Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wecarr

zadziwiająca noc

Polecane posty

Gość Mało która kobieta chce być
No to macie już extra temat do gadania na cały dzień :D

mylisz sie - nieprane prześcieradła są żałosnym a nie extra tematem... nie moja wina, ze niektórzy stosują wyłączenia od zasad i tak jak Ty - nie uznaja sexu bez miłości (chyba, że sex odbywa sie na starym, zużytym prześcieradle) :P:P

Gość kwasss
Hihi, fajny temacik. Nooo gdyby mnie to się przytrafilo to moja kobiecość mocno by ucierpiala :). Ciezko się podźwignać :).

"mylisz sie - nieprane prześcieradła są żałosnym a nie extra tematem..." Ale bez przerwy prawie go kontynuujesz :D Dręczy Cię to, masz już obsesję ;)

No to naprzód, do dzieła ! ;)

Ale ja gustuje w upranej pościeli... niestety - co na to poradze?

E tam, rozpisujesz się o niepranej :D, porusza Cię to :) No dawaj !

Gość takajedna1111111111
mi tez to sie przytrafiło ):) facet sie ze mna nie przespal a mial okazje....powiedzial ze teraz mnei bardziej szanuje ze z nim sie nie przespalam....hmm ..znamy sie juz 3 miesiac i jeszcze seksu nie bylo...facet ma po 30 ...

Gość jak cię będzie boleć
dół brzucha, to będziesz miała w dvpie szacunek

spotykasz sie z facetem po 30 od 3 miesięcy, który nie ciągnie Cie do łóżka bo :D:D:D Cie szanuje gdyby głupota bolała, połowa kobiet żyłaby pod permanentnym dzialaniem środków przeciwbolowych :D:D

Każdy z tym seksem robi tak jak chce. Jak sie chce chodzić do łozka szybko... prosze bardzo, jak poczekać... czekajcie. Powiem tylko, że jeśli facet nie lepi sie do mnie jak osmiornica i nie ciagnie mnie do łozka, to wiem, że lubi mój mózg ale nie mnie:P:P

Gość takajedna1111111111
spotykasz sie z facetem po 30 od 3 miesięcy, który nie ciągnie Cie do łóżka bo Cie szanuje gdyby głupota bolała, połowa kobiet żyłaby pod permanentnym dzialaniem środków przeciwbolowych jestes beznadziejny! myslisz ze kazdy facet mysli tak jak ty ?? jestes ograniczony umyslowo.......facet nie chcial mnie bzyknac bo mysli o mnei powaznie a nei w kategori laska na jedna noc... stuknij sie w lepetyne

Gość trzymajcie mnie we trzech
głupia jesteś ponad miarę

\"znamy sie juz 3 miesiac i jeszcze seksu nie bylo...facet ma po 30 ... \" Wygląda na to, że albo ma inną babę, albo ma zainteresowania płcia swoją, albo ma problemy z potencją.

"facet nie chcial mnie bzyknac bo mysli o mnei powaznie a nei w kategori laska na jedna noc..." coraz lepiej, coraz lepiej :D:D Tu są gdzies tematy po kilka tysięcy wypowiedzi tytułem "mój mąż nie uprawia ze mną sexu" :D:D:D oni też myślą poważnie o swoich żonach :D:D:D Tylko czemu je to męczy? :D

Gość takajedna1111111111
komiczne idz sie leczyc ty kurwiarzu... ty to bys wszystko wyruchal co sie rusza.... meska dziwko

facet dobiera się do kobitku i mu kuśka opadła, a oni wymyślają że szacunek dla nich ma, bo się posram ze śmiechu........

Gość Nexik
takajedna, to dziwne ze facet nie zaciagnal cie do lozka i nie wydaje mi sie aby chodzilo mu o szacunek do ciebie. kazdy facet korzysta z okazji, nawet jesli zalezy mu na tobie i chce cie blizej poznac. cos nie przyjemujsz prawdy ktora ludzie ci tu pisza. twoj gostek cos ukrywa: albo go nie pociagasz, albo ma inna na boku - innego wytlumaczenia nie ma.

Gość takajedna1111111111
trzymajcie mnie we trzech facet dobiera się do kobitku i mu kuśka opadła, a oni wymyślają że szacunek dla nich ma, bo się posram ze śmiechu........ no tak bo przeciesz WSZYSCY faceci w calej Polsce mysla tylko o jedny :):) ...a teraz podejdz do lustra i stuknij sie pare razey w lepetyne

ale ja nie musze sie leczyc, bo ja problemów z potencją nie mam ... tzn chcialem powiedziec, nie okazuje szacunku :P:P:P ale Twoj, ktory Cie szanuje od 3 miesięcy :D:D jemu by sie seksuolog przydał :D

najbardziej rozśmieszyła mnie autorka, pewno jakaś pancerna dziewica, bo normalna kobieta to by go w jaja kopła i wysłała do seksuologa a nie do łóżka do kobiety

Gość takajedna1111111111
"kazdy facet korzysta z okazji, nawet jesli zalezy mu na tobie i chce cie blizej poznac. cos nie przyjemujsz prawdy ktora ludzie ci tu pisza. twoj gostek cos ukrywa: albo go nie pociagasz, albo ma inna na boku - innego wytlumaczenia nie ma." czy wy wszyscy jestescie ograniczeni umyslowo!!!!!!!!! każdy facet korzysta z okazji????????????????????????????????????????/:):):):): każdy???!?!?!?!?!?!?! innego wytlumaczenia nie ma ??????!?!?! :):):):):)::) zastanow sie nad tym co napisalas/es

taka jedna tyś pewno smarkata

Gość Nexik
ja z pewnoscia nie napisałam ze jestes ograniczona umyslowo. zyj sobie w tej swojej ciemnocie ze to niby z szacunku do ciebie..buhahaha wiekszej glupoty nie slyszalam!