poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 a ja ide skakac :) bede kolo 9 albo 10 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Hej!!! Czemu nikt niechce też ze mna pogadać? :(( Czy ja jestem jakimś potworem??????? Czuje się źle... Mam dreszcze i jest mi zimno chociaż w domu grzeją grzejniki... Chyba dziś za lekko się ubrałam?! jestem w dresie ioszulce na krótki rękaw i bluzie i tak jeżdziłam na rowerze ispacerowałam, fakt faktem u mnie trochę wiało i jak jechachałam to się spociłam i łaziłam po domu na krótki rękaw a okna były po otwierane ibył przeciąg to mnie owiało :(( Smutno mi bo nie checie ze mną gadać... :(( Jak ja mam was przekonać do siebie????????????? :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 rób sobie cieplej herbatki z cytrynką,napewno cię zawiało.A teraz o przerziębienie nie trudno-w jeden dzień ciepło a na nastepnyjuż chłodno.Ja dziś zaliczyłam znów 3 h spacer z synkiem.Ale wróciłam głodna bo od rana tylko kawa,potem fryzjerka do 14 robiła mi włosy,potem spacer i tak zleciało. A;e efektjest super,poza tym dziś nie zapomnialam o serum na cellulit i kremie na twarz Ultra Lift. Kurcze,przecież nie jestem stara i nie mogę się zaniedbac.Choć przy dziecku często tak się dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Dzięks za radę!!!!! Właśnie przed chwilą wypiłam taka na spalanie z cytryna bo jest ta herbatka taka nie smaczna, że bez cytryny ani rusz kupiłam ją sobie przed wielkanoca i gdy pierwszą wypiłam to już więcej nie mogłam(tak mi nie smakowała), a teraz dodam plasterek cytryny i smak o wiele lepszy prawie jak zwykła czarna herbata tylko tej na spalanie są najróżniejsze zioła.... Warto spróbować podobno działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 poprostu_karolina --> ja mikrobiologię mam tylko przez pół roku, ale dość szczegółową.. no akademicką ;) ale zapewne Ty też masz sporo, skoro przez rok.. KOALKA_1990 --> ja wiem, czy te herbatki coś dają? piję je w sumie od stycznia i od tego czasu zeszły mi jakieś 3kg i to przypuszczam dlatego, że byłam na diecie plaż południa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 koalka czemu uwazasz ze nikt niechce z toba gadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Koalko, pij zieloną herbatkę to taki mini wspomagacz przy diecie, czerwona też :) Ja po ćwiczonkach,wieczorem tez kilka serii, jest dobrze, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 a jaa dziewczyny czuje się taka zmęczona ze masakra :( Az mi niedobrze chyba przesadzilam ze skakanka 1200 podskoków w 40 minut to krucej niz wczoraj i o 200 wiecej jutro zrobie chyba tylko 1000 ojj dawno sie tak zle nie czułam no i dodam ze dzis byly 2h wf-u ehh... ale zaniedługo ide spac wiec mam nadzieje ze jutro obudze sie z nowymi siłami i dam rade isc biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Ja pije obydwie tylko że zielona mi się skonczyła a ja asekuruje się czerwoną i na spalanie.. Ale jutro sobie kupię zieloną... Może i coś dają te herbatki na spalanie ale przy wysiłku fizycznym, one same nie spalają tylko działaja wspomagająco przy ćwiczeniach aby szybcej waga szła w dół... :) Ale najlepsze są herbaty przeczyszczaące np. Xenna... Chociaż ciągle latasz do toalety to oczyszczasz sobie organizm z toksyn... Tą też sobię kupię... a smutnomi jest bo jak pytałam się czy którąś z WEas nie zna jakiś fajnych, latwych przepisów to nikt nie odpisał.. :( i dlatego mi jest przykro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Ja Ci nie polecam żadnej Xenny ani nic.. fakt, biegasz do toalety, oczyszczasz organizm.. ale rozleniwiasz jelita..jak odstawisz je.. to nie będą same pracować i będziesz miała kłopoty z wypróżnianiem .. Na prawde nie polecam ... a czerwona i zielona to niezły wspomagacz i ja tylko to stosuję..