Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Gość Ju...
No męskie ego Komicznego chyba by troszkę jednak ucierpiało:P:P:P

Gość moj ex
"ja bym napisała tak Komiczne bardzo Cie prosze bądz dalej zarozumiały,chwal sie,krytykuj.Tylko nie ironizuj i nie bądz naturalny.Nie chce Cie chcieć lubić. Nie przyznam sie do mojego prawdziwego nicka,rozmawiasz ze mną rzadko ale tak jak lubie.Wiec PROSZE CIE napuszaj sie ile wlezie. " takich facetów jak on - jest trochę na tym świecie - wygadanych , zarozumiałych , pewnych siebie - więc nie przejmuj się - na pewno takiego kiedyś spotkasz ;) (ja spotkałam takiego jednego :D i póki co jest dość ciekawie ;) )

Gość ja bym napisała tak
Oj nie rozumiesz....Boje sie ze On jest taki jaki p facet z którym chciałabym być.Wszystko było dobrze,ale od tyg komiczne sie zmienia...Moze tylko ja to widze.:O

" ja bym napisała tak" czy wczoraj chodzila 8 godzin w szpilkach :P:P?? a co do kobiet, to w realu kobiety tez mnie lubią, ale ja sie o jakies tam zwoleniczki specjalnie nie staram - nie jestem dobry w udawaniu

ja sie nie zmieniam... tylko niektorzy czytaja moje wypowiedzi wyrywkowo i stwarzaja sobie niewlasciwy obraz mojej osoby....

Gość ja bym napisała tak
:O:O:O Inteligentny do tego,jasny szlag.:P:P:P

Gość moj ex
"ja bym napisała tak Oj nie rozumiesz....Boje sie ze On jest taki jaki p facet z którym chciałabym być.Wszystko było dobrze,ale od tyg komiczne sie zmienia...Moze tylko ja to widze. " komiczne "ja sie nie zmieniam... tylko niektorzy czytaja moje wypowiedzi wyrywkowo i stwarzaja sobie niewlasciwy obraz mojej osoby...." komiczne " "Moze tylko ja to widze" (gdy "ja bym napisała tak" napisała o zmianach komicznego) widzisz, bo dokladniej czytasz to co piszę " komiczne - zdecyduj się , najpierw piszesz ze się nie zmieniasz , potem przytakujesz autorce . :P

nie martw sie, będzie dobrze :) tylko nie chodz tyle w tych obcasach, bo stope znieksztalcasz

"komiczne - zdecyduj się , najpierw piszesz ze się nie zmieniasz , potem przytakujesz autorce " napisalem, ze ona widzi zmiane, bo zaczela mnie czytac a nie ze sie zeminiam... widzi - pozornie bo ja zawsze bylem taki sam

Gość ja bym napisała tak
Komiczne powiedz to mojemu szefowi:D Ide bo jakiś wróg mnie rozpozna i znowu sie przez Niego zdenerwuje

szef wymaga obcasów? chamskie troche.. ja od kobiety wymagam obcasow czasem do łóżka :P albo jak do knajpy idziemy - czyli do samochodu i z samochodu...

Komiczne rozwalasz mnie normalnie:D;) ja jutro bede miala najprawdopodobniej drugie spotkanie:)

Gość z sieci
witam wszystkich - widzę że tu rozmów weekendowych brak, zabijamy czas w pracy ;)

Gość Ju...
Cześć🖐️ U mnie już randkowanie codzienne, co najgorsze - z tą samą osobą.

"Komiczne rozwalasz mnie normalnie" ale tak rozwalam calkowicie, czy tylko troche? :P

Juuuuu opowiedz no cos wiecej o swoim amancie:) no i nie narzekaj; KOmiczne calkowicie;)

Gość Ju...
Secia🖐️ Nie narzekam, absolutnie, bo jest faaajniiee. Tyle że nie chcę, żeby się facet niepotrzebnie angażował, a z paru jego wypowiedzi i zachowań wnioskuję, że niestety zaczyna. Choć trzeba przyznać, że się nieźle maskuje.:P Mnie to pasuje - wielogodzinne spotkania, nocne spacery itp., a ja nawet nie czuję potrzeby spoglądania na zegarek. Ale bliżej się z facetem zaznajamiać to ja nie mam ochoty. Za młoda jestem.:P:P:P A co tam u Ciebie? Jak randka?:P:D Zakochana czy jeszcze nie?:P

Ju jak to ten to przed miloscia sie nie obroniszP;) ja absolutnie nie jestem zakochana;) nie mam w zwyczaju zakochiwac sie w kazdym , z ktorym sie spotykam:)

Komiczne swoim podejsciem do zycia a w szczegolnosci do spraw mesko-damskich;) ale moze tylko tutaj taki jestes:D;)

wiem wiem, to mnie mają zaufywać :P i nie bede miał traumatycznych wspomnien po tym, jak mnie przeleci i zostawi :P