Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkova

praca w promod czy pullbear???

Polecane posty

Gość cisza.......
jest cisza bo kierownictwo na urlopach.... jak wroca to sie znow zacznie wylewanie żali

Gość kolekcja???
kolekcja się nie podoba . Miało nie być brązów - a są , miał być zamiast tego khaki - a jest na wyprzedaży . Miały być nowe wzory a są stare - hit - fuksjowy płaszczyk z ubiegłego sezonu . To jest to nadążanie za modą ? Żenada !!!! Ciemno , czarno i ponuro. Ważne żeby klientka kupiła jakiś hicior w innym salonie i przyszła do nas dobrać do niego generika .

Gość fashionistkaaaa
Swięta prawda z tą kolekcją. Miały być nowe trencze, są identyczne jak w zeszłym roku, tylko pasek dodali :/ swetry z baletnicą-identyczne. Swetry z agrafką-identyczne, Wspomniany już różowy płaszczyk-identyczny, w beżowym zmienili tylko guziki :/ dżinsy z paskiem po 199zł, które w ogóle sie nie sprzedają-identyczne. kOszule wszystkie takie same, tylko różne wzorki. Połowe asortymentu się powtórzyła. Jest tylko kilka rzeczy godnych zainteresowania, a tak to kicha. Taaa...khaki miał być drugą czernią :/ jest gówniany!! Na dodatek niektóre ceny z kosmosu...ah ten Promod :/

Gość Podobnież
nasza kochana Beti szuka na urlopie gorączkowo innej pracy. Paulińcia zakwestionowała ostatnio jej zdolności menedżerskie , zabrała kredyt zaufania i szykuje jej propozycję wyjazdu na Ukrainę jak nie to adyjos pomidore. Podobno B. pogłębił się od płaczu wytrzeszcz oczu. A region ma objąć Anecia:)))))))))))))))))))) w końcu bo od dłuższego czasu dziewczyna się zaharowywała , odwalała za Beti kawał roboty .

Gość ciekawe????
baaardzo ciekawe skąd to wiesz?? skoro beata jest na urlopie to chyba chodzisz za nią całymi dniami skoro wiesz ze szuka pracy, albo jestes kimś z jej bliskiego otoczenia. a jesli tak jest to brawo za lojalność wobec przyjaciół;)

Gość ciekawe????
aha i jeszcze jedno, skąd ty wogóle masz takie info kto komu zabiera kredyt zaufania????? no chyba że jesteś jakimś biurowym kablem!!!!!

Gość Uderz w stół
a nożyce się odezwą

Gość tak jestem
biurowym kablem - lepsze to niż - nie pracuje w tej firmie a sprawę znam tylko ze słyszenia . Co chcesz jeszcze wiedzieć to cię uświadomię . Kto kogo nienawidzi - kto pisze donosy do nowego dyrektora na P. czy co kto jadł wczoraj na obiad ? Wiem także kto z kim sypiał - ze słyszenia ale szczerze w to wierzę. Jak któraś z was odpisze mi ile to we mnie kompleksów i nienawiści - wyśmieję. Po prostu bardzo ale to bardzo lubię słuchać następnego dnia w pracy jak to jedna ratowała honor drugiej na forum , a za jej plecami wbija jej nóż w plecy . Taką mam zboczoną zabawę :))))))))))))))

Gość hihihihihihih
a to z kim sypiał?:)

Gość hihihihihihih
i kto kogo nienawidzi:D z reszta wszystko mnie interesuje bo lubię plotki;)

Gość katarinha
macie jeszcze jakies ciekawe nowinki??

Gość ??????????????????????
?????????????

Gość muszelkaa
czy ktoś pracował w CH Forum Koszalin ??????

Gość bytom
czy ktoś pracował w bytomskim promodzie? chcialabym zlozyc tam aplikacje.

Kur....a, Katarzyno ogarnij się. Gdzie się podziała Twoja empatia!! miałaś się pohamować i być bardziej wyrozumiała dla swoich sprzedawców, ale widać była to zmiana krótkotrwała!!! Ech widzę, że zapomniałaś już jak to Tobie zdarzały się nieprzewidziane sytuacje, no ale cóż ......

