Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluria

colonix

Polecane posty

Gość balonikik
od 4 dni nie zazywam colonixu, tylko paranil i herbatke, i nadal mam wielki brzuch, Herbata nie dziala na mnie w ogole.ide do lekarza i przerywam kuracje, co z tego ze zrobie raz czy 2 lewatywe, jesli na mnie herbata nie dziala i wcale sie nie zalatwiam

Gość joaskaaaa
cześć dziewczyny, ta, czytam wasze wypowiedzi od kilku stron i raz się uśmiecham a raz chce mi sie płakać w zależności od opinii na temat Colonixu. Wczoraj uległam agresywnej reklamie na stronie internetowej i zakupilam 1opakowanie. Ma pprzyjśc w piątek a od poniedziałku planuję zacząc ale boję sie jak cholera. Wczoraj była u lekarza, przepisal mi syrop i kazał zmilić 2 łyżki otrębow pszennych i siemienia lnianego i zjadac na sucho 2 razy dziennie. Nie mam młynka więc nie zmielilam. Stosuje tylko potrójną dwake syropu i moze nawet pomogło od wczoraj ale to wciąż nie to. Wiecie co mnie "załatwiło"? Herbara Regulavit 2 z senesem- która pilam kilka lat każego dnia i nagle ją wycofali bo senes podobno może sprzedawac tylko apteka..?? Jak pilam ta herbatkę byłam lekka jak motylek - zero problemow. Jak odstawiłam... TRAGEDIA. Do tego odstawilam papierosy - KOSZMAR. Moje jelita odmówily poslucszeństwa. Strasznie cierpię i wkurzam się jeszcze bardziej... Oto moja historia:)

Witam wzystkch zwolenników i przeciwników colonixu.Czytam Wasze wypowiedzi i trudno mi obiektywnie stwierdzić,czy to rzeczywiście cudowny środek oczyszczający organizm ze śmieci,czy kolejny chwyt reklamowy,któremu niektórzy ulegli.Prawdę mówią,gdyby wcale niemała cena,pewnie też bym się skusiłai zakupiła to cudo,al biorę pod uwagę fakt,że kuracja trwa trzy miesiące,więc nie zamierzam spędzić zaplanowanych na lipiec wczasów w kibelku.Proszę natomiast o informację,czy ktoś z Was orientuje się,czy już można zakupić,a jeśli tak to gdzie, polski odpowiednik colonixu COLON PACK? Działa on identycznie jak colonix (ten sam skład,odrobaczanie,usuwanie toksyn itp.),tyle że kuracja trwa 1 ,a zestaw kosztuje 250 zł.Informacja o produkcie w aptece internetowej ukazała się w maju,ale nigdzie nie mogę go dostać.Czy ktoś coś wie?

Gość balonikik
Bylam dzisiaj u lekarza, o COlonixie oczyiwscie nic nie wiedzial, przebadal mnie, stwierdzil ze w jelicie nic nie widzi, nic tam nie ma itd,. przepisal mi MUCOFALK ,,i mam przyjsc za 3 tyg. bnajgorsze jest to, ze ten srodek to cos w stylu Colonixu, bardziej przypomina Colon C- skutkiem ubocznym tez moga byc wzdecia utrzymujace sie przez kilk apierwszych dni. tak wiec teraz juz nie wiem co robic, colonixu nie biore od soboty, herbate i parnail bralam, herbata mi nie pomaga. chce oeslac caly program,ale sie zastanawiam czy moze go zostawic, najpierw przeczyscic sie tym co lekraz zapisal i co mi jesczce przepisze jak pojde do niego za 3 tyg i dopiero wtedy jak bede przetkana zaczac kuracje colonixowa. co myslicie???? , dzisiaj nie wzielam tez paranilu, nie wiem co z herbata, moze z Mucofalk-iem zadziala?? co robic???

Gość balonikik
ogolnie to ten colonix to najwiekszy blad jaki moglam sobie ostatnio zafundowalam. ledwo sie poruszam, zaluje ze w ogole to zamowilam, pakuje i odsylam.

balonikik nie namawiam Cie bys zostawila colonix, ale po odstawienieu colonixu nadal ten blonnik bedzie w Tobie siedial, dopoki go czyms nie przepchasz ... to smiesznei brzmi, ale ja mam to samo, codziennie uzywam lekow, ktore opisalam i czopki glicerynowe lub lewatywa, cos sie dzieje, ale zadna rewelacja, najpierw to, co blokuje ujscie dla blonnika musi zostac usuniete, a skoro jelito jest dlugie, to musi zajac troche czasu, nawet moj lekarz tak mowil, jest mi b. przykro, ze sie meczysz, ale uwierz mi, ja przechodze przez to samo, ale nie chce przerwac, poczekam, az colonix wymiecie mi z jelit to badziewie, przez blonnik trzeba po prostu przejsc... pozdrawiam

Gość balonikik
Nadienka wiem, a jak teraz bede brac to co mi przepisal lekarz i sie na dobre zatkam? jutro ide jesczce do ogolnego na pobieranie krwi. nie wiem, jesczce kilka dni i pekne, jak dlugo to moze trwac, myslalam zeby znowu wziac tabletki przeczyszczajace, tym razem 2 na raz, choc pewnie lekarz bezdie przeciwny,ale ilez mozna czekac

Gość balonikik
lekarz powiedzial ze jak juz chce to moge wziac te tabletki przeczyszczajace dzisiaj, tak wiec wemze na wieczor. Nadienka a ty jak czesto sie teraz zalatwiasz odkad jestes zatkana , to juz za dlugo trwa

balonikik ja na colonixie od okolo 3 tygodni i tez jestem zapchana, ale od soboty biore czopki glicerynowe - nie bierz przeczyszczajacych !!! bo bardziej uposledzisz jelita - albo lewatywke i te moje leki o ktorych wczesniej pisalam i jest ok, codziennie 1-2 razy, to jest wspomagana opcja, ale herbatka dziala w sumie tak samo, tez mam duzy brzuch, ale to blonnik, a jak juz wczesniej mowilam, blonnik potrzebuje czasu by sie przepchac przez zapchane jelita, a ja mam naprawde niezle zapchane, trzeba cierpliwosci przy tym i nie zalamuj sie, ja przechodze przez to samo, w koncu sie ruszy, jestem o tym przekonana pozdrawiam

Gość balonikik
hey, moje tabetki zaczynaja dzialas dopiero w jelicie grubym, omijajac cienkie. tak wie c moze nie bedzie tak zle? przeciez ni ebiore tabletek regularnie, co 2 czy 3 dni tylko w momentach kryzysowych. ja nie biore od soboty colonixu a od wczoraj tez paranilu, i jest katastrofa!

Gość patrz
Colon Pack można kupić na stronie IGYA

Gość balonikik
Nadienka, a jak sie nie ruszy? :(

Gość balonikik
no i sie nie rusza nawet z tabletkami przeczyszczajacymi. lekarze o colonixie nie nie wiedza, wiec nie maja pojecia co moze byc, a ja juz nie mam sily

balonikik a lewatywa, nie przemozesz sie? sprobuj chociaz, mi I zajela godzine, bo nie potrafilam tego robic, a teraz z powodu naprawde zapchanych jelit - 5 minut - nie musze robic zadnych cwiczen, czy masazy, idzie jak z platka lewatywa pomoze, musisz zadzialac od drugiej strony! Duphalac jest tez ok, syrop niedrogi, ale pomaga, bo tak naprawde lykajac kolejne leki nie pomozesz sobie, bo nie dadza rade sie przebic przez blonnik i badziewie, ja sobie to tak wyobrazam, jak zapchana rura, lewatywe polecam, jest naprawde skuteczna, nieprzyjemna ale dziala trzymam kciuki

Gość balonikik
Nadienka tabletki zadzialaly!!! brzuch hmm nie wiem wydaje mi sie troche mniejszy, nie wiem ale jaki bezdie wieczorem jak cos zjem. jesli tabletki zadzialaly i mi troche poluzowaly tam wsyzstko ze poszlo to moze ten blonnik sie latwiej przepcha? tabletek juz nie mam zamiaru brac.,co powinnam za to jesc..nic z blonnikiem? warzyw wie cnie jesc?? co powinnam jesc, jelsi ja tylko jogurty ryby i warzywa jem..moze ryz brazowy? nie mam pojecia.

Gość joaskaaaaaaaa
Dziewczyny jak to się stalo że macie aż takie zaparcia, że nie zalatwiacie się po kilka dni? Kiedy to się u Was zaczęło?

Gość balonikik
ja zaparcia to mialam i tak juz wczesniej no moz emniej zaparcia ale wzdecia.a od momentu jak zaczelam kuracje colonixem, zatkalo sie. jesczce drugiego dnia moglam na toalete a potem juz bylo cienko, raz dziennie ale slabo. potem doszedl ten brzuch, wydaje mi sie ze przy zwiekszeniu dawki colonixu. ja tak sobie odmawialam wczesniej dobrego zarcia zeby jakos wygladac w to lato a tu klops. ja juz nie wierze ze to kiedys zejdzie, herbatka na mnie w ogole chyba nie dzialala. wody pije bardzo duzo w porownaniu do tego ile pilam wczesniej to uuuuu. nie wiem, ale to jest straszne czy tabletki czy lewatywa. to nie jest normalne. ja odsylam w pn na 100%. za te pieniadze zaplace lepiej to co mi lekarz przepisze czy za jakies dodatkowe badania za ktore musze placic prywatnie. nie twierdze, pewnie wielu ludziom colonix pomogl. mnie dobil. pozdrawiam

Gość balonikik
czy picie herbaty z senesem mi teraz moze pomoc?

Gość joaskaaaaaa
Jezu to przerażające co piszesz. Strasznie Ci współczuję. Jeśli herbatka Kleri Ci nie pomogla to nie pomoże Ci też picie senesu. Trzymam kciuki walcz dalej. I JESZCZE JEDNO: JAK SIĘ ZATKAŁO TO MUSI SIĘ ODETKAĆ!!!

Gość kkkkinga
Witam. Przeczytałam wszystkie wypowiedzi(zajęło mi to dwa dni)-bardzo dużo danych ,aż się w tym wszystkim pogubiłam. Podziwiam wiedzę jaką dysponujecie. Ja nigdy się nie zastanawiałam nad zdrowym odżywianiem, aż do tej pory..30 na karku ,brzuch zaczyna nabierać dziwnych kształtów ,jestem ciągle ,śpiąca, a po przebudzeniu czuję jakby mnie ciężarówka przejechała-jestem cholernie zmęczona. Ale nie ma co się dziwić :niezdrowy tryb życia. Problemy z wypróżnianiem miałam od zawsze(po mamie) i nie wiedzieć czemu zniknęły ,bo tak- rano kawka z papieroskiem ,potem więcej papierosków, potem z 2 batoniki lub cała czekolada ,wieczorem bułka ,w nocy piwko(Wiem przerażające)Mam wrażenie że wypróżniam się ,bo nie przetrzymuje „bąków” .Może moja teoria jest głupia, ale naprawdę jak sobie popurkam ,to w pewnym momencie czuję ,że musze zasiąść ;) Co do colonixu, bo przecież po to tutaj weszłam...nie przekonaliście mnie. Może i pomaga, a może i uzależnia(tam ludzie się wypowiadali że będą to stale stosować..?)hello! ile trzeba zarabiać? Wolałabym coś tańszego. Jedyny plus to pozbycie się robali. Co do zdrowego trybu...Zaczęłam ostatnio robić sobie sałatki. Myślę, że sałata z oliwą i innymi kolorowymi dobrodziejstwami dobrze na mnie wpłynie- zapcha brzusio ,a oliwa popchnie wszystko ku dołowi.. Do tego otręby ,jogurty(już się zakupiłam)woda (żadnych soków-400kcal)zrezygnuję(oczywiście stopniowo) z czekolady , trochę ruchu i powinno być dobrze Ale co dalej? .Może zrobić hydrokolonoterapie – ale gdzie takie coś robią? Pozbyć się ewentualnych pasożytów –dokładnie czym? To tyle pomysłów na rozpoczęcie mojego nowego ,zdrowego trybu życia. Czy jeszcze mogłabym coś dla siebie zrobić? Proszę podpowiedzcie mi ,bo czuje że mam strasznie zasyfiały organizm. I chyba w końcu czas na jakieś zmiany..

