Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolosalna-Konkurentka

Silna wola działa cuda! Cel...30kg mniej do końca czerwca!

Polecane posty

cześć!:) ja juz dzisiaj ładnie dietuje:) na sniadanko: herbatka bez cukru, 2kromki razowego chlebka z serkiem twarozkowym z rzodkiewką i pomidorem, no i pol lyzeczki marmolady!:) A teraz lece, chce dzis malutko zjesc:) pozdrawiam!

hej:) film niezly, posmialam sie:) wlasnie zjadam sniadanko- jogurt 250g owocowy, nieskotluszczowy, dosypalam sobie kilka platkow kukurydzianych i cynamon:) buziaki p.s. wczoraj nic nie jadlam od 16 i wcale glodna nie bylam:) normalnie od 16 juz jesc nie bede:) buziaki:*

ja jestem drugi dzien podczas @ i czuje sie okropnie.. boli mnie brzuch.. dzisiaj rano zaliczylam spacerek z pieskiem okolo 30min wiec odpuszcze sobie bieganie bo czuje sie naprawde kiepsko.. buziaki:(

dziekuje:) nic mi sie nie chce.. cale szczescie, ze mam psa to mnie wyprowadzi co jakis czas:) wlasnie zaliczylam 2 spacer dzisiaj, tym razem 20 minut:)

aaaa tragediaa, wczoraj zjadlam 2 paczki!!! oczywiscie potem mialam ogromne wyrzuty sumienia...bylam zalamana...nie wiem jak to sie stalo, ani glodna nie bylam ani specjalnie nie mialam ochoty na nic slodkiego...ale trudno. Zeby odpokutowac to wieczorem wzielam sie ostro za cwiczenia. I chyba bede czesciej cwiczyc bo fajnie sie po nich czulam... tak wiec sie nie zalamuje, odchudzam sie dalej...pomimo tej chwili slabosci. I pisze tu o tym bo jak sie potem okaze ze wszyscy chudna a nie ja:P to wiadomo dlaczego :D ehh...ale dzisiaj jest juz ok. A jutro kolejna impreza, tym razem urodzinowa, ale w pubie. Jesc nic nie bede raczej wiec si enie martwie, za to naczyc bede wiec spale kolejne kcal:) pozdrawiam:)

no margeritka na ide na impreze w przyszla sobote i tez zamierzm sie wytanczyc i wyskakac porzadnie, zeby duzo spalic:)

dzis niepsozlo tak zle, jutro oczyszzcanko dietką wazrywno owocową...:) Margeritka ne przejmuj sie kazdemu sie zdarzyc moze:) kasiulka oj ja tez mam impre, ale tanczycto uwieeelbiam!:D pzdr dziewczyny🌼

dobra ja juz pocwiczylam:) najpierw 10 minut tanczenia jako rozgrzewka a potem plan cwiczen jaki sobie zalozylam:) jestemz siebie zadowolona:) buziaki:*

Hej dziewczynki też założyłam topik i się go cały czas już prawie rok trzymam i mimo, że schudłam 10 i powstało jojo:( nadal walczę i się nie poddaję. Pamiętajcie, że wytrwałość jest najważniejsza, nawet jak zaczniecie się objadać jak ja pół roku temu to nie rezygnujcie z topików bo to dzięki nim i życzliwym ludkom znowu mam chęci do walki! Nawet jak jest gorszy dietkowo dzień trzeba zacząć jeszcze raz:) Pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki, a ja trzymam za Was🌻

Ja dzis dietka warzywno owocowa:) silna wola muuusi byc!:) Dziewczyny nie odpowiedzialyscie mi na pytanie, awiec je powtorze;) czy sadzicie ze to mozliwe ze ta Paulina66 tyyle schudła w4miesiace bo az 40kg, ja osobiscie jej wierze i podziwiam a Wy? Gugajna wlasnie dlatego uwielbiam moj topik, bo pisze na nim wiele fajoskich ludzi, :) fajnie ze wpadlas:)

eee mi sie nie wydaje zeby schudnac 40 kg.. ja schudlam 17 w 5, a prawie nic nie jadlam i biegalam 45 minut dziennie i cwiczylam, dodatkowo wtedy wymiotowalam, bo i bulimii sie nabawilam przez takie tempo:/ wiec nie wiem jak odbierac jej post..:) ale jesli jej sie to udało, to winszuje:) ja dzis mam co prawda 3 dzien @, umieram czasem z bolu, ale nie odpuszcze ide na basen, tak jak sobie zaplanowalam.. hehe wstalam o 6, a dopiero przed chwila zjadlam sniadanko:) no bylo paskudnie, ale juz jakos sloneczko zaglada poprawia sie.. moze do poniedzialku sie rozpogodzi bo jak tu biegac!? buziaki:)

Cześć dziewczyny Przez dłuższy czas pisałam na innym topiku lecz niestety po ponad 1 m-c zostałam sama i trochę mi to doskwiera Wolę odchudzać się w grupie Bo tak raźniej :-) i stąd moje pytanko czy mogę do was dołączyć ??? Odchudzam się od 15.01.08 i mam plan do lipca schudnąć 30 kilo Za mną już 11 kilo :-) To jak przyjmniecie mnie ???