Gość promodzianka
praca w tej firmie to jeden wielki mobbing, z kazdej strony, zarowno od strony dyrektorki, kierowniczki regionalnej, kierowniczki sklepu i jej zastepcy, dodatkowo znajduja sie wsrod zwyklych sprzedawcow kable, ktore podloza ci noge za kazdym razem kiedy nadazy sie ku temu okazja. praca w promod to jedna wielka porazka i przykre jest to jak sie patrzy na to jak sie zmieniaja dziewczyny, ktore zaczynaja tam pracowac, ja juz mam na szczescie to za soba, ale nawet cieko bylo rozstac sie z ta firma

Gość pupil
no i pupilki,ktorym tak naprewde tylko wydaje sie ,ze sa pupilkami bo w odpowiednim dla B czasie przestana nimi byc i wyleca na zbity pysk w okolicznosciach o ktorych nie mozna powiedziec "przyjemne"....grunt to udawac debila a wtedy wszystko przebiega spokojnie..:)

Gość z perspektywy czasu
zazou Do silna: "dla zwykłego przeciętnego sprzedawcy nawet jeśli jest po studiach na odpowiednim kierunku a nie ma znajomości...jest to diabelnie trudne..." Chyba coś ci się pomyliło, a może sama zyskujesz pracę po znajomości Ciekawe co powiedziałyby o tych rzekomych koneksjach, osoby, które zostały zatrudnione poprzez rekrutację, dzięki temu, że potrafiły się dobrze zaprezentować i są dobrymi handlowcami. Co do komentarza o imprezach integracyjnych, to po pierwsze one jak najbardziej istnieją w promod, a po drugie, jest różnica pomiędzy firmą zajmującą się np. bankowością a siecią handlową. Raczej trudno jest zamknąć nagle wszystkie sklepy w regionie i pojechać sobie na weekendową integrację. A to, że nie można być wg Ciebie, dobrym kierownikiem ani handlowcem bez znajomości angielskiego??? Ha ha ha ha Ciekawe, rozmawiasz w croppie ze swoimi pracownikami po angielsku? I to czyni cię dobrym kierownikiem? Dobry handlowiec, nawet jak nie zna języków obcych, i tak będzie potrafił sprzedać towar. A język jako wymiernik inteligencji? Wybacz, ale często wystarczy być słuchowcem, żeby znać język lepiej niz osoba po filologii. Chyba nigdy nie widziałaś Polaków za granicą, którzy swietnie sobie radzili z językiem obcym, ale ani erudytami ani kosmopolitami nie byli A to, że cropp ma elegancką odzież??? Dziewczyno, całe szczęście, że odeszłaś z promodu Zazou czytam, patrzę i oczom nie wierzę. Czy jest coś , co Ci się w życiu udało? Zero samokrytyki, zero autorytetu- módl się o pracę w tej firmie jak najdłużej. Patrzę na Ciebie i widzę jak się miotasz - dla mnie nigdy nie będziesz miała klasy.

Gość z perspektywy czasu
...Co do komentarza o imprezach integracyjnych, to po pierwsze one jak najbardziej istnieją w promod, a po drugie, jest różnica pomiędzy firmą zajmującą się np. bankowością a siecią handlową. Raczej trudno jest zamknąć nagle wszystkie sklepy w regionie i pojechać sobie na weekendową integrację... ...Jak udało się nam dowiedzieć przyczyną zamknięcia sklepów w regionie wyszkowskim był nie strajk pracowników, ale dzień wolny oraz niespodzianki, jakie właściciel sieci zapewnił swoim pracownikom. Ponieważ w tym roku sklepy Biedronka obchodzą swoje 15 lecie każdy pracownik otrzymał talon na 300 złotych, a w niedzielę 12-go września został zorganizowany piknik na zamku w Stedyni i dlatego wszyscy pracownicy dostali wolne, aby mogli odpocząć i trochę się zrelaksować. Jak nam powiedziała jedna z pracownic sklepu przyjmując się do pracy nie myślała, że otrzymam takie bogate zaplecze socjalne w tej firmie. Jestem bardzo zadowolona z pracy i raczej nie ma drugiego takiego pracodawcy w Ostrowi, który tak by dbał o swoich pracowników mówiła Obecnie sieć Biedronka ma ponad 1500 placówek w całej Polsce, a za to jak traktuje swój personel otrzymuje najwyższe wyróżnienia w kraju"... ja myślę zazou, że Tobie się nie śniło , że sieć handlowa może zamknąć nie tylko sklepy w całym regionie , ale i w całym kraju. Ja myślę, że Ty nie wychyliłaś nosa po za swój region :)

Gość z perspektywy czasu
...A to, że nie można być wg Ciebie, dobrym kierownikiem ani handlowcem bez znajomości angielskiego??? Ha ha ha ha Ciekawe, rozmawiasz w croppie ze swoimi pracownikami po angielsku? I to czyni cię dobrym kierownikiem? Dobry handlowiec, nawet jak nie zna języków obcych, i tak będzie potrafił sprzedać towar. A język jako wymiernik inteligencji? Wybacz, ale często wystarczy być słuchowcem, żeby znać język lepiej niz osoba po filologii. Chyba nigdy nie widziałaś Polaków za granicą, którzy swietnie sobie radzili z językiem obcym, ale ani erudytami ani kosmopolitami nie byli... polecam stronę gazeta.praca i rozmowę z MONIKĄ MASZTAKOWSKĄ z Diners Club Polska -" Znajomość i swoboda w posługiwaniu się językami obcymi to obecnie warunek niezbędny do odniesienia sukcesu w biznesie." Mądrej głowie dość po słowie, ale warto żebyś jeszcze wiedziała , że według badań CBOS-u, w ciągu ostatnich trzech lat, za granicą pracowało niemal 2 mln Polaków. Co ciekawe, tylko 15 proc. emigrantów znajdowało zatrudnienie na stanowiskach kierowniczych. Ja myślę, że z Twoim podejściem, znajomością realiów, obrazem Polaków, którzy świetnie sobie radzili za granicą - nie dziwię się , że od lat pracujesz w promod - gdzie indziej czekałaby Cię oszołamiająca kariera na zmywaku.

Gość z perspektywy czasu
...Chyba coś ci się pomyliło, a może sama zyskujesz pracę po znajomości Ciekawe co powiedziałyby o tych rzekomych koneksjach, osoby, które zostały zatrudnione poprzez rekrutację, dzięki temu, że potrafiły się dobrze zaprezentować i są dobrymi handlowcami... och Zazou, ja myślę , że coś tu się nie zgadza - albo rekrutacja była do dupy albo zrekrutowani. Tak czy siak, dobrze rekrutować osoby, które zle się prezentują i nie są dobrymi handlowcami..... U mnie mają 100/100 za spryt i kamuflaż - odpowiedz sobie Zazou czego Tobie brakuje:) Ps poświęciłam bardzo dużo czasu , żeby napisać to wszystko. Jestem to winna Firmie, która daje baaardzo duże premie za osiągnięte wyniki sprzedażowe - choć nie musi. Pokazuje twarz, chociaż najpierw na niej usiadła. A teraz bijcie w bębny, ja skończyłam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość hgggghyh
nic z tego nie ozumiem

Gość Ela24
a ja aż zanadto. Ale ja też mam już dość robienia z siebie debilki, żeby ktoś wyżej mógł się poczuć lepiej A Zazou faktycznie p... bzdury! Bo po siateczce Promod na dziesięciolecie - to już było przegięcie. Ja pracuję w tej firmie parę ładnych lat i oczekiwałam jak nie zaproszenia na imprezę to choćby imiennego - symbolicznego podziękowania - i nie oburzajcie się proszę tak się robi w innych cywilizowanych sklepach, np w Jysk ostatnio na 10 lecie na każdym sklepie był tort dla pracowników i każdemu regionalny imiennie podziękował, nie wspomnę już faktycznie o pozamykanych biedronkach, żeby pracownicy mogli wszyscy pracownicy mogli świętować. Ostatnio przekonałam się, że niewarto się ścierać dla tej firmy. Przerost formy nad treścią i tyle

Gość promod promod promod
bo liczą sie tylko kierownicy i regionalni, zwykli sprzedawcy są tylko robolami.

Gość mądralaaaa
Promod to dno!!! Tyle w temacie :/

Gość komajka
Ja jestem a raczej byłam stałą Klientką w Krakowie. Zawsze byłam miło obsłużona, klientki rozmumiały moje potrzeby i zawsze chętnie mi pomogły z uśmiechem na twarzy. W ostatnim czasie się to zmieniło, personel jest mniej uprzejmy i olewa pracę. Ostatnio chodziłam po sklepie szukając torebki sama, gdy poprosiłam o pomoc powiedziano mi abym poszła sobie do półki. Ale czytając te opinie widzę że w tej firmie osoby z powołaniem do handlu nie sa docenione i uciekaja. Widocznie nikt w Promodzie nie chce już pracować i zatrudniaja byl kogo.... Było t w Krakowie.

Gość ci o sie stalo
Co sie. Stalo z promod? Kiedys bylo tak pieknie a teraz tylko rozczarowanie

Gość adwe
dzisiaj mam dla was sposób na golonke:) czyli z innej beczki niz promod:) Składniki: 1. golonki - w zalezności od pojemności żołądków docelowych, ale raczej większe niz mniejsze, 2. 2-3 duże marchewki, 3. 2 pietruchy (korzeń), 4. seler średniej wielkości, 5. cebule - kilka, 6. czosnek - nawet cała główka 7. kostki rosołowe - ilość zależ od ilości i wielkości składnika głównego, liść laurowy, ziele anielskie.... i tym podobne rosołowe przyprawy 8. ciemne piwo - ilość zależy od ww składnika i od tego, czy przygotowujac potrawę lubimy "podkręcić" fantazję.... ja lubię więc - 2 butelki a 0,5 l Potrera... 9. ciemny miód (może być gorczycowy lub spadzowiy, albi każdy dostępny...) 10. gorczyca mielona Jak przyrządzić? ostrzegam z góry, iz w pierwszym rzedzie nalezy uzbroić się w cierpliwość i czas.... czyli albo się zakochać (determinacja do poświęćen wzrasta wprost proporcjonalnie do siły uczucia), albo wziąć urlop (to dla pracujących) a zatem, gdy mamy już i determinację i czas to: 1. wybieramy ładne nieprzerośnięte zbytnio golonki (mój rekord to 12 szt...) ale powiedzmy 4 sztuki do 40 dkg 2. sierść opalamy nad gazem lub świecą (trochę archaiczne)- to najlepszy sposób depilacji... 3. dokładnie myjemy w zimnej wodzie, a potem do odpowiedniej pojemności gara i... 4. zalewamy zimna wodą, do której wrzucamy dostepna włoszczyznę + kostki rosołowe i przyprawy... 5. jak się to wszystko zacznie gotować należy zmniejszyć temperaturę i gotować jakieś 2 godziny 6. całość, ze wszystkim należy zostawić na całą noc (zakładam, iż gotujemy wieczorem, w pitątek, po pracy) w gorącym rosole 7. następnego dnia wyciągamy mięso i warzywa i układamy na blasze bądź w brytfannie 8 przygotowujemy TO COS: a) piwo 0,5 l wlewamy do rondelka, b) delikatnie podgrzewając dodajemy miód - wg uznania, ale trzeba zeby nie za dużo bo niektóre samce się krzywią, że za słodkie c) nadal podgrzewając dodajemy gorczycę - rzadko można spotkać sproszkowaną - więc nalezy sproszkowac ją własnoręcznie w młynku bądź moździerzu 9. blaszke z mięsem wkładamy do piekarnika i podpiekając polewamy TYM CZYMS co jakiś czas aż do wyczerpania zapasów 10. należy uważać, by nie przypiec zbytnio skórki, bo zawiedzie to amatorów tego przysmaku, obracać co jakiś czas i podlewać... Potrzebne przybory: Duży gar, brytfanna, bądź blaszka porter. Jak podawać? Efektownie wygląda podane na sposób chłopski: na grubej desce (raz serwowałam na surowym brzozowym krążku), obłożone warzywami z rosołami zapieczonymi wraz z mięsem. Chrzan, musztardę i borówki w małych kamionkowych miseczkach a kapustę i puree w makutrze. Wódkę - wiadomo. Uwagi: Podawać z puree z groszku, młodą kapustką zasmażaną i dobrze zmrożoną wódką - gwarancja potwierdzenia zasady, że przez żołądek do serca, no chyba, że wybranek jest weganem... Czas przygotowania: Proces rozłozony na dwa dni, które można poswięcić na przygotowanie puree z groszku i kapusty.

Gość a co to
dyrekcja z Francji dała termin na poprawę nastrojów?????

Gość a to ci...
Kto by pomyslal ze. Przeczytamy tu kiedys przepis na golonke, hmmm