Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

hej kochane wpadłam do was na chwilkę, u nas śliczna pogoda więc jedziemy do dziadków aby ją wykorzystać frania może posmaruj maluszkowi dziąsełka żelem lub sąteż czopki homeopatyczne ja ich kilka razy użyłam jak mała była niespokojna przy pierwszych ząbkach.....teraz ma ich całe sześć:):) katharsis moja mała ma dziś dobry humorek a wczoraj był dzień marudy, jak tylko Twojemu synkowi wyjdzie pierwszy ząbek będzie lepiej,mój łobuzek tylko przy pierwszym była niespokojna:0 katarsis, kacha a wy jesteście na NK???????????????????????????? kemii, frania miło was zobaczyć🌼🌼 miłego dnia kochane wieczorkiem zajrzę do was papa

kiciaaa________moj Kasjan ma juz 8 zabkow ktore momoent i byly a teraz cos sie nie spiesza a jestem na NK -Zaneta Laskowska Grudziadz my dzis do tesciowej jedziemy na caly dzien na wsi mieszkamy wiec mamy juz jej dosc:P kaiciaaa_a ty jestes na NK daj swoje namiary co cie poszukam i inne dziewczyny tez! milego dnia

katharsis wysłałam Ci zaproszenie na NK:) a wizytę u teściów przeżyjesz:) u mnie też było kiepsko, ale po terapii wstrząsowej zmienili się:) ja nie jem mięsa a oni nie mogli pojąć jak tak można bo na obiadek zawsze zjadali schabik a ja nie więc wymyślili sobię, że strasznie krzywdzę dziecko i wogole...ale na szczęście już imprzeszło

katharsis wysłałam Ci zaproszenie na NK:) a wizytę u teściów przeżyjesz:) u mnie też było kiepsko, ale po terapii wstrząsowej zmienili się:) ja nie jem mięsa a oni nie mogli pojąć jak tak można bo na obiadek zawsze zjadali schabik a ja nie więc wymyślili sobię, że strasznie krzywdzę dziecko i wogole...ale na szczęście już imprzeszło

Cześć dziewczyny!!:) Ale się rozpisałyscie :P :P Sory ale musze lecieć i robic szybko coś na obiad bo wróciłąm własnie od lekarza,a dzisiaj była taka kolejka no i lekarz jeszcze sie spóznił troche...:O Zajże pózniej jak dzieci zaprowadze do szkoły-o ile nie zadzwonia po mnie do roboty,pa na razie :)

Witajcie dziewczyny ale sie rozpisałyscie.Ja nie pisałam bo mam ciezkie dni z malym,az pije melise;-) nie wiem co mu jest ciągle tylko płacz i płacz siedziec juz nie chce, chce tylko stać.A pogoda ładna wic prawie nie ma mnie w domu. Witam nową koleżanke powysyłam Wam zaproszeniana NK. Kemii ja tez poprosze na meila;-) Uściski pa

No Gochasia znikłas bez słowa :P ale się pojawiłas :P :P Rzeczywiście cos musi mu być że aż mama musi pić melise,miejmy nadzieje że szybko minie :) Wiecie co ale mam chęc na jakiegoś palcka,ale takiego z lodówki,np smietanowca-schłodzonego.Problem w tym że nie mam checi go zrobic :P :P Mój mąz powiedział że jak tak dalej bede podjadała to bedzie musiał mi kupić nowe spodnie :) :P U nas tak goraco ,kazdy pije i pije a mi się chce jeść :P nic na to nie poradzę ;)haha Od jutra wstrzymuję się troche bo rzeczywiście idzie mi juz brzuszek,nie jest znowu tak strasznie..ale teraz jak bedzie się chpodziło w samych bluzkach...a zresztą,dziewczyny zgodzicie się że kochanego ciała nigdy nie za wiele :P :P :D kiciaaa wiesz ja tez prawie nie jadam miesa i każdy mnie się pyta to co ja jem??Jedynie co to kiełbasę-na goraco i to nie każdą i pierś z kurczaka,no i jeszcze mieso mielone,ale musi być dobrze przemielone.Nie cierpię tego tłuszczu,a nigdy nie ugryzę boczku....tam to dopiero jest go duzo!!:P Dziewczyny piszę do was wszystkich:współczuje wam wszystkim tych ząbków.Ja tez przez to przechodziłam,z pierwszym dzieckiem było super,powychodziły mu ra dwa i po problemie,gorzej było z drugim:(tyle płaczu że hoho,dziecko marudne...trzeba jakos wytzymać..nie mamy innej rady..jedyne co to tak jak pisze kiciaaa to żel do ząbków :O

