Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

Gość Wrom
Ogólnie dziewicę, dziewczynę która straciła z tobą swoją cnotę szanuje się bardziej i myśli o niej poważniej o przyszłości niż o kobiecie z przeszłością. Na spotykanie się przeszłość seksualna nie ma większego znaczenia ale gdy kobieta ma zostać żoną to facet zawsze będzie zazdrosny o innych mężczyzn, z którymi spała ale się do tego nie przyzna.

Gość jyute
wy sie nie dziwcie ze wszystkie wokol kobiety wydaja mi sie nieczyste . Sasiadka w moim wieku sie calowala z 35 latkiem na klatce schodowej a pozniej miała jakiegos szkota . Chciałem sie z nia umowic i utracilem wiare w czystosc kobiet. Nie tylko ta jedna akcją. Dlatego mam ogromna slabosc do dziewic.

Gość he he he
"Temat jest kontrowersyjny bo konserwatywni faceci nie mogą pogodzić się z tym, że kult czystości i dziewictwa nijak się ma do obecnych czasów," a czy "nowoczesne" kobiety pogodziły się z tym że kult monogamii i małżeństwa nijak się ma do naszych czasów? chyba nie bardzo. jakoś i tak wątków "facet to świnia" jest więcej niż tych o dziewictwie. widzę że kobiety są tylko na tyle nowoczesne na ile im to wygodne.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
dla mnie kobieta, ktora ma za soba nagie randki dziewica nie jest do konca. nie szukam wcale dziewicy, nie to swiadczy o wartosci kobiety, ale jedno jest pewne, jak bedzie miala za soba przeszlosc seksualna, to bedzie mi sie serce krajac. jak czasem slysze, ze jakas dziewczyna uprawiala seks, albo miala kilku partnerow to mi sie az smutno robic, ze ja tego jeszcze nie robilem

Gość miskaaaaaaaaaa
a jezeli stracilam dziewictwo ze swoim pierwszym chlopakiem z ktorym bylam 2 lata i bylam przekonana ze to ten jedyny a niestety okazalo sie inaczej (mialam wtedy 24 lata) teraz 24 i pol:P to co jestestem stracona i nic nie warta? :D

Gość jyute
mam wystarczajaco duzo powodow zeby preferowac dziewice . NAwet nie wiem czy taka niedziewica mnie nie zdradzi,

Gość Wrom
-------->ItsOnlyMexx_20 Z innymi opiniami tzn, że facet nie będzie zazdrosny o eks-ów żony? Czy też, że podświadomie dziewicę mniej się szanuje od niedziewicy?

Gość miskaaaaaaaaaa
pierwszym powaznym chlopakiem mialo byc...

Gość jyute
Przyczyna dla ktorej lece na dziewice jest prosta . Moja mama i moj tata byli dla siebie pierwszymi partnerami i sa razem (zero kryzysow malzenstwa) OBawiam sie ze jakbym byl z niedziewica to bedzie mi grozilo z jej strony rozpad malzenstwa czy zwiazku . Dlatego wolalbym dziewice. ALbo od biedy niedziewice co mialaby tylko jednego partnera przede mną. JAkby laska miala 2-3 partnerow przed moja osoba to bałbym sie ze lubi sie bawic facetami . A mi nie chodzi o przelotny zwiazek.

a jak facet jest prawiczkiem-->no to paytrzeze masz kompleksy z tego tytułu hehe no wspolczuje aczkolwiek ja tez nie jestem dumna z tego ze jestes dziwica ale bynajmniej nie uzalam sie nad soba i nie jestem zazdrosna o to ze inni to robili a ja nie hehe no bez przesady ...

Gość he he he
jak był taki poważny to trzeba się było z nim żenić a nie rżnąć. jak widać specjalnie poważny nie był. zaliczył cię i poleciał zaliczać następną. a ty teraz odstawiasz "czystą i niewinną". jesteś zwykłą dupodajką moja droga.

Gość jyute
lubie stabilizacje . Niedziewica to wieksza niepewnosc i wieksza nieczystosc . DLatego mniejszy szacunek z mojej strony.

ItsOnlyMexx_20 - tu nie chodzi o kompleksy. w sumie moge czekac na milosc. ale martwi mnie, ze moja przyszla dziewczyna na pewno bedzie miala jakas przeszlosc seksualna (chocby same nagie randki i petting, niekoniecznie seks) a mnie to bedzie bolec i nie bede umial sobie z tym poradzic. tego obawiam sie najbardziej

Gość do jyute
mam wystarczajaco duzo powodow zeby preferowac dziewice . NAwet nie wiem czy taka niedziewica mnie nie zdradzi, buahahahahah gowno masz nie pewność że cie nie zdradzi dziewica. przeciez sam jestes prawiczkiem, a do zdrady sie palisz.

Gość miskaaaaaaaaaa
hehe przynajmniej nie jestem ograniczona umyslowo - a tak swoja droga to komus jest zal ze nie jeszcze nie zaliczyl... poszlam z nim do lozka po 2 latach a nie na 1 randce, mieszkalismy juz razem, mielismy plany... jednak nie wyszlo i mam z tego powodu czuc sie gorsza... tylko prawiczkowie albo chorzy psychicznie, ostatecznie ludzie gleboko wierzacy i proktykujacy moga tak uwazac:D

a jak facet jest prawiczkiem->bez obrazy ale chyba masz jakies skrzywienie ,uwazasz ze wszytskie baby sa poszczalskie albo lubia zabawiac sie w inny sposob no wes sie chlopie zastanow,dla mnie to jest nienormalne to tak samo jakbym ja uwazala ze wszytscy faceci na swioecie to skurwysyni i chca tylko dupczyc na lewo i prawo ,widze ze naprawde masz jakies wielkie kompleksy albo mama Cie nie kochala :)

Gość jyute
dlaczego lece na dziewice ? Bo gdy widze niektore malzenstwa jak moich rodzicow to widze ze szansa powodzenia jest duza . JAk widze taka frytke czy dode to watpie w niedziewice. MOzliwe ze taki prawiczek bylby dla niej tylko do sprawdzenia , a potem rzuci mnie i wezmie sobie kolejnego do przetestowania.

no wiesz miskaaaaaa pasujesz do faceta, co juz prawiczkiem nie jest po prostu i jest bedzie dobrze

Gość jyute
mnie interesuje tylko wielka milosc . Wydaje mi sie ze niedziewice nie sa w stanie mnie o tym zapewnic , bo im nie ufam.

Gość miskaaaaaaaaaa
nawet nie mam szansy na prawiczka dzieki Bogu, powyzej 25 lat ciezko takiego znalezc:P moim zdaniem nie liczy sie czy dziewica czy niedziewica - liczy sie czlowiek... kazdy moze popelnic w zyciu blad

ItsOnlyMexx_20 - wcale tak nie uwazam, ale w moim wieku dziewice sa w mniejszosci, a sporo dziewczyn juz spala wiecej niz z jednym chlopakiem

Gość jyute
buahahahahah gowno masz nie pewność że cie nie zdradzi dziewica. przeciez sam jestes prawiczkiem, a do zdrady sie palisz. pieprzysz . Mialem sporo ofert i nie skorzystalem , bo nie bylem gotowy . Poza tym gdyby myslal tylko o zdradzie to juz nie byłbym prawiczkiem w wieku 18 lat . MAm 24 lata i jestem prawiczkiem

Gość bcre
niedziewice to porażka.

Gość he he he
"mieszkalismy juz razem, mielismy plany..." aaaa no tak, plany. no skoro były plany to wszystko OK :D nie osłabiaj mnie, co? możesz mi wyjaśnić jaka jest różnica między laską która daje pierwszemu lepszemu na dyskotece bo fajnie tańczy a taką która daje temu samemu bo ma plany?

Gość miskaaaaaaaaaa
sam jestes porazką buhaha

miskaaaaaaaaaa nawet jakbym trafil na dziewczyne co nie jest dziewica, i bym ja bardzo kochal i bylaby dla mnie idealem, zarowno psychicznie i fizycznie i chcialbym z nia reszte zycia spedzic i swiata poza nie widzial, to i tak bym nie bardzo bolalo, ze jest moja pierwsza, a jej pierwszym nie jestem, i nigdy bym tego w niej nigdy nie pokochal, ze nie byla dziewica

Gość miskaaaaaaaaaa
bylismy zareczeni... i mieszkalismy razem rok czasu. To chyba o czyms swiadczy, jaka jest roznica - jesli jej nie wiedzisz jestes nienormalny:D

nie dziewice to nie porazka, ale porazka by dla mnie byla jakbym spal tylko z zona, a ona by cnote stracila przede mna