+ activia.. a co do potraw to nie mam zielonego pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ja niestety tez nie mam pojecia o potrawach :( bo ty chcesz bez mięsne prawda ?? napewno to warzywa na patelnie moze jakies nalesniki light ale nie wiem czy cos takiego istnieiej :D ja lubie gotowana piers z kurczaka albo jedz sobie poprostu zupki np zupa pomidorowa z ryzem nieduzo kcal tania i szybka ja sobie nia np pojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 i kotlety sojowe chyba tez sa takie malo kcal ? ale trzeba je najpierw lubic moze ryz z jogurtem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Hmmm.. ja jak jestem głodna to jem jedno jajko na twardo, ewentualnie 2 i jestem najedzona albo chudy twarożek + jogurt naturalny, albo marchewkę osobiście nie potrzebuję wyszukanych potraw:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ooo ja polecam twarozek i serek wiejski przewaznie pudeleczko ma niecale 200 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 witam :D ojjj ale padnieta dzisiaj jestem :) mimo tego ze siedze troszke głodna to b zadowolona ...zmiesciłam sie raczej w 1000 cal a oprócz tego sporo cwiczyłam najpierw bieganie pół godziny...teraz pojezdziłam 40 min na rowerze stacjonarny oprócz tego spacer...ogólnie aktywny dzien oby czesciej :) teraz juz tylko opijam sie woda... firanka wspomniała cos o tabelce wiec wklejam dopisywac sie :D nick wiek....wzrost......waga poczat..waga obecna......cel wytrwała 18 167 82 72 62 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick wiek....wzrost......waga poczat..waga obecna......cel wytrwała 18 ... 167 ... 82... 72 ... 62 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick wiek....wzrost......waga poczat..waga obecna......cel wytrwała 18 ... 167 ... 82... 72 ... 62 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick........... ..wiek....wzrost..waga poczat..waga obecna......cel wytrwała ......18 ... 167 ............ 82... ........72 ................ 62 Madeleina1990.18.....174............77............73..................60 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5.............0...........65 i pamietajcie w poniedzialek rano wazenie i uzupelniamy tabelke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 madeliane wpisz sie w moja wytrwala prosila bym poprawila tabelke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77...............5............60 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 poprostu_karol...17.........165.......... 84................5............64 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 madeliane chyba pomylilas sie w liczeniu 77-73 to 4kg ci ubylo a nie 5:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ups cos pomyrdałam :( juz poprawiam nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 O własnie mi przypomniałyście o moich ulubionych kotletach sojowych(są niskokalorycznegdy tylko ugotujemy je w wodzie z wegetą, a nie jak na opakowaniu po namoczenu jeszzcze obtoczyć w bułce i jajku i usmażyć)... Ja z twarożków najbardziej lubię almette z ziołami... :) A ja wolę ryż z ketchupem i kaszę gryczana...Pierś z kurczaka albo indyka(pieczoną w foli z ziołami mniam)też lubię... :) Mi jedno opakowanie mieszanki ważywnywnej starcza na trzy obiady... Od niedzieli nie ruszczyłam żadnych słodyczy... Zupy też lubię ale nie z proszku czy chińskich lecz jak sama sobie przygotuje.. Moją specialnością jest zupa- krem(bez zabielacza iśmietany) z cukini. Jak wspomne ostatnie wakacje to mam chęć zjeść miseczzkę tej zupy ze świerzej cukini... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 sooorka;/ już jestem zamulona, :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10... .......62 firank_a............19........168............88,5....... ......0...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....4............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84................5............64 Już jest poprawnie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Mi sie bardziej podobała tabelka z waga obecną:D ale mnie głód wziął zaraz wypije moje herbatki ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 dziewczyny a mozna przedawkowac zieloną herbate bo ja wypilam dzis jakies 1,2 l i niedobrze mi troche i chyba pujde spac przez to :( czuje ja w srodku siebie chyba z nia przesadziałam i tyle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ja tez jestem na głodzie :p hehe ale nic juz nie tkne:D popijam wode jeszcze tylko :D herbatke mam zaliczona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach