Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieram z nudoww

umieram z nudow...pogada ktos?

Polecane posty

Rozwiedli sie ojej.. juz sporo czasu nawet nie pamietam. Wiesz co, nie odzwyaja sie do siebie.Ale to ich sprawa.probowalam cos zmieniac ale:)) ja mam juz swoje życie i zaczynam od nowa.. do;; umieram z ...;; a gdzie wyjechał Twoj facet?

Gość umieram z nudoww.
W stambule. Uprawiam tu nierzad i spekuluje przyprawami

z tymi grami to witam w klubie, nei mowiac o komputerach, sprzecie i takm tak...ja swoja kase wydaje na pierdoly do domu, on na pierdoly do ....sama nie wiem czego :o

Widzisz u nas jest taka sytuacja ze mieszkanie jest moje. On mi placi co miesiac okreslana sume a reszta jest na mojej glowie. Ja nie wymagam od niego aby mi placil wiecej bo tak jak mowilam, w razie rozstania on musialby sie wyprowadzic. Nie mamy wspolnej kasy, ja jestem oszczedna a jego kasa sie nie trzyma

NOWE GRY, OCZYWISCIE MUSZA BYC ORGINALNE BO JAKBY Z NETU NIE MOGL SCIAGNAC, OCZYWISCIE AKCESORIA DO KONSOLI TYPU KIEROWNICA ETC

Moj chlopak tez kupuje oryginalne, nie wiem jaki cel w tym widzi. Moe chce zalozyc kolekcje. On sobie nawet kuoil wypasiony fotel do grania coby mu wygodnie bylo

ja usa my z moim mamy wspolna kase juz 4 lata , mieszkanie jest na mnie, tak jak i oba samochody :) placimy wszystko na pol, teoretycznie, bo ze wspolnej kasy ...... nie wyobrazam sobie jakby bylo, gdybysmy si emieli rozstac...na bank nie stac by mnie bylo na wszystkie oplaty

chyba jakaś epidemia! moj zato filmy oglada i zgrywa z jakiegos nowego programu i zmienia i przeształca je o matko! a kolezanki tez gra w gry.. ale co zrobic? zabrac im? zrobia kłotnie..

wciaga i wydaja na to nie wiadomo ile kasy... mnie kiedys rozwalila sytuacja gdy niewiedzielismy czy nie bedziemy mieli dziecka a on powiedzial "najwyzej zamiast nowego pleja kupie wozek" rece mi opadly :D

faceci to maja jednak narabane...moj zakupil jakis zestaw glosnikow z ksiezyca, bo przeciez jak gra, to musi byc dobrze slychac, nei mowiac juz o zmianie telewizora, bo na starym (34 cale) nie dalo sie grac :O

umieram z nudow - widzisz moj sobie wymyslil LCD 42 cale :o zeby mial dobry obraz .... porazka ....34 byl za maly :(

MOJ JEDNAK TROCHE SIE MNIE BOI, BO ZNOSI GRY UKRADKIEM A JAK SIE PYTAM SKAD, TO MOWI ZE POZYCZYL OD KOLEGI, A POTEM I TAK SIE WYDAJE ZE KUPIL, BPO ALBO SIE WYGADA ALBO JAKIS PARAGON ZNAJDE EHHHH

Ja niedwano kupilam plazmowy TV ale jego gra nie ma prawa byc w poblizu. Ma swoj telewizor i tam gra.

moj jak zamknie jakas 'robote" to dzwoni chwali sie i pyta, czy sobie moze kupic gre, bo w koncu zarobil :o

ALE NIE MA TEGO ZLEGO... WOLE MIEC GO NA OKU JAK ZAWZIECIE SCIGA SIE W JAKIMS RAJDZIE NIZ MNIALBY GDZIES ZNIKNAC Z KOLAGMI NA POPIJAWKE

Moze my powinnysmy tez nagradzac sie w ten sposob, tylko zamiast gier bedziemy kupowac sobie nowe drrogie buty