Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wecarr

zadziwiająca noc

Polecane posty

Gość takajedna1111111111
"kiedy słyszę, że kobieta mowi, ze sie szanuje uciekam gdzie pieprz rosnie - to ZAWSZE oznacza tylko jedno... kłoda - kupcząca sexem w zamian za związek i rytuały (kwiatki, knajpy itp)" heheheheh idz strzel se w leb ty na kobieta ktora siebie szanuje nie zasługujesz

Gość trzymajcie mnie we trzech
ten problem kazdemu facetowi jest znany głupia babo, ale bardziej przedwczesny wytrysk, jak był post, a oklapnięcie fiuta to wstyd

Takajedna Ale gdyby wówczas chciał Cie przeleciec, toby Cie pewnie przeleciał, tak?

Gość takajedna1111111111
:) szmaty i do tego naiwne :)

ja jako brunetka, domyślam się, ale chyba też wolałabym ,żeby mi wytłumaczyć porządnie :D:D:D

Gość hahahahahahahahahahahahahaha
o chryste panie nastepna co robi z dupy ołtarz

ja jako brunetka też poproszę o porządną definicję szanowania się :P

ja jako brunetka, domyślam się, ale chyba też wolałabym ,żeby mi wytłumaczyć porządnie :D:D:D

"ty na kobieta ktora siebie szanuje nie zasługujesz " ja Ci powiem wiecej - ja nie chce na taką zasługiwac, skoro mam okupic to półrocznym celibatem :D ale Twoj na pewno zasłuzy i albo dyma na boku, ale w ogole nie moze :D

"ja Ci powiem wiecej - ja nie chce na taką zasługiwac, skoro mam okupic to półrocznym celibatem ale Twoj na pewno zasłuzy i albo dyma na boku, ale w ogole nie moze" Albo jest frustratem, który trzepie konika przek komputerem :o:o:o

uuu...coś mi sie pochrzaniło i za dużo wysłało...przepraszam

Gość Mało która kobieta chce być
Tak z innej nieco beczki "Dziecko, w okresie niemowlęcym kieruje się głównie zasadą przyjemności. Płacze, gdy jest głodne, gdy ma mokro, kiedy nie jest przytulane i uspokaja się wtedy, kiedy jego potrzeby zostaną zaspokojone. Aby przetrwać, buntuje się całą swą maleńką istotą przeciwko niedogodnościom i dąży do przyjemności, która, w tym okresie, jest równoznaczna z jego być albo nie być. Mniej więcej w wieku dwóch lat, dziecko wchodzi w etap wykształcania ego. Pojawia się świadomość bycia osobną istotą i związane z tym poczucie osamotnienia. Mały człowiek zaczyna zdawać sobie sprawę, że czasami przyjemność, do której wciąż dąży, musi być odłożona w czasie. Nie jest już karmiony na żądanie, lecz ma ustalony rytm posiłków, wie, że jest pora spaceru, kąpieli i snu. Dostrzega także innych ludzi wokół siebie, i zaczyna pojmować, że istnieją określone granice w kontakcie z nimi."

Gość Wecarr
ja myśle że powinnyście troche jeszcze mięchem porzucać :D ja osobiście uważam że seks jest w ZWIĄZKU bardzo ważny- umacnia go i spaja (sama jestem po związku który się rozpadł po 3 latach z totalnego braku czułości) ale nie jestem przekonana czy seks z kolesiem którego się zna chwile jest taki fajny :) może taki seks jest wyzwolony i przyjemny, ale ja często mam wyrzuty sumienia po czymś takim. a teraz pojawił się koleś który się wybił z tego szarego poglądu

Gość Wecarr
ja myśle że powinnyście troche jeszcze mięchem porzucać :D ja osobiście uważam że seks jest w ZWIĄZKU bardzo ważny- umacnia go i spaja (sama jestem po związku który się rozpadł po 3 latach z totalnego braku czułości) ale nie jestem przekonana czy seks z kolesiem którego się zna chwile jest taki fajny :) może taki seks jest wyzwolony i przyjemny, ale ja często mam wyrzuty sumienia po czymś takim. a teraz pojawił się koleś który się wybił z tego szarego poglądu

Gość Mało która kobieta chce być
Tak z innej nieco beczki "Dziecko, w okresie niemowlęcym kieruje się głównie zasadą przyjemności. Płacze, gdy jest głodne, gdy ma mokro, kiedy nie jest przytulane i uspokaja się wtedy, kiedy jego potrzeby zostaną zaspokojone. Aby przetrwać, buntuje się całą swą maleńką istotą przeciwko niedogodnościom i dąży do przyjemności, która, w tym okresie, jest równoznaczna z jego być albo nie być. Mniej więcej w wieku dwóch lat, dziecko wchodzi w etap wykształcania ego. Pojawia się świadomość bycia osobną istotą i związane z tym poczucie osamotnienia. Mały człowiek zaczyna zdawać sobie sprawę, że czasami przyjemność, do której wciąż dąży, musi być odłożona w czasie. Nie jest już karmiony na żądanie, lecz ma ustalony rytm posiłków, wie, że jest pora spaceru, kąpieli i snu. Dostrzega także innych ludzi wokół siebie, i zaczyna pojmować, że istnieją określone granice w kontakcie z nimi."

Gość gościu dobrze kombinuje
takie " szanujące sie" tłumoki to wymarzony materiał na garkotłuka zrobi jej potem dwa bachory i zagoni do garów , bedzie miał obsługe , a do łóżka to poszuka sobie takiej co go kreci, o ile w ogóle ma pojecie o seksie i wszystko funkcjonuje mu jak trzeba

kyrene - jestes brunetką?? :D no no :) ile mam na te foty czekać? :P

Gość modryfacet
najlepiej sie przespać z facetem na drugim spotkaniu a później pisać topiki typu " bzyknął mnie i sie nie odzywa" było tak cudownie dlaczego on milczy ?" myślałam ze mu na mnie zależy ..czemu nie dzwoni?" odpowiedz jest prosta! zrobił swoje i poszedł szukać innej ofiary szanujcie siebie to i was będą szanować

\" najlepiej sie przespać z facetem na drugim spotkaniu a później pisać topiki typu \" bzyknął mnie i sie nie odzywa\" było tak cudownie dlaczego on milczy ?\" myślałam ze mu na mnie zależy ..czemu nie dzwoni?\" \" nie rozumiesz, jednego i idziesz caly czas tokiem myslenia \"ide z nim do lozka w zamian za cos\" a do łozka idzie sie, bo ma sie na to ochote, nie w zamian za związek, kwiaty itp

Ok. Mam się szanować.. dobrze. Czyli po jakim okresie znajomosci moge iść do łozka z facetem? 3 miesiące, 6, 8?

na co to już zszedł ten temat bo jak czytam to sama nie wiem??? o czym mówimy? że niby o szacunku tak? i o bzykaniu się za wcześnie... a tak mnie to zastanawaia ile osób wypowiadających się tutaj na pomarańczowo w czasie kiedy czuje pociąg fizyczny do drugiej osoby zastanawia się nad szacunkiem do tej osoby. ile osób w rzeczywistości przeleciało lub dało siuę przelecieć już na jednym z pierwszych spotkań... ale tak naprawdę to gówno mnie to powinno obchodzić. każdy uprawia sex kiedy mu sie podoba i kieruje się przy tym swoimi pragnieniami myślę a nie tym, że szacunek do srugiego człowieka trzeba mieć.

Ok. Mam się szanować.. dobrze. Czyli po jakim okresie znajomosci moge iść do łozka z facetem? 3 miesiące, 6, 8?

bez kitu, żenujące... przecież nikt nie powie konkretnie kiedy jest czas na sex... no chyba każdy sam wie kiedy... rozbrajają mnie takie tematy:P:P:P

Gość modryfacet
Ok. Mam się szanować.. dobrze. Czyli po jakim okresie znajomosci moge iść do łozka z facetem? 3 miesiące, 6, 8? jak facetowi nie zalezy na tobie tylko na tym zeby cie przeleciec to bedzie nalegal na seks juz na poczatku znajomosci....... przetrzymaj go troche jak mu zalezy to poczeka a jak nie poczeka to go kopnil w tylek !! bo i tak sam by cie olal po tym jak by zaliczyl ...