Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www toz pl

Psy z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim umierają z głodu - okaz serce i pomoz!

Polecane posty

Witam !!! Niestety przy głosowaniu na Waszą stronę internetową, nie wchodzą głosowania następne ( po 24 godz.). Właśnie teraz dostałam informację, że było już głosowanie z mojego komputera. Co prawda i tak ponowię i zobaczymy, a jak nie da rady, to dopiero w sierpniu. Pozdrawiam !

Gość TOZ Wrocław
Trzeba wyłączyć komputer i ponownie go włączyć lub przeładować system i usunąć cookies

Gość TOZ Wrocław
Hihihihi:-)) fajnie:-)) mamy całkiem realną szansę na 2 miejsce w konkursie "Witryna Miesiąca" :-)) szczegóły na naszej stronie: www.wroclaw.toz.pl jeśli pomożecie, a kto wie może na 1-sze, a jak nie to będziemy powtarzać w następnym miesiącu aż do skutku:-)) Prawda? :-)

Nooo idzie całkiem , całkiem. K l i k a j m y , k l i k a j m y !!!!!! Panie Szczepanie życzę powodzenia.

Gość klara1001
Ja też klikam. Pozdrawiam wszystkich klikających

HAALOOO !!!!! Proszę dajcie jakiś głos, bo zwątpię. Panie Szczepanie proszę Nas podnieść na \"duchu\" , cooo ??? A wszystkich głosujących serdecznie pozdrawiam.

Gość TOZ Wrocław
Witam! Wicewojewoda Dolnośląski się w to zaangażował. Wójt zorganizował spotkanie 18 lipca w sprawie zasad odbioru psów. Mamy już brudnopis decyzji o odebraniu psów do połowy sierpnia, choć i ta decyzja jest błędna - sądzę, że mamy do czynienia z popełnianiem błędów z premedytacją albo z powodu głupoty i nieuctwa. Po prostu Wójt nie potrafi albo nie chce wydać decyzji zgodnie z prawem. Pozdrawiam i dziękuję serdecznie za wszelkie wsparcie. Szczepan Kawski

Gość co ja mam zrobic/.............
a czeo wy chcecie od tego wójta ? Okradł was czy co ?

Gość polo
Okradł nie okradł ale ta nieudolność tego wójta zaczyna być już widoczna w wielu sprawach jakie miał załatwić. wielu osobom obiecywał załatwienie różnych spraw ico NIC

Gość jejkuuuuuuu
ale ten topik staje się już nudny jak ten cały szczepcio i wójcio

Gość Klara1001
Witam !! Dla przykładu Kamieńca Z., wujta i Sobiecha podam kilka zdań z wywiadu prasowego. Polak mieszkajacy na stałe w Danii. Lingwista,diennikarz, spiker radiowy, wykładowca języków obcych, tłumacz, obywatel duński, mieszkający na stałe w Danii, członek krakowskiego Klubu Przyjaciół Kota "Filemon" - ANDREAS PIROG. Pyt. Czy uważa Pan, że polskie prawo dostatecznie chroni zwierzęta? Jak ta sprawa wygląda u nas w porównaniu z innymi krajami ? Odp. Z tego co zdążyłem zaobserwować, w Polsce prawo jest omijane, bagatelizowane i najczęściej nieegzekwowane. A polskie społeczeństwo, mówiąc ogólnie, ma stosunek do zwierząt obojętny, często bezduszny, lekceważący. W Skandynawii jest zupełnie inaczej. Moim zdaniem, decydujący wpływ na te różnice mają trzy czynniki: charakter danego narodu, kwestie dotyczące wychowania oraz operatywność służb policyjnych w bezwzględnym i natychmiastowym egzekwowaniu prawa. Społeczeństwo skandynawskie jest niesłychanie zdyscyplinowane - prawa przestrzega każdy automatycznie. I to jest kolejny czynnik, który chroni zwierzęta - bo nawet jeśli dobroduszność i łagodność właściciela czworonoga zawodzą, to włącza się poczucie samodyscypliny i obowiązek przestrzegania prawa. A jeśli i tę granicę zechciałby sforsować, to powstrzyma go strach przed karą - bardzo surową, nieuniknioną i natychmiastową. Operatywność tutejszych stróży prawa jest wzorcowa. I nie ma żadnych tłumaczeń ani dyskusji. Za pobicie zwierzęcia, w tym psa czy kota, grozi kara więzienia i niebotyczna grzywna. Już choćby z racji tak drakońskich konsekwencji, nikt by się nie odważył maltretować zwierząt. No, a w Polsce ? Z alkoholikami za kierownicą władze nie potrafią sobie poradzić, to cóż dopiero w sprawie psa czy kota. Brak społecznej dyscypliny i należytego egzekwowania prawa w Polsce dopełnia obrazu. Każdy czuje się bezkarny. Koty, psy inne zwierzęta spychane są na margines w takiej atmosferze. Pozwoliłam sobie wybrać tylko kilka zdań z całego wywiadu, aby porównać to z warunkami jakie panują w Polsce.

Gość TOZ Wrocław
Klara1001 prześlij mi prosze na priva linka do tego artykułu:-)) plizzzzzz:-) animals3@zotozwro.org.pl

Gość Klara1001
A sam nie umiesz facet poszukać ? Jak z wójtem i psami se umiesz radzic to Googlami pewno także :P

Gość TOZ Wrocław
Owszem, sam zaraz znalazłem, ale w odruchu wygody, zapytałem:-), dla pewności, że to ten wywiad:-)

Gość Klara1001
Witam !! Muszę wyjaśnić pewne zdarzenie które mnie bardzo zaskoczyło i zdenerwowało!! Wpis Klary1001 z dnia 03.08.2008 z godz. 20:12 nie jest moim wpisem, to nie jest mój tekst !!! Jakaś fałszywa Klara1001 posłużyła się moim hasłem i odpowiedziała na prośbę Pana z TOZu w moim imieniu. Fałszywa Klaro1001, jeśli chcesz pisać, to pisz pod swoim adresem, a nie pod moim. Zabraniam ci używania mojego hasła !!!! Dla pełniejszego wyjaśnienia mojego wpisu podaję więcej informacji. Czasopismo: Magazyn KOCIE SPRAWY NR 12/62 01/63 GRUDZIEN/STYCZEN 2007/8. Tytuł artykułu: "Wędrówki z Julką". TEKST: Jurata Bogna Serafińska. ANDREAS PIROG (wielki podróżnik całego świata) doskonale ocenia polskie sprawy i porównuje z innymi krajami. Ten artykuł polecam wójtowi, Sobiechowi i wszystkim instytucjom które ich wspierają. Może wtedy zdołają zobaczyć więcej, niż to co jest w jednej gminie i czego tak bardzo pilnują i strzegą. Zainteresowanych tematem odsyłam na stronę podaną przez Pana Szczepana z TOZu. POZDRAWIAM.

Klara -->> Dzień Dobry !!! Musisz swój nick zaczernić to nikt nie będzie się podszywał pod Twoje wypowiedzi i to samo proponowałabym p.Szczepanowi, bo złośliwców i dowcipnisiów to tu nie brakuje, o czym sami zdążyliście się przekonać. Serdecznie Was pozdrawiam.

Gość jolkaza.
uwielbiam robic dobrze potszywaczom :P

Gość Klara1001
co za chołota pisze na tym forum - Szczepan czemu jeszcze się w to bawisz ? Lepiej nakarm głodne psy

Gość TOZ Wrocław
zarezerwowałem sobie nicka TOZ_Wrocław

ten, kto się podszywa pod klarę1001 powinien lepiej dbać o swoja ortografię, nie tylko o kulturę osobistą hołota pisze się przez "samo h", a nie przez "ch"

Pozdrawiam wszystkich przyjaciół zwierząt i zachęcam do wsparcia naszych działań w sprawie ratowania psów z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim... i nie tylko!

Gość Monika 440i678
panie Szczepanie Toziński a "h u j" się pisze " c h u j" czy "h ó j" ?

Gość klara_1001

Gość klara_1001
jak pozdrawiasz chamów to kim jesteś ? :P