Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

mayka to dosyc szybko sie zdecydowalas w obecnych czasach w sumie wiekszosc stawia na luzne ziazki z tego co widze w tym wieku :) ja tez uwazam...jesli nie jest sie pewnym nie warto sie spieszyc

To moze jeszcze nie planuj slubu jesli boisz sie tego, ale nie spieszy Ci sie chyba do niego prawda? planowalas juz cos w tym kierunku czy myslalas o tym?

Cost y, chociaz ostatnio jak powiedzial cos czego nie przytocze na forum publicznym to podrapalam jego nadgarstki. wstyd ale to bylo silniejsze ode mnie. Ale tak na serio to nigdy go nie uderzylam, ani on mnie

znaczy hm.. byłam w jednym przez 6 lat prawie to dlugo bardzo bo bylam jeszcze nastolatka ii poprostu.. nie byly to chwile szczesliwe a kiedy odnalazłam jego poczulam sie inaczej ze to on.. na silowni sie poznalismy:)) ale dalej ucze sie i studiuje tez to nie przeszkadza mi przeciez dzieci jeszcze nie planuje:))

ja jestem sama, on ma tutaj cala rodzine. Do tej pory moj siat krecil sie wokol jego osoby a jak zaczelam zauwazac ze poza nim jest jeszcze inne zycie to sie zaczzely jazdy w domu

Aha.. to chyba dobrze ? bo niektory osoby wlasnie wola zyc tak jak mowila tutaj ze tak w luznym zwiazku.. no wlasnie..

MAYKA A CO TAKA ZDZIWIONA, JAK KOCHA TO POWINIEN BYC ZAZDROSNY!! A TWOJ MAZ NIBY NIE JEST O CIEBIE ALBO TY O NIEGO??

zazdrosny to malo powiedziane. On najchetniej to przywiazalby mnie do zlewu, abym sprzatala, prala gotowala i jeszcze kase do domu przynosila. A ja chce sie rozwijac, wychodzic do ludzi

radze sobie jak potrafie. do wszstkiego doszlam sama, ciezka praca a nie dupa, jak to kiedys od niego uslyszalam. pamietam te slowa do dzis mimo ze przepraszala wiele razy

wiesz.. pochodze z rozbitej rodziny.. poszlo o zazdrosc byly duze cieżkie klotnie dlatego sie przestraszylam troche.. ale mam nadzieje ze u Ciebie są to zwykle male.. U mnie? Hm.. trudno to powiedziec.. bylo kilka sprzeczek z m.in zazdrosci.. ja jestem bardzo zazdrosna oswojego męza bardzo.. i on o tym wie.. on jest omnie ja o tym wiem i jeszcze trzeba to rozmawiamy ale czasem jest zbyt duze napiecie miedzy nami i klotnia powstaje.. ale rzadko:)

Oj.. :( taka zazdrosc jest najgorsza poprostu.. z moja mama tak samo bylo.. ale to nie znaczy ze miedzy wami tez tak bedzie przeciez.. Ale nie daj sie masz prawo do szczescia;*

hmm a moj mi nigdy nie daje do zrozumienia az tak,zde jest zazdrosny... moze dlatego,ze na poczatku dalam mu do zrozumienia,ze mam kolegow i zawsze ich mialam i nie mam zamiaru ich nie miec... zreszta co on moze mi bedac teraz tak daleko...

MAYKA TWOJ TATA BYL TAKI O MAME ZAZDROSNY?? JAK IM SIE TERAZ UKLADA, ROZUMIEM ZE SIE ROZWIEDLI A DANO TEMU ILE MIALS LAT?

No tak powiedzial, czasem mi sie wydaje ze on jest zazdrosny o moja prace, zarobki i dobra materialne. Ale zawsze mu mowie, ze to jest jego wybor ze ma prace taka a nie inna; ze woli kupic sobie peprzona gre niz kupic cos do domu

widze , ze o programach typ facet.exe rozmawiacie :) homerkowa na drinka......chetnie ale mam kaca od soboty, wzmocnionego wczoraj...wiec nie wiem sama, czy nie zwroce zawartosci zoladka :) ale moze sie jakis kiedys umowimy albo cos, w koncu blisko :)