Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wecarr

zadziwiająca noc

Polecane posty

Nie korzysta: zagorzały katolik impotent majacy babe i nie chcacy zdradzać Ale tez żaden z nich nie doprowadzi do opisanej sytuacji.... bo tak naprawdę jest nieprzyjemne dla kobiety.

Gość a nie wiem co przeszkadza
mu cie bzykać i mieć do ciebie szacunek ??? pierwsze słysze żeby facet, który kocha sie z własną kobietą stracił do niej szacunek hahahaha nie krecisz go i tyle jak facetowi podoba sie kobieta to trudno mu utrzymać łapy przy sobie, a jeśli to jest jego kobieta to chce sie z nią kochać proste

Takajedna Rozumując Twoim tokiem myślenia, to w takim razie Ty masz zaburzenia. Skoro on taki porządny, bo nie pomyślał o seksie od 3 miesięcy, to czemu Ty o tym seksie pomyślałaś - chociażby w momencie w którym Cie nie bzyknął ??????

Gość takajedna1111111111
zyj sobie w tej swojej ciemnocie ze to niby z szacunku do ciebie..buhahaha wiekszej glupoty nie slyszalam! to ja wiekszej glupoty nie slyszlam :):):) przykro mi ze trafiasz na facetów którzy cie nie szanują i chca tylko cie przeleciec... ide stad bo tu ograniczeni umyslowo siedza

"no tak bo przeciesz WSZYSCY faceci w calej Polsce mysla tylko o jednym" jasne :D i dlatego nie chcą sexu :D:D

Gość Wecarr
cholera napisałam takie piękne wypocinki i mi się komp zwiesił z tego co pamiętam chodziło mi przede wszystkim o to że facet nie jest impotentem- co więcej jego rozmiary są zadowalające. czy jest dobrym kochankiem się okaże ale zapowiada się kusząco. czy związek zawsze zaczyna się od sexu?? no własnie nie wydaje mi się.. w sumie to zależy od każdego z nas... jeśli nie mam poważnych zamiarów co do kolesia i wisi mi co o mnie pomyśli mogę się znim przespać obojętnie kiedy... jeśli chodzi o to czy moja kobiecość ucierpiała to jest dla mnie śmieszne :D :D :D jestem pewna siebie i wiem że się mu podobam- to widać. dlatego mnie też zastanowiła ta sytuacja :) nie będę siedzieć moje drogie kobietki i się zamartwiać że kogoś nie podniecam bo tak nie jest :D

Gość Nexik
bye bye... zyj sobie w swiadomosci ze to z szacunkeczku do ciebie!!!!!! litosci!!! nie krecisz faceta ! musisz byc oblesna! fujjj

zastanawia mnie tylko podejście w stylu \"bo facet to chce tylko przelecieć\"...jakby dla kobiety ten seks to taaaaaakie cholerne poświęcenie było :( A nie jest :D:D:D

Gość takajedna1111111111
po pierwsze to poczatki znajomosci ....3 miesiace to jest nic a po drugie to tez siebie szanuje i wiem ze to co zaczyna sie od dupy storny dlugo nie trwa.... tu same szmaty siedza ktora po miesiacu do lozka wskakuja i mysla ze zatrzymaja sobie faceta cudownym seksem nara!!!

Gość trzymajcie mnie we trzech
taka jedna przybastuj trochę

Gość Wecarr
Nexik bye bye... zyj sobie w swiadomosci ze to z szacunkeczku do ciebie!!!!!! litosci!!! nie krecisz faceta ! musisz byc oblesna! fujjj facet o czym Ty mówisz :) hahaha jakoś na brak powodzenia nie narzekam :D

Gość takajedna1111111111
litosci!!! nie krecisz faceta ! musisz byc oblesna! fujjj hahahahha :)):):):):):) no comment

A niektóre nawet na pierwszej randce wskakują do łozka, zgroza :classic_cool: Nie rozumiem zwiazku pomiedzy szanowaniem sie a uprawianiem seksu z osobą do której sie coś czuje... Ale pewnie nie wytrzeźwiałam od wczoraj i mózg mi nie działa:P

tekst "ja siebie szanuję"....znaczy się, seks jest niespecjalnie przyjemny,więc lepiej go uprawiać z kimś, kogo się już "ma"? Bo przynajmniej jakieś korzyści będą? Boziu.....

Gość trzymajcie mnie we trzech
powiedzmy sobie szczerze facetowi kuśka opadła hahahahahaha

Nefry, a może po prostu nie masz traumy z seksem związanej? :P

Gość takajedna1111111111
trzymajcie mnie we trzech "powiedzmy sobie szczerze facetowi kuśka opadła hahahahahaha" rozumiem ze ten problem jest tobie znany? :):):) mow za siebie czlowieczku:):)

kiedy słyszę, że kobieta mowi, ze sie szanuje uciekam gdzie pieprz rosnie - to ZAWSZE oznacza tylko jedno... kłoda - kupcząca sexem w zamian za związek i rytuały (kwiatki, knajpy itp)

Gość Nexik
Wecarr to nie bylo do ciebie, hehehehe

Gość siedze w pracy z facetami
i pytam ich o zdanie 10 na 10 odpowiedziało, że gdyby mieli w łóżku kobiete która im sie podoba i pragneli by jej i ona też, nie ma takiej opcji żeby nie było seksu nie przeszkadzało by im to w kontynuowaniu znajomości a na pytanie o utrate szacunku usłyszałam śmiech

Gość takajedna1111111111
"Nie rozumiem zwiazku pomiedzy szanowaniem sie a uprawianiem seksu z osobą do której sie coś czuje..." tu nie chodzi o to ! tylko o to ze nie każdy facet zaczyna zwiazek od seksu ...sa tacy którzy z tym wola poczekać czy to naprawde tak trudno zroumiec?!

i o to mi właśnie chodziło, jeżeli kobieta lubi seks jako taki (i żeby mnie źle nie zrozumieć, nie mówię o seksie z byle kim), to tekstów o "szacunku" rzucać nie będzie.

"tu nie chodzi o to ! tylko o to ze nie każdy facet zaczyna zwiazek od seksu ...sa tacy którzy z tym wola poczekać " na co?? :D poza tym - miałaś juz isc bo tu same szmaty siedzą :D

Gość Nexik
takajedna, dwa razy sie juz zegnalas z nami. co tu jeszcze robisz?

Gość chyba na to aż mu
prawa reka dostanie niedowładu

Gość Nexik
idz stad lepiej, bo jeszcze my zarazimy sie twoja ciemnota!

tu nie chodzi o to ! tylko o to ze nie każdy facet zaczyna zwiazek od seksu ...sa tacy którzy z tym wola poczekać na co?? na oklaski?? :p