Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www toz pl

Psy z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim umierają z głodu - okaz serce i pomoz!

Polecane posty

Gość TOZ Wrocław
Moi drodzy, Polo i Jolkaza, psy odbierane w trybie art. 7 Ustawy o ochronie zwierząt, są opłacane przez Gminę do czasu wydania przez Sąd wyroku skazującego za znęcanie sie nad psami i do wydania orzeczenia o przepadku tych zwierząt, wówczas Gmina może odzyskać te pieniądze od właściciela psów, któremu je prawomocnie odebrano.

Gość TOZ Wrocław
a tak przy okazji, zbieramy pieniądze na akcje pomocy tym psom, w tym na lepsza karmę, leczenia, rehabilitacje i socjalizację www.wroclaw.toz.pl

Gość TOZ Wrocław
Kochani, piszcie swoje opinie i komentarze do sprawy psów w lamieńcu Ząbkowickim "Kamieniec Ząbkowicki - Wasze komentarze"

Gość TOZ Wrocław
Z ostatniej chwili SKANDAL !!!!!! informacja z dnia 3 maja 2008 r. - godz. 20.30 Mamy dowody! Wkrótce szczegóły oszukańczej gry Wójta !!! Już teraz wiadomo dlaczego niczego nie można załatwić i wszyscy tylko udają, że coś robią, a faktycznie oszukują nas - organizacje społeczne broniące psy przed okrucieństwem i opinie publiczną, bo ukrywają to przed mediami ! Dowód w tej sprawie jeszcze tej nocy !!! Wójt cynicznie kłamie i zwleka z wykonaniem decyzji, bo za 15 mln zł sprzedał Zespół Pałacowo-Parkowy, z tzw. Zamkiem, i czeka na to, że nowy właściciel sam załatwi sprawę psów !!!!!!!!!! www.wroclaw.toz.pl

Gość TOZ Wrocław
przepraszam za wprowadzenie informacji nieprawdziwej informacja nieaktualna - okazało się, że to błąd ze źródła informacji

Gość TOZ Wrocław
niestety nie mogę usunąć ani zmienić rewelacji, o sprzedaży Zamku, okazało się, że to był kiepski dowcip mojego źródła, uwierzyłem w tę sensacyjna wiadomość, bo czytałem oryginalny tekst, a sygnały os planowanej sprzedaży krążą od dawna po Polsce - dlatego dałem się nabrać:-(( Jeszcze raz przepraszam:-)) Pozostałe informacje poza ta incydentalna sa jak najbardziej prawdziwe i rzetelne Jeszcze raz wyrazy ubolewania:-(

Muszę ten temat podnieść.Cały czas mam nadzieję,że istnieją ludzie, którym zależy na kontaktach ze zwierzętami w naszym życiu.

Panie Szczepanie , w każdej plotce jest źdźbło prawdy. Pozdrawiam. A propos, gdzie mogę się dowiedzieć , czy wpłynął do Was przelew?

Gość TOZ Wrocław
Witam! Na razie działamy trochę archaicznie, bo raz w tygodniu czy na dwa tygodnie przychodzą wyciągi i do tej pory to było wystarczające, ale zwiększenie aktywności w Internecie powoduje, że będziemy musieli skorzystać z dostępu do konta via Internet, aby na bieżąco sprawdzać wpływy i je potwierdzać darczyńcom. Postaram się w nadchodzącym tygodniu załatwić te sprawę i jak tylko potwierdzę wpłatę to dam znać. jednakże, proszę mi przesłać na animals3@zotozwro.org.pl swoje dane z przelewu, abym mógł wpłatę zidentyfikować i potwierdzić jej wpływ. Przy okazji, proszę wszystkich, którzy chcieliby otrzymać potwierdzenie wpłaty, tą metodą, o zastosowanie się do zaproponowanej procedury, gdyż tutaj większość dyskutantów posługuje się nick'ami.

Gość polo
ta informacja o sprzedaży zamku to był żart pryma-aprilisowy zamieszczony w gazecie ECHO tygodniku regionalnym

Gość TOZ Wrocław
Niestety, po miesiącu od tego dnia, nie zwróciłem uwagi na datę wydania i dałem się nabrać:-((((

Gość TOZ Wrocław
to, co w dniu 1 kwietnia było oczywiste (wówczas nie dałbym się nabrać na ten numer, bo zawsze jestem czujny, ale teraz wyłączyłem czujność), po czasie nie jest takie jasne od razu w zakresie kojarzenia i łatwo się dać nabrać ponownie, dlatego redakcja powinna dać na swojej stronie wyraźne oznaczenie, że to jest wydanie prima aprilis'owe, żeby się ludzie przeglądając archiwum nie dali nabrać ponownie

