Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

Witajcie;-) Dzis u nas piekna pogoda wiec prawie cały czas na dworku;-) W piątek małemu wyszedł pierwszy ząbek,drugi w drodze,mam nadzieje ze go tak nie odczuje jak przy pierwszym;-).Wczoraj prasowałam 2 godz nadrabiałam zaległości (wstyd przyznac ze w niedziele)ale kiedys musze.Pozdrawiam Was Dziewczynki 👄

Gość kacha112
czesc dziewczyny, z moja noga lepiej - chodze chociaz kuleje moja niunia ma temperature i ciagle placze w nocy budzila sie co pol godz. kupilam ten termometr przedwczoraj nie jestem zadowolona bo mierzylam malej temperatuje i w jednym uchu miala 37 a w drugim 38 wiec zmierzylam zwyklym rteciowym i wyszlo 37.2

Hej :) Kacha ciesze sie, ze lepiej z Twoja nozka :) Biedactwo ta Twoja coreczka, wiem przez co przechodzisz :( Pozdrowienia dla niej. Jak ma wogle na imie Twoja niunia i kiedy sie urodzila? Pewnie juz o tym pisalas, ale ja to taka zapominalska jestem, ze hoho. Kemii ja ma taki digitalny termometr, bo tylko taki moglam tu dostac. Pielegniarka kazala taki kupic i mierzyc temperature w pupie, ale moj to niemowlak ;) Gochasia zazdroszcze pogody i grautluje zabka, ja mojemu codziennie w buzke zagladam ;) Pozdrowienia

Gość kacha112
Frania, nie pisalam mam mala Adrianke urodzona pod koniec wrzesnia wiecie dziewczyny sluchalam sobie disiaj piosenek itak mi sie smtno zrobilo: przypomnialam sobie obozy, harcerstwo, akademik , imprezy studenckie............. mialam bardzo fajna mlodosc a teaz w 4 scianach z dzieckiem ech...........

Nie martw sie Kacha to normalne, ze troche brakuje Ci tej \"wolnosci\" Ja rowniez wspominam wczesniejsze lata, ale czasy zmieniaja sie to co bylo nie powroci, ale za to mamy nasze niunie :) ktore nas potrzebuja i napewno beda to rowniez wspaniale czasy, czasem bedzie pod gorke, ale takie zycie!! Glowa do gory. Adrianka sliczne imie To mamy dzieci w podobnym wieku :) Moj ma prawie 5 miesiecy! Jakim jest dzieckiem Adrianka? Duzo placze itd?

No dziewczyny,ale się rozpisałyscie ;) kacha super ze noga już lepiej :) Słuchaj każda z nas miło wspomina te czasy co juz były,no niestety kochane teraz juz te di nie wróca:P :P Ale to nie powiedziane że nie możemy równie miło spędzac czasu.Ja w tym roku sama jade do Polski-bez meza-to codziennie z kolezankami-mam zamiar chodzić na pizze,uwielbiam pizze w Polsce.Pychota!! :P :P :P Najgorzej bedzie jak przytyje tak o tych pizzach i mąz mnie nie pozna :P :P

Kemii nie znasz tego powiedzonka \"kochanego ciala nigdy za wiele\" Ja sobie to zawsze wmawiam hehe :p

Frania hahah pewnie że tak nie ma co sobie odmawiać.:) :P :P

dokladnie :p samopoczucie jest najwazniejsze Ja tez sie odchudzam od kazdego poniedzialku

Gość kacha112
kemii, a gdzie lecisz tzn.w Polsce? Frania,Adrianka jest bardzo dobrym dzieckiem,placze tylko jak jest glodna albo zmeczona,czy juz rozszerzasz diete swojego synka?

Kacha ty pomarańczku przefarbujesz ty się nam czy nie?? :) :P

Gość kacha112
a jak mam to zrobic? jak sobie pomysle ze za kazdym razem mam wklepywac haslo...leniuszek jestem

Dziewczyny ja zmykam, bo mysla o nocnym wstawaniu mnie przeraza. Kacha Ty tez jeszcze wstajesz w nocy karmic?

Cześć dziewczyny - przepraszam, że tak rzadko bywam, ale podczytuje Was - tylko wiecie jak z czasem....studia, Wojtuś, teraz jeszcze wizyty u gina (bo o mojej ciąży pewnie już wiecie z innych topików:) ) Pół forumowiczek się zbulwersowało:) ale będę zaglądać częściej:) Franiu:) buziaczek :) czytam na innych topikach Twoje wpisy i dzięki, że chociaz Ty mnie nie potępiasz...

Goniu fajnie, ze jestes :) Dlaczego mialabym Cie potepiac, ciesze sie razem z Toba z Twojego szczescia :) Zostawilam Ci rowniez wiadomosc na Twoim topiku :) Wpadaj tu czesciej jesli znajdziesz czas i dbaj o siebie, nie daj sie zdenerwowac byle komu, nie warto :) Buzka teraz juz naprawde zmykam 👄

hej młodziutkie mamusie:) wreszcie nastał spokój na naszym topiku:):):) Widzę, że nie tylko ja jeszcze nie śpię:) moje dwa łobuzy już zasnęły z maluszkiem były problemy ale już usnęła, za to tatuś usnął szybciutko hihi

hej młodziutkie mamusie:) wreszcie nastał spokój na naszym topiku:):):) Widzę, że nie tylko ja jeszcze nie śpię:) moje dwa łobuzy już zasnęły z maluszkiem były problemy ale już usnęła, za to tatuś usnął szybciutko hihi

Gość kacha112
Tak Frania, jeszcze wstaje karmic tylko ostatnio mala budzi sie w nocy i placze,nie chce jesc.Zawsze budzila sie kolo 3.Jak ja nakarmilam to spala dalej. Kicia, ja tez nie spie:) Gonia,pamietam ze pytalas o wynik testu...gratuluje:)

No spiochy wstawac:)Nie ma co się obijać w łózku:P Jeszcze nikt się nawet nie zameldoał :P :P :P

Kacha wejdz na strone główna i tam na samej górze pisze tak:Internautko, zarezerwuj swój nick » (dla chętnych). Wejdz w to a potem kliknij na to: Jeśli nie posiadasz jeszcze swojego profilu, to kliknij tutaj.I klikasz i masz gotowe,wybierasz sobie siebie i juz jestes nasza :P :P Ja jak się zalogowałam to było pytanie czy zapamietać twoje hasło,wciskasz tak i pózniej jak piszesz do nas to wciskam Ctrl i Enter i samo mi wskakuje :) Kacha żebys ssssssssssobie nie pomyslałą ze ja tu tak się wymądrzam :P :P :P

Hej :) Dzis moj maly budzil sie tylko raz i to juz nad rankie hehe. I tak sie przebudzilam, bo balam sie czemu jeszcze nie wola ach, chyba juz nigdy nie wyluzuje ;) Co u Was mamusie? Moj aniolek, diabolek juz spi, ale pewnie jeszcze sie obudzi na mleczko. Troche dzis marudzil, ale ogolnie byl fajowy dzionek ;) Piszcie kochane co u Was. Pozdrawiam

A u nas dzisiaj troszeczke lepiej... Tak Adusia zaczela siedac jakos niedlugo przed skonczeniem 6 miesiecy, w ogole to jest bardzo silna, jak sie urodzila to juz trzymala glowke.

Dzieńdoberek Coś zaniedbujecie nasz topik kochane dziewczęta-PISAć ni tu szybciutko co u was słychać!!!!!!!!!!!! Mój mały łobuz strasznie dokucza, na chwilkę zajeła się swoją ulubioną bajeczką więc mam chwilkę aby \"coś napisać\" hehehe kemii-masz dzielnego maluszka, nasza córeczka też od początku była bardzo silna i dość wcześnie zaczęła chodzić. Miłego dnia kobietki

Hej babeczki :) Ale dzis padnieta jestem :( To pranie, prasowanie, na gore, na dole i tak w kolko:( Marze o 10h nieprzerwanym snie ;) Jak narazie to nierealne no, ale coz ;) Moj synek nie chcial dzis isc spac, no ale udalo nam sie jak narazie jest cisza ;) Martwi mnie jego egzema, otwiera sie i strasznie wyglada :( Boje sie troszke, bo on to dotyka. Wizyta u lekarza dopiero 28 kwietnia, ale jutro bede dzwonic, czy nie mozna szybciej, bo to juz nie jest normalne. Kacha ciesze sie, ze Adusia taka silna :) Ciekawa jestem kiedy moj urwis zacznie siadac:) On tez sie silny urodzil i trzymal glowke sztywno ;) O jeszcze jedno slicznie Ci w czerni ;) Musze sie pochwalic, ze moj maly ostatnia nocke przespal ladnie, obudzil sie dopiero o 5 na butle, oby tak dalej. Pozdrawiam laseczki :) Dziewczyny moze jeszcze raz napiszemy kto ma ile dzieci i ile maja miesiecy, czy lat imie itd, bo sie zgubilam. Wiem, ze Kacha ma coreczke Adusie z wrzesnia. Kemii ma dwoch synkow, a w jakim wieku? Kicia ma coreczke Nikolke. Gonia ma Wojtusia. Sorki zem taka niewiedzaca, ale bedzie o czym pisac hehe. Pozdrawiam