorom jest mały. Marny twój los dziecinko :D

no to przyjedź :D Nie no śmiać mi się chce :) Udało ci się:D sprowokowałaś mnie :D cieszysz się ...:D ośmieszasz się dziewczyno mówiąc że każdy musi się tego uczyć :D powiedź to wszystkim tym którzy naprawdę potrafią tańczyć :D mnie już powiedziałaś :D

Ciii -> dziwne ze wszystkie tancerki belly dance na swiecie zaczynaly od tych "durnych" cwiczeń, zadna nie urodzila sie z tą umiejętnościa ... :)

Tamari :) właśnie moja droga właśnie :) znam paru samouków którzy są lepsi niż większość tych wyszkolonych specjalistów :D

Ciii tak gadasz o profesjonaliźmie a nie zrozumiałaś co do Ciebie napisałam ;) chcesz mnie uczyć? :D chyba nie wiesz z kim się wykłócasz moja droga ;)

Ależ zobaczcie jaki to fenomen!!! DO jukendensa podostawali się ludzie ćwiczący długie lata, a taki ewenement jak Cii się nie dostał. Pewnie była za dobra :D:D:D:D:D Taki niesamowity samouk, który potrafi wszystko, a się nie dostał :P

No cóż ja potrafię powtórzyć prawie każdy styl prawię każdą płynność którą zobaczę ...nie jest to nic dziwnego tancerz powinien panować nad mięśniami nad całym ciałem a wtedy zatańczy wszystko :) i bynajmniej się tu teraz w tej chwili nie chwale :) to jest po prostu do tańca nie zbędne :)

Ależ zobaczcie jaki to fenomen!!! DO jukendensa podostawali się ludzie ćwiczący długie lata, a taki ewenement jak Cii się nie dostał. Pewnie była za dobra Taki niesamowity samouk, który potrafi wszystko, a się nie dostał

Owszem :) nie dostałam się :) ale jest jeden powód i bynajmniej to nie jest związane z moimi umiejętnościami :D Zośka daj sobie spokój :D idź potańcz pouwielbiaj się pozachwycaj swoim tańcem bo nikt inny się nim zachwycac chyba nie będzie :)