Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

CZESTO SIADAM I CHCE TLUMACZYC, ZE FAJNIE BY BYLO KUPIC MIESZKANIE ITD I ZE TRZEBA CIUŁAĆ KASE, I MÓWIE: JA OSZCZEDZAM NIE WYDAJE A TEZ Z CHECIA POSZLABYM SOBIE DO FRYZJERA RAZ W MIESIACU ITD A ON NA TO?: A CZY SLYSZALAS ZEBY TWOJA ANIA BYLA KIEDYS U FRYZJERA? (ANIA MOJA KOLEZANKA) WRRR

homerkowa ja chyba jakas dziwna jestem, bo jak wchodze do sklepu i cos niby mi sie podoba, to zawsze wydaje mi sie za drogie, i nn. pojde po bluzke, kupie nowe noze......:( na zakupach "ciuchowych" juz dawno nie bylam

Ja bylam na zakupach w sobote i niedziele i nie wydalam nawet dolara. A moj M owszem, gre sobie kupil

swinkowa- mam pyt. kompletnie nie na temat.Ile placicie za ogrzewanie na miesiac. Mi ostatnio przyszlo $150 i przerazilam sie

umieram z nudow - mnie niestety tez nie :D , ale i tak jakos mi z nia lepiej idzie niz mojemu chlopakowi...chociaz tak czasem mysle, zycie jest krotkie wiec nie mam ochoty zapierdzielac jak motorek i nic z tego nie miec

homerkowa ja mieszkam w condo, nie mam gazy, w najgorsze zimno przyszedl mi rachunek za prad jakies 210 :( ale ja na prad mam wszystko ( lacznie z 4 komputerami chodzacymi non-stop) , tak normalnei jest jakies 90 ( w lecie z ogrzewaniem) , w dwa czy trzy normalne miesiace ( kwiecien, teraz marzec) jest jakies 70

swinkowa a tak swoja droga ostatnio wyczailam u ciebie ten link w stopce "cat wake up" i przez kilka dni wlacznie z matka i znajomymi siedzialam i plakalam z tego :D dobranoc :)

Ja mam ogrzewanie gazowe a AC na prad. Cos mi sie nie podoba z tym rachunkiem, bo w dzien ogrzewanie jest wylaczone a i wieczorem nie zapierdziela jak szalone. Chyba bede musiala sie wybrac do Nicor bo przez tel nic nie zalatwie

mieram z nudow -> strasznie fajne sa te filmiki :) poza tym jakze realistyczne dobrej nocy homerkowa chyba zostalysmy we dwie

homerkowa - im nie wolno odpuscic, wszystkie te comed'y, comcast'y att itp to banda co by okradla cie do ostatniego centa , jak nie sledzisz rachunkow :)

ojjjj franca jest potworna, ogolnie teraz jest zla na caly swiat ....wiec mnie budzi kilka razy w nocy dla samej przyjemnosci budzenie :) , a rano to obowiazkowo, glodna szuja musis byc natychmiast nakarmiona, po czym demonstracyjnie przeciaga sie i idzie spac dalej jeszcze nie tak pozno, dopiero 9, ja ostatnio kolo 1 spac chodze

Na szczescie pracuje na XP, ale w poprzedniej pracy zainstalowali Viste. Tragedia, zanim cos zapislam lub usunelam to 134 okienek sie otwieralo czy na pewno chce to zrobic

mnie szlag trafia bo mam tego kompa dwa miesiace na Viscie i mam otworzone dwa okienka w przegladarce i gadu i zaczyna mi obraz skakac, znikac i niewiadomo co jeszcze....rozstroju nerwowego z nia dostane :D

Mowilam im to, ale oni twierdza ze przy takich temp. rachunek jest jak najbardziej ok. Chyba rzeczywiscie do nich pojade i z menadzerm pogadam bo dopoki zima sie skonczy to zbankrutuje

umieram z nudow - viste mialam , juz nie mam , nie tesknie za nia, powiedzialabym nawet , ze jestem teraz lepszym , bardziej wartosciowym czlowiekiem od kiedy sie jej pozbylam :) a co?