Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e-mama

Ktora spacerowke z tych czterech byscie wybraly?

Polecane posty

No owszem, sa na jedno kopyto bo ogolnie o taki typ wozka mi chodzi - lekki i kompaktowy, bez bajerow, bo z bajerami to mam spacerowke po wozku 3 w 1 ;) Tylko ze sie z nia z 2. pietra na spacer sama nie wykaraskam :) Poczekam jeszcze na inne opinie, moze pojawi sie mama-uzytkowniczka ktora bedzie mogla powiedziec cosik wiecej na temat ktoregos z modeli :)

ja z tych czterech chyba postawiłabym jednak na chicco ;)

Gość poziomkowy-sorbet
wybrala bym ostatnią :)

Ja mam Titanium i on nadaje się tak na podróż, gdzieś na wakacje, wyjazd do sklepów ip. Tak na codzień to nie za bardzo :)

Serio wszystkie nie sa za dobre? :( Liczylam, ze chociaz Maclaren czy Chicco z tych superlekkich sie sprawdza, a Zooper czy Bebe Confort moze mile zaskocza.... No nic, czekam na dalsze opinie...

a dziewczyny nie wiecie czy ta spacerowke titanium baby spider mozna gdzies obejzec w Łodzi (lub woj.Łódzkim) w jakims sklepie??

ja mam chicco 05-,nie jest najgoorszy,ale...ciężko obsługuje się hamulec,oparcie nie rozkłada sie na płasko,folia dodawana do woozka jest b.sztywna co utrudnia jej ponowne złożenie tak aby zajmowała minimalna ilosc miejsca

Gość Ja mam..
TAKO i jestem zadowolona. Przy zakupie brałam pod uwagę to , żeby oparcie rozkładało się zupełnie na płasko. Taki maluszek ( moja ma roczek ) potrzebuje snu w każdej chwili więc na siedzaco byłoby nie wygodnie. Wózek jest dość wygodny jeśli chodzi o dziecko a dla mnie jedyną wadą jest dość ciężki. Powodzenia... mama

Czytam to forum gazetowe i na wszystkie psiocza, z wyjatkiem Maclarenow. Ja mam ciezkawa spacerowke, 13kg, z wozka wielofunkcyjnego, ta spacerowka jest OK, tylko waga... A Tako Sportster wazy tyle samo, wiec zaden zysk :( Taki Maclaren rozklada sie na plasko: http://www.babylandia.pl/sklep/foto/mclaren/19.jpg I wazy 5,5 kg....

Ja bym Wam w ogóle odradzała jakiekolwiek Chicco - od jakiegoś czasu większość ich wózków produkuje się na Tajwanie. Mówiąc krótko - po pierwsze spadła jakość, po drugie - możecie trafić na wózek z materiałami toksycznymi. Jeden z ich wózków (ct1) był badany i znaleźli w nim jakiś szajs, a nadal go produkują i sprzedają :o

Ehh po przeczytaniu gazetowego forum stwierdzam, ze poki co to sobie dam spokoj ze spacerowka. Mam 13kg grzmota, trudno - bede musiala jeszcze wytrzymac. W koncu inne mamy nosza 16 kg i ciezsze Quinny czy Mutsy i nie narzekaja. Kompaktowego wozka ktory nadawalby sie dla malca nie znajde, a te ktore by sie nadawaly nie sa gabarytami duzo mniejsze niz moj. A cena... :o Niszczyc dziecku kregoslupa dla wlasnej wygody nie mam zamiaru. Poczekam do przyszlej wiosny, wowczas bez obaw kipie leciutka parasolke. Zla bylam na tego mojego kloca i napalilam sie na cos lzejszego, teraz widze, ze nie ma sensu :(

Jest Maclaren Quest. Oparcie rozkłada się dość mocno. Jest też Chicco Little Way - waży 6,6 kg i oparcie rozkłada się na płasko. Osobiście polecam Chicco Simplicity - waży co prawda ponad 8 kg, ale rozkłada się na płasko, ma barierkę i spory kosz na zakupy. Z drugiego piętra możesz szybko znieść bo ładnie się składa.

Ja również jestem użytkowniczką Questa. Z tego co widzę Triumph jest właściwie taki sam jak Quest, a ten - jak koleżanka wyżej wspomniała rozkłada się dość mocno...... Osobiście jestem super zadowolona z Questa i ubolewam nad tym, że Siostra Bliźniaczka mojego \"Questowego\" Synusia nie chce jeździć za nic przodem do kierunku jazdy:( Najchętniej wymieniłabym mój bliźniaczy na Maclarena Twin Techno i dokupiła jeszcze jednego Questa....... Rewelacyjne wózki! Ja używam mojego od połowy marca tego roku, ale dość intensywnie - między innymi zaliczył już plażę z grubszym piaskiem i miejscami żwirem, lot samolotem i co najważniejsze jest leciutki i faktycznie można go rozłożyć z Dzieckiem na ręku. Miałam okazję rozmawiac również z Mamą użytkującją Twin Techno od ponad roku czasu - jest bardzo zadowolona, wózek ani raz nie zawiódł, jest leciutki i sama osobiście widziałam jak się składa - SUPER MALUTKI jak na bliźniaka! Czekam z utęsknieniem na dzień, gdy moja Córusia jednak zmieni zdanie w kwestii kierunku jazdy............ Generalnie Maclareny są naprawdę rewelacyjnie wykonane, do tego bezproblemowe..........podejrzewam, że i z Triumpha będziesz bardzo zadowolona. Świetna marka.

Gość nia_84
ja mam cos podobbnego do nr 1 i chyba przy tym bym zostala

a j MAM BEBE CONFORT VIVA PLUS wozek REWELACJA i bardzo polecam !! ma wszystkie funkcje potrzebne dla naszego malucha leciusi bo waga to 6 kg. i składa sie jak parasolka WYYYYYGOOOODDAAAAAAAAAA:-))))))

Gość larwamotyla
Ja mam Titanium Baby Spider czarny. Ogólnie polecam. Czy w sklepie w podróży na spacerze czy za miastem a nawet w mks-ie sprawdził się za kazdym razem. Nie będę się rozpisaywać.Polecam.

Z tych które wymieniłaś to Maclaren, a ja mogę Ci jeszcze polecić X-landera xs - 6 kg, stylistyka Maclarena, wżywam od kilku m-cy i jestem bardzo zadowolona. Co prawda nie rozkłada się na płasko, ale dla mnie to bez znaczenia, bo moje dziecko nie sypia na spacerach. Ja brałam pod uwagę jeszcze Inglesina Trip.

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
ciekawe idiotki czy zauwazylyscie ze odpowiadacie na topik z 2008 roku!!!!!!

mea culpa - nie zauważyłam! ale może komuś innemu przydadzą się te opinie o wózkach. A tak na marginesie nie jestem idiotką!!!!

Gość ZmarwionaMadzia
Nie polecam Chicco CT 0.5 pracowałam w sklepie chicco i było bardzo dużo reklamacji tej spacerówki zreszta nie tylko spacerówek.pozdrawiam

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
nastepna kretynka......

Gość ZmarwionaMadzia
PS. Moja bratowa ma McLarena i jest bardzo zadowolona.

Gość ZmarwionaMadzia
Faktycznie nie zauwazylam;)