jasne, ja osobiście zapraszam:) a jaki masz wzrost?:) ja juz mam za soba 16, jeszcze 9 i wymarzona waga bedzie:D gratuluje Ci oczywiscie Twoich osiagniec, bo juz niedlugo masz półmetek;)

A ja mam dzis w planie warzywka i owoce tylko!:D Jak narazie 3jablka, marchewka:) A dziś zachciało mi się lepić pierogi z serkiem, ale nie spróbowałam, jeszcze gotowałam zupę, ale mnie chętka naszła, ale się nie dałam!:D zaczęłam a6w!:) justynka WITAJ!:) powiedz jak schudłaś tyle w tak krotkim czasie? no i rzecz jasna zapraszam!:D🌼 kasiulka!:) ja tez niewiem za bardzo ale ja tam wierze ze tyle schudła!:)

aaaaa ja chce juz 17 i basenik:D wlasnie zjadlam: troszke krupniku, marchewke z groszkiem i troche cynamonkowych platkow sniadaniowych:) teraz kolo 16 cos wcisne jeszcze zeby zoladek nie marudzil i ide piechotka na basen i spowrotem:D

Mam 178 wzrostu i marzę o wadze 65 kilo :-) Ja dziś zjem jeszcze jogurcik albo 2 jabłka i zakończe dzień 1100 kcl Później masażyk i piling z kawy i leniuchowanie bo zazwyczaj w ciągu tygodnia ćwicze 3 razy w tygodniu po 2 godziny i jest ok :-) Pozdrowionka

Jak schudłam ? :-) dietka 1200 - 1300 kcl (nie jem po 18 czyba że owocki jak mnie przypili) + areobik 3 razy w tygodniu + areoby na urządzeniach - głównie orbitrek czasem rowerek 3 razy w tygodniu :-P U mnie skutkuje Ale widzę że wy także dziewczyny możecie się pochwalić świetnymi wynikami :-) GRATULACJE :-)

Dziewczyny na poprzednim topiku miałayśmy taki naprawde fajny zwyczaj ważenia się co poniedziałekJa z czasem dołożyłam sobie sprawdzanie w poniedziałki także wymiarów i powiem wam że bardzo mnie to mobilizuje :-) Co wy na to by w poniedziałki odbywało się takie grupowe ważenie ???

hej dziewczynki przeczytałam cały topik i chciała bym się przyłączyc :) Mogę ?? Na dietce jestem juz od środy staram się jeśc 4-5 razy dziennie i conajmiej 3 lub 4 razy w tygodniu cwiczyc a dąze do tego aby robic to codziennie. Rano jem zawsze 2 kanapeczki pieczywa chrupkiegi zytniego na 2 sniadanie owoc przeważnie duuze jabłko w szkole na obiad zupke lub mieso gotowane podwieczorek owoc lub jakis serek homogenizowany kolacje 2 kanapeczki :) Wykluczylam calkowiecie chleb a to była moja zmora smazone pieczone tłuste oraz słodycze :) Pije 1,5 lub 2 litry wody dziennie niegazowanej oczywiście. Mam 17 lat noo w maju skończe i 83 kilo (mam nadzieje ze jest juz mniej) Cel to do konca czerwca 20 kg :) a wymarzona waga to 59 :D ale kiedy na mojej wadze pojawi sie z przodu 6 bede wniebo wzieta :).

hej dziewczynki przeczytałam cały topik i chciała bym się przyłączyc :) Mogę ?? Na dietce jestem juz od środy staram się jeśc 4-5 razy dziennie i conajmiej 3 lub 4 razy w tygodniu cwiczyc a dąze do tego aby robic to codziennie. Rano jem zawsze 2 kanapeczki pieczywa chrupkiegi zytniego na 2 sniadanie owoc przeważnie duuze jabłko w szkole na obiad zupke lub mieso gotowane podwieczorek owoc lub jakis serek homogenizowany kolacje 2 kanapeczki :) Wykluczylam calkowiecie chleb a to była moja zmora smazone pieczone tłuste oraz słodycze :) Pije 1,5 lub 2 litry wody dziennie niegazowanej oczywiście. Mam 17 lat noo w maju skończe i 83 kilo (mam nadzieje ze jest juz mniej) Cel to do konca czerwca 20 kg :) a wymarzona waga to 59 :D ale kiedy na mojej wadze pojawi sie z przodu 6 bede wniebo wzieta :).

poprostu_karolina- witaj i zapraszamy:) justyna- u mnie odpada wazenie co tydzien.. jak dla mnie bez sensu.. ja chce wazyc sie srednio co miesiac.. nie widze czestszej potrzeby:) spadam na basenik, buziaki!

jest po 18 wiec juz dzis nic nie zjem ale napisze co zjadłam i powiedzcie mi czy nie przesadziałam wsumie to tak 2 kanapki chlebka chrupkiego 150 g serka hmogenzowanego wanilowego 1 jablko niecale pół cytryny i talerzyk barszczyk bialego z 1 jajeczkiem i jak ?? a kolo 19 ide biegac luub bardzo szybko chodzic i tak przez ponad chodzine powiem wam ze lepiej mi sie chodzi niz biega a zakwasy mam na drugi dzien i tak masakryczne :( Macie cos na \'zakwasy\'