Gość Dobry wieczor
chcialam zglosic pewna niepawidlowosc na stronie http://zotozwro.org.pl/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=435&Itemid=198 pod artykulem sa umieszczone wypowiedzi roznych osob. probowalam tez umiescic swoja ale albo sie nie da, albo moje zdolnosci komputerowe maja coa do zyczenia jest tam bledna informacja odnosnie danych poprzedniego wojta gminy Kamieniec Zabkowicki. zamiast Andrzej powinno widniec imie Zdzislaw. Calej ekipie wroclawskiego Toz-u chce zyczyc dojscia do celu, jakim jest uratowanie piesków z tego zamku. trzymam kciuki!

Ja też trzymam kciuki i czekam na nowe informacje.Pozdrawiam wszystkich.

Gość TOZ Wrocław
W odpowiedzi dla "Dobry Wieczór" informuję, że bład, który Pani zgłasza nie jest naszą pomyłką, lecz komentującego, a wszystkie komentarze pochodzą z portalu Interia.pl, na którym zamieszczono film z programu "Interwencja", oraz tekst dziennikarki, a do niego i do reportażu Internauci pisali komentarze, które przeniosłem na naszą stronę:-) Przy okazji melduję, że nie można inaczej przesłać swojego komentarza, jak poprzez formularz w dziale "Napisz do nas" albo bezpośrednio na mail: animals3@zotozwro.org.pl, a ja je dopiero wklejam na stronę. Zatem z Pani wiedzą komputerową jest wszystko OK, bo się ze strony bezpośrednio nie da pisać komentarze na naszej stronie - to ma dobre strony, bo teksty oszołomów tam nie trafiają:-)) Pozdrawiam, Szczepan Kawski

Gość TOZ Wrocław
melduję, że wstawiłem do tekstu uwagę na ten temat - w sprawie imienia

Panie Szczepanie (jeśli wolno mi tak napisać) - dziękuję za e-maila, ale ja nie mogę tym samym potwierdzić jego odbioru, bo moja poczta jest źle skonfigurowana tzn. nie wysyła wiadomości, zatem robię to na tej stronce. Bardzo dziękuję za odzew .

Podnoszę temat, bo życie i zdrowie zwierząt też jest ważne. One nie powinny być aż tak osamotnione i nie mają takich możliwości dbania o swoje interesy jak człowiek, od którego są uzależnione. I Wy możecie pomóc - nawet niewielkie wpłaty , to już coś. Dogadzasz sobie ? Daj troszkę im!

Gość TOZ Wrocław
Jak tylko będę pewien, dam znać mailem na priv

Moi drodzy muszę podnieść ! Przecież czytanie nie boli. Z A P O Z N A J S I E !!!!

Moi drodzy muszę podnieść ! Przecież czytanie nie boli. Z A P O Z N A J S I E !!!!

Gość polo
czy są jakieś najnowsze wieści z Kamieńca ząbk?

Gość TOZ Wrocław
Wczoraj wysłaliśmy do SKO odwołanie od decyzji Wójta, w której uznał, ze tylko 9 psów i 7 szczeniąt zgadza sie odebrać. Przygotowujemy doniesienie do prokuratury na Sobiecha, a na innych później

Gość donoś dalej
najlepiej na matkę, ojca , sąsiada itp. Nudny jesteś koleś z tymi psami, widocznie masz pieskie życie. Niedawno pokazywali w TV takiego śmiesznego podstarzałego grubaska co podskakiwał w urzędzie-to nie ty czasem ?

Gość TOZ Wrocław
hehehehe..... "Na złodzieju czapka gore" to musiał być albo sam Wójt, albo któryś z jego kolesi, mógł to być również Włodzimierz S. albo jakiś jego poplecznik, bo ta niepoważna wypowiedź jest na ich poziomie i mnie tylko rozbawiła do łez:-) a tak przy okazji autor wypowiedzi nie rozróżnia "donosu" od "zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa" ale nic dziwnego.... :-)

Gość polo
sorry! ale nie wiem co ten skrót SKO oznacza.proszę o wyjaśnienie

Gość polo
Gościu to nie są donosy .To dobrze że jeszcze są tacy ludzie ,którzy się nie boją komuś sprzeciwić.A ty to się pewnie boisz własnego cienia .Popieram pana panie SZCZEPANIE

Gość TOZ Wrocław
SKO oznacza Samorządowe Kolegium Odwoławcze - organ administracyjny, do którego skarży się decyzje wójtów, burmistrzów i prezydentów miast