Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 nosek mam malutki ;) a czy ja wiem czy wszędzie... akurat na tym topiku chyba mi wolno:P a poza tym to jest FORUM i licz sie z tym że jest ono dostępne dla wszystkich, nawet dla tak paskudnych i wścibskich bab jak ja ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariko masz wielki Napisano Czerwiec 16, 2008 nochal,dupsko tez niestety,buhahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 hmm... chyba nigdy nie podawałam na forum wymiarów mojego noska, no ale skoro Ty wiesz lepiej.... a dupsko?? wielkie?? cz ja wiem.. mnie tam sie mój tyłeczek podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 po pierwsze nie stoje na zmywaku, a po drugie Spier... szukac pracy w polsce a nie siedzisz przed kompem za zasiłku ! hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ok, Lady ja uciekam na zakupy... do usłyszenia pozniej do Zuzasek jak juz znajdziesz prace w pOLSCE to daj znac, chociaz pewnie juz nikogo na tym forum nie bedzie tylko TY a tak po za tym to powinnas byc na forum " praca dla grubasow" i pochwal sie umiejetnosciami: potrafie wpierdzielic 10 snikersow na raz , wiecej inf pod numerem o 700883488 zadzwon teraz:-P paaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Ojoj spokojnie ;> Lady heyy ale sie brzydko zachmurzyło ..u mnie z dieta ok, jem mało tylko niezbyt regularnie ale i to opanuje dzisiaj kupiłam sobie strój,przymierzyłam i ok ;) tylko te boki i oponka ja nie wiem co z tym mam żebra mi już widać ale oponka jest OMG;/ dzisiaj mecz więc wypije sobie piwko.. może dwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 no widzisz, ja wprowadzam w życie dietę stabilizującą ale przyznam ze mam czasem odchyły w jedna lub druga stronę tzn raz jem malutko a innym razem pochłaniam wszystko (ale to w sumie dziś tak mi sie trafiło) i hoduje jak to ktoś określił to moje wielkie dupsko ;P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 uuu ja z moim facetem wybieram się do turcji albo tunezji w lipcu ..fajne sa oferty last minute.. no ale musze się jakoś pokazać no nie?>:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 dobra dobra u mnie koniec zartów jeszcze nie wiem jak ale do tego lipca 20 schudne 10 kg ! dam rade juz od teraz wziełam sie ostro w garcs Obym tylko miała jutro rano truskawki a jak nie to mam jogurt :) trzymam sie z posiłkami i za 1,5 miesiaca bedzie ze mne extra laska :D dodam ze mam jeszcze dodatkową mobilizacje pewien chlopak :D ale robie to dla siebie zeby nie było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 a i Dziewczyny nie dajmy się prowokacji :) niech wscipskie baby sobie pisza :) a co nas to nie takie chwile przechodziłysmy hymm.... Firanka miała zaglądac ? a jej nie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TirlifirIi z Tikiriki 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Madeleina1990 ,to się tam nie będziesz wyrózniac,tam same grube chodzą,więc nie ma powodu do zmartwien,na Twoim miejscu zażerałbym po 10 000 kcal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Zaaal ;| Dziewczynki a wam jak idzie z djętka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 z tego co wiem to firanka gdzie wyjechała ale wroci miejmy nadzieje :) ahh dałam rade dzisiaj :P na jutro mam ugotowana zupe kalafiorową na cały dzien powiinno starczyc :P jutro tez jakies zakupy :D udało mi sie jednak pobiegac dzis :P nie odpuszczam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Czesz dziewczyny , na poczatku sorry za tego ostatniego posta...Nastepnym razem nie bede reagowac na głupie wpisy. Juz wczesniej wspominałam ze 29 mam bardzo wazna impreze i musze dobrze wygladac. Za kilka dni zostana dostarczone mi sukienki i mchciałabym w nich super wygladac , dlatego postanowiłam do 22 czerwca poprowadzic diete 1000 kcal a pozniej na od 23 do 28 włacznie przeprowadzic diete , ktora jest bardzo rygorystyczna ale skuteczna ,kiedys juz czytałam na forum o tym . Polega na wyeliminowaniu weglowodanow . Je sie tylko 2 jajka z majonezem co 3 godz i ewentualnie mozna dodac 2-3 plasterki grejfruta do kazdego posiłku. Pisze o tym wczesniej zebyscie mogły sie zastanowic i przygotowac psychicznie. Dziewczyna ktora ja stosowała schudła w 5 dni 5 kg