Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfacetka123

dlaczego faceci, czesto nie wiedzą czego chcą ? ?

Polecane posty

Gość zawzieta baba
dokladnie tak luizka,nie ma sensu,a bolec jeszcze bedzie bo to swieze jest ale przestanie zobaczysz

Gość luizka26
ale mam seksownego nowego menadzera, ktory siedzi naprzeciwko! ciacho dziewczyny, mowie wam!

Gość zawzieta baba
no to na co czekasz??:-D

Gość antyfacetka123
wujku, my potrafimy kochac, ale jestesmy niekochane, a to jest roznica!!!! wkurzylam sie na ciebie! do zawzietej baby, masz racje zrobie jak mowisz, nie bede si eprzed nim plaszczyc i mu jakies smsy wysylac, na ktore on moze wogole nic nie odpisac i wtedy tylko bedzie ze jestem idiotka! czekam i tyle, opowiem wam jak juz cos sie zacznie rozstrzygac, ale to pewnie predko nie bedzie, bo on za bardzo dumny teraz jest :/

Gość zawzieta baba
to niech sie paluje i tyle,i tak za toba zaplacze zobaczysz.idiota

Gość luizka26
anyfacetko nie denerwuj sie. sprobuj po prostu przyzwyczaic sie do tego bolu, ktory on ci sprawil. ja pocieszam sie tym, ze nie ja pierwsza i nie ostatnia. i duzo czytam historyjek na temat porzuconych kobiet i to daje mi jakas sile- wiem, ze nie jestem jedyna- ze na swiecie sa miliony kobiet ktore czuja to co ja i wspolczuja mi z calego serca. wyjdz gdzies z dziewczynami, zabaw sie, kup nowy ciuch, idz do kina, poczytaj ksiazke. odkryj w sobie pozytywna, atrakcyjna kobiete na nowo!

Gość zawzieta baba
mi obiecywal kupic nowego fona.po rozstaniu sama sobie kupilam a jak mi sie fajnie zrobilo.mam taki jaki chcialam sliczny delikatny kobiecy i nie zawdzieczam go jemu tylko sobie

Gość antyfacetka123
no tak luzia, ale... my przeciez jeszcze nie zerwalismy, przeczytaj moj pierwszy post na pierwszej stronie, a poza tym on sie nie odzywa po tej ostatniej akcji z samochode gdy jechal na impreze i powiedzial ze nie ma dla mnie miejsca :/ poza tym moj chlopak mial mi pozyczyc swoja cyfrówke na piatek, musze ja miec do szkoly i co teraz, dupsko, przeciez nie bede sie do niego odzywac, a aparatu nie mam i nie mam zbytnio od kogo skombinowac :/ jak zwykle wszystko na raz!

Gość luizka26
nie odzywaj sie! to on pokazal ci drzwi mowiac, ze nie ma miejsca w samochodzie! nie pros go o nic!

Gość zawzieta baba
no wlasnie pamietam co napisalas koles nie wie czego chce,ale ty wiesz.wiesz ze go nie chcesz.nie odzywaj sie wogole.traktu to tak jak byscie zerwali poza tym numer z autem wywinol i jeszcze fochy rzuca i sie nie odzywa-szczeniak,a aparat na pewno jak sie skupisz to wymyslisz od kogo pozyczyc

Gość niuniaaaa
wiesz co zrob!zapros na powazna rozmowe,powiedz spokojnie co ci lezy na sercu,po czym pozegnaj go,mowiac,ze to koniec.potem to niestety musisz uzbroic sie w cierpliwosc i zobaczyc jak zareaguje.nie jest wazne co zrobi zaraz,czy tam po tygodniu.wierz mi jak mu bedzie zalezec bedzie walczyc o ciebie i tylko od ciebie zalezy czy dasz mu szanse,ale niech troche poczeka.jak da sobie spokoj,to masz odpowiedz......

Gość zawzieta baba
niuniaaaa jak ona go zobaczy to nie zerwie za chiny.lepiej niech sie trzyma z daleka,dla niej tak bedzie bezpieczniej,a on na=iech sie nie odzywa wogole

Gość luizka26
ja po prostu nie moge uwierzyc, ze ten dupek sie do mnie odezwal! on mysli, ze ja bede na kazde jego zawolanie? haha, niechze on mnie z dupe pocaluje! ciekawe po co on to robi?

Gość zawzieta baba
bada terytorium i twoja reakcje moj byly ciagle to robi

Gość zawzieta baba
w swieta drazyl drazyl a widzial ze nic nie wydrazy to do smarkuli pojechal

Gość luizka26
i co mam zrobic? nadal kocham tego balwana, ale nie chce, zeby mial mnie tak latwo

Gość antyfacetka123
heh, zastanawiam sie czy przypadkiem nie zrobie si ezaraz dostepna na gg z wielkim napisem "kto mi pozyczy aparat na piątek" on dobrze wie o tym aparacie, mial mi go pozyczyc, ale czy to warte takie cos zachodu?? niunia ja bardzo chetnie zrobie takie co ty proponujesz, ale poczekam az on to zaproponuje, nie ja, jak on nie, to sram na niego, niechce miec z nim nic wspolnego :/ a noi jemu juz nie zalezy, to juz doswiadczylam przez te ostatnie miesiace.... luizka ty sie trzymaj, nic nie pisz :P ale mądra jestem a samą mnie kusi, ehh

Gość zawzieta baba
luizka---kochasz bo to nie grypa tak latwo nie mija,zrob to co radzilas antyfacetce idz na zakupy,kup nowa torebke,wez telefon cokolwiek a jesli chcesz dac mu szanse to wez go na przeczekanie,poczekaj czy jeszcze cos ci napisze antyfacetko dobry pomysl z tym opisem,a do niego ani slowa

Gość antyfacetka123
dobra opis poszedl, zobaczymy czy wielce mozny pan sie odezwie... bo siedzi teraz w pracy i ciezko podobno pracuje :)

Gość luizka26
dokladnie tak zrobie! ale musze cos przyzanc! podbudowal mnie ten email jak nic! czuje sie o niebo lepiej, bo to teraz ja mam wrobla w garsci hehehehe. i teraz to ja sobie pojde na imprezke i to ja wlepie dziesiatki zdjec na naszej klasie, niech mu bedzie zal, ze taka fajna laske stracil!!

Gość zawzieta baba
antyfacetko a moze masz w zasiegu telefon z pozadnym aparatem i by sie nadal do szkoly??

Gość antyfacetka123
hahahahahahaha!!!!!!! błyskawicznie sie odezwał :P jaki milutki jest odrazu sie pyta kiedy sie spotkamyt zeby mi go mogl dac....

Gość luizka26
no kretyni dziewczyny! jestesmy gora! teraz tylko pamietajmy o naszej godnosci! jak chce, niech sie postara! jak nie, niech spinkala!

Gość zawzieta baba
i dobrze:-D a zal to juz mu jest ze ci maila wyslal.ja jestem ciekawa kolejnego posuniecia mojego ksieciunia.jego malolata wali se opisy ze mu dziekuje za odwiedziny i ze kurczaczek teskni,a on na gg ostatnio byl w niedziele wieczorem i to po to zeby ze mna pogadac wyslal mi eska zebym na gg weszla to dokonczymy rozmowe,a walkowal temat spotkania,umowic sie chcial po 2 miechach kretyn. w pon od rana tez walkowal a potem zamilkl bo do niej pojechal.szczeniacka zabawa.teraz narazie nie wchodzi na gg ani na fona sie nieodzywa.przeczekuje moje nerwy idiota

Gość zawzieta baba
jestesmy gora jestesmy antyfacetko wez ten aparat jesli nie masz innej mozliwosci ale niech to bedzie ostatecznosc

Gość antyfacetka123
Piotrek 2 16:17:17 nie chcesz juz odemnie?? M 16:19:07 no ale nie wiem czy mi pozyczysz Piotrek 2 16:20:27 no chyba sie umawialismy Piotrek 2 16:20:31 ze ci pozycze ten aparat M 16:20:40 aha no dobrze, dzieki Piotrek 2 16:21:02 jak sie umawiamy?? M 16:21:28 no nie wiem aparat jest mi potrzebny na piatek wiec moze w czwartek?? Piotrek 2 16:21:51 ok, przed czy po poludniu?? M 16:22:01 a to juz jak wolisz M 16:22:06 i tak bede w domu M16:22:12 wiec mi to obojetne Piotrek 2 16:22:37 to moze przed południem, bo nie wiem czy bede miał jutro auto Piotrek 2 16:22:50 tzn ok 13:00 to sie z nim nagadałam, ale wezme jutro ten aparat i nic nie bede mowic, a co!! nagadam sie jak bede mu go oddawac!! swietnie plan jest, czuje sie spełniona :D dzieki girls!!! :*

Gość luizka26
i dobrze mu powiedzialas. badz teraz zimna dla niego. niech teraz on mysli, ze cos sie popsulo w waszej relacji i to przez niego.

Gość zawzieta baba
ale nie daj juz mu satysfakcji,zadnych lez,poplaczesz se jak pojdzie

Gość antyfacetka123
a ty luizka czekaj na odzew swojego faceta, niech on sie troszke postara jak mu zalezy :D trzymajcie sie ciepło, moja sytuacja sie wyjasni pod koniec tygodnia, wiec dam wam znac :)

Gość zawzieta baba
pod koniec tygodnia czyli jutro,jutro juz czwartek.