Gość balonikik
blonnik pecznieje w jelicie cienkim , a moje tabletki dzialaja w grubym chroniac cienkie..tak wiec nie wiem, moze glodowka pomoze?? jednodniowa?

Gość Agulaaaa27
Hello wszystkim zestresowanym. Siedze tu z 4 godziny, czytam i czytm o tym colonixie i o całej reszcie dobroci, bo też ostatnio dopadły mnie zaparcia i ogólnie czuję się zaśmiecona.Ale wypowiedzi tutaj też mnie nie przekonały - szczególnie dotyczące wzdęć (bo mnie też dotyczą) i colonixu nie kupię. Słyszałam od koleżanki o śmiesznie tanim sposobie na zaparcia i powiem, że czas do tego wrócić: otóż: łyżeczkę siemienia lnianego zaparzyć i wypić rano na czczo a wieczorem około 200 ml kefiru i to wszystko. Kiedyś mi pomogło, może wam też pomoże? Trzymajcie sie ciepło

Gość joaskaaaaaaa
cześć! Dzisiaj jest 4 dzień odkąd biorę Colonix. Powiem, ruszyło dopiero wczoraj, trzeciego dnia. Ale za to jak!!! Zgubiłam w pasie ładnych kilka centymetrów... Wygląda na to, że na mnie colonix działa. Wiem, że zaparć nie zlikwiduje ale może przeczyści te jelita, żeby treść pokarmwa mogla tam się swobodnie przesuwać na przyszłość... Sprbować nie zaszkodzi. Powiedzcie, gdzieś przeczyalm na kótymś z forum, że podobno jest filkm dokumentalny o skutkach colonixu - wystraszyłam się. Macie na ten temat jakies wiadomości?

Dziewczyny!Po co płacić tyle kasy za Colonix,skoro jest polski,tańszy odpowiednik o nazwie Colon Pack.Działa również oczyszczająco na organizm (walka z pasożytami,oczyszczanie jelit ze złogów i organizmu z toksyn),kuracja trwa miesiąc a nie trzy i kosztuje mniej,bo 250 zł.Zamówiłam go dzisiaj telefonicznie.Polecam stronkę: http://www.mitrazdrowie.pl/index.php?id=katalog&p=39&cat=3

Gość Colon.Pack
"Dziewczyny!Po co płacić tyle kasy za Colonix,skoro jest polski,tańszy odpowiednik o nazwie Colon Pack.Działa również oczyszczająco na organizm (walka z pasożytami,oczyszczanie jelit ze złogów i organizmu z toksyn),kuracja trwa miesiąc a nie trzy i kosztuje mniej,bo 250 zł.Zamówiłam go dzisiaj telefonicznie.Polecam stronkę: http://www.mitrazdrowie.pl/index.php?id=kata log&p=39&cat=3 " Jeśli ktoś jest zainteresowany polskim, wcale nie gorszym od Colonixu zestawem Colon Pack, to mam do sprzedania w dowolnych ilościach. Jestem dystrybutorem. Piszcie na @. Ruszyła sprzedaż. Produkt ma wszelkie potrzebne certyfikaty dobrej praktyki produkcyjnej. Są przestrzegane wszelkie normy czystości i jakości surowców. Produkcja polska - zasługująca na popieranie w tym przypadku w 100%! Produkt jest bardzo dobry i już sprawdzony! Jest możliwość tańszego zakupu. Zapraszam!

Gość Colon.Pack
C.d. Jestem Współpracownikiem Firmy Mitra - producenta zestawu Colon Pack. Zapraszam wszystkich zainteresowanych i pamiętajcie, że profilaktyka jest zawsze lepsza od leczenia!

Gość ........................... .

Gość ryzykant
Jestem zainteresowany tematem.

Mam pytanie: -gdzie mozna kupic NAJTANIEJ Colonix? nie ukrywam, ze jest drogi... - czy zauwazyliscie jakies zmiany w wadze pod wplywem tej kuracji?