Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pluria

colonix

Polecane posty

Go艣膰 gardlowianka
Trocin ja mam objawy takie ze tez musze ciagle sline odchrzakiwac a juz wogole przy wysilku, jak biegam to pluje min co 100 metrow;) do tego mam rano smoczy oddech ale myslalam ze to wina migdalkow bo mam do wyciecia a teraz juz jestes druga osoba co mi dala do myslenia. Z tego linka co patrzalam powinnam miec jakies biale naloty w gardle a ja mam ladne rozowe gardlo wiec sama juz nie wiem. Jutro rano robie test ze szklanka wody.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ZrozpaczonyIBS
Ja zrobi艂em sobie p贸ki co w 艣rodku dnia ten test i wysz艂y te nici. A co trocinek ma na my艣li pisz膮c "we藕 si臋 za siebie" to nie wiem. Pewnie sam by艂by艣 zajebi艣cie szcz臋艣liwy maj膮c jakie艣 niewyja艣nione objawy przez 5 lat, z miesi膮ca na miesi膮c coraz silniejsze i ka偶dy konowa艂 odsy艂a艂 ci臋 do domu, bo nic nie widzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZrozpaczonyIBS
OK, wykona艂em test na czczo rano. Wykorzysta艂em w sumie dwie szklanki - do jednej naplu艂em tak膮 g艂臋biej zalegaj膮c膮 flegm膮, a do drugiej "zwyk艂膮" 艣lin膮. Wynik jest do艣膰 dziwny. Szklanka #1 艢lina sp艂ywa艂a ni膰mi, kt贸re w ko艅cu rozpad艂y si臋 i utworzy艂y chmur臋 zawiesiny. Szklanka #2 Chmura zawiesiny, idealnie rozproszona po ca艂ej szklance. Tak w og贸le to po co ka偶膮 obserwowa膰 "jak 艣lina sp艂ywa" co 15 minut? Przecie偶 ona sp艂ywa w minut臋. W tej chwili, po ok. 15 minutach od naplucia do szklanek, ich zawarto艣膰 stoi w szklankach i si臋 nie rusza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRoCIn
gardlowianka - odchrz膮kiwanie to w艂a艣nie grzybica prze艂yku ja tak mam ju偶 od dobrych kilku jak nie kilkunastu lat, myla艂em 偶e to objaw palenia i si臋 z tym pogodzi艂em ale okazuje si臋, 偶e to grzybica, opr贸cz tego przez oko艂o rok m臋czy艂y mnie ci膮g艂e rozwolnienia i b贸le brzucha, jelita dos艂ownie mi skr臋ca艂o a偶 musia艂em przykucn膮膰 bo inaczej nie da艂o si臋 tego znie艣膰. Ale od czasu jak stosuj臋 diet臋 wed艂ug dra Janusa oraz pij臋 MO (mikstura oczyszczaj膮ca) pana S艂oneckiego http://www.bioslone.pl/mikstura z dnia na dzie艅 czuj臋 si臋 coraz lepiej. Na pocz膮tku by艂em sceptycznie nastawiony do tej metody ale teraz widze, 偶e ona dzia艂a i polecam j膮 ka偶demu kto ma k艂opoty pokarmowe bo wiem jakie uci膮偶liwe to jest dla 偶ycia. W celu upewnienia si臋 na 偶e macie grzybice, polecam wykonanie badania pod k膮tem grzybicy na aparacie MORA, w ka偶dym wi臋kszym mie艣cie mo偶na znale藕膰 takie urz膮dzenie - badanie jest niedrogie, bezbolesne, trwa kilkana艣cie minut i daje 99% pewno艣ci (100% daje tylko sekcja zw艂ok :)) Polecam Wam ksi膮偶ki J. S艂oneckiego "Zdrowie na w艂asne 偶yczenie" - dwie cz臋艣ci Oczyszczenie i O艣wiecenie oraz "Mikstura oczyszczaj膮ca przeciwko chorobom XXI wieku" i ksi膮偶k臋 dra A. Janusa "Nie daj si臋 zje艣膰 grzybom candida". Z nich mo偶na si臋 naprawd臋 wiele dowiedzie膰 na temat grzybicy organizmu oraz jak sobie z ni膮 radzi膰. Obaj panowie s膮 ekspertami na forum http://mikstura.kei.pl/forum/index.htm udzielaj膮 si臋 tam aktywnie i zawsze s艂u偶膮 pomoc膮. To forum jest kopalni膮 wiedzy przede wszystkim o dolegliwo艣ciach przewodu pokarmowego ale nie tylko. Nie trzeba si臋 tam rejestrowa膰 by m贸c je przegl膮da膰 i szuka膰 informacji. Opr贸cz tego polecam stron臋 dra Janusa kt贸ra zawiera informacje zawarte w innej jego ksi膮偶ce "Postawi艂em na zdrowie" www.drjanus.pl Ksi膮偶ki nie s膮 drogie, kosztuj膮 po ok. 20 PLN a ta o Miksturze - 5 PLN. Naprawd臋 warto zainwestowa膰 te 80 PLN bo wiele si臋 wyja艣nia po ich lekturze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRoCIn
Tu jeszcze macie inny w膮tek z kafeterii http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1974873&start=7470 dotycz膮cy gzybicy uk艂adu pokarmowego. S膮 tam dwie dziewczyny Edith i kati81, kt贸re te偶 polecaj膮 kuracj臋 wed艂ug Janusa i S艂oneckiego Nie za艂amujcie si臋, tych wszystkich objaw贸w mo偶na si臋 pozby膰 i zn贸w 偶y膰 normalnie, tylko trzeba troche si臋 zainteresowa膰 tematem i naprawd臋 wzi膮膰 za swoje zdrowie, bo nikt za nas tego nie zrobi a ju偶 napewno nie lekarze, bo na kim b臋d膮 zarabia膰 jak was wylecz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZrozpaczonyIBS
Trocin, my艣lisz 偶e jest mo偶liwe, 偶e wszystkie moje objawy s膮 wywo艂ane t膮 grzybic膮? Mam na my艣li 艣luz, b贸le jelitowe, zaparcia, zw臋偶ony prze艂yk, refluks itd. Gdyby tak by艂o i naprawd臋 zosta艂bym w ko艅cu zdiagnozowany, by艂bym w si贸dmym niebie. Dodam, 偶e na wymazach z gard艂a dwukrotnie wyszed艂 mi gronkowiec z艂ocisty, cho膰 nie wiem czy to ma jakie艣 znaczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRoCIn
objawy o kt贸rych piszesz to efekt zagrzybienia organizmu, co do gronkowca to niestety nie wiem wiele, poza tym 偶e jest napewno gro藕niejszy od grzybicy ale te偶 da si臋 go zwalczy膰. Ja tematem interesuje si臋 dopiero od oko艂o 3 miesi臋cy jak MOREM wykry艂em u siebie grzyby, wi臋c jestem pocz膮tkuj膮cy w temacie. Ale spr贸buj uda膰 si臋 do jakiego艣 lekarza medycyny naturalnej, homeopaty lub na przyk艂ad irydologa, powinien pom贸c. Ja przede wszystkim polecam wdro偶enie diety przeciwgrzybiczej dra. Janusa - opisana na jego stronie wraz z przyk艂adowymi przepisami oraz picie MO - kt贸ra ma za zadanie wyczyszczenie organizmu z kamieni i z艂og贸w ka艂owych oraz uszczelnienie przewodu pokarmowego, kt贸ry po prostu jest dziurawy i przepuszcza do wewn膮trz toksyny zawarte w po偶ywieniu, kt贸re zdrowy organizm bez problemu powinien wydali膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZrozpaczonyIBS
Ja ju偶 nie pami臋tam kiedy si臋 normalnie wypr贸偶ni艂em o0 Dzis min膮艂 kolejny dzie艅, znowu nic. U irydologa by艂em, wynik badania by艂 taki: - bardzo silna nerwica wegetatywna - genetyczne sk艂onno艣ci do chor贸b uk艂. naczyniowo-sercowego - sk艂onno艣ci alergiczne lub reumatyzm - braki funkcjonalne w odcinku szyjno-piersiowym kr臋gos艂upa - os艂abienie funkcji nerek Chodz臋 na masa偶e do pana w klinice medycyny chi艅skiej, ale wmawia mi ci膮gle, 偶e ten problem siedzi w mojej g艂owie. Ka偶e mi przesta膰 o tym my艣le膰 (jasne) i m贸wi, 偶e problem przejdzie sam. Ma racj臋 z tym, 偶e na pewno nerwica bardzo niekorzystnie wp艂ywa na m贸j stan. Mam potwornie wra偶liwy 偶o艂膮dek. W poniedzia艂ek do niego id臋, poka偶臋 mu materia艂y o tej grzybicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRoCIn
Ja od swojej pani irydolog dosta艂em podobn膮 diagnoz臋 z tym, 偶e ona wie co to jest grzybica i nie musia艂em jej dodatkowo nic t艂umaczy膰. Musisz przede wszystkim zapozna膰 si臋 z ksi膮偶kami o kt贸rych pisa艂em, bo po tej lekturze ogromnie du偶o w g艂owie si臋 wyja艣nia w temcie dzia艂ania tych grzyb贸w na organizm, psychik臋 i wog贸le jak to wszystko wygl膮da od 艣rodka. gard艂owianka piszesz, 偶e bedziesz usuwa膰 migda艂ki. Zerkinij na ten artyku艂 http://www.eioba.pl/a80609/angina_genetyczne_czyszczenie_dna jest tam wyja艣niona funkcja migda艂贸w w naszym organi藕mie i zastan贸w si臋 czy warto je (raczej go, bo pewnie chodzi o tzw trzeci migda艂ek) usuwa膰. Ja ju偶 jakie艣 20 lat temu mia艂em go usuni臋tego ale teraz (maj膮c t膮 wiedz臋) nie pozwoli艂bym na to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gardlowianka
oczywiscie po razx drugi zapomnialam o tescie zaraz po przebudzeniu, zrobie wiec po paru godzinach od posilku. A co z waszym oddechem, czy jest normalny czy maice kapcia w buzi. Moj za dnia jak jem jest normalny za to z ranca to zabijam;) Co do stolca to mam super codzienne oproznienie i ogolnie na moj przewod pokarmowy nie narzekam, zero boli, szybkie trawienie, nawet moge zjesc ogorki kiszone i popic mlekiem i nic mi od tego nie bedzie (mleka jednakze nie trawie wiec go nie pijam). Trocin dzieki za linki, zaraz skorzystam. A czy laryngolog nie powinien byl zauwazyc tego jakbym miala grzybice gardla? Nic mi nie powiedzial tylko powiedzial ojojoj, migdaly zawalone i sa do wyciecia;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZrozpaczonyIBS
99% procent laryngolog贸w pewnie nie s艂ysza艂o o grzybicy uk艂. pokarmowego, tylko usuwa膰 migda艂y, usuwa膰 migda艂y! Tylko to potrafi膮. Oddech? Wiesz co, mia艂em identycznie jak ty przez d艂uuugi czas, potem jako艣 mia艂em w miar臋 normalny przez ok. p贸艂 roku, mog艂em wyj艣膰 na czczo z domu. Teraz znowu mam kapcia :)

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie po dlugiej przerwie :) po odstawieniu colonixu powrot do \"w miare normalnosci\" trwal 1,5 miesiaca, nadal mam brzuszek - bebenek, choc drobna jestem , ale widze poprawe ogromna. Jem duzo blonnika, ale nie tego z pudelka, ale naturalnego, czyli otreby [pszenne, warzywa, wlasny chlebek na zakwasie itd. + candida clear i widze takie same dlugie \"robale\" jak inni po colonixie i na szczescie picie herbatki senesowej nie jest zupelnie konieczne. Wydaje mi sie, ze u mnie takie byly przejscia, bo za szybko odstawilam cukier, make pszenna, mleko itd. a zaczelam lykac blonnik, organizm nie przyzwyczajony do takiej ilosci blonnika glupieje, dlatego nalezy zaczynac od minimalnej ilosci, w przypadku organizmu cierpliwosc to podstawa. Tombak i Malachow twierdza, ze nalezy powolutku odstawiac toksyny, czyli m.in. wspomninae wyzej produkty. TRoCIn, czy mozesz polecic miejsce w Wawie, gdzie robiles test MORA? ostatnio zbyt wiele ich sie natworzylo i czesto sa nastawieni, ze ta grzybice juz sie ma i tyllko nalezy, oczywiscie u nich, podjac leczenie. pozdrawiam i zycze zdrowia i cierpliwosci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gardlowianka
Robilam test ze slina, wyszly mi bardzo malo widoczne niteczki i nie bylo ich duzo, po godzinie w szklance troche babelkow jakby woda byla gazowana. Czy skoro tego malo znaczyc moze ze mam grzybice ale malego stopnia czy jak? Trocin wiesz moze jak wygladac powinna zdrowa slina w szklance wody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRoCIn
Test MORA robi艂em w Lublinie, bo w Warszawie jako艣 nie mog艂em znale藕膰 takiego, kt贸ry mi przypasuje... wi臋c pojecha艂em do Lublina :) Nie wiem jak powinna ta 艣lina wygl膮da膰. Ja do szklanki nie plu艂em, nie robi艂em sobie testu w ten spos贸b - to raczej ma艂o miarodajna metoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mebahel
Witam, czy kto艣 mi mo偶e powiedzie膰 jak d艂ugo czeka艂 na przesy艂k臋. Ja czekam ju偶 3 dni, zero odpowiedzi, w艂膮cza si臋 tylko sekretarka, wysy艂am maile z zapytniem i zero odpowiedzi. Jakie艣 nieporozumienie. Nawet skonsultowa膰 si臋 nie mo偶na. Powiedzcie jak d艂ugo wy czekali艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRoCIn
Jak rozumiem pytasz o colonix... Ja jak zamawia艂em po po艂udniu to by艂 za dwa dni a teraz jak zamawiam sobie sam b艂onnik i robi臋 to z rana to kurier jest na drugi dzie艅 po po艂udniu

Udost臋pnij ten post

to sa podobno jedne z najlepszych w polsce testow na grzybice. Laboratorium jest w Poznaniu ale wysyla sie probki do nich z calej Polski. na ich stronie jest objasniona procedura. http://www.cbdna.pl/ Zrozpaczony: twoje objawy wskazuja na grzybice. Zrob test i bedziesz mial pewnosc. Wtedy bedziesz wiedzial co i jak. przeczytaj publikacje dr Janusa.

Udost臋pnij ten post

Do dr quin Moja c贸rka mia艂a takie objawy.Krwi uchodzi艂o z niej!!.Zaparcia,okropne b贸le g艂owy,omdlenia i co tylko.Co si臋 okaza艂o mia艂a polipy odbytu.Zabieg nie by艂 taki straszny.Warto znale藕膰 lekarza,kt贸ry ma do艣wiadczenie.No i warto p贸j艣膰 prywatnie.Pozdrawiam My艣l臋 jednak,偶e po takim czasie,no ju偶 min膮艂 m-c jest ju偶 po dolegliwo艣ciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3ilterki
Od jakiego艣 czasu obserwuj臋 to forum. Colonix bior臋 od trzech dni. Jednak nie na ten temat chc臋 napisa膰, pisz臋 do ZrozpaczonegoIBS. ZrozpaczonyIBS przede wszystkim musisz wyleczy膰 gronkowca z艂ocistego, gdy偶 to on mo偶e powodowa膰 takie objawy. Dobrze gdyby poza wymazem z gard艂a zrobiono r贸wnie偶 antybiogram. My艣l臋 偶e bez antybiotyku si臋 nie obejdzie, dobrze jak sko艅czy si臋 na jednym. Podczas kuracji antybiotykowej koniecznie 艂ykaj flor臋 bakteryjn膮 by zapobiec grzybicy. Ja leczy艂am si臋 prawie rok, ale dzisiaj prawie o tym nie pami臋tam . Je艣li jeste艣 z Warszawy mog臋 poleci膰 Ci dobre laboratorium i dobrego laryngologa. Mnie pom贸g艂 skutecznie. U niego r贸wnie偶 leczy艂am swojego syna. Lekarz godny polecenia!

Udost臋pnij ten post

to ja poprosze namiary na tego larynologa i laboratorium, bo od 2 miesiecy mam klopoty z gardlem, bez przerwy infekcje, juz nie moge 馃槶

Udost臋pnij ten post

ostatnio bralam dosc dlugo antybiotyki z powodu zeba. Efekt? rozwolnienia, jakis swiad... Biore od kilku dni wiec bakterie kwasu mlekowego ale problemy ciagle trwaja... Nie wiem co robic...Czyzby wytworzyla sie kandydoza? Moim problemem jest ciagle zmecznie, tendencje do biegunek oraz czeste infekcje + stany podgoraczkowe. Czekam na wyniki testu na kandydoze bo test sliny ja sugerowal. Trocin, czy to, co robisz : dieta + MO wystarczy do wyleczenia sie z kandydozy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3ilterki
Do Nana. Z grzybicy nie wyleczysz si臋 bior膮c kwas mlekowy. Je艣li masz grzybic臋 konieczny b臋dzie mycogram i leczenie celowe. Podaj mi sw贸j adres e-mailowy to prze艣l臋 Ci namiary na laboratorium (osoba kt贸ra go prowadzi zrobi z Tob膮 wywiad dotycz膮cy objaw贸w i na tej podetawie okre艣li jakie badania s膮 konieczne do postawienia diagnozy, wie co robi, ten zaw贸d to jej pasja, a do tego jest bardzo 偶yczliwa i chce pom贸c. Czasami poleca r贸wnie偶 lekarza. Naprawd臋 warto!) Dam Ci r贸wnie偶 kontakt do 艣wietnego laryngologa. Bez ich zgody nie chc臋 tego robi膰 na og贸lnym forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colon PAck
Dotyczy Colon Pack Z ogromnym zainteresowaniem czytam wypowiedzi, komentarze dotyczace problemu oczyszcznia organizmu. Litertaura naukowa podaje, ze ok. 90% prblem贸w chorobowych powstaje z zanieczyszczonych jelit. W wiekszo艣ci przypadk贸 leczymy nie to co trzeba i nie tym co trzeba. Nasze domowe zwierz膮tka oczyczyszczamy, odrobaczamy nawet dwa razy do roku, siebie nigdy......!!!! Wiele kraj贸w chociazby takich jak: Wegry, Czechy, Rosja prze艣cign臋艂y nas w tej materii ok. 15 lat... Nasza prasa nie tylko specjlaistyczna poswi臋ca coraz wiecej miejsca tym tematom... Praktycznie rzecz bior膮c to nie podajemy obecnie 偶adnych suplement贸w, nie rozpoczynamy zadnej kuracji odchudzaj膮cej, nawet upiekszajacej.. bez oczyszczenia organizmu.. Dlaczego? Podane suplementy w postaci tabl. kaps. itp wch艂aniaj膮 sie w 1-2%, zamiast 50%, podobnie jedzenie nie wch艂ania sie w 90% a w kilku.. Odchudzanie si臋 - niezaleznie od metody- bez oczyszczenia organizmu jest b艂edem w sztuce lekarskiej.. Dlaczego? Poniewaz up艣ledzone wch艂anianie po偶ywienia, plus np: g艂od贸wka skazuje wszelkie kom贸rki na obwodzie ona super niedo偶ywienie... One ciagle sa g艂odne i po zako艅czeniu odchudzania krzycz膮 z g艂odu i natychmiast tyjemy... Efekt jojo wystapi zawsze... Pod koniec wrzesnia uka偶e si臋 ksi膮zka pt. "Dekalog Zdrowia i D艂ugowiecznosci" jeden z rozdzia艂贸w dekalogu to SYSTEM OCzyszczania ORganizmu... Zawodowo zajmuj臋 si臋 SOO Colon Pack, dlatego w razie problem贸w i pytan prosze o korespondencje.. Zobaczcie str. www.mitranet.pl www.siwik.medserwis.pl Z pozdrowieniami dla tych co chca zy膰 zdrowo i d艂ugowiecznie.. Dr E.Siwik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Slavko-Sceptyk
Przeczyta艂em z uwag膮 ok 5 stron wypowiedzi - na wi臋cej nie mam czasu/si艂y. Mam pewne w膮tpliwo艣ci, ale raczej jestem pewnien, 偶e JA-ANNA to po prostu "agent" firmy colonix, ca艂kiem zreszt膮 sprawnie nabijaj膮cy czytenik贸w w bambus. W zasadzie tylko ona "艂膮czy w sobie" 3 podejrzane cechy: 1) jest zdecydowanie "usatysfakcjonowana" zakupem 2) jest "zdeterminowana doprowadzi膰 go do ko艅ca", 3) sugeruje, 偶e pogorszenie w terapii nast膮pi艂o "po odstawieniu herbatki", polepszenie - "gdy tylko do herbatki wr贸ci艂a" (to nie cytaty, ale sens wypowiedzi, nie chce mi si臋 szuka膰 dos艂ownych brzmie艅). Pitu艣 bajdu艣 sralalajtu艣.... Zdecydowanie bardziej przekonuj膮co i szczerze brzmi膮 wypowiedzi bartekm albo Nadienki. Co do tej magicznej "Galerii Paskudztw" , cudownie wy艂a偶膮cych nam z odbyt贸w w trakcie terapii, to wydaje mi si臋, 偶e najbli偶ej by艂 bartekm: najprawdopodobniej te masy ka艂owe formuj膮 si臋 z... samego Colonixu, czyli z rozd臋tego wod膮 wysokoprocentowego b艂onnika. Wskazuje na to zadziwiaj膮ce podobie艅stwo tego syfu u - rzekomo - r贸偶nych os贸b. Podkreslam - doczytalem ten w膮tek tylko do 5 strony. Je艣li powstarzam czyjes my艣li, przepraszam. PS. Nie wydawajcie tyle kasy na to cu艣. Buziaki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colonizacja
Dziekuj臋 za wiadomo艣膰 dotyczac膮 Colonixu. Nie znam suplementu wi臋c nie moge zabra膰 na ten temat g艂osu. Jaka jest cena? Obecnie na 99% zajmuj臋 si臋 SOO Systemem Oczyszczania Organizmu- Colon Pack, st膮d KOLONIZACJA. Du偶o zdrowia Dr E.S.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
Witam! Ot贸z m贸j problem wi膮ze sie z niestrawnosci膮 jelita, by艂em na badaniach i Pan doktor stwierdzi艂 iz jest to IBS (zesp贸艂 jelita drazliwego), dlatego chce sie dowiedziec od osob kt贸re stosowa艂y COLONIX czy ta kuracja to jedno wielke oszustwo czy moze jednak to pomaga! Z g贸ry dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam romu艢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Romusia Dotyczy problemu jelita drazliwego. Pytania: 1. Czy wykonano jedno z bada艅 takich jak : gastroskopia, kolonoskopia, test na Chelicobakter.? 2. Jezeli tak to kolejne zalecneia: stop wszystkie produkty pochodzace od krowy., dwa dni wegetaria艅skie, stop kawa ,herbata, coca i czekolada. 3. Jak papierosy.? Chc膮coczy艣ci膰 jelita, oraz ca艂y organizm stosujemy obecnie Colon Pack. Parasien plus- na wszelkei parazyty CoFiber b艂onnnik rozpuszczalny i nierozpuszczalny HNO herbata naturalna oczyszczaj膮ca Przy rozpoznaniu jakie podajesz, w przypadku zaakceptowania stosowania Colon Pack, mog臋 zasugerowa膰 styl przyjmowania. Z pozdrowieniami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
Ad 1 wykona艂em tylko badanie standardowe czyli mocz, ob , morfologia , krew i na pasozyty^^ Ad 2 ehh prawie na codzien mia艂em doczynienia z produktami mlecznymi;/ ale staram sie ograniczac jak najmniej, doktor pozwoli艂 na spozywanie takich produkt贸w ale tylko niskot艂uszczowe, kawy nie pijam, HERBATA? od kilku tygodni regularnie pije rumianek z miet膮 na zo艂adek! czy to nie aby b艂ad? :/ Ad 3 papieros贸w nie pale! z gory dzikeuje pozdrawiam romu艢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
aaa wykona艂em jeszcze test na Helicobacter Pylori czy jakos tak, na bakterie w zo艂adku.

Udost臋pnij ten post