Czesc dziewczyny! Ja tez powysylalam wam zaproszenia na NK. Kemii - ty niejadku, a wedlinek tez nie lubisz? Ja jem wszystko oprocz kaszy gryczanej.Taki ze mnie zarlok. Bylam dzisiaj zwazyc moja niunie, przez miesiac prawie nic nie przybrala.Ale pielegniarka mowila ze jest ok. U nas naprzemian leje i swieci slonce.Angielska pogoda

witam ja mam 22 lata we wrzesniu 23 16.01.2008r urodzilam Oliwke obecnie nie pracuje ale chce wrocic do pracy :P byc moze juz w sierpniu :D

my dopiero wrocilismy super pogoda byla i mam nadzieje ze zostanie na dluzej uwielbiam sloneczko moglabym caly dzien plackiem lezec kiciaaa___________ a ja mam akurat tesciowa super troche zle napisalam bo to ja mieszkam na wsi i mam juz dosc:P a na tesciowa zawsze moge liczyc i dogadujemy sie:D kemii_____no mi tez by sie przydalo troszke schudnac bo mnie boczki dobijaja a na brzuch brzuszki bym musiala zaczac robic no ale.....to lenistwo zwyciaza:P agusia_______witaj zycze dobraj nocki aha ja na zabki daje syrop nurofen bo zel mi maly zjada:D

kiciaa_____sylwia to ty??? jasli tak to jaki ten swiat maly z jednej wioski jestesmy:D:D:D i nawet sie znamy z widzenia ale jaja, nie ma co:P

Agusia witaj!!🖐️ Wiecie co poszłam dzisiaj na słoneczko na 30 min i już mnie złapało słoneczko :),jutro też wyjde na chilke,przynajmniej nie bede juz biała po tej zimie :P Kacha,dzieki za zaproszenie :DWpierwszej chili byłam pewna że gdzieś cię widziałam,ale jednak nie :) katharsis_ ja w Polsce też mieszkam na wsi i powiem ci ze też miałam dosyć tej wsi bo przedtem mieszkałam w mieśćie.A uwielbiam zakupy i chodzenie po sklepach :P :P Jak wróce to pierwsze co to robię sobie prawojazdy!!:D No dziewczyny,spokojnej niocy i do jutra!!!Pa,buziaki :D 🖐️

no ja prawko naszczescie mam ze kiedy chce malego w samochod i jazda:P no i mam blisko do miasta 10min jazdy ale na wsi fajnie ze dziecko sie wybiega nie ma za duzego ruchu itp

katharsis-no z ty się zgadzam dzieci maja raj,a ja mam wielkie podwórko wiec noiczegoim nie brakuje :) pa

Hop hop witajcie Szukałam Franie ale nie moge znależć i pod Anna i pod Ania. Ja teraz mieszkam w miescie ale mam nadzieje,ze w tym roku sie przeprowadzimy i wtedy bede mieszkac na wsi,blisko bede miala do miasta ok5km.Zawsze marzyłam mieszkac w wielkim miescie może nie Warszawa ale Wrocław mi sie marzył;-) albo Berlin;-) ,mój mąz nawet nie chce o tym myśleć hihihi.Wczoraj mały na spacerze dał mi taki koncert,ze hej normalnie ręce opadają.Dobra uciekam bo juz sie nudzi mój mały musze go czymś zająć;-) P.s poprosze na meila wysłac dane do NK;-)

i jak nocka minela u nas super maly byl wykonczony po calym dniu na dworze i spal jak zabity hehe dzis znowu sliczna pogoda boze jak ja sie ciesze :D

Hej mamusi, Pisalam do Was wczesniej, ale wszyskto mi zjadlo :( Przeprasza, ze tak malo pisze,ale ostatnio u mnie kiepsko z czasem :( Jeszcze mi sie laptop zepsul:( Po szczepieniu maly rzeczywiscie ladnie spal, zadnej goraczki nie bylo :) Dzisiaj jednak musimy znowu do szpitala jechac z jego buzka. Dziewczyny przyznac sie, kora to mama Helenki :) Dostalam zaproszenie na NK no i niewiem od kogo :( Zgubilam sie totalnie,wec moze zrobilybysmy tabelke. Gochasia przeslalabym Ci dane, ale nie mam Twojego maila. Ojoj juz sie obudzil. Bede pozniej;) Jeszcze bardzo dziekujemy za komplementy :) Lubimy je dostawac : Pozdrawiam

hej kochane:) my wczoraj cały dzionek byłyśmy na dworku, pojechałyśmy do dziadków na wieś. Mała miał dosłownie raj: cichutko, piasek, zwierzątka :) dziś też jedziemy wpadnę tylko na chwilkę do pracy i pędzimy bawić się w piasku:):):) katharsis-niestety nie jestem sylwią🌼 gochasia ja też proszę zaproszonko na NK!!!!!! zawsze to inaczej się z wami klika jak wiem jak wyglądacie hehehe frania cieszę się że maluch dzielnie zniósł szczepienie moja mała nigdy nie miała po nich gorączki-na szczęście u was też jest taka piękna pogoda????? a co do mieszkania na wsi to troszkę zazdroszczę wam....my mieszkamy w mieście i zawsze jest głośno.....piaskownice pełne szkieł itp.

Mój meil jest w stopce ale podam gochasia@o2.pl Kiciaaa czyzbym przegapila Twoje dane bo nie wiem jak sie nazywasz.

Maly chyba jeszcze spi, sen mial czy cos;) Dziwne, ze mnie nie mozecie znalezc na NK tak dobrze ukryta jestem ;) Sprobujcie wtedy na Frankowska, miasto Oosterhout lub Tczew Wczoraj moj F mial wolne i zrobilismy sobie wypad do sklepow ;) Fajnie bylo tak troche odreagowac ;) Dzis ide z jego siostra do miasta wiczorem, musze sobie cos na chrzest fundnac ;) Co do dodatkowych kilogramow, to ja mam ich za wiele :( Kemii to prawda kochanego cialka nigdy za wiele, ja siebie tak zawsze pocieszam :( Chcialabym schudnac, ale nie mam za bardzo silnej woli. Tu w Holandii sa calkiem inne czasy jedzenia i to mnie tak dobilo :( Obiad je sie tutaj najwczesniej o 18 a jak wiadomo to jest najbardziej kaloryczny posilek w ciagu dnia i niestety nie udaje mi sie go spalic. Kemii Twoje chlopaki to niezle przystojniaki, pewnie przyprowadzaja juz kolezanki do domu co?

Kacha jesli mnie widzialas na Nk to wyslij zaproszenie ;) Ale ja jestem he, sama sie wpraszam :) Pozdrowienia

Hej laseczki!!!!:D 🌼 Dziewczyny ale sie rozpisałyście że jak wpadłam na forum to nie mogłam znaleąć wczorajszego dnia :) ;) Dziewczyny co do NK to ja się tez zagubiłam,niech kazda napisze u siebie pierwsza litere imienia i nazwiska i bedziem,y wiedziały,np ja -kemii-Z.B i kazda która mnie ma wie kto ja jestem,chyba prosto i ok :) U nas dzisiaj znowu tak goraco że wyskocze na 30 min na tarasik :) :P :P Dzieczyny co robicie dzisiaj na obiadek??U mnie będzie zupka pomidorowa :)mniam,uwielbiamy..:):P Ide wstawiać bo na 13 musze mieć obiadek...

kemii_______u mnie tez pomidorowa :D i wyslij mi zaproszenie wczesniej podalam dane kiciaaa_________jesli to nie ty tzn ze zaproszenia nie dostalam sprobuj jeszcze raz bo od gochasi doszlo a zebysmy wiedzialy kto kim jest to wyslijcie najpierw zaproszenie a pozniej wiadomosc na NK \"hej to ja np.katharsis\" ale sie dzis napralam wstawilam trzecia pralke i jescze recznie moje i meza bluzki musialam linke dowiesic:P

Hej :) Proponuje tabelke : NICK......INICJALY......WIEK......IMIE DZIECKA/DZIECI...WIEK DZ. Frania23......A.M.........24............Collin...................5 miesiecy Jesli ktos ma inna propozycje to oczywiscie przedstawiac :) Pozdrawiam

O jeszcze mialam napisac, ze juz jestesmy w domku. Nadal smarowac, maly nie ma alergii na bialko krowie. Za miesiac ponownie wizyta!!!

U mnie dzis bez obiadku, mezu w piatki jada w pracy, a mnie sie troche postu przydac:) Maly je ziemniaczek marcheweczke i kalafiorek :)