z czego kilogram wrocił . Wiem ze to prawda bo jak kilka miesiecy temu stosowałam atkinsa to po zaledwie trzech dniach moj brzuch wygladał zupełnie inaczej, lepiej:-) dlatego wierze w to i na pewno sprobuje. Czy kyos sie przyłaczy??Jesli macie jakies pytania to chetnie odpowiem. Pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ja narazie zostane przy mojej zupowej dietce :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 gdyby nie ta impreza to tez bym nie kombinowała i trzymala sie 1000 kcal, siła wyzsza... ale to juz ostatni wybryk z ta jajeczna , wiecej nie bede wymyslac zadnych dłupich diet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 fiona czasem trzeba pokombinowac :P 3mam kciuki zeby sie udało :) ja tez z tymi zupami troche kombinuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 TirlifirIi z Tikiriki hahaha :D szczerze to Ci powiem,że nie uważam się za grubaskę grubaską byłam w marcu z wagą 77 kg teraz nie więc stul pysk szmato :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TirlifirIi z Tikiriki 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 winny się tłumaczy i nie szmato grubasko ;oNapisałem,że sie tam wyrózniać nie będziesz boś gruba jak salceson :D miłego urlopu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TirlifirIi z Tikiriki 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 " nie więc stul pysk szmato "---pełna kultura nie ma co:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Hahahha nie zasługujesz na to by pisać do Ciebie kulturalnie i tyle ;D buziaki i pozdrawiam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Madeleina nie warto Fiona : wiesz mnie to nawet przekonuje ta dieta ale narazie wlasnie zaczełam swoja taka ok 600 kcal :D no 700 zamierzam sie jej trzymac do konca czerwca i mam nadzieje ze na wadze bedzie 64 kg a w Lipcu tak kolo 15 moze zastosuje ta jajeczna poniewaz wtedy bedzie mnie dzieliło pare dni od mojego upragnionego wypady do Krakowa z przyjaciułkami na zakupy :) chce wtedy wymienic cała garderobe długo czekałam i zbierałam na te okazje wiec chce kupic sobie ciuchy na jakie nigdy bym sobie nie pozwoliła i wtedy musze wyglądac jak najlepiej a prawde mówiąc chce schudnąc do tego momentu 10 kg ! i dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 aa i co dzis zjadłam jogurt 7 zbóz :D 150 kcal No i jeszcze dodam ze w tym miesiacu w stopce będzie Cel I OSIAGNIĘTY hiii dam rade ale mam motywacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 poprpstu karolina- zycze ci jak najlepiej ale przemysl swoja diete jeszcze raz , uwierz mi ze 1000 kcal to minimum , pewnie schudniesz ale nie bedziesz mogła wrocic do normalnego jedzenia. Zastosuj 1000 kcal warzywa,ogranicz owoce z wyjatkiem jagodowych, truskawek i grejfrutow , ktore sa baaardzo pomocne,jedz nabiał ,jajka , ryby i chude mieso.Ogeanicz ciemne pieczywo do 2 kromek lub jednej bulki.Co o tym myslisz??? Ja na przykład zjadłam na sniadanie sałatki z 1 jajka , poł puszki tunczyka , 2 liscie sałaty , kawałeczek cebuli i 100 ml jogurtu naturalnego i jestem najedzona, Wszystko miało max 200 kcal i było pyyyyyyyyyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Karolina no no ;) widzę na nowo piękną motywację :P suuuper ;) ja zaraz zrobie sobie peeling kawowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Fiona dzięki za troske :) ;* ale juz bylam na takiej diecie i potem wruciłam do 1000 cal i nadal chudłam i chudne tylko teraz zalezy mi na czasie bo sie upały zaczynaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 no to spoko, jesli ci taka dieta odpowiada do trzymam kciuki :-) uciekam na egzamin papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 powodzenia ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 no ja dopiero wrociłam..nalatałam sie dzisiaj po sklepach dzieki czemu nie miałam czasu na jedzenie chociaz byłam tak potwornie głodna i teraz zjadłam zupke :) no i troche koktajlu sie napiłam...a zaraz ide jeszcze biegac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona20 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 co tak cicho sie zrobiło ??? ja własnie ide poskakac na skakence poł godzinki a pozniej kapiel i spac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach